![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
marea mea problema
Last Updated: Apr 20 2002 21:21, Started by
dragosul
, Apr 09 2002 21:42
·
0

Posted 09 April 2002 - 21:42

am un swf cum il fac fla :) who knows who knows please share it
|
Posted 09 April 2002 - 22:04

Deci fla nu il faci !!!
Poti ,insa, sa recuperezi(in cazul in care swf iti apartine)/furi(in celalalt caz) resurse folosind unelte precum swf Scanner sau Action Script Viewer. Le gasesti pe amndoua daca dai un search pe site-ul softnews. |
Posted 09 April 2002 - 22:22

Searching for Action Script Viewer in all categories
0 result(s) found. |
Posted 09 April 2002 - 22:37

Quote Originally posted by dragosul oki 10q altii ? Nu SE POATE. STAI sa iti dau link sa te edifici ! caut acum.... Nu vreau sa crezi ca am impresia ca daca-s mod stiu tot, dar asta e o problema care nu se va schimba niciodata.Swf-ul nu cintine toate datele pe care le contine fla-ul.Cele ce nu sunt necesare rularii, se sterg. In plus, de ce crezi ca fla-ul este enorm ,iar swf-ul mult mai mic ?! Stai sa caut linku` ala : http://board.flashki...threadid=284056 |
Posted 19 April 2002 - 12:05

Swf este de fapt fla compilat.
La fel cum din exe nu poti face sursa in C , pascal sau alt limbaj asa nu poti face nici conversia swf->fla |
Posted 19 April 2002 - 20:55

DA FXP-UL DE CE IL POTI DECOMPILA ?in fox sau class sau ... ?
|
Posted 19 April 2002 - 23:25

esti culmea.
Pune-ti urmatoarea problema:Daca swf-ul s-ar putea face fla din nou, de ce nu ar tine flash-ul fisierele pe hdd(sursele) la marimea swf ? De ex:Intr-un fla ai un sunet.La export ii setezi calitatea sunetului. Crezi ca dintr-un mp3 la 11 kb/s poti sa faci la loc wav-ul ?! Aceiasi idee si la imagini.Si probabil ca mai exista cateva chestii ireversibile in tot acest proces fla==>swf. |
Posted 20 April 2002 - 21:21

ma rog ... eu astept si cred poate cineva a gasit o solutie ... is mai incapatanat io asha :)
|
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users