Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Cel mai bun HOT-DOG
Last Updated: Mar 21 2014 13:51, Started by
duculeana
, May 09 2007 16:54
·
0
#20
Posted 07 November 2007 - 11:38
Cred ca astia in comert folosesc cremvustiul de porc, nicidecum cel de pui sau de curcan. Oricum, cei mai buni si sanatosi sunt cei de curcan, dar se gasesc foarte greu. Prin supermarketuri ioc. Doar la unele alimentari, insa trebuie sa intrebi daca-s proaspeti, fiindca de multe ori nu se consuma si stau in raft poate mai bine de-o saptamana. Ma refer la cei vrac, evident.
|
#21
Posted 07 November 2007 - 13:31
duculeana, on May 12 2007, 14:22, said: Si eu sunt de aceeasi parere. Tocmai de asta am deschis topicul, sa vedem cine e pro-tonete, macuri s.a. si cine e pentru facutul acasa a minunatului sandvis cu cremvusti (care apropos, vine din ger. "cremwurst"=carnacior cu crema). Sfat: eu folosesc acele mini-baghete de la "Dobrogea si cremvustii Campofrio, fiindca stiu exact daca sunt in termenul de garantie. Cum am mai spus, sosul il prefer picant (ketchup+mustar). Ati mancat si cu maioneza sau cu hrean? :thumbup: daca nu te pricepi, nu mai dezinforma lumea : vine intr-adevar din germana ("Krenwurst") si inseamna "carnat cu hrean" - la ce crema te-ai gandit ? :D Edited by Moaca, 07 November 2007 - 13:32. |
#22
Posted 18 November 2007 - 17:56
cel mai bun "caine fierbinte" l-am mancat acasa..... ;)
|
#23
Posted 18 November 2007 - 22:30
cel mai bun "caine de aista" il mananc de fiecare data cand mananc mititei in piata..;)))...
miroase :D micii aia a caine de nici nu poti sa ii mananci...de mila ;))) |
#24
Posted 18 November 2007 - 23:02
e un fast food in centru in sinaia de unde imi iau mereu :D
|
#25
Posted 19 November 2007 - 13:42
Moaca, on Nov 7 2007, 13:31, said: daca nu te pricepi, nu mai dezinforma lumea : vine intr-adevar din germana ("Krenwurst") si inseamna "carnat cu hrean" - la ce crema te-ai gandit ? :D Io stiam ca hrean in nemteste e Meerretich. Hot dog? Si uitasem de produsul asta. N-am mai mincat de ani de zile. Nici nu am mai vazut, in drumurile mele prin oras nu m-am mai ciocnit de dughene care sa vinda asa ceva. Acum mai bine de 8 sau 10 ani mincam din cind in cind, de foame, ca se gaseau prin destule locuri. Dar nu mai stiu unde erau cei mai buni. Oricum, mie cremvurstii imi plac reci, cu hrean, nu incalziti/fierti. Edited by abancor, 19 November 2007 - 13:42. |
#26
Posted 19 November 2007 - 21:02
abancor, on Nov 19 2007, 13:42, said: Io stiam ca hrean in nemteste e Meerretich. Hot dog? Si uitasem de produsul asta. N-am mai mincat de ani de zile. Nici nu am mai vazut, in drumurile mele prin oras nu m-am mai ciocnit de dughene care sa vinda asa ceva. Acum mai bine de 8 sau 10 ani mincam din cind in cind, de foame, ca se gaseau prin destule locuri. Dar nu mai stiu unde erau cei mai buni. Oricum, mie cremvurstii imi plac reci, cu hrean, nu incalziti/fierti. Eu am fost la Munchen cateva luni , si la hrean se spunea Kren. Edited by Frankie, 19 November 2007 - 21:03. |
#27
Posted 22 November 2007 - 09:30
Cand am fost o data la Ikea sa iau un fotoliu din acela gen sac....hot-dog=1 leu
Mustar si ketchup iti pui tu cat vrei si de care vrei. Ori mi-era foarte foame ori nu stiu dar mi s-a parut super bun:) Ahh acolo au si un expresso f bun:) |
#29
Posted 22 November 2007 - 16:18
Nu mai mancati HOTDOGi mezeluri & co :D Nu sunt bune, oricat de bine ar fi preparate, si nu ma refer aici la gust.
|
#30
Posted 22 November 2007 - 16:24
rox, on May 12 2007, 14:35, said: eu am linga mine o patiserie ( ma rog, mai multe) si un cuptor de paine. De acolo cumpar bagheta, de obicei cu susan, cremwurstii ii cumpar de la o...chestie care se numeste antefrig sau cam asa ceva, cam la doua saptamani, numai de pui, si-i tin la congelator ( ii urasc pe aia la borcan, imi fac scirba). Sos nu fac, tai bagheta in doua, o "tapetez" cu felii de cascaval si bag cremwurstii, o bag la abur ( dupa ce am fiert cremwurstii) si o las acolo vreo 5-10 minute sa se topeasca oarecum cascavalul( sau 1 min la microunde). Dupa aia torn inauntru ketchup dulce, mustar, maioneza ( sau sos Remoulade, depinde ce gasesc prin frigider) si....voila! ^_^ Cand mai faci ... mă chemi la tine ?? :blush: |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users