![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Cum se numeste artistul si/sau melodia?
Last Updated: Apr 03 2023 20:53, Started by
iordaches
, Apr 21 2007 19:08
·
2

Posted 31 October 2018 - 00:24

Caut doua melodii din copilaria mea :
"Iti dau telefon dar mi se spune c-am gresit si n-am ce sa fac o iau de la cap intr-un joc nesfarsit". " Un, doi,trei si poti sa fii zana care vine-n zori de zi si-aduce iar dimineata". Ceva idei ? |
Posted 20 November 2018 - 12:27

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/uF2pVWO6Rpc?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
|
Posted 29 December 2019 - 18:48

Am auzit o melodie la radio. Zicea ceva de genul: am putea fi niste dumnezei, desi lumea este plina de atei. Apoi zice ceva de mirosit stele. O canta un baiat, as zice dupa voce ca era cel de la vank dar nu sunt sigur. Stie cineva?
|
Posted 16 July 2020 - 19:58

zyraxes27, on 02 august 2015 - 20:27, said:
As dori sa caut o romanta veche care era difuzata la "Radio Romania Actualitati" la emisiunea "Nostalgie" de la ora 11. Din pacate nu mai retin decat vreo cateva versuri. Refrenul era asa ; " Fac poze minunate, intr-o clipa Fac poze colorate intr-o clipa" Mai retin doar atat: "In parcul Cismigiu , un maestru vrajitor ". Au trecut 5 ani, dar s-a gasit : [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/Ln5w-mawoPg?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 24 September 2021 - 12:45

marceltapi, on 28 august 2018 - 20:20, said:
Poate ma ajuta cineva sa identific trupa sau autorul acestei melodii de pe la sfarsitul anilor 80: Ploua iar, si merg pe jos Mi-amintesc de timp frumos, Gandul meu si pasii mei Ma tot duc spre chipul ei. Dragoste, tu mi-ai dat Vraja ta de neuitat. Nu e nici vina mea, Nu e din vina ta, De vina e doar iubirea, Doar ea. |
Posted 04 October 2021 - 10:48

Caut și eu o melodie pe care o ascultam când eram mic. Era o melodie pop românească și avea un videoclip cu africani. Parca era și Randi in melodiesi canta cu o tipa bruneta. Nu îmi aduc aminte niciun vers din păcate.
|
Posted 16 February 2023 - 15:57

Caut si eu o melodie. E de fapt un fel de mix/remix, cu niste colaje video si audio puse cap la cap.
Versurile pe care mi le amintesc sunt cam asa: 'e foame, murim de foame' si se tot repeta pe un beat electronic. Sunt niste oameni care vorbesc si cred ca apar si niste romi prin videoclip. Autorul cred sa fie Matze sau DJ Vasile, de prin zona asta oricum. |
Posted 03 April 2023 - 20:53

Caut și eu o melodie pe care o ascultam când eram mic. Era o melodie pop românească și avea un videoclip cu africani. Parca era și Randi in melodiesi canta cu o tipa bruneta. Nu îmi aduc aminte niciun vers din păcate. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users