![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Trebuie sa plec in germania cu masina alcuiva :|
Last Updated: Apr 12 2007 14:45, Started by
alindamage
, Mar 30 2007 00:01
·
0

Posted 30 March 2007 - 00:01

Deci masina nu ii trecuta pe numele meu,masina apartine prietenei mele si ea este in germania (masina are numere de germania) Deci poate sa imi zica careva daca o sa am probleme la vama sau ceva de genu .........Imi trebuie pasaport sau ma descurc doar cu C.I ?
Ms de ajutor ![]() |
Posted 30 March 2007 - 09:25

Te sfatuiesc sa iti iei totusi pasaportul cu tine, ca sa fii sigur ca nu o sa ai probleme. Atata timp cat ai actele masinii, totul e ok
![]() |
Posted 30 March 2007 - 11:24

pai........ nu am pasaport :|
asta ii problema are rost sa ma duc sa imi fac pasaport? si cat dracu mai costa si ala ? |
Posted 02 April 2007 - 10:31

Nu isi mai da nimeni cu parerea in privire la trecerea granitei cu masina alcuiva???
|
Posted 02 April 2007 - 15:54

Nu isi mai da nimeni cu parerea in privire la trecerea granitei cu masina alcuiva??? Daca ai actele masinii-talonul adica, de ce ar fi probleme?sa ai asigurare, desigur! Edited by sanddy1964, 02 April 2007 - 15:55. |
Posted 03 April 2007 - 19:14

Posted 04 April 2007 - 00:42

vezi ca iti trebuie procura pt a iesi cu ea din tara
eu o am pe leasing si mereu cind ies cu ea imi da firma procura. ca sa fi sigur intreaba la politia de frontiera |
Posted 12 April 2007 - 14:45

De la 1 ianuarie 2007 pentru masinile in leasing nu se mai cere procura in tarile UE. Doar la sarbi si turci este nevoie de procura de la societatea de leasing.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users