Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio

Un nou pericol pt batrani

Ar trebuii sa vindem imobiliarele...
 Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik

Noul format Jpegli iși propu...

Dade, dade
 Parola la lock screen

Deparazitare externa pisici fara ...

Seriale turcesti/coreene online H...

Merita un Termostat Smart pentru ...
 Sfat achizitie MTB Devron Riddle

Problema mare cu parintii= nervi ...

switch microtik

Permis categoria B la 17 ani
 

AXN România.

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
77 replies to this topic

#55
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
Cinci agenți  [ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/dc/2016_AXN_logo.svg/150px-2016_AXN_logo.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]     pe care ne-am dori să îi vedem mai des

  


[ https://3.bp.blogspot.com/-fGMYc8Pzm3s/WNiYM67GS0I/AAAAAAAADGM/48uTPOeunsEYhtTJT0u4f4l8z0d3Eg_OACLcB/s1600/AXN-5.JPG - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Există o mulţime de motive pentru care suntem fani ai serialelor AXN: urmăriri ca la Hollywood, cazuri interesante pe care poliția trebuie să le rezolve, puzzle-uri complicate ce ne iau gândul de la problemele cotidiene, acțiune explozivă, replici haioase și uneori tăioase.

Dar peste toate, trebuie să recunoaștem: agenții AXN cu greu pot fi trecuți cu vederea. Au cucerit telespectatoarele cu sex-appeal- ul lor și suntem siguri că și ei sunt unul din motivele pentru care iubiți AXN. Iată cinci personaje pe care ne-am dori să le revedem oricând în acțiune:

[ https://2.bp.blogspot.com/-7L-yeOadx5U/WNiYgDXYsQI/AAAAAAAADGQ/N3TyL1j7CuA3TZGrsZVLgFEvJzY7CHniwCLcB/s1600/luke%2Broberts%2B2.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


1. Luke Roberts – Eric Beaumont din „Negociatorii” („Ransom”)

Luke și-a început cariera în anii 2000, într-o producție pentru televiziune, regizată de Steven Spielberg. De aici și până la rolurile în „Black Sails” și „Ransom” („Negociatorii”), a fost un drum lung, presărat cu apariții în seriale și filme.

Cu ce ne cucerește Luke: cu seriozitatea lui Eric Beaumoment, cu care convinge infractorii că le vrea binele.

Îl urmăriți lunea, pe AXN, în „Negociatorii”, de la 21:00.


[ https://3.bp.blogspot.com/-hzrAv22nfWM/WNiYjTMfkWI/AAAAAAAADGU/tnOHXoAtoRki65__Pzoi7OPZYMrAgtFxQCLcB/s1600/josh%2Bholloway%2B1.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


2. Josh Holloway – Gabriel Vaugh din „Spionul cibernetic”

Fotomodel, actor și producător, cunoscut publicului larg mai ales pentru serialul „Lost”, Josh Holloway este o apariție interesantă la Hollywood încă din 1999.

Unde l-ați mai văzut pe Josh: în videoclipul Aerosmith, „Cryin’” – era tipul care îi fură rucsacul Aliciei Silverstone.

Îl urmăriți lunea, pe AXN, în „Spionul cibernetic”, de la 22:00.


[ https://4.bp.blogspot.com/-EHc6SRm6VBU/WNiZG1FbeOI/AAAAAAAADGc/1C8JcCsW62APlGy1U9XMUDlkIisoCsD_ACLcB/s1600/elyes%2Bgabel.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


3. Elyes Gabel – Walter O'Brien din „Scorpion”

Nu e de mirare ca exotismul lui ne ține lipite de TV: cu origini algeriene, franțuzești, spaniole, nemțești, anglo-indiene, irlandeze și portugheze (!), Gabel este un actor londonez talentat. L-ați mai urmărit în „Interstellar”, „World War Z”, „Body of Proof” („Autopsia crimei”, pe AXN).

Cine l-a făcut să sufere: nimeni alta decât partenera din „Scorpion”, Katharine McPhee, după ce au încheiat o relație de doi ani.

Îl urmăriți în weekend, sâmbăta la prânz, pe AXN.


[ https://4.bp.blogspot.com/-B_qb2NvefUs/WNiZJbBkAcI/AAAAAAAADGg/XhURo0IOijA8b-SLs_2MplbzTcgTfpKIQCLcB/s1600/david%2Bboreanaz%2B2.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


4. David Boreanaz – Seeley Booth din „Cititorii de oase” („Bones”)

Booth din „Cititorii de oase” și Angel din „Buffy, spaima vampirilor” – David Boreanaz s-a făcut remarcat la Hollywood prin apariția în „Married with Children” („Familia Bundy”), ca iubit al lui Kelly. La scurtă vreme, a fost distribuit în „Buffy the Vampire Slayer”, iar de aici succesul a venit rapid.

Cu ce ne cucerește: zâmbetul reținut și privirea pătrunzătoare.

Îl urmăriți joi seara, pe AXN, de la 21:00.


[ https://4.bp.blogspot.com/-UGkkSse1S4w/WNiZL1uCANI/AAAAAAAADGk/_xvUZuY0G8c1go5PdQNvTZ78HAfCwrR4gCLcB/s1600/chris%2Bo%2Bdonell.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


5. Chris O'Donnell – G. Callen din „NCIS: Los Angeles”

Pe ecrane din 1986, Chris a apărut în „Parfum de femeie” (cu Al Pacino), „Batman Forever”, „Batman & Robin”, „Grey’s Anatomy” sau „The Company”. Și-a început cariera de actor într-o reclamă pentru McDonalds, unde îl servea pe Michael Jordan.

Ce ne place la Chris: pe lângă zâmbet, faptul că e familist convins. Are o soție frumoasă și 5 copii.

Îl urmăriți luni după-amiaza, pe AXN, de la 17:00.

https://zonadetelevi...am-dori-sa.html

#56
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/dc/2016_AXN_logo.svg/150px-2016_AXN_logo.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Premieră diseară: porție dublă de Sherlock !

Diseară, AXN difuzează primele episoade din noile sezoane ale „Sherlock” și „Sherlock Holmes și Dr. Watson” („Elementary”).
Ia-ți porția dublă de Sherlock, de la 21:00 și de la 23:00!

[ https://1.bp.blogspot.com/-xfUkyMJiTek/WNkISHLBY1I/AAAAAAAADIE/PcwY_WybkmUE55HHy0NGovHLet1n4IArQCLcB/s1600/resize-Sherlock_s4_003_generic.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Synopsis „Sherlock” – sezonul al patrulea

„Sherlock” revine la AXN cu trei noi episoade, în care cazurile extraordinare sunt rezolvate de Sherlock și John Watson cu multă abilitate, simț al umorului, lacrimi, stări de șoc și multe surprize.

Mult așteptatul sezon al patrulea, produs de Hartswood Films, îl regăsesc pe detectivul nostru favorit înapoi în Regatul Unit, iar pe Dr. Watson și pe soția lui, Mary, în pregătiri pentru o nouă viață, aceea de părinți.

Primul episod: 27 martie 2017, ora 21:00, „The Six Thatchers”

Sherlock preia un caz ciudat: șase busturi statuare ale prim-ministrului Margaret Thatcher sunt vandalizate. Cine are un asemenea interes și care este obiectivul acestei acțiuni? Vom afla mai multe în curând.


[ https://3.bp.blogspot.com/-0aSP9ma02oY/WNkIVTvhKAI/AAAAAAAADII/pyyf7wvxxB0tOdV_Fo_APhHUdVC7LtUdQCLcB/s1600/resize-ELE-keyartHoriz_Template_C_4C504i.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]



Synopsis „Sherlock Holmes și Dr. Watson” („Elementary”) – sezonul al cincilea

„Sherlock Holmes și Dr. Watson” vine cu cel de-al cincilea sezon pe AXN și începe exploziv: un criminal în serie, cu o semnătură distinctivă – bombe, începe să fie din nou activ, după șase ani de pauză. Watson caută atunci ajutorul lui Shinwell Johnson (Nelsan Ellis), un fost pacient a cărui viață ea a salvat-o pe când era chirurg. Holmes observă că Watson este nefericită și se întreabă dacă întreaga ei carieră de detectiv o mulțumește.

Primul episod: 27 martie 2017, ora 23:00, „Folie a Deux”

sursa

Edited by 3xteam, 27 March 2017 - 16:43.


#57
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/dc/2016_AXN_logo.svg/150px-2016_AXN_logo.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] „Ostatic” la birou – 6 situații din care să îți negociezi elegant ieșirea


[ https://1.bp.blogspot.com/-boL9VSEkCSM/WNqURwRWJeI/AAAAAAAADJ0/v6vyOc5FhZgRlV7PRO7fB_UcqwbKPoTHgCLcB/s1600/03_Duo_Eric_Nathalie_1875.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Filmele și serialele de la Hollywood sunt o oază de relaxare pentru cei mai mulți dintre noi. Dar dacă știi să interpretezi și altfel situațiile prin care trec personajele preferate, înveți tehnici noi de self-improvement. Aplică lecțiile învățate din „Negociatorii” în viața profesională și fă față cu brio provocărilor la birou:

1. Acel email de la șeful, de vineri seară, care îți aterizează în Inbox cu 5 minute înainte de încheierea programului și care urlă a “urgență”.

Poate că prima dată poți să stai peste program pentru a rezolva situațiile urgente, dar dacă observi un tipar, în 3 din 4 săptămâni ale lunii, negociază prioritățile încă de la începutul săptămânii.

2. Acel coleg care insistă să îți povestească amănunte din viața lui privată și nu mai contenește din detalii.

Te-ai sustras elegant din discuțiile în care nu voiai să te afli, dar colegul tot insistă să vadă în tine un confident. Dacă situația te deranjează, întreabă-l direct: De ce crezi ai povesti așa ceva unui coleg de serviciu? Franchețea îl va dezarma și sunt puține șanse să repete istorisirile.

3. Acea ședință din toiul zilei, în care nu se întâmplă nimic notabil și totuși trebuie să fii prezent.

După ce ți-ai spus punctul de vedere, solicitat sau nu, întreabă direct pe inițiatorul ședinței dacă prezența ta este obligatorie în continuare. Dacă da, spune pe un ton calm, dar ferm că timpul tău este limitat și ai aprecia dacă ați rezolva întâi prioritățile. Discuțiile ulterioare le puteți păstra pe email sau în discuții punctuale.

4. Acel moment când trebuie să iei prânzul cu colegii, deși tu ai vrea să mănânci în oraș.

„Îmi place foarte mult când mai petrecem și timp altfel decât lucrând împreună, dar am alte planuri pentru astăzi. Și zilele viitoare am deja calendarul plin pentru orele de prânz.”

5. Acea situație în care ți-ai terminat partea ta de treabă, dar depinzi de alții pentru a încheia task-ul.

Un profesionist bun ar face în așa fel încât să nu ajungă în poziția de a depinde (esențial) de ceilalți. Un negociator excelent își pune în aplicare planul B, deja stabilit pentru asemenea situații.

6. Acel moment când coordonezi o echipă de subalterni și întrebările de validare curg încontinuu.

Privește partea bună: ești indispensabil cât timp se întâmplă acest lucru. Dacă totuși vrei să crești și tu ca manager, și subalternii tăi, și împreună ca o echipă, stabilește reguli clare de la începutul colaborării. Un document cu: „ce să faci în caz de...” poate fi un instrument util pentru început.

Urmărește secvențe din episodul al doilea din „Negociatorii” de diseară, de la 21:00

Despre „Negociatorii”:

Serialul procedural „Negociatorii” este inspirat de o poveste reală, a lumii celor mai buni negociatori. Într-un univers în care anual se duc mai mult de 30.000 negocieri private, există o mare cerere pentru experții care pot soluționa cazuri dificile de răpiri și răscumpărări. Dar numai cei cu adevărat talentați se diferențiază.

Urmărește secvențe din episodul al doilea din „Spionul cibernetic” de diseară, de la 21:00

Despre „Spionul cibernetic”:

Serialul hollywoodian cu tematică tehnologică „Spionul cibernetic” relatează aventurile unui agent high-tech, ale cărui abilități sunt îmbunătățite de existența unui microchip implantant în creier. Cu ajutorul acestuia, agentul are acces la informații super-secrete, iar o agenție guvernamentală de elită are grijă să se folosească de acestea în misiunile lor speciale.

sursa

Edited by 3xteam, 28 March 2017 - 20:15.


#58
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
Noutăți în luna aprilie 2017 la [ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/dc/2016_AXN_logo.svg/150px-2016_AXN_logo.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

  

[ https://2.bp.blogspot.com/-1iRN9AIoIzk/WN1JJeiTCgI/AAAAAAAADMw/2b6Bz8o2eagKbRQi6Nm6BEeb3kApK14oQCLcB/s1600/Snatch.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Unde dai și unde crapă SERIAL NOU
din 18 aprilie, de la 22:55

Serialul „Unde dai și unde crapă” este inspirat de filmul cult omonim, lansat în 2000, ce spune povestea unui grup de tineri pungași. După atacul asupra unui camion plin cu aur, grupul este implicat într-o serie de evenimente neașteptate. De-acum încolo, tinerii intră în liga mare a crimei organizate, unde gangsterii internaționali fac lege. Trebuie să învețe rapid să facă față provocărilor: o Londra tot mai nesigură, polițiști omniprezenți, luptători aprigi ring și infractori locali periculoși.

Cu: Rupert Grint, Luke Pasqualino, Lucien Laviscount, Dougray Scott.


[ https://2.bp.blogspot.com/-xLCfAbE0G-0/WN1JdEmTM7I/AAAAAAAADM0/FrFjh9cQH0ANmhU3uuhSqEbgVoPbJfDIQCLcB/s1600/Minti%2Bcriminale.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Minți criminale (sezonul al doisprezecelea)
din 17 aprilie, de la 21:00

Când echipa BAU descoperă cadavrul secționat al unui bărbat în Arizona, suspiciunile despre prezența în zonă a unui criminal în serie care tocmai evadase încep să se adeverească. Alături de noul coleg –  Luke Alvez (Adam Rodriguez), care se face repede remarcat în departament, echipa își dă seama că sunt în mijlocul unui joc de-a șoarecele și pisica.

Cu: Matthew Gray Gubler, Thomas Gibson, Joe Mantegna.


Seria de filme Pirații din Caraibe


[ https://2.bp.blogspot.com/-TixyvTBF0LI/WN1LDurgSFI/AAAAAAAADNE/jXyEGDOZgM4pIsgTfxg7Y_qH-24FU6euwCLcB/s1600/Pirates-1.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Pirații din Caraibe: Blestemul Perlei Negre
pe 1 aprilie, de la 21:00

Fermecătorul și nesupusul Căpitan Jack Sparrow duce o viață idilică de pirat, doar până când un vechi inamic, Căpitanul Barbossa, îi fură corabia, Perla Neagră, atacând orașul Port Royal și răpind-o pe fiica guvernatorului. Prietenul din copilărie al frumoasei Elizabeth își unește eforturile cu Jack Sparrow pentru a salva fata și corabia. Lupte cu spada, mult supans, umor și personajepe care vă veți bucura să le revedeți.


[ https://3.bp.blogspot.com/-dZJ64oU-y4k/WN1KvOjmgjI/AAAAAAAADNA/NyyeI0JriUUi3lFhl3qEmv3kPBAjam9FACLcB/s1600/Pirates-2.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Pirații din Caraibe: Cufărul Omului Mort
pe 2 aprilie, de la 21:00

Tâlharul fermecător, Căpitanul Jack Sparrow, revine să își plătească datoriile, după ce și-a vândut sufletul legendarului Davy Jones. Frumoasa Elizabeth Swann, fiica guvernatorului și Will Turner, prietenul ei din copilărie, se învârt de data aceasta într-un vârtej de aventuri, din cauza eforturilor lui Jack de a supraviețui.


[ https://3.bp.blogspot.com/-19W6UZ1Tz98/WN1KcUroE0I/AAAAAAAADM8/c5DgOwtvGBg8gF3VHJ0_MaMLkLuaRWB1QCLcB/s1600/Pirates-3.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Pirații din Caraibe: La capătul lumii
pe 8 aprilie, de la 21:00

Chiar în momentul când prezența lui este mai necesară ca oricând, Căpitanul Jack Sparrow este prins într-o mare de nisip în Lumea de Dincolo. O alianță puțin instabilă, formată din fiica guvernatorului, prietenul ei și Căpitanul Barbossa pornește în căutarea lui. Căpitanul Jack încearcă, pentru ultima dată, să unească cei nouă Lorzi ai Piraților, pentru a păstra stilul de viață binecunoscut al piraților. Un film de aventură plin de acțiune și umor, scene mirifice și replici memorabile.


[ https://1.bp.blogspot.com/-9Qic2et9TdE/WN1KHYeMqoI/AAAAAAAADM4/XVMsqSm6IuwdUUK1cyhqV9LVumj7gGbJwCLcB/s1600/Pirates-4.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Pirații din Caraibe: Pe ape și mai tulburi
pe 9 aprilie, de la 21:00

Jack Sparrow și Căpitanul Barbossa pornesc în căutarea legendarei Fântâni a Tinereții, dar ei află că nu sunt singurii în căutarea acesteia. Când Căpitanul Jack o reîntâlnește pe Angelica, o femeie din trecutul său, habar n-are dacă între ei se reaprinde scânteia dragostei sau ea doar îl folosește pentru a găsi legendara Fântână a Tinereții.

Cu: Johnny Depp, Geoffrey Rush, Orlando Bloom, Keira Knightley

sursa

#59
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/dc/2016_AXN_logo.svg/150px-2016_AXN_logo.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Cinci fețe familiare din Unde dai și unde crapă/ Snatch – unde i-am mai văzut?


Trei prieteni londonezi, tineri pungași la început de „carieră”, dau lovitura vieții lor când jefuiesc o dubă plină de aur. Inspirat de filmul hit al anilor 2000 – Snatch – Unde dai și unde crapă aduce un suflu nou poveștii. Fețe tinere, dar cunoscute. Unde i-am mai văzut pe protagoniști aflați din rândurile de mai jos.

1. Rupert Grint – Charlie Cavendish-Scott

Rupert Grint – aka “roșcatul” din Harry Potter – a devenit cunoscut pentru milioane de cinefili din întreaga lume odată cu debutul său actoricesc, de la vârsta de 11 ani. Personajul Ron Weasley din Harry Potter și piatra filosofală, primul din cele opt titluri ecranizate ale celebrelor cărți scrise de J.K. Rowling, i-a adus lui Rupert două premii: International Press Academy’s Satellite Special Achievement Award for Outstanding New Talent, și Young Artist Award for Most Promising Young Newcomer. De asemenea, următoarele interpretări ale aceluiași rol din continuarea poveștii i-au adus multe aprecieri din partea criticilor de film. Între filmările pentru celebra serie, Rupert a fost implicat într-o mulțime de proiecte cinematografice, dintre care: tragi-comedia DRIVING LESSONS (2006), thriller-ul dramatic CHERRYBOMB (2009); comedia WILD TARGET (2010); drama istorică  INTO THE WHITE (2012); filmul animat POSTMAN PAT: THE MOVIE (2015); și comedia MOONWALKERS (2015). Alte prezențe notabile includ THUNDERPANTS (2002), documentarul BBC HAPPY BIRTHDAY, PETER PAN (2005), CBGB (2013) și CHARLIE COUNTRYMAN (2013).
Rupert filmează momentan pentru comedia neagră „Sick Note” a lui SKy Atlantics, alături de Nick Frost.
2. Luke Pasqualino – Albert Hill
Actor londonez, cu origini italiene, Luke Pasqualino este cunoscut mai ales din rolul lui D’Artagnan din producția BBC, “The Musketeers”. În 2015, Pasqualino a câștigat Breakthrough Award la South Bank Sky Arts Awards, ce recunoaște realizările britanicilor din domeniul artelor.
Pasqualino a intrat în atenția publicului în sezoanele 2009-2010 ale serialului “Skins”, producție câștigătoare BAFTA. A apărut apoi în două sezoane din “The Borgias”, alături de Jeremy Irons și, recent, în drama BBC One, “Our Girl”. De asemenea, a mai avut prezențe în filmul pentru televiziune Syfy BATTLESTAR GALACTICA: BLOOD & CHROME sau în filmele din cinematografe: sci-fi-ul SNOWPIERCER; horror-ul  supernatural THE APPARITION; comedia horror LOVE BITES. În 2017 îl putem revedea în drama istorică SOLAR ECLIPSE: DEPTH OF DARKNESS și în filmul horror/ comedie SMARTASS.

3. Lucien Laviscount – Billy Ayres

Cu un talent promițător, din ce în ce mai vizibil atât în producții americane, cât și britanice, Lucien Laviscount este pasionat în egală măsură de comedii și drame. Îl puteți urmări în thriller-ul de pe marile ecrane THE BYE BYE MAN, iar recent a finalizat producția pentru COCO, semnată de regizorul/ muzicianul The RZA.
Laviscount a fost cel mai adesea văzut în primul sezon al comediei-horror FOX “Scream Queens,”  semnată Ryan Murphy, Brad Falchuk și Ian Brennan. Alte apariții includ drama ABC/Amazon Studios Civil War POINT OF HONOR; filmul britanic independent HONEYTRAP și comedia britanică BETWEEN TWO WORLDS.
Născut și crescut în Londra, Laviscount a început să joace în filme de la 10 ani. A apărut în “Grange Hill”, “Episodes,” “Skins,” și “Waterloo Road,” precum și în “Coronation Street”, cel mai longeviv serial soap opera britanic.

4. Ed Westiwick – Sonny Castillo

Ed Westwick a urmat cursurile National Youth Theatre din Londra și a debutat în drama lui Anthony Minghella, din 2006 – BREAKING AND ENTERING. În anul următor, Westwick a devenit unul dintre star-urile hit-ului “Gossip Girl” și a rămas în producție până la final, timp de șase ani.
Cele mai recente apariții ale lui Westwick includ roluri în thriller-ul BILLIONAIRE RANSOM și drama BONE IN THE THROAT, filmul lui Alfonso Cuarón CHILDREN OF MEN sau producția lui Clint Eastwood J. EDGAR. Următorul său film este thriller-ul THE CRASH.

5. Dougray Scott – Vic Hill

Dougray Scout s-a pregătit pentru actorie la Welsh College of Music and Drama, unde a fost remarcat printre cei mai promițători studenți de la teatru. Și-a creat un portofoliu divers care include atât filme independente, cât și filme de studio sau producții britanice și americane pentru TV.
Dougray a apărut în peste 35 de filme și a colaborat cu cei mai renumiți regizori de film din industrie incluzându-i pe John Woo, Michael Apted, Walter Salles și Simon Curtis. Cariera sa „a decolat” odată cu jocul actoricesc din faimosul TWIN TOWN. Alte filme, succese de box office, au numărat: EVER AFTER, DEEP IMPACT și MISSION: IMPOSSIBLE 2. A mai avut apariții în ENIGMA, RIPLEY’S GAME, DARK WATER, HIT MAN, NEW TOWN KILLERS, MY WEEK WITH MARILYN sau UNITED.  Poate fi urmărit în drama muzicală LONDON TOWN și thriller-ul de acțiune THE LAST PASSENGER.


Despre Unde dai și unde crapă/ Snatch (serialul)


Serialul Unde dai și unde crapă este inspirat de filmul cult omonim, lansat în 2000, ce spune povestea unui grup de tineri pungași. După atacul asupra unui camion plin cu aur, grupul este implicat într-o serie de evenimente neașteptate. De-acum încolo, tinerii intră în liga mare a crimei organizate, unde gangsterii internaționali fac lege. Trebuie să învețe rapid să facă față provocărilor: o Londra tot mai nesigură, polițiști omniprezenți, luptători aprigi ring și infractori locali periculoși.

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/tLLS-YOiXx8?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


sursa

Edited by 3xteam, 15 April 2017 - 00:12.


#60
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
6 motive să te uiți la premiera de diseară a „Unde dai și unde crapă” / „Snatch” la [ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/dc/2016_AXN_logo.svg/150px-2016_AXN_logo.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]  


[ https://2.bp.blogspot.com/-sqVg_UN7HfE/WPHlxmRCADI/AAAAAAAADbQ/gfx6Fhdm4vwa72Ld_aGHjsB7GHkmC32YwCLcB/s1600/AXN_Snatch.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Un jaf armat, mult aur, meciuri de box aranjate, trei băieți londonezi țiplă sunt câteva dintre ingredientele noului serial ce începe diseară pe AXN. „Unde dai și unde crapă” („Snatch”), inspirat de filmul cult omonim, regizat de Guy Ritchie, promite multă acțiune, dar și umor negru britanic. Dacă mai aveai nevoie de un motiv în plus să urmărești premiera, îți dăm noi mai multe:

[ https://1.bp.blogspot.com/-c0uD2SHKcqE/WPYXj2XVkVI/AAAAAAAADd0/wvqaAGRTOyENMHn6e8H590fOWnYjqXYzACLcB/s1600/Snatch-filmul.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


1. Filmul original din care serialul se inspiră – „snatch.”, regizat de Guy Ritchie – a devenit un fenomen în sine, cu replici de ținut minte pe de rost, personaje iconice și poveste tragi-comică. Mai mult decât istoria unui jaf de diamante, filmul cu Brad Pitt, Jason Statham, Benicio del Toro, Vinnie Jones, Alan Ford sau Dennis Farina și regizat de Guy Ritchie, a fost un succes atât de box office, cu încasări de peste 83 milioane de dolari, cât și în ochii criticilor.


[ https://3.bp.blogspot.com/-ciW7JBGOa_g/WPYXgUe06cI/AAAAAAAADdw/aPQR9btPI-UOATRa8U36m1LjtAYzwBTjQCLcB/s1600/Spotify.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


2. Muzica joacă un rol major în producțiile lui Guy Ritchie (remember „RocknRolla?”), așa că era de așteptat ca și producătorii remake-ului să dea importanță acestui aspect. Artiști noi, proaspăt descoperiți, țin coloana sonoră fresh & funky. Puteți asculta coloana sonoră a serialului aici.


[ https://4.bp.blogspot.com/-W9mtvxRze-I/WPYXqtSs8YI/AAAAAAAADd4/krXW54B-uwA4lPMARAjRoHffdXOapGjeQCLcB/s1600/Costume.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


3. Costumele sunt un exercițiu de eleganță masculină: de la stilul impecabil al lui Alber Hill (Luke Pasqualino), la influența artistocrată a lui Charlie Cavendish-Scott (Rupert Grint), până la stilul relaxat adoptat de Billy Ayres (Lucien Laviscount). O costumație aparte regăsim la Sonny Castillo (Ed Westwick), specială prin... excentritatea sa.


[ https://3.bp.blogspot.com/-dzLlsU0FUxw/WPYX2Fqw-sI/AAAAAAAADeA/TsGnpNMDK6kK_T4qCJT8-xaWQ7POAwmLwCLcB/s1600/Lucien.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


4. Lucien Laviscount sau boxerul Billy Fucking Ayers din serial sau Mr. Abs, mai pe scurt. În vârstă de 24 de ani, Lucien este în plină ascensiune la Hollywood. Zilele acestea îl puteți vedea și la cinematograf în „The Bye Bye Man”.


[ https://2.bp.blogspot.com/-Jyw8XCJFfqA/WPYX57fQ1UI/AAAAAAAADeE/kYRHYQ3bDv8xivFVxd5S1qY3P3dMzHMegCLcB/s1600/Amintiri.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


5. Amintiri din tinerețe. „Skins”, „Gossip Girl”, „Harry Potter”. Ce au cele trei titluri în comun? În afară de faptul că le urmăream cu sufletul la gură acum 5-10 ani, ne-au dat cei câțiva dintre actorii principali: „Skins” – Luke Pasqualino și Lucien Laviscount, „Gossip Girl” – Ed Westwick, „Harry Potter” – Rupert Grint.


[ https://3.bp.blogspot.com/-6Gbz_Yxo8B8/WPYXuGqfhDI/AAAAAAAADd8/p5D197tBJKw3fhysFs-5lhxCyUyqz3gbQCLcB/s1600/Rupert-Snatch.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


6. Influențe regale. În pregătirea pentru rol, Rupert Grint spune că l-a studiat pe Prințul Harry. „A durat puțin până să îi creez personajului o identitate. Charlie are ceva din Prințul Harry, cu siguranță, ceva regal, ceva care aduce a lene. Charlie se trage și el dintr-o familie înaltă, chiar dacă falită.”

sursa

#61
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
Noutăţile lunii mai la[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/dc/2016_AXN_logo.svg/150px-2016_AXN_logo.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Serial nou: Grimm, sezonul 1, din 5 mai, de la 21:05

Grimm este un serial procedural, cu tente oculte, descris adesea ca o dramă polițistă mai altfel. Cu o atmosferă întunecată, de-a dreptul fantastică, intriga serialului aduce în prim plan personaje inspirate din Poveștile Fraților Grimm. Polițistul Nick Burkhardt din Portland află că rădăcinile sale se trag din strămoșii gardieni Grimm, care țineau lucrurile în frâu în lume. Familia Grimm mențineau echilibrul mondial, evitând lupte dezastruoase între oameni și creaturile periculoase Wesen.
Cu: David Giuntoli, Silas Weir Mitchell, Russell Hornsby

Filme de weekend


Gladiatorul, duminică, 14 mai, ora 21:00

Generalul roman Maximus (Russell Crowe) conduce armata sa spre victorie pe câmpul de luptă. La finalul războiului, Maximus ar vrea să revină la familie, însă, pe patul de moarte, împăratul Marcus Aurelius (Richard Harris) îi predă ștafeta puterii. Însă moștenitorul de drept al tronului, Commodus (Joaquin Phoenix) ordonă execuția sa și a familiei sale. Scăpând cu greu de la moarte, Maximus ajunge sclav și se antrenează ca gladiator în arenă. Odată ajuns la Roma, gladiatorul are un singur scop în viață: răzbunarea morții soției și a fiului său.
Oscar pentru cel mai bun film și cel mai bun actor în rolul principal.
Cu: Russell Crowe, Joaquin Phoenix

Apollo 13, duminică, 21 mai, ora 22:55

Astronautul Jim Lovell (Tom Hanks), comandantul misiunii Apollo 13 și piloții Jack Swigert (Kevin Bacon) și Fred Haise (Bill Paxton) pornesc în cea de-a cincea misiune pe Lună. Totul merge conform planului până la mijlocul misiunii când unul dintre rezervoarele navei explodează, punând în pericol viața echipajului. În timp ce curajoșii astronauți trebuie să aleagă între a muri sufocați sau înghețați, Mattingly și comandantul de la sol (Ed Harris) încearcă cu disperare să recupereze echipajul, conștienți fiind că aceștia ar putea să moară în momentul în care intră în contact cu atmosfera Pământului.
Oscar pentru cel mai bun film și pentru cele mai bune efecte vizuale.
Cu: Tom Hanks, Kevin Bacon, Ed Harris, Gary Sinise, Bill Paxton

Circul ororilor: asistentul vampirului, duminică, 28 mai, ora 21:00

Circul ororilor: asistentul vampirului pornește de la populara serie de cărți ale lui Darren Shan. Un adolescent încalcă fără să vrea armistițiul de 200 de ani dintre două grupări de vampiri. Atras într-o lume fantastică populată de creaturi îngrozitoare, Darren renunță la siguranța unei existențe plictisitoare pentru a-și împlini destinul într-o lume bântuită de coșmaruri.
Cu: Salma Hayek, Willem Dafoe

Twister, duminică, 28 mai, ora 23:15

Doi oameni de știință urmăresc cel mai distructiv fenomen al naturii – tornadele. Lansând senzori electronici în pâlnia tornadei, cei doi vânători de tornade speră să creeze un sistem de avertizare îmbunătățit. O aventură plină de situații imprevizibile.
Cu: Helen Hunt, Bill Paxton

sursa

#62
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
De la creatorul Buffy, spaima vampirilor.[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/dc/2016_AXN_logo.svg/150px-2016_AXN_logo.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] lansează serialul Grimm

[ https://www.paginademedia.ro/wp-content/uploads/2017/04/grm_647_tb730.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


AXN va difuza începând din 5 mai, în fiecare vineri de la 20.00, un nou serial fantezie: Grimm.

Un polițist din Portland află că familia sa se trage din neamul Grimm, gardienii păcii pe Pământ, și că are abilitatea de a vedea dincolo aparențele oamenilor.
Producția are printre creatori pe David Greenwalt, cel care a creat și Angel și Buffy, spaima vampirilor.

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/2rVy3RBJmNo?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

sursa

Edited by 3xteam, 27 April 2017 - 16:49.


#63
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
Noutățile lunii mai 2017 la [ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/dc/2016_AXN_logo.svg/150px-2016_AXN_logo.svg.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


[ https://3.bp.blogspot.com/-ao4ivqJSrww/WQbdc75GRDI/AAAAAAAADp8/uWYtUjFZ23Yt0fOdnagnbgObiwPAZpjAwCLcB/s1600/Grimm.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Grimm SERIAL NOU
din 5 mai, de la 21:05

Grimmeste un serial procedural, cu tente oculte, descris adesea ca o dramă polițistă mai altfel. Cu o atmosferă întunecată, de-a dreptul fantastică, intriga serialului aduce în prim plan personaje inspirate din Poveștile Fraților Grimm. Polițistul Nick Burkhardt din Portland află că rădăcinile sale se trag din strămoșii gardieni Grimm, care țineau lucrurile în frâu în lume. Familia Grimm mențineau echilibrul mondial, evitând lupte dezastruoase între oameni și creaturile periculoase Wesen.

Cu: David Giuntoli, Silas Weir Mitchell, Russell Hornsby.


FILME DE WEEKEND


[ https://1.bp.blogspot.com/-ruw_-vStMEY/WQbdjyF4TZI/AAAAAAAADqA/xUnu7qoJ-90Tmd6FV9sx2uw70EKACUKJgCLcB/s1600/Gladiatorul.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Gladiatorul
duminică, 14 mai, de la 21:00

Generalul roman Maximus (Russell Crowe) conduce armata sa spre victorie pe câmpul de luptă. La finalul războiului, Maximus ar vrea să revină la familie, însă, pe patul de moarte, împăratul Marcus Aurelius (Richard Harris) îi predă ștafeta puterii. Însă moștenitorul de drept al tronului, Commodus (Joaquin Phoenix) ordonă execuția sa și a familiei sale. Scăpând cu greu de la moarte, Maximus ajunge sclav și se antrenează ca gladiator în arenă. Odată ajuns la Roma, gladiatorul are un singur scop în viață: răzbunarea morții soției și a fiului său.

Oscar pentru cel mai bun film și cel mai bun actor în rolul principal.

Cu: Russell Crowe, Joaquin Phoenix.

[ https://3.bp.blogspot.com/-yZpz6m_D-10/WQbdvypRSCI/AAAAAAAADqE/fV2cMNL__wkYDhzcToZjvM7wa-gNQsD9ACLcB/s1600/Apollo%2B13.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Apollo 13
duminică, 21 mai, de la 22:55

Astronautul Jim Lovell (Tom Hanks), comandantul misiunii Apollo 13 și piloții Jack Swigert (Kevin Bacon) și Fred Haise (Bill Paxton) pornesc în cea de-a cincea misiune pe Lună. Totul merge conform planului până la mijlocul misiunii când unul dintre rezervoarele navei explodează, punând în pericol viața echipajului. În timp ce curajoșii astronauți trebuie să aleagă între a muri sufocați sau înghețați, Mattingly și comandantul de la sol (Ed Harris) încearcă cu disperare să recupereze echipajul, conștienți fiind că aceștia ar putea să moară în momentul în care intră în contact cu atmosfera Pământului.

Oscar pentru cel mai bun film și pentru cele mai bune efecte vizuale.

Cu: Tom Hanks, Kevin Bacon, Ed Harris, Gary Sinise, Bill Paxton.

[ https://4.bp.blogspot.com/-P4i3O1mlqV4/WQbd5UG4s-I/AAAAAAAADqI/LEomS-8ceQQRWcQ-OVkB6YzA7_bRIejDQCLcB/s1600/Circul%2Bororilor.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Circul ororilor: asistentul vampirului
duminică, 28 mai, de la 21:00

Circul ororilor: asistentul vampirului pornește de la populara serie de cărți ale lui Darren Shan. Un adolescent încalcă fără să vrea armistițiul de 200 de ani dintre două grupări de vampiri. Atras într-o lume fantastică populată de creaturi îngrozitoare, Darren renunță la siguranța unei existențe plictisitoare pentru a-și împlini destinul într-o lume bântuită de coșmaruri.

Cu: Salma Hayek, Willem Dafoe.

[ https://4.bp.blogspot.com/-RLekNGqtWdM/WQbeDqGS0fI/AAAAAAAADqM/hqtuXpZ_DG4_bQ7qyYtQbaHjaRDP-JRawCLcB/s1600/Twister.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Twister
duminică, 28 mai, de la 23:15

Doi oameni de știință urmăresc cel mai distructiv fenomen al naturii – tornadele. Lansând senzori electronici în pâlnia tornadei, cei doi vânători de tornade speră să creeze un sistem de avertizare îmbunătățit. O aventură plină de situații imprevizibile.

Cu: Helen Hunt, Bill Paxton.

sursa

#64
TheSignMetro64

TheSignMetro64

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 897
  • Înscris: 07.09.2018
Am descoperit de azi dimineață că posturile AXN au rating-uri pe ecran.

Attached Files



#65
iri_rim

iri_rim

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 873
  • Înscris: 01.04.2018
rating-uri preluate de la unguri sau nemti.

Edited by iri_rim, 07 October 2019 - 23:46.


#66
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,844
  • Înscris: 07.07.2009

View PostTheSignMetro64, on 07 octombrie 2019 - 23:43, said:

Am descoperit de azi dimineață că posturile AXN au rating-uri pe ecran.
Nu și la noi. Mă uitam acum și niciunul nu are afișat nimic.
Imaginile sigur nu sunt de pe cablu.

Edited by _-KALMAN-_, 07 October 2019 - 23:59.


#67
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,228
  • Înscris: 22.02.2017
Pai cel putin AXN HD e complet romanesc, complet localizat, deci e clar de la noi.

#68
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,844
  • Înscris: 07.07.2009
Și îl afișează numai când începe serialul?

#69
TheSignMetro64

TheSignMetro64

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 897
  • Înscris: 07.09.2018

View Post_-KALMAN-_, on 08 octombrie 2019 - 00:13, said:

Și îl afișează numai când începe serialul?

Da.

#70
sorin96

sorin96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,167
  • Înscris: 13.03.2016
Se intampla asta cred de la 1 octombrie,caci am vazut asta joia trecuta cand m-am uitat la premiera serialului The Good Doctor
Pe un alt forum se spune ca ar fi din cauza ca posturile Sony nu mai emit prin licenta britanica,ci spaniola,caci rating-urila acelea apar si la polonezi

#71
ssss

ssss

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,396
  • Înscris: 04.02.2006
de cand este folosita sigla asta pe AXN(actuala)? Eu am vazut-o prima data abia in vara 2018

https://forum.softpe...tach_id=1636179

Edited by ssss, 01 December 2019 - 13:36.


#72
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,844
  • Înscris: 07.07.2009
La noi e folosit din 2016. https://www.hdsateli...identitate.html

Edited by _-KALMAN-_, 01 December 2019 - 13:43.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate