![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
American Pie 5: The Naked Mile (2006)
Last Updated: Feb 06 2007 00:28, Started by
DanyBoss
, Dec 02 2006 15:12
·
0

Posted 14 December 2006 - 23:31

Mda. Contrar parerilor de aici, mie mi-a placut. Le astept si pe urmatoarele
![]() |
Posted 15 December 2006 - 00:01

Posted 16 December 2006 - 16:05

La inceput am ras un pic (vreo 3 faze printre care si aia cand moare bunica) ... dupa a devenit penibil... gagici bune... in rest nimic.
|
Posted 19 December 2006 - 20:06

mie mi-a placut...nu mi s-a parut chiar atat de rau pe cat spuneti voi....dar nu se compara cu primele 3
|
Posted 27 December 2006 - 12:40

Posted 27 December 2006 - 13:51

Posted 29 December 2006 - 14:06

Mi-a placut si mie.Are cateva faze marfa dar nu se leaga intre ele.Per total mai bun ca 4 dar mai slab ca 3.Ideea imi place cu naked mile.Ar fi ceva super tare daca ar fi si in romania.
|
Posted 01 January 2007 - 04:03

l-am vazut si eu. nimic special,numai cateva faze de ras in rest ...
![]() |
Posted 01 January 2007 - 06:10

pentru scenariu nota 4, pentru gagici nota 10... fac media si iese 7
![]() un film pe care sa-l vezi si sa-l uiti in 5 minute. |
Posted 05 January 2007 - 10:04

pentru scenariu nota 4, pentru gagici nota 10... fac media si iese 7 ![]() un film pe care sa-l vezi si sa-l uiti in 5 minute. Daca am avut timp de sarbatori m-am uitat si io la filme. Nu-i un film destul de rau. io cel putin am ras la filmu asta. Am vazut filme muult mai proaste decat filmu asta. Oricum nu-i film de 7 cel mult 6.4 dupa parerea mea. |
|
Posted 03 February 2007 - 20:55

Deci mai fratilor ! VOI AVETI CU CAPU ! Filmu asta chiar nu a fost o comedie ! Sau cel putin din ochi mei ...oricum am ras si am zambit si ma atins la inima ! Filmu asta a avut un mesaj secret pe care doar uni l-au putut vedea...cel putin eu ! Filmul reprezinta niste inimi pierdute care isi fac de cap , dar la sfarsit dragostea invinge ! Stifler Matt era un vagabond dar din cauza unei fete a abandonat drumul parcurs de fratele lui (AP4) Iar AP5 Erik in ultimul moment s-a intors . Ba chiar o si furat un cal
![]() |
Posted 03 February 2007 - 20:58

Deci mai fratilor ! VOI AVETI CU CAPU ! Filmu asta chiar nu a fost o comedie ! Sau cel putin din ochi mei ...oricum am ras si am zambit si ma atins la inima ! Filmu asta a avut un mesaj secret pe care doar uni l-au putut vedea...cel putin eu ! Filmul reprezinta niste inimi pierdute care isi fac de cap , dar la sfarsit dragostea invinge ! Stifler Matt era un vagabond dar din cauza unei fete a abandonat drumul parcurs de fratele lui (AP4) Iar AP5 Erik in ultimul moment s-a intors . Ba chiar o si furat un cal ![]() ![]() Ba tu esti real? ![]() ![]() |
Posted 03 February 2007 - 21:00

![]() Ba tu esti real? ![]() ![]() |
Posted 06 February 2007 - 00:28

Sucks film....nimic interesant...nimic nou.....aceasi actiune cu multe femei goale si niste baieti care nu stie cum sa le aiba...numa varmiu de 6 ani a insistat sa se uite la el pentru ca nu a vazut un san in viata lui.....
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users