![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
RANSOMWARE
Last Updated: May 26 2022 20:22, Started by
TheScumbag
, May 21 2022 22:59
·
0

Posted 21 May 2022 - 22:59

Buna seara.
In primul rand am urmat instructiunile din primul post inainte de a deschide acest topic. Am luat un virus in aceasta seara si mi-a criptat unele fisierele. Am aflat ca sunt criptate offline. Am reusit sa elimin virusul cu kaspersky dar tot am fisierele criptate cu extensia : .fefg. ![]() Am incercat si cu ,,STOP Djvu decryptor" Aproape in fiecare folder am care un readame.txt si imi da un ID personal si o modalitate de a le face plata..... ![]() Am windows 10 cu update la zi. Va rog din tot sufletu sa ma ajutati. ![]() |
Posted 21 May 2022 - 23:55

Daca merita: plătești și te rogi sa primești cheia de decriptare.
Daca nu merita: treci mai departe. Format C:\ Asa-i că nu ai back-up? Ce fișiere așa importante ți-a criptat? Foto doar? |
Posted 22 May 2022 - 00:14

Au mai fost si cazuri cand n-a fost in stare sau a fost beat sau s-au aliniat planetele si doar a schimbat extensia fisierelor fara sa le cripteze asa ca poti incerca sa redenumesti cateva si sa vezi daca sunt intregi sau nu.
Dca nu sunt, optiunile ti le-a dat dorin. Dar, de info... de unde l-ai capatat? Edited by sorin147, 22 May 2022 - 00:14. |
Posted 22 May 2022 - 05:36

Daca dau format C si reinstall OS , este posibil sa reapara virusul ?
@sorin147 era un fisier .exe si nu am banuit ca e un virus. Nu a fost detectat de defender. E virus nou probabil. |
Posted 22 May 2022 - 05:45

da, daca downloadezi iar executabile din surse obscure este posibil sa iti virusezi iarasi pc-ul
|
Posted 22 May 2022 - 20:09

Ca regula, tot ce-i exe sau msi sau orice alt script si nu e luat dintr-o sursa sigura, VirusTotal.
N-am antivirus, nu recomand unul. Doar cu defenderul de la Windows si un pic de atentie am mers fara probleme mai mult de 15 ani. |
Posted 23 May 2022 - 13:05

La reinstalare, posibil, insa nu la FORMATARE
Canf formateaza nu ramane pe SSD sau HDD ceva ce poate fi accesat far programe specializate. |
Posted 23 May 2022 - 20:21

Bine!
Vad ca incep aberatiile. Mut subiectul pe Dezbateri despre securitatea IT. Va rog, mai usor! Edited by MhG_51, 23 May 2022 - 20:23. |
Posted 26 May 2022 - 20:22

E bine sa ai o masina virtuala (daca stie PC-ul asa ceva si ai ceva resurse) cu un Windows 10 instalat asa moca acolo, si acolo poti descarca orice .exe, ,msi sau .zip , asa in caz de ceva , stergi masina virtuala doar .
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users