Telefon fix cu directionare
Last Updated: Nov 05 2021 15:32, Started by
autom2
, Nov 04 2021 16:13
·
0

Posted 04 November 2021 - 16:13

Imi cer scuze anticipat daca am mai fost ridicata problema.
Situatia este urmatoarea: Se da un telefon fix ( persoana in varsta) care trebuie redirijat pe mobil cand persoana pleaca mai multe zile. Exista telefon care are aceasta functie inmplementata? Nu vreau complicatii gen redirectionare din centrala. Cand are apel sa directioneze ( sa sune) alt numar de telefon? Multumesc mult!!! ![]() ![]() |
Posted 04 November 2021 - 16:17

Pui un telefon cu cel puțin 2 taste pt numere preferențiale.
Pe o tasta memorezi "redirijarea", pe alta tasta "anulezi redirijarea". E cel mai simplu. Setezi codul pentru cele 2 operațiuni. **61*numar spre care faci redirectionari# Edited by dorin_2k, 04 November 2021 - 16:20. |
Posted 04 November 2021 - 16:22

nu cred ca se poate face treaba asta din telefon. practic ar trebui sa raspunda apelului si sa deschida simultan o alta linie catre mobil. nu cred ca tehnologia poate, sau chiar daca teoretic e posibila nu cred ca o gasesti implementata la cineva fiind o cerinta cam exotica.
Edited by Fane, 04 November 2021 - 16:22. |
Posted 04 November 2021 - 16:22

Exista
Chiar si telefonul fix de la RDS are functia asta - inca il mai am ![]() |
Posted 04 November 2021 - 16:31

Multumesc pentru raspunsuri.
nu cred ca se poate face treaba asta din telefon. practic ar trebui sa raspunda apelului si sa deschida simultan o alta linie catre mobil. nu cred ca tehnologia poate, sau chiar daca teoretic e posibila nu cred ca o gasesti implementata la cineva fiind o cerinta cam exotica. Exact asta gandesc si eu dar nu stiu cum sa ma exprim.
Exista Chiar si telefonul fix de la RDS are functia asta - inca il mai am ![]()
Pui un telefon cu cel puțin 2 taste pt numere preferențiale. Pe o tasta memorezi "redirijarea", pe alta tasta "anulezi redirijarea". E cel mai simplu. Setezi codul pentru cele 2 operațiuni. **61*numar spre care faci redirectionari# La ce model de telefon? |
Posted 04 November 2021 - 16:34

Orice telefon. Merge asta de cel puțin 20 de ani.
Când plecăm de acasă îmi redirijam pe mobil toate apelurile. Însă atenție. Vei plati pt apelurile redirijarea. Acum 20 de ani era scump. Acum posibil sa ai minute către mobil 8n abonament. |
Posted 04 November 2021 - 16:36

La o cautare rapida pe net, habar nu am daca mai este de actualitate
https://www.infopub....x-rds-pe-mobil/ |
Posted 04 November 2021 - 16:48

Posted 04 November 2021 - 18:16

Multumesc la toata lumea.
Totusi, nu este ce vreau eu. Vreau un telefon care sa fie din doua telefoane . Unul sa primeasca si celalalt sa sune pe alt numar. Sa fie doar cea cu ganatul cablului in el si sa il pot scoate cand nu este nevoie. |
Posted 04 November 2021 - 18:21

nu te supara, dar care-i problema ca face centrala redirectionarea si nu telefonul?
|
Posted 04 November 2021 - 18:27

Păi nici la mobil nu face telefonul redirecționarea, după ce redirecționezi poți și să l închizi, apelurile tot vor fi redirecționate.
|
|
Posted 04 November 2021 - 18:27

Un simplu telefon nu stie sa redirectioneze apeluri. Redirectarea e o functie a centralei telefonice si se poate activa din telefon daca centrala permite.
|
Posted 04 November 2021 - 18:51

nu te supara, dar care-i problema ca face centrala redirectionarea si nu telefonul? E prea complicat pentru cineva care nu are abilitati.
................ practic ar trebui sa raspunda apelului si sa deschida simultan o alta linie catre mobil........................... |
Posted 04 November 2021 - 18:56

Dar persoanele care suna pe fix nu cunosc și numărul de mobil al persoanei în vârstă, sa sune direct pe mobil?
Câte apeluri primește pe fix acea persoana? Cate dintre ele sunt cu adevărat importante/esențiale, încât sa fie necesara redirecționarea lor pe mobil? |
Posted 04 November 2021 - 19:00

|
Posted 05 November 2021 - 10:25

Dar persoanele care suna pe fix nu cunosc și numărul de mobil al persoanei în vârstă, sa sune direct pe mobil? Câte apeluri primește pe fix acea persoana? Cate dintre ele sunt cu adevărat importante/esențiale, încât sa fie necesara redirecționarea lor pe mobil? In proportie de 90% se suna pe fix doar persoane de acceasi varsta. Este vorba de 85+ varsta lor. Defapt, cred ca numai aceste persoane mai au telefon fix. a refuzat sa paraseasca locuinta cu pretextul ca suna prietenele si nu o vor gasi si vor crede ca a murit. Deci,e un pic delicata problema.... Edit: si pe mobil nu aude sa vorbeasca. Fix-ul se poate da tare sa racheasca in ureche. Edited by autom2, 05 November 2021 - 10:26. |
Posted 05 November 2021 - 10:56

Totusi ai inteles mesajul #2?
Pe telefonul fix actual, daca are macar 2 memorii posibile, setezi pe o tasta "redirijarea" si pe alta tasta "anularea redirijarii". Cand pleaca apasa prima tasta, cand revine acasa apasa pe a doua tasta. Poate face asta si o persoana de 100 de ani Redirijeaza catre ce orice alt numar vrei. Uite un model 48 lei https://altex.ro/tel...mAaAqRUEALw_wcB Exact ce ai nevoie. 2 memorii apelabile cu o singura tasta |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users