![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Solutie hidrofoba pt dome gopro
Last Updated: Aug 26 2021 09:52, Started by
Alinaki_ro
, Aug 25 2021 16:55
·
0

Posted 25 August 2021 - 16:55

Salut! Ma puteti ajuta cu un sfat referitor picaturile de apa de pe un dome? Am gasit pe sites doar solutii hidrofobe pt parbrize, nu stiu daca le pot folosi pe un dome sau vor afecta plasticul din care e facut.
Multu ![]() |
Posted 25 August 2021 - 18:32

Asta e buna ?
https://www.pro-deta...in-x-500ml.html “Tratament Hidrofob Suprafete Plastic Rain-X, 500ml este o solutie ce o poti aplica pe materiale plastice (acril, plexiglas, policarbonat) pentru a oferi materialului hidrofobicitate (alunecarea picaturilor de apa). Solutia iti va asigura o protectie superioara impotriva apei pe diferite tipuri de material plastic: Lexan, Plexiglas, Perspex, Lucite, Policarbonat, Acril. Aplicare: viziera casca moto, ochelari, parbrize motocicleta, parbrize barci.” |
Posted 25 August 2021 - 19:53

❤❤❤ cu siguranra suna muuult mai bine decat ce gasisem eu:) multumesc mult!!!
|
Posted 26 August 2021 - 09:44

Iete-te la el! Omul apei se uită la dușmani…
![]() Amu' serios! Mulțam fain, dar m-ai băgat la cheltuieli, că tot vin toamna și ploile… ![]() |
Posted 26 August 2021 - 09:52

Vecine vezi că aia e utilă pe plastice.
Ce a zis colegul inițial e pentru parbrize. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users