Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Portare interna Orange cu Digi Mo...

Șomer cu venituri prin parti...

Consum RAM Mac OS

Insignia 2018-2020 Sport Tourer d...
 Recomandari proteza auditiva

Oameni care traiesc pe bune

Sony Xperia 1 VI

Eroare E-15, msv Bosch Silence Pl...
 La Anmgd Cluj se face master dupa...

Prezentatori TV cu telefoanele in...

AC Mobil fara evacuare?

SMS over IMS networks – SMS...
 MYEGNETIAPASS - GRECIA - mic ghid

Distribuție Golf 7 2.0 TDI

Incurajarea, stimularea si sustin...

Inmatriculare Motocileta "de ...
 

De ce se pune asa tare accent in ultimii ani pe LGBT in SUA si UE ?!

* * - - - 16 votes
  • This topic is locked This topic is locked
6045 replies to this topic

#5959
iulian_k

iulian_k

    Bau Bau, Sexomarxist, Sacerdot al Sfintei Conventii

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,797
  • Înscris: 07.01.2012

View PostNoua_pe_site, on 24 noiembrie 2021 - 20:11, said:

Got it , thanks man.
Acum inteleg motivul pentru care un BARBAT tinea la pieptul lui paros un sugar care plangea de foame. Well , in cazul asta nu mai sun protectia copilului
N-ar mai fi trebuit să fie păros dacă făcuse tratamen hormonal.

#5960
edy_wheazel

edy_wheazel

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,091
  • Înscris: 31.07.2007

View Postiulian_k, on 24 noiembrie 2021 - 20:06, said:

Cu ouăle e mai complicat da cică și alea se pot obține din celule stem

Excelent! Cocosii cu probleme de identitate sexuala au gasit rezolvarea!

#5961
Noua_pe_site

Noua_pe_site

    Heartless Biatch

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,394
  • Înscris: 26.01.2010

View Postiulian_k, on 24 noiembrie 2021 - 20:12, said:

N-ar mai fi trebuit să fie păros dacă făcuse tratamen hormonal.

Uite ca asta era.
Barbatu' se considera femeie desi era barbos si paros in draci iar femeia care a dat nastere copilului se credea barbat ....daca cauti , gasesti filmul in care arata cum a nascut tipa si cum barbatu incearca sa alapteze copilul si e suparat ca nu are lapte. Filmul a fost facut in vederea tolerarii si acceptarii acestor persoane fara sa ia nimeni in considerare stresul bebelusului.

#5962
remvirg

remvirg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,160
  • Înscris: 04.08.2007

View PostNoua_pe_site, on 24 noiembrie 2021 - 20:00, said:


De ce alegi sa crezi ca esti femeie si barbat  , ai organe de barbat dar ai prefera sa ai un corp de femeie?
Pentru a șoca?

#5963
MinettoMatoi

MinettoMatoi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,043
  • Înscris: 04.09.2018

View PostEndgegner, on 22 noiembrie 2021 - 20:30, said:


Dar tie ce bine iti face de il sustii?.. Ca din intrebarea ta deocamdata ne dam seama ca tie doar nu iti face rau si nu ca te-ar preocupa neaparat faptul ca altora le face, cum au fost toate cazurile de transgenderi care au regretat ulterior ca nu s-au tratat din punct de vedere psihic in loc de a se opera.
Il sustin ptr ca nu consider ca face rau cuiva, doar cei cu conceptii inguste si retrograde au impresia ca face rau, evident atat timp cat nu o dau in cerere de drepturi speciale, privilegii, ca atunci nu e bine. Nu pricep de ce altii sustin ca le face rau, vreau sa pricep si eu asta.
Transgenderii care regreta sunt tampiti, ei s-au transformat asa de chichi sau unii considerau ca au avantaje mai multe in societate asa, si cand au constatat ca n-au, regreta, altfel n-au cum sa regrete, ca nu devi trans aiurea, ca sa devi trans mai ales sa schimbi si sexul fizic, faci gramada de terapie psihologica inainte, te vad niste medici,  nu se aproba aiurea. Dar daca aia au mintit in fata psihologilor si a medicilor, aia e, si-au luat-o.
Un trans real, spune clar ca nu se simte bine deloc in corpul lui, are disforie de gen si altele, si nu are ce sa se trateze psihologic, trebe sa faca tranzitia si apoi va fi bine.

View Postalecsino1, on 22 noiembrie 2021 - 21:00, said:

Minetto, m-ai intrebat acest lucru de 4 ori, ti-am raspuns in 3 feluri diferite.
Nu-mi place sa ma repet.
Daca nu poti sau nu vrei sa intelegi ce am scris, paguba mea.
Nu ai raspuns concret, ca nu ai ce raspunde, aia este. Nu poti sa raspunzi concret de ce casatoria gay afecteaza pe ceilalti hetero, cand de multe ori nici nu afli de ei, nici nu sti ca exista, de unde sti tu ca maine la ora 10 la un anume oficiu de stare civila se casatoresc 2 gay sau doua lesbi ? Damite sa te mai si afecteze ceva ce nici nu sti.
Si daca ii vezi pe drum nu sti de ei, ca asa multi baieti umbla impreuna ca prieteni, nu sti care-s  gay sau nu, deci aia e.
Dar si daca ai sti, nu are cum sa te afecteze pe tine ca aia se insoara, tu ai viata ta, ei pe a lor, nu va calcati pe picioare unii pe altii.
Si nu ma poti contrazice concret pe faza asta oricat ai vrea.
Aaaa, ca te afecteaza asa pur si simplu ideea, din cauza ca esti mai retrograd in conceptii, asta este altceva, dar daca e asa, nu e deloc okey. Dar nici macar asta n-ai raspuns.

#5964
pro-civilizatie

pro-civilizatie

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,012
  • Înscris: 19.02.2011

View PostNoua_pe_site, on 24 noiembrie 2021 - 20:00, said:



You wanna bet? Nu stiu in ce societate traiesti tu dar esti la curent cu faptul ca mai nou vor sa inlocuiasca cuvantul pedophil cu MAP ( minor attracted people )   pentru ca persoanele atrase de minori sunt considerati jigniti de cuvantul pedofil?
Ai 40 de ani , ai sotie , copii , te masturbezi la poze cu copilasi si te simti jignit ca ti se pune stampila de pedofil cand esti prins in act. E un simplu om cu deviatii sexuale indreptate catre copii , hai sa-l acceptam ca sa aratam lumii ca suntem toleranti. Asta pare sa fie noul trend , ce parere ai despre asta ca pari sa fii super tolerant ?



Okay , inainte sa incerc eu sa inteleg cum cu e cu genderul mental poti incerca sa explici tu de ce ai dori corp de femeie desi te consideri jumate barbat si jumate femeie?
De ce alegi sa crezi ca esti femeie si barbat  , ai organe de barbat dar ai prefera sa ai un corp de femeie?
De ce mă consider androgin practic. Pentru că am caracteristici masculine,de exemplu sunt poligam și doresc mai multe femei simultan. Dar am și caracteristici feminine,de exemplu îmi place baletul și mișcările grațioase.
As vrea să am corp de femeie pentru mi se pare mai frumos decât corpul de bărbat,care îmi apare ca dizgrațios și dezgustător.
Legat de cele de mai sus.. ce vei face cu cei 10 % din populația lumii care se nasc mereu și sunt atrași de minori acum ,peste 100ani și peste 1000ani,fiind o problema fara sfârșit?
A doua întrebare ..consideri sexul ca fiind ceva rău?

View Postedy_wheazel, on 24 noiembrie 2021 - 19:48, said:



Ba da, s-ar schimba. Omu' zicea ca-i urat, asa va deveni o femeie urata! :D
Da. Asta e unul din motivele pentru care nu insist sa îmi feminizez corpul.nu as fi o femeie frumoasă deci nu are rost să mă complic

Edited by pro-civilizatie, 24 November 2021 - 23:03.


#5965
alecsino1

alecsino1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,180
  • Înscris: 16.11.2009
A mai spus cineva, incep sa cred si eu ca ne apropiem de un razboi.

#5966
Flat

Flat

    Bugetar Esențial

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,875
  • Înscris: 23.06.2006
Mințile voastre întunecate de ură și prejudecăți cer violență sau de ce?

Oamenii aia sunt fericiți, zâmbitori, fac o paradă frumoasă și se iubesc, promovează iubirea și toleranța. Pe trotuarul opus sunt unii încleștați de ură, încruntați, care scrâșnesc din dinți și ridică pumnii strânși.. ce naiba aveti oameni buni, sunteți pe spaiss? Cred că religia vă oferă ceva halucinogene sa va purtați așa. Nici zombie ăia, nici aurolacii din canale nu sunt așa violenți.

#5967
Noua_pe_site

Noua_pe_site

    Heartless Biatch

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,394
  • Înscris: 26.01.2010

View Postpro-civilizatie, on 24 noiembrie 2021 - 23:05, said:

1 De ce mă consider androgin practic. Pentru că am caracteristici masculine,de exemplu sunt poligam și doresc mai multe femei simultan. Dar am și caracteristici feminine,de exemplu îmi place baletul și mișcările grațioase.
2 As vrea să am corp de femeie pentru mi se pare mai frumos decât corpul de bărbat,care îmi apare ca dizgrațios și dezgustător.
3 Legat de cele de mai sus.. ce vei face cu cei 10 % din populația lumii care se nasc mereu și sunt atrași de minori acum ,peste 100ani și peste 1000ani,fiind o problema fara sfârșit?
4 A doua întrebare ..consideri sexul ca fiind ceva rău?


Cu riscul de a-ti rani sentimentele  o sa fiu super onesta

1 Dupa rationamentul tau inseamna ca si eu plus alte femei ca mine suntem androgine. Eu de exemplu sunt femeie dar gandesc ca un barbat in majoritatea situatiilor.Sunt logica, practica si nu pierd vremea cu discutii de umplutura doar de dragu de a zice ceva. Odata ce ti-am atras atentia asupra unui lucru consider ca putem continua fara sa amintesc nimanui cine ce a facut acum nu stiu cat timp. Mi s-a spus de multe ori ca gandesc ca un barbat dar nu am avut niciodata timp / motiv sa ma intreb daca-s androgina.
Esti poligam si doresti sa ai mai multe femei. Well , guess what? Nu esti singurul honey. Daca exista un singur barbat in viata care sa ridice manuta si sa zica da domne, eu nu am fost niciodata curios sa vad cum e cu doua tipe in acelasi timp , inseamna ca esti adrogin.
Esti poligam practicant sau e o fantezie ?

2 Ti se pare dizgratios si dezgustator corpul tau pentru ca esti slab/gras/lipsa cm sau toate corpurile de barbati? Mie mi se pare dizgratios si dezgustor un corp de femeie sau barbat care are vreo 20 kile in plus fata de greutatea ideala. Inseamna ca-s androgina sau ca nu-mi plac grasii in general?

3 Nu fac absolut nimic cu ei atata timp cat nu fac nici ei nimic copiilor. Daca se rezuma la uitat fara sa atinga , cine sunt eu sa-i opresc? Daca vor sa-si indeplineasca fanteziile bolnave atunci e alta discutie.
Problema fara sfarsit apare in momentul in care mangaiem pedofilu pe crestet aratand cat suntem de tolerati fara sa luam in considerare cercul in care ne invartim la nesfarsit. Iertam pedofilul cutare care a violat   2-3 copilasi care la randul lor devin pedofili pentru ca asta e cercul nu?  Acum avem de ales in a ierta 2-3 adulti care violeaza alti 6-9 copilasi si uite asa ne trezim peste o suta de ani cu  sute si mii de pedofili pentru ca suntem toleranti. Suntem toleranti cu pedofilii fara sa luam in considerare ca acei copilasi viitori pedofili , ar fi putut fi salvati de la un viol si de o viata de frustrare sexuala.
Cum scapi de problema asta? Cateva pedepse cu moartea ar fi suficiente sa priceapa pedofilul' ca nu merita sa-si piarda viata pentru 10 minute , o ora , o zi , luna cat isi pune in practica fantezia!

4 heck no , sexul CONSIMTIT de AMBII parteneri e cel mai bun sport de care se poate apuca o persoana adulta !

View PostMinettoMatoi, on 24 noiembrie 2021 - 22:22, said:

Il sustin ptr ca nu consider ca face rau cuiva, doar cei cu conceptii inguste si retrograde au impresia ca face rau, evident atat timp cat nu o dau in cerere de drepturi speciale, privilegii, ca atunci nu e bine. Nu pricep de ce altii sustin ca le face rau, vreau sa pricep si eu asta.
Transgenderii care regreta sunt tampiti, ei s-au transformat asa de chichi sau unii considerau ca au avantaje mai multe in societate asa, si cand au constatat ca n-au, regreta, altfel n-au cum sa regrete, ca nu devi trans aiurea, ca sa devi trans mai ales sa schimbi si sexul fizic, faci gramada de terapie psihologica inainte, te vad niste medici,  nu se aproba aiurea. Dar daca aia au mintit in fata psihologilor si a medicilor, aia e, si-au luat-o.
Un trans real, spune clar ca nu se simte bine deloc in corpul lui, are disforie de gen si altele, si nu are ce sa se trateze psihologic, trebe sa faca tranzitia si apoi va fi bine.


cred ca intrebarea userului pe care l-ai citit era destul de clara. De ce ii sustii?
Te contrazici singur aici fara sa iei in considerare faptul ca vorbesti despre COPII ca defapt aici e problema. Nu cred ca un user de aici care a zis ca e impotriva tranzitiei facea referire la o persoana adulta ci la copii.
Daca nu esti in stare sa pricepi atata lucru nu e logic ca nu ar trebui sa te implici atat de mult intr-o discutie a carei importanta nu pare sa intelegi?
Am boldat motivele pentru care am tras concluzia asta. Daca tot esti un sustinator macar fa bine si nu te contrazice in acealsi mesaj.

Edited by Noua_pe_site, 25 November 2021 - 00:26.


#5968
Endgegner

Endgegner

    razes conservator, dacopat si homofob

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,317
  • Înscris: 22.10.2015

View PostMinettoMatoi, on 24 noiembrie 2021 - 22:22, said:

Il sustin ptr ca nu consider ca face rau cuiva, doar cei cu conceptii inguste si retrograde au impresia ca face rau, evident atat timp cat nu o dau in cerere de drepturi speciale, privilegii, ca atunci nu e bine. Nu pricep de ce altii sustin ca le face rau, vreau sa pricep si eu asta.
Transgenderii care regreta sunt tampiti, ei s-au transformat asa de chichi sau unii considerau ca au avantaje mai multe in societate asa, si cand au constatat ca n-au, regreta, altfel n-au cum sa regrete, ca nu devi trans aiurea, ca sa devi trans mai ales sa schimbi si sexul fizic, faci gramada de terapie psihologica inainte, te vad niste medici,  nu se aproba aiurea. Dar daca aia au mintit in fata psihologilor si a medicilor, aia e, si-au luat-o.
Un trans real, spune clar ca nu se simte bine deloc in corpul lui, are disforie de gen si altele, si nu are ce sa se trateze psihologic, trebe sa faca tranzitia si apoi va fi bine.


Se intelege ca ai deschis topicul ca sa faci trolling. Chiar nu iti este rusine sa arati atata cinism cand "tampitii" de care vorbesti in mare parte sunt copii? Uite ca eu cred ca cei mai mari mincinosi sunt chiar transii pe care ii numesti tu reali si activistii lgbt.

#5969
Noua_pe_site

Noua_pe_site

    Heartless Biatch

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,394
  • Înscris: 26.01.2010

View PostEndgegner, on 25 noiembrie 2021 - 00:26, said:

Se intelege ca ai deschis topicul ca sa faci trolling. Chiar nu iti este rusine sa arati atata cinism cand "tampitii" de care vorbesti in mare parte sunt copii? Uite ca eu cred ca cei mai mari mincinosi sunt chiar transii pe care ii numesti tu reali si activistii lgbt.

Blair White este un trans real si e impotriva tranzitiei copiilor. Transii reali gandesc normal cand vine vorba de copii , restu' is de umplutura si activisti de genu userului de mai sus.

#5970
lucifer76

lucifer76

    Bashtan

  • Grup: Moderators
  • Posts: 32,574
  • Înscris: 13.06.2007

View PostFlat, on 25 noiembrie 2021 - 00:03, said:

Mințile voastre întunecate de ură și prejudecăți cer violență sau de ce?
Propagandistii lgbt vad ura peste tot cand de fapt ura e in mintea lor. Ura asupra celor care nu adera la parerile lor, ura fata de societate, ura fata de orice. Cat despre violenta, mai bine v-ati uita in oglinda, linsajul public e in portofoliul vostru. A se vedea cazul scriitoarei care a primit amenintari cu moartea pentru o parere:

JK Rowling says trans activists posted her address online

Quote

JK Rowling has accused three people who campaign on transgender matters of posting a photo of her Edinburgh address on Twitter.
The author, who has been criticised for her views on trans issues, has reported the matter to police.
Police Scotland said they had been made aware and inquiries were ongoing.
In a now deleted social media post, one of the group said the photo had been removed after they had received "threatening" messages online.
In her own Twitter thread, Rowling said the image depicted the three activists in front of her home, "carefully positioning themselves to ensure" the address was visible.

Quote

Rowling said she believed the activists had attempted to "intimidate" her out of "speaking up for women's sex-based rights".
She said: "They should have reflected on the fact that I've now received so many death threats I could paper the house with them, and I haven't stopped speaking out.

Dar ce fac dragii nostri activisti care indeamna la violenta?

Quote

One of the people who was involved wrote on Facebook: "Yesterday we posted a picture we took at JK Rowling's house."
The post, which has now been deleted, added: "While we stand by the photo, since posting it we have received an overwhelming amount of serious and threatening transphobic messages so have decided to take the photo down."

Mai au si tupeul jegos sa se dea loviti!!! Posteaza imagini prin care incearca sa provoace linsajul unei persoane, dar se smiorcaie ca ar fi fost "amenintati"?

Edited by lucifer76, 25 November 2021 - 06:26.


#5971
Flat

Flat

    Bugetar Esențial

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,875
  • Înscris: 23.06.2006
Eu vorbeam de ce se întâmplă în România, unde am văzut aceste lucruri pe viu, LGBT oameni normali, tineri, decenți și zâmbitori, și gloata evului mediu de la aur/bor/noua dreapta cu atitudine ostilă și violentă

De asemenea, LGBT care sunt abuzați și fizic și mai ales verbal in orice circumstanțe. homofobia este practic omniprezenta in România. Ce imi arăți tu este un caz particular din alta țară unde nu știu contextul, oricum este doar versiunea uneia dintre părți

#5972
gepres

gepres

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,957
  • Înscris: 09.04.2005
Du-te bă de aici, singurii care discriminează sînt activiștii pro-homo, unde un om normal vede un profesor voi v-ați înghesuit să arătați "un cuplu gay care salvează un băiat din iadul casei de copii". Tot activismul vostru se rezumă la discriminare, ură și minciuni.
Arată-mi și mie un homo linșat în România! Tot ce face românul e să întoarcă privirea jenat de exhibiționismul vostru.

Edited by gepres, 25 November 2021 - 09:34.


#5973
Endgegner

Endgegner

    razes conservator, dacopat si homofob

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,317
  • Înscris: 22.10.2015

View PostNoua_pe_site, on 25 noiembrie 2021 - 00:41, said:

Blair White este un trans real si e impotriva tranzitiei copiilor. Transii reali gandesc normal cand vine vorba de copii , restu' is de umplutura si activisti de genu userului de mai sus.

Or mai fi unii care se trezesc la realitate dupa ce se opereaza si trec prin tot chinul cu tratamentele hormonale, si isi dau seama ca e mai bine ca un copil sa fie doar suparat decat sa suporte toate nenorocirile alea.. Poate ca si acela se gandeste ca era mai bine sa fi fost doar suparat insa neciopartit plus dopat cu hormoni. Unor trolli li este usor sa ii faca tampiti pe transii nemultumiti . Dar eu am vazut ca unii pot fi niste persoane foarte inteligente.

#5974
gepres

gepres

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,957
  • Înscris: 09.04.2005
Mai bine și-ar trata păsărelele decît să-și facă operații ireversibile.

Edited by gepres, 25 November 2021 - 09:35.


#5975
iladi

iladi

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 31,508
  • Înscris: 29.04.2008
@gepres si @flat:  cat de lung vreti sa fie weekendul?

#5976
Endgegner

Endgegner

    razes conservator, dacopat si homofob

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,317
  • Înscris: 22.10.2015

View Postgepres, on 25 noiembrie 2021 - 09:33, said:

Mai bine și-ar trata păsărelele decît să-și facă operații ireversibile.

Pai asta o spun chiar transii cu mintea cea de pe urma, cei care au curaj sa o faca, fiindca in general activistii lgbt si politicienii incearca sa ii aduca la tacere.

Urmariti totusi documentarul acesta fiindca este foarte interesant. E vorba de patru transgenderi care isi spun pe rand cuvantul cu riscul de a fi victimele activistilor lgbt. In fine, oricum sunt victime in sensul ca au crezut in propaganda progresistilor.

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/0R7DXnqkfJw?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate