![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Fire de par prinse in corneea (ochiul) pisicului.
Last Updated: Mar 11 2021 00:12, Started by
fiziflash
, Mar 10 2021 20:36
·
0

Posted 10 March 2021 - 20:36

Am ajuns in aceasta seara de la serviciu si jucandu-ma cu mota am observat ca are ceva translucid pe ochiul drept.
Facand o poza si uitandu-ma mai atent am observat ca sunt niste fire de par prinse cumva de cornee cu ceva gelatinos. Daca ii masez pleoapa peste ochi se misca pozitia firelor in laterala, insa partea translucida ramane fixa. Oricum doresc sa merg la veterinar insa ma gandesc poate ma lamureste cineva ce are si cum se poate rezolva. E un pisoi pe care l-am gasit in camp anul trecut insa e un simpatic si nu vreau sa aiba senzatie de disconfort. Orice parere/sfat dat cu buna intentie e binevenit. Attached Files |
Posted 10 March 2021 - 20:55

Tot medicul veterinar e cel mai în măsura sa pună un diagnostic și sa prescrie un tratament.
Sper sa fie vorba doar despre fire de par și nu altceva, cum ar fi asta. https://canivetprest.ro/telazioza/ |
Posted 10 March 2021 - 20:55

cat mai repede la veterinar si iti va zice exact ce si cum. poate ii si salveaza ochiul in caz ca e ceva naspa.
|
Posted 10 March 2021 - 20:58

Cat am stat la masa am observat ca firele si-au schimbat cu totul pozitia. L-am luat si i-am masat pleoapele pana a iesit din ochi. Erau fire de par.
Mi s-a luat o piatra de pe inima. Multumesc tuturor pentru sfaturi. |
Posted 10 March 2021 - 21:35

Probabil ca „efectul” s-a datorat lacrimilor (il jenau firele alea de par) + ceva mizerie.
Edited by MembruAnonim, 10 March 2021 - 21:35. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users