Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

3 intrebari legate de electroliza...

Sfat cumparare auto 4500 euro

Setare permisiuni user Linux Mint...
 Probleme cu extenderul

drumuri expres...

Evacuare chiriasi PJ

Recomandare grosime BCA pentru ma...
 Magazine cash and carry

Recomandare mouse, buget 200 lei

Boot de pe SSD M2

XP NTLDR is missing
 NVIDIA RTX 4090 vs RTX 3090 Ti | ...

I5 10400F sau I5 11400F?

Google Pixel 6 vs Samsung S21 Fe

Abatere de la autorizatie casa
 

Aliexpress nu ma lasa sa comand

* - - - - 1 votes
  • Please log in to reply
16 replies to this topic

#1
Kean

Kean

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,883
  • Înscris: 14.09.2016
Am vrut sa fac azi o comanda pe aliexpress si cand sa apas pe cumpara sau pune in cos,imi tot apare sa completez prima data datele care lipsesc.Cand dau clic pe chenarul ala nu-mi apare nimic ce sa completez.De obicei daca dai clic pe chenarul ala rosu ar trebui sa apara informatiile care lipsesc,dar ioc nimic.

#2
rumegus

rumegus

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,349
  • Înscris: 03.04.2011
Ai mai cumparat de la ei? Ai cont?

#3
apocalipsul

apocalipsul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,477
  • Înscris: 26.01.2014
incearca cu alt browser sau dezactiveaza extensiile si da refresh

#4
radurus

radurus

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,491
  • Înscris: 16.06.2006
Ai mai făcut comenzi pe Ali sau ești la prima?
Întra în contul tău pe Ali și completează tot ce trebuie la profil:
Nume
Prenume
Adresa livrare
Telefon
Etc.

Oricum, nu te obosi sa comanzi acum.
E anul nou la ei.
Reiau activitatea din 18 feb.

Edited by radurus, 12 February 2021 - 19:03.


#5
Kean

Kean

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,883
  • Înscris: 14.09.2016
Am mai facut,dar nici contul nu-l mai recunoaste.O sa incerc de pe Chrome.

Edited by Kean, 12 February 2021 - 19:17.


#6
Kean

Kean

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,883
  • Înscris: 14.09.2016
Am intrat de pe chrome in cont si tot nu ma lasa."Please provide the missing information first".Nu-s ce au si chinezii astia acum.

#7
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 63,514
  • Înscris: 15.06.2004
Pai nu sunt.
Au plecat in vacanta toti. Azi e anul nou.

#8
florin71_skoda

florin71_skoda

    Guru Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 18,070
  • Înscris: 02.01.2008
Mosule, undeva gresesti.
Acum am dat click sa intru in contul meu si au cerut cod de verificare din 6 cifre trimis pe email si dupa introducerea codului am intrat in cont cu Mozila. De comandat nu am incercat sa comand, ca momentan nu am ce.

Asa ca prima data intra in contul tau si dupaia incerca sa comanzi ceva.

#9
calbog

calbog

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,175
  • Înscris: 22.01.2013
Încearcă pe aplicație.

#10
florin71_skoda

florin71_skoda

    Guru Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 18,070
  • Înscris: 02.01.2008
care aplicatie ?

Kean este un mos batrin si haios, care nu prea stie el ce-i aia aplicatie. :D
(Si eu ma apropiu cu pasi repezi de el :D Sper sa ma considere si pe mine lumea haios si sa nu ma catalogheze ca si ursuz :D)

#11
Victor5

Victor5

    Verba volant, scripta manent

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,656
  • Înscris: 05.04.2011
Eu ma conectez cu contul de Google

#12
gogosaru100

gogosaru100

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 813
  • Înscris: 06.08.2015
off topic- stie cineva ceva extensii folositoare pentru aliexpress?adica cupoane, cashback etc

#13
vldc

vldc

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 437
  • Înscris: 08.03.2004
Asa cum zice mesajul trebuie sa selectezi informatiile necesare completarii comenzii.
Pot fi, in functie de produs : culoare, numar bucati, tara de provenienta (de obicei China dar pot fi si din Europa) ...

#14
Kean

Kean

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,883
  • Înscris: 14.09.2016
Ba,voi nu-ntelegeti ca nu e prima data cand fac comanda la ei? am facut si pe alibaba unde e un pic mai complicat cu mostre treburi sa nu cumperi cate vor ei,a functionat totdeauna.Acum nu am nici un link activ sa apas pe el sa fac selectii and shit.
  Am cumparat pana la urma de pe e-bay ,probail va dura mai mult livrarea dar na,asta "ie" daca nu renunti asa usor.

#15
Malus_Dacus

Malus_Dacus

    Brasovean

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,320
  • Înscris: 11.07.2016
Keane, trebuie sa selectezi atent: tara de unde se face livrarea, si tipul produsului/ sau culoarea...
Am patit si eu asa...
Deci e vorba de selectia ptr produs

#16
Kean

Kean

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,883
  • Înscris: 14.09.2016

 Malus_Dacus, on 13 februarie 2021 - 13:36, said:

Keane, trebuie sa selectezi atent: tara de unde se face livrarea, si tipul produsului/ sau culoarea...
Am patit si eu asa...
Deci e vorba de selectia ptr produs

Spune ma Dacule ce sa aleg ca ne e nimic de ales in afara de cate buc. vrei sa cumperi.Si cum pun mausul pe cumpara imi apare chenarul ala rosu.Mai ati avut dreptate.Trebe sa aleg o poza cu culoare cutiei.Asa e cand esti deja batran si nu acorzi atentie la detalii.

Attached Files


Edited by Kean, 13 February 2021 - 17:22.


#17
radurus

radurus

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,491
  • Înscris: 16.06.2006
Culoarea!!!!!!
Alege un pătrat din-ala.
Da click pe el sa fie selectat.

Prețul e în funcție de varianta aleasa.
Attached File  Screenshot_20210213_172632.jpg   83.97K   11 downloads

Edited by radurus, 13 February 2021 - 17:27.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate