![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Recomandare pre workout
Last Updated: Apr 23 2023 17:05, Started by
exydos
, Feb 17 2020 09:11
·
0

Posted 17 February 2020 - 09:11

Recomandati mi va rog un pre workout pt mine care am 190 - 73 kg , vreau sa pun masa musculara.
Edited by exydos, 17 February 2020 - 09:12. |
Posted 17 February 2020 - 09:55

Pre-workoutul nu te ajuta sa pui masa musculara. In general, produsele au preturi exagerat de mari raportat la ce contin, dar daca vrei sa nu te complici prea mult, C4 de la Cellucor mie mi-a placut cel mai mult. Eu am renuntat de foarte mult timp la ele pentru ca efectiv "mi s-a acrit", la propriu. Tine cont, ca in timp organismul nu mai reactioneaza la fel de bine ca la inceput la efectul cofeinei - dezvolta toleranta.
|
Posted 17 February 2020 - 10:03

Pai si daca vrei sa pui masa, ce sa faci cu un pre-workout ?
Pentru masa musculara: calorii mai multe & eventual creatina. Preworkout-ul e scump, nu face decat sa iti mareasca pulsu & adrenalina, dar dupa 40min - 1 ora ai parte de asa numitul "crashing effect" - care te lasa intr-o stare de oboseala mai accentuata decat cea dinainte sa iei pre-workoutul. Nu merita. Mai bine o cafea ![]() |
Posted 17 February 2020 - 10:22

Pai pe langa dieta si somn + hidratare suficienta m am gandit ca a rfi o idee buna sa iau si un pre workout
|
Posted 17 February 2020 - 10:47

Pai somnul cu pre-workoutul e posibil sa nu se impace foarte bine, daca te antrenezi seara (o servire de pre-workout are mult mai multa cofeina decat o bautura energizanta). In principiu sunt ok pre-workouturile moderne, in trecut au fost situatii in care unele produse au fost depistate cu metamfetamina.
|
Posted 25 February 2020 - 16:20

exydos, on 17 februarie 2020 - 09:11, said:
Recomandati mi va rog un pre workout pt mine care am 190 - 73 kg , vreau sa pun masa musculara. |
Posted 05 December 2020 - 08:40

In traducere pre workout = inainte de antrenament, de la el primesti un bust de energie. Pentru masa musculara ai nevoie de o proteina.
In functie de bugetul pe care il ai, preturile incep de la 90 lei pana la 170 lei. Pe comunitatea bodybuilding . com gasesti un top al lor, daca ai un buget mediu iti recomanda https://www.kiwigym....riginal-60-serv Daca doresti ceva de super calitate Pre Kaged https://www.kiwigym....rkout-636-grame |
Posted 23 April 2023 - 17:05

A fost la megaproteine la lichidare de stoc, 54lei si am mai primit ceva bonus de 4lei. Acum e voucer de 20lei alta data e transport gratuit, trebuie urmarit. Eu stiti ca iau numai moca. Altfel nu prea dau banii.
|
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users