Probleme activare Wi-Fi Samsung Galaxy S7
Last Updated: Apr 22 2020 11:50, Started by
radu_radu
, Jan 26 2020 20:19
·
0

Posted 26 January 2020 - 20:19

Salutare,
După ultimul update de soft a apărut o problemă la activarea Wi-Fi - ului. Am realizat o captura video cu reacția telefonului. [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/xt62okqabto?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Va rog sa ma ajutați cu o modalitate de depanare. Mulțumesc! |
Posted 26 January 2020 - 22:00

restart din fabrica ai incercat? daca nu incearca sa intri in recovery mod > POWER + VOL DOWN si dai reset cache poate ai sanse.
|
Posted 27 January 2020 - 11:40

N-am inteles nimic din video.
Presupun ca nu mai ai garantie. Ai cel putin 2 solutii: - intrebi la ESD Service daca se repara gratis sau cit costa reparatia - pui unul din cele jdezeci de custom ROM: https://forum.xda-de...s.com/galaxy-s7 |
Posted 09 March 2020 - 14:23

bai dar astia de la portocala sunt varza la uptodate !
pe sammobile ultimul soft de la iei este pe Marshmallow 6.0.1 !!! voda si telekom sum la zi cu oreo .... varza orange ![]() Edited by apaxtc, 09 March 2020 - 14:24. |
Posted 09 March 2020 - 21:03

am revinit cu rezolvare
functioneaza wifi call si volte cu firmware ROM(general Romania) pe android Oreo bine inteles am facut flash cu odin(13.3.1)(parca) e bine sa folosit ultima versiune |
Posted 22 April 2020 - 11:50

va salut , am 3 telefoane S6 edge + Android 7.0 ; S7 Android 7.0 si S7 Android 8.0 ( primele doua in orange , al treilea in vodafone ) dar pe nici unul nu imi apare functia apel wi-fi am cautat toate tutorialele am sunat la orange dar nu am reusit , practic intru in setari conexiune si apar toate wi-fi bluetooth etc etc dar apel wi-fi pauza , am dat phone setari de apel si nimic pls help. stiu ca au fost doua versiuni cu snapdragon si cu exynos ( asa am eu , sa fie softurile diferite ? am vazut un tutorial din india exact cu acelasi S7 gold Android 8.0 si apare clar wi-fi calling ceea ce la al meu nu . va multumesc anticipat !
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users