Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Amplificator pentru boxe Z906

TVA 5 sau 19%

VW ID3 facelift 2023
 Taxare autoconsum prosumatori

Achiziție DVD writer extern ...

Problema activare Xbox live gold ...

Fluierat Astra H 1.9 CDTI
 Excel - Intrebare referitoare la ...

Caut dentist care sa pune plombe ...

Grinzi suspendate

BluRay Player 4k
 Caloriferele nu se incalzesc

Dovada talon

Denumire Club de Noapte

Știri legate de Stația ...
 

Bose Soundtouch 10 - un produs ok?

* * * - - 8 votes
  • Please log in to reply
430 replies to this topic

#37
crisstonne

crisstonne

    Stoic™

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,688
  • Înscris: 13.01.2011
Sa nu zic o prostie la nervi...
... despre aitiștii" de la Bose :) cu aplicația lor.

A mers ca un chiur, aplicatia, pe seară, ori am eu probleme pe wifi.

#38
emilian67

emilian67

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 797
  • Înscris: 07.12.2013
Ia-ti un router dual band,sau triband si gata cu problemele. Pana sa-mi schimb routerul, aveam si eu o gramada de probleme.

#39
crisstonne

crisstonne

    Stoic™

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,688
  • Înscris: 13.01.2011
Nu, ce router, am nou de la RDS, net de 500, am descoperit, a crăpat o boxă.
Bug ceva.
Nu mai mergea nici macar pe auxiliar, tot intra portocaliul de wifi, desi am sters aplicatia.

Mers la manual, adus la setarile din fabrică, pe madam buclucașa, apoi si pe aia care functiona.
Acum se aud pe aux si indica amindoua la fel.

Sa le reconectez la router prin aplicatie, sa vad ce zic.
Sincer, am avut emoții :D

#40
emilian67

emilian67

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 797
  • Înscris: 07.12.2013

View Postcrisstonne, on 05 august 2018 - 21:47, said:

Nu, ce router, am nou de la RDS, net de 500, am descoperit, a crăpat o boxă.
Bug ceva.
Nu mai mergea nici macar pe auxiliar, tot intra portocaliul de wifi, desi am sters aplicatia.

Mers la manual, adus la setarile din fabrică, pe madam buclucașa, apoi si pe aia care functiona.
Acum se aud pe aux si indica amindoua la fel.

Sa le reconectez la router prin aplicatie, sa vad ce zic.
Sincer, am avut emoții Posted Image
Totusi...incearca un router triband....:)

#41
crisstonne

crisstonne

    Stoic™

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,688
  • Înscris: 13.01.2011
Ca sa ce ?!
Am fibra, si router proprietar.

#42
crisstonne

crisstonne

    Stoic™

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,688
  • Înscris: 13.01.2011
Am restaurat aplicatia, este ok.

#43
Pieptoasa

Pieptoasa

    38G

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,766
  • Înscris: 31.07.2011
Deci de la aplicatie era? Si mie mi s-a parut destul de primitiva.
Cum vi se pare oferta acestui cetatean : https://www.olx.ro/o...html#8d700d3c7a

Edited by cammelia08, 07 August 2018 - 19:41.


#44
crisstonne

crisstonne

    Stoic™

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,688
  • Înscris: 13.01.2011
Oferta este o porcarie, de cetățean zic :lol:

Nu vezi decit cutii, suspect.
Doar nu sint sigilate, altfel de ce le cumpăra, sa nu le testeze ?!
Diferența de pret, fata de noi nouțe, este prea mica, ca sa risti.

Poate a spart sticla, poate sint zgiiriate, poate sint descentrate, cumparate de unde zice factura, dar schimbate cu unele fake, etc.

#45
Pieptoasa

Pieptoasa

    38G

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,766
  • Înscris: 31.07.2011
Da.. este un risc care probabil nu ar merita asumat. Daca era la jumatate de pret tot suspect era nu ? :)
M-am uitat pe amazon si preturile sunt mai atractive dar nu cunosc detaliile privind garantie prin aceasta achizitie.
Dar ma intereseaza si performanta acestor accesorii..stie cineva? De boxele invisible 300 am citit numai de rau, sunt setate low ca si sonor si e multa forma fara fond.

#46
crisstonne

crisstonne

    Stoic™

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,688
  • Înscris: 13.01.2011
Invisible 300 nu am vazut, nu am ascultat.
Dar bara de sunet, 300- le, este o alegere excelenta, are un sunet copleșitor, bas dar si detalii pe inalte/medii.
Daca auzi sunete din natura pe ea... faci pe tine.

Dar, cred ca o sa ma multumesc cu Soundtouch 20, pentru spatele camerei, sora mai mare a lui Soundtouch 10.

300-le, sau Soundtouch 30, este mult prea mult, pentru cameră.
Deja este un infern cu doua S.10 :lol:

View Postcammelia08, on 08 august 2018 - 21:19, said:

Daca era la jumatate de pret tot suspect era nu ? :)

Daca iei țeapa, o sa intelegi ca nici 25% din pret nu merita.
25% din ceva care are designului Bose, dar nu este Bose, nu valoreaza nimic, pentru ca iti face nervi si te simți frustrat/-ă.
Arata dar nu se aud la fel, si faci nervișori.

#47
Pieptoasa

Pieptoasa

    38G

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,766
  • Înscris: 31.07.2011
Am inteles si multumesc pentru opinie. O sa iau in calcul oferta celor de la amazon cand mai adun ceva finante Posted Image
Vizavi de ST10.. se intampla de 2-3 zile un fenomen f. straniu. El ramane in standby dupa ce termin auditia si evident eu merg la culcare. Dimineata, gasesc router-ul cu net-ul cazut..deci atat partea de wifi cat si cablu, de nu ma pot conecta cu nici un device la net. Trebuie sa il scot din priza 2-3min (restart) si apoi isi revine.
Arunc vina pe ST10 dat fiind faptul ca pana in prezent nu am avut probleme cu router-ul (WRT1900Acs cu ultimul firmware) dar e ciudat ca la inceput nu s-a manifestat ciudat in compania ST10.
Stiu ca nu e ok sa tot scot din priza ST10 si sa il bag cand il folosesc dar..cum pot face sa nu ramana  voit in mod "wifi" in modul standby, presupun ca de aici e problema. Asta seara il tin scos sa vad cum gasesc dimineata router-ul.
Multumesc pt idei

Edited by cammelia08, 09 August 2018 - 20:52.


#48
crisstonne

crisstonne

    Stoic™

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,688
  • Înscris: 13.01.2011
Nu cred ca boxa poate sa influenteze un router :|
Cred ca orice coleg it-ist o sa spuna tot asta.

Posibil sa fie o coincidența, care da impresia asta.
O scoti din priza, peste noapte, mai multe zile la rind, vezi ce se mai intimpla.

L.E. Nu este nici o problema, ca scoti boxa din priza, dar sa o oprești mai intii din telecomanda, sau din butonul ei.

#49
Pieptoasa

Pieptoasa

    38G

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,766
  • Înscris: 31.07.2011
Intr-adevar.. nu a fost ST10 vinovatul Posted Image .. ci setarea de media prioritization din Linksys WRT1900 ACS, setare care chiar si cu ultimul firmware e f. patimasa din ceea ce am citit; 2 zile m-am chinuit cu el si analizand mai in detaliu ce s-a intamplat de la achizitia lui ST10, mi-am adus aminte ca am activat media p. in router si am pus ST10 in top. Ciudat..dar acum e totul ok fara media p. Posted Image

@crisstonne - imi poti da si argumentul pentru : "dar sa o oprești mai intii din telecomanda, sau din butonul ei."
Mersi

Edited by cammelia08, 12 August 2018 - 15:56.


#50
Pieptoasa

Pieptoasa

    38G

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,766
  • Înscris: 31.07.2011
@crisstonne - tii ST10 in mod wifi inainte de a'l inchide? Nu de alta dar se intampla sa il gasesc dimineata clipacind led-ul de wifi (inainte gaseam si router-ul dat peste cap dar cu asta am rezolvat-o). Ai vreo idee?

#51
crisstonne

crisstonne

    Stoic™

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,688
  • Înscris: 13.01.2011
Am inchis si direct din radio online prin wi-fi, am inchis si cind erau in auxiliar.
Tot timpul au ramas inchise, cu ledul ala din stinga mai palid, cu iluminare redusa albă.

Tot asa, testeaza mai multe zile, sa nu crezi ca ai închis boxa si de fapt, pe graba, sa apesi dar sa ramina pornita.
Apoi, fiind pornita sa piarda net-ul si sa indice acest fapt.

#52
Pieptoasa

Pieptoasa

    38G

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,766
  • Înscris: 31.07.2011
Boxa se inchide si de la sine, dupa 10min parca, devine led-ul wifi mai "palid" . La indicatiile unui coleg voi conecta la wifi-ul de 5Ghz, nefiind atatea canale ca si pe 2.4 ca sa ii perturbe activitatea in standby care probabil provoaca neplaceri. La ce retea de wifi ai conectat-o ?
Nu am inteles cu testatul.. cand o inchid (cu app din telefon) intra in standby (led palid), sau se intampla sa opresc muzica si in "10min" intra singura in standby (verificata procedura)

Edited by cammelia08, 31 August 2018 - 12:16.


#53
Mr. Incredible

Mr. Incredible

    It's showtime!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,006
  • Înscris: 07.10.2005

View Postcrisstonne, on 07 august 2018 - 20:54, said:

Oferta este o porcarie, de cetățean zic Posted Image

Nu vezi decit cutii, suspect. Doar nu sint sigilate, altfel de ce le cumpăra, sa nu le testeze ?! Diferența de pret, fata de noi nouțe, este prea mica, ca sa risti.

Poate a spart sticla, poate sint zgiiriate, poate sint descentrate, cumparate de unde zice factura, dar schimbate cu unele fake, etc.
Nu putem generaliza pentru orice situatie, sunt o multime de oferte reale cu telefoane/tablete/laptopuri/boxe/televizoare sigilate si care sunt in regula. Am cumparat diverse inclusiv sigilate si am vandut pe olx si daca alegi si verifici cu atentie nu ai cum sa iei teapa.
La Bose se poate verifica la ei pe site produsul dupa serie.

Edited by Mr. Incredible, 31 August 2018 - 13:09.


#54
crisstonne

crisstonne

    Stoic™

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,688
  • Înscris: 13.01.2011

View Postcammelia08, on 31 august 2018 - 12:16, said:

Boxa se inchide si de la sine, dupa 10min parca, devine led-ul wifi mai "palid" . La indicatiile unui coleg voi conecta la wifi-ul de 5Ghz, nefiind atatea canale ca si pe 2.4 ca sa ii perturbe activitatea in standby care probabil provoaca neplaceri. La ce retea de wifi ai conectat-o ?
Nu am inteles cu testatul.. cand o inchid (cu app din telefon) intra in standby (led palid), sau se intampla sa opresc muzica si in "10min" intra singura in standby (verificata procedura)

Ai dreptate, daca o uiti si nu mai are semnal, se oprește singura.
Doar sa nu piarda net-ul chiar in momentul ala, inainte de stand-by, ca atunci este posibil sa ramina pe ala portocaliu, si sa nu se mai oprească, nu stiu toate scenariile, banuiesc doar.

Eu am router de la RDS.
Nu stiu cum sa schimb de la 2.4 la 5  Ghz, ca as face si eu teste, ca iar am o boxa picata si nu stiu de ce :|
Nu vrea nici prin aplicatie sa mai meargă pe radio on-line, nici direct, desperecheata, desi in aplicatie arata ca a facut pereche cu a doua boxa.
Ciudata tehnologia asta, in unele momente :scratchchin:

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate