![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
As dori versurile melodiei lui Nelu Ianca - nu exista pe net
Last Updated: Jun 19 2018 02:24, Started by
gvincentiu
, May 16 2018 20:10
·
0

Posted 16 May 2018 - 20:10

Daca avem vreun coleg/colega aromana, raman profund indatorat pentru versurile melodiei lui Nelu Ianca - îni vițui nî feată moi:
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/m2lLM2z1oPs?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 16 May 2018 - 21:11

Daca avem vreun coleg/colega aromana, raman profund indatorat pentru versurile melodiei lui Nelu Ianca - îni viţui nî feată moi: youtube.com/watch?v=m2lLM2z1oPs Edited by stlk, 16 May 2018 - 21:16. |
Posted 18 May 2018 - 08:17

Site-ul nu pare sa fie functional, formularul de cerere versuri e inutil. Raman, totusi, la bunavointa unui/unei coleg/colege. As scrie ce aud, insa nu intotdeauna inteleg cuvintele. Nu sunt de origine aromână, dar daca vreau sa învăț ceva, totuși sa fie corect. Si apoi este o contributie la tot ceea ce reprezinta Internetul, fiindca as dori sa le postez și pe YTB, la videoclip. Eu sau oricine altcineva....
BTW: Nu cred ca Alice face parte din coloana sonora a Romaniei. Mai cautam... Edited by gvincentiu, 18 May 2018 - 08:21. |
Posted 18 May 2018 - 20:26

Primele doua strofe:
Îni vidzui nî featî, moi Ţi-avea multî harii. Ocliu mini îi bîgai Şi-adzî o-amu tu vreari (se repeta) Refren: Ş-ai lai lai lai la la la la, Ţi-avea multî harii. Ş-ai lai lai lai la la la la, Oh sivdaii mari. Di cînd mini u vidzui, Bana-mi pare greau. Ş-unî inimă ţi-avui Si disfeaţi-n dau (se repeta) Refren: Ş-ai lai lai lai la la la la, Ţi-avea multî harii. Ş-ai lai lai lai la la la la, Oh sivdaii mari. Mai am nevoie de ultimele.... |
Posted 19 June 2018 - 02:24

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users