![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Filme noi ce nu ne-au placut
Last Updated: Apr 19 2023 11:19, Started by
argonaut
, Feb 08 2018 20:13
·
5

Posted 09 February 2018 - 15:33

N-a fost vina lui. Abordarea regizorului a fost proasta.
|
Posted 09 February 2018 - 20:02

blade runner 2049 -slab, fara o actiune clara, nerealist si cu un actor principal de comedie intr-un rol de dur. children of men -efecte speciale bune, se vede ca au bagat ceva bani, dar ideea principala este absurda, chiar enervanta. Deci, intr-o lume in care s-a scapat natalitatea de sub control, s-a gasit un regizor tembel sa faca un film despre "drama" ca nu se mai nasc copii. Nu, multumesc. O analiza interesanta: [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/O4etinsAy34?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Children of men: dupa mine cel mai bun film, necesita macar 3 vizionari pentru a intelege toate referintele. Foarte bine jucat, foarte inteligent filmat, editat si are o coloana sonora superba. Pentru cine e pasioant de cinematografie o rara comoara. |
Posted 10 February 2018 - 12:26

Am deschis topicul pentru a ne "ajuta" intre noi. Pentru mine timpul esta inca pretios si e pacat sa-l pierd vizionand un film "laudat" (cum spunea un coleg mai sus) si despre care sa constat dupa o jumatate de ora ca-i pierdere de timp (cum zicea rosix, tot mai sus). Citind aici despre el parerea unuia sau altuia, in functie de ce-am citit din postarile si comentariile userilor respectivi, pot renunta la vizionare in favoarea altui film. Restul ce am vazut recent ori nu sunt atat de noi, ori nu sunt chiar dezastru. Dar care sa fie limita maxima de vechime? 1 saptamana? 1 luna? 3 luni? 1 an? Edited by Genjurooo, 10 February 2018 - 12:27. |
Posted 10 February 2018 - 21:10

Posted 10 February 2018 - 21:21

Mie mi-a placut Bladerunner-u'. Era si mai fain daca in rolu' principal era altcineva, tipu' nu-mi place deloc.
Pe de alta parte nu exista filme naspa, eventual n-ai baut destul. |
Posted 11 February 2018 - 19:50

Daca vreti sa vedeti, de dragul experimentului, un film cu adevarat oribil va recomand Irreversible (2002)
http://www.imdb.com/title/tt0290673/ |
Posted 12 February 2018 - 17:55

Haha si eu care credeam ca sunt singurul caruia i se par 99% dintre filmele noi de tot rahatul. Sunt persoane care sustin ca sunt "filme si gusturi" sau mai rau, "gusturile nu se discuta" Ba gusturile si filmele se discuta mai ales cand sunt extraordinar de proaste si un procent mic si guraliv le ridica in slavi pentru ca au reusit si ei in final sa le intelega. Pe aceasta cale rog "cinefilii" care au o singura placa intregistrata "gusturile nu se discuta" sa nu mai citeasca acest forum sau va place sa va torturati ?
Ultimul film care mi-a mancat timpul de pomana a fost "Downsizeing" care aparent arunca o idee buna dar care s-a dovedit o zeama lunga si plictisitoare, plina de stereotipuri iar nota de pe IMDB e mult prea mare, i-as da un 4 - 4.5 |
Posted 16 February 2018 - 22:07

Hai sa ti dau un exemplu de recomandare ce starneste injuraturi: Movie 43. Mie mi s a parut un film foarte bun, o satira exceptionala la adresa societatii americane, Rating IMDB 4,3 ( hi hi) , rating meta la fel de prost. Pe cinemagia ,din o suta si ceva de useri, abia daca au fost 6-7 sa spuna ca e ok. Si aia de pe cinemagia sunt chiar pasionati. Daca ma luam dupa ei pierdeam un film original care merita vazut. Dintre toti cunoscutii doar unul l a apreciat, unul cu care nu am afinitati cinefile. De aia zic, filmului tre sa i acorzi o sansa, e preferabil sa decizi tu. sa nu mai spun de situatia in care filmul ar avea 75 pe Metascore si userul minune zice ca nu merita. Deci trebuie incercat!
Edited by audiofidel, 16 February 2018 - 22:11. |
Posted 17 February 2018 - 20:40

Ok, desi am zis ca nu cred va functiona chestia asta, iata (NE)recomandarea mea:
Running wild.Idee misto si originala insa restul e banal si stereotip, de la jocul actorilor pana la dialoguri. Am urmarit aproape jumatate in asteptarea lui Sharon Stone dar si ea are o contributie precara care nu poate ridica nivelul general. Pacat, cu mai multa atentie se putea scoate ceva bun din ideea asta. 6 pe IMDB, pe metascore probabil va fi in jur de 30-40 [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/SKP6Ocyqdf4?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by audiofidel, 17 February 2018 - 20:40. |
Posted 23 February 2018 - 12:35

Posted 11 March 2018 - 11:53

o mizerie ce nu poate fi numit film: Mother
http://www.imdb.com/title/tt5109784/ o combinatie de terci cu ghiveci, o trecere de la o stare la alta fara noima, un mix de r***t cu inghetata deci a se evita asa ceva ![]() |
|
Posted 11 March 2018 - 15:07

Ultima parte din thor, are glume bune dar doar arat. Restul e f. greu de urmarit.
|
Posted 11 March 2018 - 15:23

Ba mie Mother! mi-a placut. Cum mi-a placut si The Killing of a Sacred Deer, Melancholia. Nu mi-a placut The Tree of Life, chiar daca e cam pe acelasi calapod.
Nu mi-a placut Phantom Thread. Nu-mi plac filmele cu eroi din benzi desenate. Nu-mi plac filmele cu Isis, teroristi, razboiul din Golf. |
Posted 11 March 2018 - 15:33

Asta e problema cu topicul asta, gustul e o chestie subiectiva. Mother are 75 Metascore deci prost nu poate fi, ori iti place ori nu. Phantom Thread la fel 90 Metascore, la cat de putine filme face regizorul chiar nu are cum sa le faca proaste.
Ideea e sa recomandam filme cu adevarat proaste sau mediocre, nu pe cele care nu ne plac noua. |
Posted 11 March 2018 - 15:56

Si daca sunt mediocre, crezi ca n-ar putea place cuiva? Ai putea da un exemplu de film mediocru care tie ti-a placut? sau ti-e rusine?
![]() |
Posted 12 March 2018 - 17:30

Asta e problema cu topicul asta, gustul e o chestie subiectiva. Ideea e sa recomandam filme cu adevarat proaste sau mediocre, nu pe cele care nu ne plac noua. De vreme ce vorbesti despre o chestie complet subiectiva, cum definesti 'un film prost' la modul absolut? E o contradictie. |
Posted 12 March 2018 - 19:22

Hai sa ti dau un exemplu de recomandare ce starneste injuraturi: Movie 43. Mie mi s a parut un film foarte bun, o satira exceptionala la adresa societatii americane, Rating IMDB 4,3 ( hi hi) , rating meta la fel de prost. Pe cinemagia ,din o suta si ceva de useri, abia daca au fost 6-7 sa spuna ca e ok. Si aia de pe cinemagia sunt chiar pasionati. Daca ma luam dupa ei pierdeam un film original care merita vazut. Dintre toti cunoscutii doar unul l a apreciat, unul cu care nu am afinitati cinefile. De aia zic, filmului tre sa i acorzi o sansa, e preferabil sa decizi tu. sa nu mai spun de situatia in care filmul ar avea 75 pe Metascore si userul minune zice ca nu merita. Deci trebuie incercat! Sigur, e un film de vazut. Dar cam atat. Edited by Xlander, 12 March 2018 - 19:23. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users