![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Mont Blanc
Last Updated: Jun 02 2019 08:16, Started by
scoty
, Dec 25 2017 12:28
·
0

Posted 25 April 2019 - 09:42

Ovidiu, stai fara grija, nici francezii nu fusesera mai harnici la curatat!
Brainie, si eu as evita august. La sfarsit de iunie era plin. In august ma gandesc ca deja devine obositor, chiar enervant. |
Posted 25 April 2019 - 23:16

Sunt avantaje şi dezavantaje în fiecare perioadă. În august când am fost noi a fost ceva aglomeraţie, dar până la urmă nu ne-a deranjat, deşi iniţial nu ştiam cum o să rezistăm cca. 2 ore în aerul rarefiat. În poze se văd platformele şi fiecare poate să-şi facă o idee în ce priveşte aglomeraţia. Mie nu mi s-a părut exagerat, mă aşteptam să fie mult mai multă lume.
Însă şansele să prinzi vreme bună sunt mai mari în august decât în iunie, asta fără discuţie. Noi am marşat pe aceste şanse şi am reuşit să avem o zi de vis pe Aiguille du Midi. Iar pozele ... rar mi-au ieşit atât de frumoase. Evident că fiecare alege cum crede că e mai bine pentru el. Sănătate şi tcb ! Edited by OvidiuNS, 25 April 2019 - 23:26. |
Posted 02 June 2019 - 08:16

Tocmai ce am stat 4 zile in Argentiere (Chamonix). Vremea absolut minunata. Un cer albastru ca in povesti. Si valea la fel de frumoasa ca intotdeauna.
Planul era sa facem o tura de “recunoastere” pentru cursa OCC la care o sa particip la sf de august. Adica traseul dintre Orsire si Chamonix. A fost insa foarte multa zapada sus pe munte asa ca asta ne a cam incetinit. Am facut Orsiere-Trient intr-o zi ( cu zapada deasupra la Col de Forclaz). Apoi Argentiere-Trient si retur intr-o zi( cu si mai multa zapada pe Col de Baume). Si apoi un traseu f usor pe Petite Balcon Nord intre Argentiere si Chamonix si retur. Noi l-am alergat dar e un traseu f ok daca aveti copii si vreti ceva usor. Daca aveti timp luati trenul din Chamonix catre Martigny. F frumos arata. Sau daca aveti masina faceti drumul cu masina. Coborarea de la Col de Forclaz catre Elvetia imi place f f f mult. Vederea catre vale e minunata. Si terasele cu vita de vie, la fel. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users