![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
jquery resize
Last Updated: Nov 29 2017 08:59, Started by
jChelu
, Nov 28 2017 12:53
·
0

Posted 28 November 2017 - 12:53

am codul asta si e perfect, face exact ce vreau sa faca
https://codepen.io/anon/pen/GOXLrG problema e ca atunci cand redimensionez fereastra browser-ului width-ul banner-ului nu se se schimba. stiu ca se modifica daca dau refresh la pagina, dar e vreu sa se modifice odata cu fereastra |
Posted 28 November 2017 - 13:23

https://api.jquery.com/resize/
Nu stiu acuma cat e perfect este un cod in care ai css{ width: 100%}, iar in js setezi acelasi width, dupa ce il citesti in prealabil. Incearca si asa ceva in js: $(window).resize(function(){ var bannerWidth = $(window).width() - 50; $('.container').css({ width: bannerWidth }); }); Edited by robbie_ro, 28 November 2017 - 13:42. |
Posted 28 November 2017 - 13:45

Tu ai fost cel care a spus (scris) ca are un "cod perfect". Eu inca nu am astfel de pretentii. Plus ca ti-am dat si o solutie. Iar daca scrii ca "am fost de ajutor ca intotdeauna", asta denota ca ai mai multe conturi facute (clone).
A, si sa nu uit: Cu placere. (aceeasi doza de sarcasm) Edited by robbie_ro, 28 November 2017 - 13:50. |
Posted 28 November 2017 - 18:58

daca scrii ca "am fost de ajutor ca intotdeauna", asta denota ca ai mai multe conturi facute (clone). tu te-ai gandit imediat la mine cand ai citit. asta denota faptul ca esti limitat.
$(window).resize(function(){ var bannerWidth = $(window).width() - 50; $('.container').css({ width: bannerWidth }); }); |
Posted 29 November 2017 - 08:59

Intr-adevar, tu ai cerut o solutie "mura-n gura", fara sa te obosesti sa modifici ceea ce ti-am dat eu pentru cazul tau concret.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users