Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
IP Camera HikVision nu o gasesc i...

Cand devine un film clasic?

Cu mașina spre Budapesta ...

Ridicare act de identitate cu pro...
 Calorifere + incalzire in pardose...

Sfat achizitie laptop buget 1500-...

Boxe Devialet

Mai poarta careva papuci prin oras?
 Amortizoare - 2024 - gaz / ulei ?...

Calatorie Bucuresti - Timisoara, ...

Țuica are gust ciudat

Copii nascuti in Romania
 Felicitari Republica Moldova pent...

Ușa exterioara care scar5...

Decizie dificila intre doua model...

Orange nu onoreaza premiile din P...
 

Promisiunile si realizarile Gabrielei Firea Pandele, noul primar al Bucurestiului

* * * * - 12 votes
  • This topic is locked This topic is locked
20146 replies to this topic

#3781
miromulus

miromulus

    c'mon inner peace...!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,613
  • Înscris: 25.01.2006

 djl, on 20 aprilie 2017 - 23:23, said:

Din păcate, dacă te duci cu maşina la magazin ai nevoie de loc de parcare, şi asta cu greu pe Cal. Victoriei

Exact problema zonei. Care se poate rezolva foarte simplu, transformand Calea Victoriei in zona de promenada si shopping. Da' primarita derutata nu e capabila de astfel de idei.

#3782
djl

djl

    A mai rămas o zi până la erecții

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 113,030
  • Înscris: 13.06.2004
Ah, ieri noapte R.A.D.E.T. a dat căldură, acum la mine calorifele sunt călâi. Bine, primăriţa nu poate să controleze totul, dar ar putea începe prin a-şi face o listă cu marile probleme.

#3783
terratec

terratec

    Troll hunter

  • Grup: Moderators
  • Posts: 12,098
  • Înscris: 02.03.2003

 shefu_de_combinat, on 20 aprilie 2017 - 23:22, said:

Nu produce nimic bani pe victoriei.
Aceleasi eterne elucubratii tembele cu biciclisti, ong-uri si hipsteri.

Au distrus aia tot, au luat o banda!!!1!! inainte era genial uite acum ce-a ajuns.


Nu vrei sa accepti realitatea pentru ca scoala de arhitectura din Romania pacaleste studentii. Ea ii invata ca sunt zeii constructiilor si ai planificarilor urbane, ceea ce este gresit.
Profesia de arhitect a aparut ca urmare a dezvoltarii economice. Dezvoltarea economica a inceput cu episoade militare, dar asta este o poveste ce ne indeparteaza mult de subiectul nostru.

Primaria joaca de mult timp cartea populismului si a bunatatii gratuite. Niste minti slabe considera ca multumirea hipsterilor scandalagii va aduce voturi.
Sarmana Primarie nu intelege ca marsurile si protestele "spontane" ale biciclistilor sunt coordonate politic.
Din aceasta neintelegere apar restrictii de circulatie, benzi pentru biciclete si zone pietonale inutile.

Dezvoltarea economica se face intotdeauna cu bani, prin atragerea oamenilor care au bani. Complexul Baneasa din Nordul Bucurestiului are cei mai buni indicatori de performanta din intreaga Romanie.
Pentru multi poate parea ciudat ca zona respectiva nu are trotuare generoase, zone pietonale si nici piste de biciclisti.
Acolo nu exista restrictii pentru oamenii productivi, acestia sunt incurajati sa vina, sa isi parcheze masinile, sa cumpere, sa se plimbe, sa manance si eventual sa se distreze.

In comparatie cu Baneasa, Centrul Vechi este o zona ostila oamenilor harnici. Ea tinde sa devina o colonie a militantilor ONG-isti, cei platiti la numarul de cuvinte si postari.

#3784
djl

djl

    A mai rămas o zi până la erecții

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 113,030
  • Înscris: 13.06.2004
Complexul ăla are însă o bubă: e construit pe locul unei păduri. Aici ar trebui traşi la răspundere cei care au dat autorizaţie pentru defrişare. Asta în mod particular, pentru că la modul general ar trebui traşi la răspundere cei care au dat autorizaţii pentru construţia pe spaţiile verzi. Din pensiile tăiate ale securiştilor ar trebui daţi înapoi bani moştenitorilor terenurilor (şi nu celor care cumpără drepturi litigioase) ca să fie mulţumită toată lumea. Dar oops, e România din păcate   Posted Image
Că nu are pieste de biciclete, e una, dar că nu are trotuare e aiurea. Nu toată lumea are maşină. Nu poţi să interzici maşinile, dar nici nu poţi să le dai în cap celor care nu au maşină. Eu sunt pro anumite lucruri pentru că am ajuns la anumite concluzii sau am avut anumite experienţe personale, nu pentru că mă plăteşte cineva - zic asta ca să nu mă trezesc cu vreo acuză.   :)

Edited by djl, 21 April 2017 - 11:49.


#3785
active95

active95

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,920
  • Înscris: 29.03.2005

 Nick_85, on 20 aprilie 2017 - 19:48, said:

@active, dumneavoastra sunteti multumit de prestatia doamnei primar?


Pentru unu' care n-a votat-o, pina la acest moment, gasesc prestatia madamei firea nici mai buna, nici mai proasta decit a restului de primari generali din 1990 incoace.



 RealThing, on 20 aprilie 2017 - 19:57, said:

De ce sa fiu infierat? Am impresia ca habar n-ai ce tastezi.

In continuare, te-am intrebat ceva: ce termen a dat peratda. Tu ma iei cu tehnocratii. Cand puii mei au fost tehnocratii la primaria capitalei? Pe bune, habar n-ai ce tastezi.

Io am habar doar ca, din nefericire, e complicat cu cititu' , daramite intelesu', pt. domnia voastra.
Din moment' ce madam firea , pe 31 Martie, a zis ca nu-i multumita cu termenul de 30 Iunie inaintat de constructor, oare cum ar trebui inteles? 5 ani?
Si cu toata dragostea, cind doresti date de calendar exacte doar de la unii , in ciuda faptului ca inainte de asta, au exista altii care n-au dat date de calendar exacte pt. lucrari din Bucuresti (fiindca metroul , soc si groaza, se face in Bucuresti, nu Cluj) la care n-ai zis nici pis, se cheama..... se cheama..... oare care-i cuvintu' sinonim cu dublu standard? Posted Image


 miromulus, on 20 aprilie 2017 - 20:02, said:

Ai bunul simt si raspunde cum trebuie, nu in citat. Pana atunci, iti repet ca primarita ta fabuloasa e pacalibila de orice smecher.
Prietene, Prompterista ta nu a ascultat de nimeni, s-a crezut desteapta si s-a facut de rahat aratand cat este de incompetenta.

Posted Image
Amice, e bine si cu slogane, da' puneti o declaratie a madamei firea in care sa zica cu subiect si predicat, ca nu a tinut cont de grupul de lucru comun.
Si hotariti-va cu care lozinca mergeti: Asta in care tre' sa asculte de specialisti sau aia in care tre' sa fie  pe baza de ce crede ea.


 miromulus, on 20 aprilie 2017 - 20:02, said:

Hai ca ne apropiem de adevar. Are competenta da' nu are oameni. Pai daca pierd vremea prin birouri, ca afara e nasol... E ploua, ii bate soarele-n cap si raman asa, din astea

Bine le mai ziceti bos, ca nesimtitu', cind are portbagaju' plin de gunoaie, nu se uita imprejur inainte de a le arunca in lac, nu nu, o face fix in momentu' in care vede un politist local. Idem si pt. proprietarii de ciini..

 miromulus, on 20 aprilie 2017 - 20:02, said:

Inteligenta ne da afara din casa... De fapt e sistemul PSD-ist. Si ceilalti au fost rai, tovarasa. Ce conteaza ca unii fura cu zecile de milioane si altii cu zecile de mii.

Sint convins, mai ales pe cimpii fluturind stegulete... Ca doar in momentu' in care infierezi doar pe unii,printeso, in timp ce la ailalti n-ai o problema, nu se cheama o opinie ipocrita, nu nu.


 miromulus, on 20 aprilie 2017 - 20:02, said:

Sigur ca da. Posted Image Nici nu vrei sa transmiti ca tot ce e modern e nasol si doar lucrurile vechi sunt bune.

Posted Image
Exact bos, plus aia ca soarele se invirte in juru' pamintului.


 miromulus, on 20 aprilie 2017 - 20:02, said:

Ia zi amice, cum atrage ea fonduri europene pentru o firma bagata in insolventa?

Pina sa va zic io, ati ramas dator cu unde zicea madam firea in campania electorala, ca prioritatea ei e sa scoata RADET-ul din datorie.
Hai cu curaj.
Ca sa nu mai zic ca dorinta arzatoare de a infiera, va face sa ignorati ca, in aceeasi postare, am zis:
"Si apropo aseara la b1tv madam firea a intervenit telefonic, printre invitatii din platou aflindu-se si domnul avocat Gheorghe Piperea, administratorul judiciar al RADET, zicind ca deja se asteapta primirea a 187 de milioane de euro, bani europeni, pt. modernizarea si redimensionarea RADET-ul, domnul avocat Piperea confirmind. (Talk B1 ora 21)."
Aveti grija sa nu va crape o vena ceva. Posted Image



 miromulus, on 20 aprilie 2017 - 20:02, said:

Prietene, iti multumesc ca ne dai constant ocazia sa aratam cat de varza e aceasta noua Elena Udrea, mult mai guraliva si mai nesimtita decat predecesoarea ei. Si te rog, incearca sa ne mai explici cum de nu si-a dat seama absolventa de litere ca pasajul e gata doua treimi si ca ultima treime e imposibil sa fie facuta intr-o luna. .....

Amice, cu multa placere ajut ca opiniile domniei voastre sa se afunde in penibil, mai ales cind ignora cu gratie grup de lucru comun adica fix specialistii de care zicea si dupa care s-a luat , mai ales cind in Martie, conform grupului de lucru comun pasaju' era gata in proportie de 82% iar 200 de lucratori nu-s indeajuns pt. terminare, da' continuati continuati, 4 ani de zile tre ca vintu'. Posted Image

 miromulus, on 20 aprilie 2017 - 20:06, said:

Pesedist. Vin la putere urland ca ei o sa faca si o sa dreaga, iar apoi doar dau vina pe cei de dinainte si tipa: "bai, si ceilalti au gresit (indiferent ca e adevarat sau nu) De ce va luati de noi". Numa gura si ciordeala e de ei.

Smartfonist. Cind au ocazia sa infiereze, tac, in papusoi, cind vin ailalti, infiereaza de moama moama.

 shefu_de_combinat, on 20 aprilie 2017 - 21:31, said:

Daca tot s-a demolat tampenia aia, nu mai bine dam banii pe consolidarea cladirilor care inca n-au picat? What is the point?
...

La cladirile aflate in miini private, nu-i asa de usor, necesitind acordul tuturor proprietarilor. Nu-si da' unu' acordu', nu se poate reabilita, daramite darima.
Ca daca o face cu incalcarea legii, dupa ce semneaza, poa' sa se duca linistita la poarta la Tirgsor.

 djl, on 21 aprilie 2017 - 00:52, said:

Ah, ieri noapte R.A.D.E.T. a dat căldură, acum la mine calorifele sunt călâi. Bine, primărița nu poate să controleze totul, dar ar putea începe prin a-și face o listă cu marile probleme.

Din cite am inteles, in cadru' interventiei telefonice de acu' 2 zile de la b1tv, la emisiunea Talk B1 ora 21, madam firea a zis ca a vorbit cu doamna Shhaideh pt. ca guvernul sa emita un H.G prin care sa abroge H.G de prin 1994, ala care cere ca sa existe cel putin 3 zile de temperaturi sub 10 grade intre orele 18:00 - 06:00 pt. ca RADET sa livreze agent termic, si sa lasa decizia la dispozitia primarului.

#3786
shefu_de_combinat

shefu_de_combinat

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 46,022
  • Înscris: 18.01.2007

 terratec, on 21 aprilie 2017 - 11:14, said:

Complexul Baneasa din Nordul Bucurestiului are cei mai buni indicatori de performanta din intreaga Romanie.
In comparatie cu Baneasa, Centrul Vechi este o zona ostila oamenilor harnici.

Posted Image dupa ce criterii comparam complexul baneasa cu centrul vechi si de ce, dracu stie...
probabil dupa tine zona lipscani era faina cand se putea intra cu masina peste tot. Ce vremuri, ce indicatori de performanta...

ohwow o zona comerciala facuta in camp langa DN unde ajungi doar cu masina/autobuz n-are cine stie ce spatii pietonale, da' in centru sunt spatii pietonale inutile (lol) deci e pentru hipsteri platiti (???)
dar da, la uauim  e problema...

#3787
zyraxes27

zyraxes27

    connaisseur

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,112
  • Înscris: 31.01.2010

 terratec, on 21 aprilie 2017 - 11:14, said:





Dezvoltarea economica se face intotdeauna cu bani, prin atragerea oamenilor care au bani. Complexul Baneasa din Nordul Bucurestiului are cei mai buni indicatori de performanta din intreaga Romanie.
Pentru multi poate parea ciudat ca zona respectiva nu are trotuare generoase, zone pietonale si nici piste de biciclisti.
Acolo nu exista restrictii pentru oamenii productivi, acestia sunt incurajati sa vina, sa isi parcheze masinile, sa cumpere, sa se plimbe, sa manance si eventual sa se distreze.

In comparatie cu Baneasa, Centrul Vechi este o zona ostila oamenilor harnici. Ea tinde sa devina o colonie a militantilor ONG-isti, cei platiti la numarul de cuvinte si postari.

Daca ai si tu o tigaie cu nr. de bulgaria care e si aia luata pe credit, gata esti harnic si productiv,

#3788
miromulus

miromulus

    c'mon inner peace...!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,613
  • Înscris: 25.01.2006

 active95, on 21 aprilie 2017 - 14:39, said:

Amice, e bine si cu slogane, da' puneti o declaratie a madamei firea in care sa zica cu subiect si predicat, ca nu a tinut cont de grupul de lucru comun.

Tovarasu, prompterista ta, absolventa de litere, a dat un pasaj gata peste o luna. Prompterista ta a fost incapabila sa vada ca aia nu au miscat nimic. Si nici oamenii cu care s-a inconjurat nu au fost capabili sa-i spuna ca vorbeste prostii.


 active95, on 21 aprilie 2017 - 14:39, said:

nu nu, o face fix in momentu' in care vede un politist local. Idem si pt. proprietarii de ciini..

Tovarasu' active, politia ta locala e degeaba daca nu e capabila sa amendeze un proprietar de caine care nu-si strange rahatu' Sau macar sa patruleze, sa fie pe strazi. Din birouri nu ai cum sa scazi numarul contravenientilor prietene.


 active95, on 21 aprilie 2017 - 14:39, said:

in momentu' in care infierezi doar pe unii,printeso, in timp ce la ailalti n-ai o problema, nu se cheama o opinie ipocrita, nu nu.

Da-i cu pesedismele in continuare. Tovarasa, noi ciordim doojde milioane dar credem ca si ceilalti au furat cateva mii. Ca atare tre' sa ne lasati in pace. Logica pesedista.


 active95, on 21 aprilie 2017 - 14:39, said:

unde zicea madam firea in campania electorala, ca prioritatea ei e sa scoata RADET-ul din datorie.

Pune prietene tot citatul si explica un pic cum ia ea fonduri europene cand a bagat firma in insolventa. Apropo, cine a zis ceva de prioritati? A zis ca bucurestenii nu raman fara caldura. Cum face asta cu o firma cu datorii de un miliard care pierde apa prin milioane de gauri si care nu poate lua fonduri sa-si schimbe tevile?


 active95, on 21 aprilie 2017 - 14:39, said:

grup de lucru comun adica fix specialistii de care zicea si dupa care s-a luat , mai ales cind in Martie, conform grupului de lucru comun pasaju' era gata in proportie de 82%

Ce specialisti i-au zis ei prietene ca pasajul se poate termina intr-o luna? Da-le numele sa radem si noi de ei. Si cum de au reusit sa o pacaleasca in halul asta pe experta cu studii in comunicare?


================

In concluzie, sunt tare curios ce parere ar avea orice om normal cu un sef atat de incapabil ca doamna primar general Gabriela Firea.

- Plecati in cursa, faceti 2 ore.
- Doamna sefa, sunt 400 de kilometri...

- Da domnule client, terminam blocul in 2 zile
- Abia ai terminat parterul, specialista lui peste prajit.

Zici ca o avem pe Olivia Steer la primarie, alta prompterista specialista in ce vorbeste.

Edited by miromulus, 21 April 2017 - 16:22.


#3789
miromulus

miromulus

    c'mon inner peace...!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,613
  • Înscris: 25.01.2006
Oh, si am uitat. Tovarasu active, cand ne ajutati cu informatii despre RATB-ul gratuit, despre sutele de autobuze cumparate sau despre traficul revolutionat inca din decembrie?

Edited by miromulus, 21 April 2017 - 16:55.


#3790
RealThing

RealThing

    paid assassin

  • Grup: Moderators
  • Posts: 28,564
  • Înscris: 06.02.2006

 active95, on 21 aprilie 2017 - 14:39, said:

Io am habar doar ca, din nefericire, e complicat cu cititu' , daramite intelesu', pt. domnia voastra.
Din moment' ce madam firea , pe 31 Martie, a zis ca nu-i multumita cu termenul de 30 Iunie inaintat de constructor, oare cum ar trebui inteles? 5 ani?
Si cu toata dragostea, cind doresti date de calendar exacte doar de la unii , in ciuda faptului ca inainte de asta, au exista altii care n-au dat date de calendar exacte pt. lucrari din Bucuresti (fiindca metroul , soc si groaza, se face in Bucuresti, nu Cluj) la care n-ai zis nici pis, se cheama..... se cheama..... oare care-i cuvintu' sinonim cu dublu standard? Posted Image

ma nene, hai ca-ti mai repet o data, poate intelegi:

1. ce termen a inaintat Firea pentru terminarea lucrarilor (negru pe alb, zi termenul, nu bajbaieli)
2. nu ma intereseaza de unii, altii, tehnocrati (si te mai rog o data sa-mi spui cand au fost tehnocratii la primaria capitalei), draci laci baltati, nu o mai da in diverse ca la latrine ca nu suntem fani pastori; zi datele, exacte.

Acu pe bune, daca esti senin, macar nu mai posta.

#3791
Jammalan-the-Prophet

Jammalan-the-Prophet

    Legendary

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,140
  • Înscris: 17.05.2016

 miromulus, on 21 aprilie 2017 - 16:54, said:

Oh, si am uitat. Tovarasu active, cand ne ajutati cu informatii despre RATB-ul gratuit, despre sutele de autobuze cumparate sau despre traficul revolutionat inca din decembrie?

Esti rau, hai ca l-a revolutionat bine de tot.
Haos mai mare nu era nici pe vremea macelarului.

Stai sa vezi cand pleaca ala 120 de autobuze spre satele din ilfov ce mumos o sa fie:)

Edited by Jammalan-the-Prophet, 21 April 2017 - 17:17.


#3792
86-APP

86-APP

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,278
  • Înscris: 01.03.2017

 active95, on 21 aprilie 2017 - 14:39, said:

..........., madam firea a zis ca a vorbit cu doamna Shhaideh pt. ca guvernul sa emita un H.G prin care sa abroge H.G de prin 1994, ala care cere ca sa existe cel putin 3 zile de temperaturi sub 10 grade intre orele 18:00 - 06:00 pt. ca RADET sa livreze agent termic, si sa lasa decizia la dispozitia primarului.
....asta deoarece anul asta au fost discutii mari pt oprirea ei . Erau deja 10 zile de cind se indeplinise conditia de oprire ( legala ) si mai marii radetului cereau oprirea ...altii mai mici , au zis " hai sa lasam caldura , macar pina la Paste ( se gindeau la confortul din locuinte ca statea lumea acasa ) , apoi mai vedem , ca se anunta vreme nasoala " . Au cistigat sefii mari , si s-a intimplat ce-au spus aia mai mici . Apoi s-a schimbat vremea , si uite balamucul , mai ales ca nu te poti juca cu sistemul centralizat , de la o zi la alta .

#3793
Jammalan-the-Prophet

Jammalan-the-Prophet

    Legendary

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,140
  • Înscris: 17.05.2016
Firea!!! Ca vine Ferea cu valul de promisini.. (pun intended).

Quote

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit despre prioritatile bugetare pentru 2017, aratand ca printre acestea se afla constructia a 3.100 de parcari, dar si a unui spital metropolitan, a cate unui camin de batrani in fiecare sector si a 6 cartiere de locuinte sociale si pentru tineri.

http://www.ziare.com...curesti-1462616

Quote

La capitolul investitii noi, Gabriela Firea a enumerat:
- 16 gradinite
- 6 camine de batrani (cate unul in fiecare sector)
- 10 unitati de tip after school
- 15 extinderi de scoli
- 6 cartiere de locuinte sociale si pentru tineri
- o scoala de sport in incinta Scolii Centrale
- un spital metropolitan
- un parc de distractii si agrement
- un acvariu public si centru de cercetare

In timpul asta ratb va achizitiona 10 autobuze un tramvai si un troleibuz. Din 600 promise.

Impartiti cu 60 lista de mai sus si ... ce ramane

Edited by Jammalan-the-Prophet, 21 April 2017 - 22:48.


#3794
pink_flamingo

pink_flamingo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,712
  • Înscris: 27.05.2016
E bine totusi daca aproape la jumatatea anului 2017 ea inca promite ca va face ceva in (surprise) 2017.
Pana acum s-a ouat si a pus iepuri care tin in haturi gaini. :)

Si nu, nu taranca asta infecta e defecta.

#3795
shefu_de_combinat

shefu_de_combinat

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 46,022
  • Înscris: 18.01.2007

 Jammalan-the-Prophet, on 21 aprilie 2017 - 22:48, said:

- 16 gradinite Posted Image
- 6 camine de batrani (cate unul in fiecare sector) Posted Image
- 10 unitati de tip after school Posted Image
- 15 extinderi de scoli Posted Image
- 6 cartiere de locuinte sociale si pentru tineri Posted Image - neaparat trebuie concursuri de proiecte aici altfel iese dezastru. Cartiere as in...cvartale?microraioane?la ce scara vorbim?
- o scoala de sport in incinta Scolii Centrale -nu e o prioritate
- un spital metropolitan Posted Image -doar ca daca e ala de 2000 de paturi ne trebuie niste miliarde de euro. problem.
- un parc de distractii si agrement -ce treaba are banul public cu distractia si agrementul?? also, nu e o prioritate
- un acvariu public si centru de cercetare -nu e o prioritate. also, neaparat concurs, altfel iese o mizerie. Plus, un acvariu public ar costa minim cateva zeci de milioane de euro, desi cred ca realist trece de 100. Astea nu-s proiecte de joaca.

 Jammalan-the-Prophet, on 21 aprilie 2017 - 22:48, said:

un tramvai si un troleibuz

unu, da' bun.
lol.

Edited by shefu_de_combinat, 21 April 2017 - 23:01.


#3796
miromulus

miromulus

    c'mon inner peace...!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,613
  • Înscris: 25.01.2006
Nu promisese niste autobuze si trafic in firea lui? Ma gandesc asa, ca omul prost: nu mai bine faci ce ai promis si dupa treci la alta tura de angajamente?

#3797
djl

djl

    A mai rămas o zi până la erecții

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 113,030
  • Înscris: 13.06.2004
Vedeţi că adio abonament de o zi prin S.M.S. ... La fel şi călătoria cu linile expres plătită prin S.M.S.
Cică se va remedia, dar nu ştiu când.

Edited by djl, 22 April 2017 - 00:21.


#3798
shefu_de_combinat

shefu_de_combinat

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 46,022
  • Înscris: 18.01.2007
^^

Quote

Începând cu data de 20.04.2017, serviciul privind vânzarea prin SMS a titlurilor de călătorie ,,Abonamente de o zi” şi ,,Călătorii express” se suspendă temporar. Acesta urmează a se relua în cel mai scurt timp posibil.

the kind of top-notch, solid planning we all know and love.
ce draci se poate defecta la un sistem 100% electronic si nu se poate remedia intre 23:00 si 5:00 intr-o singura noapte dracu stie. Probabil s-au t.iganit [FUCK WORD FILTERING] cu aia de la companiile de telefonie.
Chestia asta trebuia sa fie afisata pe afisajele led din statii, ah wait, lol Posted Image

Edited by shefu_de_combinat, 22 April 2017 - 00:36.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate