Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Melodie dance veche

RIP Shifty Shellshock

Daca nu ar conta salariul, ce mes...

Racordare la apa termosemineu
 Mi-am luat 4x4 si vreau sa-l testez

Recomandare laptop cu luminozitat...

Cautarea pe google android nu merge

Caut serviciu serios de captura v...
 Frauda magazin online

AC Woods Venezia Smart - nu races...

podea ciment denivelata

Îndepartare bule folie reflectoriz...
 Revista imobiliara cu poze... cir...

Recomandare soundbar pentru laptop

Veți renunța in 2025 la...

Coaxial pentru cablare casa
 

Promisiunile si realizarile Gabrielei Firea Pandele, noul primar al Bucurestiului

* * * * - 12 votes
  • This topic is locked This topic is locked
20146 replies to this topic

#3763
bladhaund

bladhaund

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,049
  • Înscris: 20.07.2003

Quote

Dezvoltatorul imobiliar belgian Atenor Group, [...] a cumpărat Casa Cesianu, fosta Legație germană, dar și teren adiacent pentru construcția unui nou proiect de birouri.

Atenor a cumpărat două parcele de teren, cu o suprafață totală de 5.000 de mp, care se află chiar la intersecția dintre Calea Victoriei și Bulevardul Dacia. Pe terenul achiziționat se află și o clădire istorică, cunoscută sub numele Casa Cesianu, fosta Legație germană.
Imobilul a fost construit în a doua jumătate a secolului al XIX-lea, în stil eclectic, de factură academică și a găzduit pe rând, Legația germană, deschisă la 1 martie 1880, una din sălile teatrului Constantin Tănase, și mai recent, cazinoul Victoria.
Clădirea istorică va fi renovată și integrată în noul proiect de birouri, care va avea o suprafață de circa 12.500 mp. De designul proiectului se ocupă studioul de arhitectură Studio10M, iar documentele necesare pentru obținerea autorizațiilor au fost depuse la începutul acestui an. Noua clădire de birouri se va numit Dacia1.

1. Asta e cladirea vopsita in roz. Deci pana la urma ce a cautat primaria sa vopseasca o proprietate privata? Sau cine a vopsit-o?

2. E in vecinatatea parcului Nicolae Iorga, care a fost scos la vanzare de statul Italian. Cele doua parcele de care se vorbeste au legatura cu parcul sau e alt teren?

3. O cladire de birouri acolo chiar era lipsa, prea era aerisit locul, neaglomerat, necirculat, cu ample spatii de parcare.

#3764
active95

active95

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,920
  • Înscris: 29.03.2005

View Postcarens, on 19 aprilie 2017 - 15:41, said:

Pentru fix fraza asta intelectuala voi astepta confirmare din partea lui Rosebud ca te-a trimis la odihna pentru cateva ore. Hai sa zicem 1 punct si 2 zile macar.


Aveti vointa. Posted Image


View PostKersim, on 19 aprilie 2017 - 16:43, said:

RADET e cumva a sectoarelor?

Eu doar am dat exemplul. Le explici alora de la EU sa-ti dea cate o centrala pentru fiecare sector, ca sa ajungi tu la populatie.

Finantare integrala? Dar ce mai, BEI are alergie la romani? Numai grecii primesc finantare integrala, atat. Dar nu asta este problema, ca daca au 120 de milioane anual pentru subventii, garantat au si de unde cofinanta proiectele. Totul este sa se vrea si sa-si bata capul cu hartiile. BEi iti imprumuta la dobanzi foarte decente banii pentru cofinantare.

Cind dai un exemplu cica ar trebui sa fie cit de cit pertinent, nu gen foaie verde loboda , da' nu ne complicam noi in finete d'astea si zic asta pt. ca in loc sa nu platesti nici un fel de dobinda, gen fonduri de coeziune, alegi sa platesti dobinda ,e pt. smartfonisti.

Si apropo aseara la b1tv madam firea a intervenit telefonic, printre invitatii din platou aflindu-se si domnul avocat Gheorghe Piperea, administratorul judiciar al RADET, zicind ca deja se asteapta primirea a 187 de milioane de euro, bani europeni, pt. modernizarea si redimensionarea RADET-ul, domnul avocat Piperea confirmind. (Talk B1 ora 21).
Faceti puf puf puf pe cimpii.

View Postmiromulus, on 19 aprilie 2017 - 16:44, said:

Cum le stie el mititelul pe toate. Ca o prompterista. Coane, primarul trebuie sa aiba habar ce se intampla prin orasul lui si cam cum se poate rezolva o situatie. Sa nu ceara rahaturi nerealizabile pentru ca el are scoala de ziaristica Si sa nici nu-l pacaleasca orice smecher pentru ca e prost de bubuie la orice inseamna altceva decat dat din gura. De asta primarita ta e incapabila sa vada cat mai e de lucru la o constructie sau cat e un termen realist de finalizare a ei. De asta ea crede orice citeste. Pentru ca e o amarata de prompterista. Pana si in partid a fost purtator de cuvant

Daca am trait in comunism, ar trebui sa neg sau cum? Sau trebuie sa-mi fie rusine?
Si bos, grup de lucru inseamna specialisti. Daca madam firea n-ar fi tinut cont de ce-au zis atunci ar fi o chestie si ati fi avut dreptate, da' domnia voastra chiar si cind admite acest lucru si anume  "sa asculte ce-i zic specialisti"  da' cu picioru', ca sa poa' sa infiereze cu minie.



Ia zi tu coane, ce face politia locala de nu e capabila sa amendeze un proprietar de caine care nu strange rahatii? Mai rapid contravenient ca asta nici ca poate sa gaseasca. Rolul lor e sa dea amenzi masinilor parcate si sa se plimbe cu masinuta electrica prin IOR? Pai pentru asta avem politia normala si BGS.

bos, la citi nesimtiti exista in Bucuresti, ca sa se reduca numaru' de rahati si gunoaie ar trebui cite un politist local la fiecare colt de strada.
Fara, ar fi si mai multe si alde d'astia ca domnia voastra ar urla ca primarele nu face nimic.




Pe buget de 20 de milioane se ocupa de revista presei, nu? Ce interesant cum la Cotroceni sunt nasoi da' ai primaritei sunt niste sfinti. Desi castiga contracte de 20 milioane cu o firma de apartament. Las-o jos ca deja macane de se aude pana la vecini.

Aaah, deci n-aveti probleme cind o firma face o chestie pt. care n-are treaba cu obiectul de activitate, aveti probleme cu suma. Sint convins ca in cazu' in care firma de apt. ar fi capatat contractu' pt. doar 200.000 de euro, n-ati fi infierat cu aceeasi minie proletara. Posted Image



Tu nu-ti permiti un smartphone? Nu de alta dar are si matusa-mea de 70 de ani, cumparat din pensioara ei. Sa inteleg ca pesedistii o trec pe batrana la categoria chiaburi?
Ah, acum se explica. Ia zi, cat mai e abonamentu' la telefonia fixa? Si cat fac scrisorile trimise in provincie cu posta? Ai ramas cu obsesia ca tot ce e vechi e bun? Aur curat, nu se mai fac asa de bine ca pe vremuri.

Cind o sa invatati cum e cu sarcasmu', o sa intelegeti. Pina atunci clar ca despre smartfon e vorba.Posted Image


Nu a zis ea in alegeri ca are solutii? Mintiti cat cuprinde bai nene.

Ia bagati bos unde a zis madam firea, in campania electorala ca va scoate RADET-ul din datorie.Ca io din cite vad ca zice vicepresedintele penele ovidiu raetchi si anume : "înainte de alegerile locale, Gabriela Firea promitea reorganizarea RADET și transformarea sa în societate comercială, regândirea eficientă a întregului sistem centralizat de alimentare cu energie termică în baza strategiei de gestionare integrată și eficientă a energiei, precum și încurajarea și sprijinirea amplasării de centrale noi de producție a energiei termice în cogenerare de înaltă eficiență, flexibile în  funcționare, cât mai aproape de locul de consum, mai ales în cartierele aflate departe de actualele surse de producție. Pe atunci, candidatul Gabriela Firea menționa și atragerea de fonduri europene nerambursabile pentru lucrările de modernizare a rețelei și înlocuirea actualelor conducte îmbătrânite cu conducte noi preizolate și la dimensiuni adecvate traficului de agent termic”.De asemenea, după o întâlnire cu sindicaliștii RADET, Gabriela Firea prezenta o altă soluție "Strategia energetică pentru București care cuprinde și capitolul termoficare trebuie urgent aprobată de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Strategia este gata de șase ani dar a fost ignorată de toți factorii de decizie. Tot la capitolul urgențe trebuie să menționez: fuziunea ELCEN cu RADET”, nu reiese, ba vad ca fuziunea se face, vad ca bani europeni pt. modernizarea retelei vin... deci nu lasati lozinca sa cada.




Doua lucruri trebuie sa faca:
- sa asculte ce-i zic specialistii, nu sa faca din primarie Koreea de Nord, condusa de Kim Junghi Firea
- sa aiba cat de cat habar. Nu sa fie specialist, da' nici cititor de prompter incapabil sa inteleaga problemele unui oras, pe care-l minte orice papagal

=================

Repeti aceleasi mizerii obosite. Primarita nu e un specialist, ea are inima buna, ar face de toate da' o mint smartfonistii. Logica asta mai tine doar la babe senile. Mai bine transmite-i ca are treaba de facut. Ca uite, acusi se face anu' si nu are de aratat decat trafic mai nasol ca inainte, mai multe gropi, RADET-ul bagat in insolventa, autobuze si mai terminate si niste iepuri aruncati in piata.


Ca domnia voastra e capabil sa dea vina pe primar si pentru vremea rece de astazi, devine axiomatic, asa ca zau nu-i nevoie sa va chinuti, doar in cazu' in care n-ati facut planu', atunci e alta treaba. Posted Image



View PostRealThing, on 19 aprilie 2017 - 16:57, said:

Bine tataie, deci n-avem termene, cifre, nimic, e ca sa fie. Pai in cazul asta, reiterez:

Cu toata dragostea tinara drona corporatista, cind tehnocratii o faceau, n-am vazut sa fii infierat, chiar daca ati avut ocazia, asa ca poate o luati mai usor cu pianu' pe scari, ca sa nu sara ipocrizia din el, zic.


View Posto_p_2005, on 19 aprilie 2017 - 18:28, said:

Domnul/doamna active are o agendă fixă, ce-i drept, dar o ține langa cu ea zi de seară pînă-n seară. Pînă și pesediștii hard-core au început să mîrîie, dar userul nostru nu și nu  Posted Image

Chiar daca poate asa o suna ordinu' pe unitate, totusi realizati ca topicu' este "Promisiunile si realizarile Gabrielei Firea Pandele, noul primar al Bucurestiului" ?

#3765
Nick_85

Nick_85

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,755
  • Înscris: 24.01.2014
@active, dumneavoastra sunteti multumit de prestatia doamnei primar?

#3766
RealThing

RealThing

    paid assassin

  • Grup: Moderators
  • Posts: 28,564
  • Înscris: 06.02.2006

View Postactive95, on 20 aprilie 2017 - 16:55, said:

Cu toata dragostea tinara drona corporatista, cind tehnocratii o faceau, n-am vazut sa fii infierat, chiar daca ati avut ocazia, asa ca poate o luati mai usor cu pianu' pe scari, ca sa nu sara ipocrizia din el, zic.

De ce sa fiu infierat? Am impresia ca habar n-ai ce tastezi.

In continuare, te-am intrebat ceva: ce termen a dat peratda. Tu ma iei cu tehnocratii. Cand puii mei au fost tehnocratii la primaria capitalei? Pe bune, habar n-ai ce tastezi.

#3767
carens

carens

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,162
  • Înscris: 12.03.2016

View PostRealThing, on 20 aprilie 2017 - 19:57, said:


De ce sa fiu infierat? Am impresia ca habar n-ai ce tastezi.

In continuare, te-am intrebat ceva: ce termen a dat peratda. Tu ma iei cu tehnocratii. Cand puii mei au fost tehnocratii la primaria capitalei? Pe bune, habar n-ai ce tastezi.
Nu sa fi tu infierat(a) ci tu sa infierezi pe tehnocrati. Totusi ce e aia peratda ?

#3768
miromulus

miromulus

    c'mon inner peace...!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,613
  • Înscris: 25.01.2006

View Postactive95, on 20 aprilie 2017 - 16:55, said:

...

Ai bunul simt si raspunde cum trebuie, nu in citat. Pana atunci, iti repet ca primarita ta fabuloasa e pacalibila de orice smecher.

View Postactive95, on 20 aprilie 2017 - 16:55, said:

Si bos, grup de lucru inseamna specialisti. Daca madam firea n-ar fi tinut cont de ce-au zis atunci ar fi o chestie si ati fi avut dreptate, da' domnia voastra chiar si cind admite acest lucru si anume  "sa asculte ce-i zic specialisti"  da' cu picioru', ca sa poa' sa infiereze cu minie.

Prietene, Prompterista ta nu a ascultat de nimeni, s-a crezut desteapta si s-a facut de rahat aratand cat este de incompetenta.

View Postactive95, on 20 aprilie 2017 - 16:55, said:

bos, la citi nesimtiti exista in Bucuresti, ca sa se reduca numaru' de rahati si gunoaie ar trebui cite un politist local la fiecare colt de strada.
Fara, ar fi si mai multe si alde d'astia ca domnia voastra ar urla ca primarele nu face nimic.

Hai ca ne apropiem de adevar. Are competenta da' nu are oameni. Pai daca pierd vremea prin birouri, ca afara e nasol... E ploua, ii bate soarele-n cap si raman asa, din astea

View Postactive95, on 20 aprilie 2017 - 16:55, said:

Aaah, deci n-aveti probleme cind o firma face o chestie pt. care n-are treaba cu obiectul de activitate, aveti probleme cu suma. Sint convins ca in cazu' in care firma de apt. ar fi capatat contractu' pt. doar 200.000 de euro, n-ati fi infierat cu aceeasi minie proletara
Inteligenta ne da afara din casa... De fapt e sistemul PSD-ist. Si ceilalti au fost rai, tovarasa. Ce conteaza ca unii fura cu zecile de milioane si altii cu zecile de mii.



View Postactive95, on 20 aprilie 2017 - 16:55, said:

Cind o sa invatati cum e cu sarcasmu', o sa intelegeti. Pina atunci clar ca despre smartfon e vorba

Sigur ca da. Posted Image Nici nu vrei sa transmiti ca tot ce e modern e nasol si doar lucrurile vechi sunt bune.

View Postactive95, on 20 aprilie 2017 - 16:55, said:

Ia bagati bos unde a zis madam firea, in campania electorala ca va scoate RADET-ul din datorie (...)Pe atunci, candidatul Gabriela Firea menţiona şi atragerea de fonduri europene nerambursabile pentru lucrările de modernizare a reţele

Ia zi amice, cum atrage ea fonduri europene pentru o firma bagata in insolventa?

===============

Prietene, iti multumesc ca ne dai constant ocazia sa aratam cat de varza e aceasta noua Elena Udrea, mult mai guraliva si mai nesimtita decat predecesoarea ei. Si te rog, incearca sa ne mai explici cum de nu si-a dat seama absolventa de litere ca pasajul e gata doua treimi si ca ultima treime e imposibil sa fie facuta intr-o luna. Bine, poate ne ajuti si cu informatii despre RATB-ul gratuit, despre sutele de autobuze cumparate, despre traficul revolutionat inca din decembrie, samd.

Edited by miromulus, 20 April 2017 - 20:05.


#3769
RealThing

RealThing

    paid assassin

  • Grup: Moderators
  • Posts: 28,564
  • Înscris: 06.02.2006

View Postcarens, on 20 aprilie 2017 - 20:01, said:

Nu sa fi tu infierat(a) ci tu sa infierezi pe tehnocrati. Totusi ce e aia peratda ?

Typo, n-are rost sa corectez, mai ales dupa ce ai citat si tu :)

#3770
miromulus

miromulus

    c'mon inner peace...!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,613
  • Înscris: 25.01.2006

View Postactive95, on 20 aprilie 2017 - 16:55, said:

Cu toata dragostea tinara drona corporatista, cind tehnocratii o faceau, n-am vazut sa fii infierat, chiar daca ati avut ocazia, asa ca poate o luati mai usor cu pianu' pe scari, ca sa nu sara ipocrizia din el, zic.

Pesedist. Vin la putere urland ca ei o sa faca si o sa dreaga, iar apoi doar dau vina pe cei de dinainte si tipa: "bai, si ceilalti au gresit (indiferent ca e adevarat sau nu) De ce va luati de noi". Numa gura si ciordeala e de ei.

Edited by miromulus, 20 April 2017 - 20:07.


#3771
Jammalan-the-Prophet

Jammalan-the-Prophet

    Legendary

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,140
  • Înscris: 17.05.2016
http://www.ziare.com...matache-1462452
Firea da 800.000 de lei pe un concurs de idei pentru refacerea Halei Matache


Facem pariu ca nu se mai aude nimic dupa?
Cum a fost cu logo-ul Bucurestiului?

#3772
shefu_de_combinat

shefu_de_combinat

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 46,022
  • Înscris: 18.01.2007
Daca tot s-a demolat tampenia aia, nu mai bine dam banii pe consolidarea cladirilor care inca n-au picat? What is the point?
Daca tot a fost demolata, new is always better. Fetishuri bizare, sa reconstruim vechiul demolat, cand vechiul existent pica pe noi. Why?
Apreciez ca se face concurs.
Daca se face ca ala de logo, nu mai apreciez.

Marea problema in mizeria aia de zona e ca s-au oprit cu demolarile la jumate, mai era de lucru.

Edited by shefu_de_combinat, 20 April 2017 - 21:34.


#3773
5w30

5w30

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 714
  • Înscris: 14.04.2017
Posted Image Prin Bucuresti nu ninge inca?

Edited by 5w30, 20 April 2017 - 21:34.


#3774
Jammalan-the-Prophet

Jammalan-the-Prophet

    Legendary

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,140
  • Înscris: 17.05.2016

View Postshefu_de_combinat, on 20 aprilie 2017 - 21:31, said:

Daca tot s-a demolat tampenia aia, nu mai bine dam banii pe consolidarea cladirilor care inca n-au picat? What is the point?
Daca tot a fost demolata, new is always better. Fetishuri bizare, sa reconstruim vechiul demolat, cand vechiul existent pica pe noi. Why?
Apreciez ca se face concurs.
Daca se face ca ala de logo, nu mai apreciez.

Marea problema in mizeria aia de zona e ca s-au oprit cu demolarile la jumate, mai era de lucru.

Tu nu intelegi ca mai au bucati din vechea hala ?
Si cica le-au si "restaurat".

Cum sa le arucam acum?

#3775
carens

carens

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,162
  • Înscris: 12.03.2016

View Post5w30, on 20 aprilie 2017 - 21:34, said:

Posted Image Prin Bucuresti nu ninge inca?
nu ninge inca.

#3776
5w30

5w30

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 714
  • Înscris: 14.04.2017
Pacat, voiam un contract pentru dezapezire.

#3777
shefu_de_combinat

shefu_de_combinat

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 46,022
  • Înscris: 18.01.2007

View PostJammalan-the-Prophet, on 20 aprilie 2017 - 21:52, said:

Tu nu intelegi ca mai au bucati din vechea hala ?
Si cica le-au si "restaurat".
Cum sa le arucam acum?

pai foarte bine
uite proiect misto

Muzeul arhitecturii si urbanismului capitalei

[ https://www.inexhibit.com/wp-content/uploads/2014/02/xcite-architecture-patrimoine-paris-02-424x280.jpg.pagespeed.ic.fPXUlnkEE-.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ https://s26.postimg.org/6tsgkq5ih/Cite-de-l-architecture-et-du-patrimoine-4-630x40.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

si le pui acolo, 1:1. Thank fuck, chiar am avea ce sa expunem.

Poa' sa-l faca in Palatul Monopolurilor de Stat, una din cele mai reusite cladiri interbelice, care oricum sta absolut degeaba. O si consolidezi cu ocazia asta, 2in1.

[ https://s26.postimg.org/vobyesqcp/DSC03152.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

e pe victoriei Posted Image
e langa alte muzee Posted Image
cladirea e nefolosita Posted Image

Ajungi in superbitate de hol, iei lift pana la ultimul etaj, cobori in ordine cronologica, apoi cafenea si exit through the gift shop.

Edited by shefu_de_combinat, 20 April 2017 - 22:31.


#3778
terratec

terratec

    Troll hunter

  • Grup: Moderators
  • Posts: 12,108
  • Înscris: 02.03.2003
Pentru ce sa se mai refaca aceasta cladire ? Calea Victoriei este un loc pustiu strabatut de o banda de "biciclisti".
Pe Victoriei nu mai exista activitate economica sau culturala, zona a gonit oamenii care pun banii in miscare.
Hipsterii platiti de ONG-uri nu sunt suficienti pentru a sustine real economia unui centru.

#3779
shefu_de_combinat

shefu_de_combinat

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 46,022
  • Înscris: 18.01.2007

View Postterratec, on 20 aprilie 2017 - 23:17, said:

Hipsterii platiti de ONG-uri

...ok...

View Postterratec, on 20 aprilie 2017 - 23:17, said:

zona a gonit oamenii care pun banii in miscare

https://www.google.r...12!8i6656?hl=en

https://www.google.r...12!8i6656?hl=en

https://www.google.r...12!8i6656?hl=en

https://www.google.r...12!8i6656?hl=en

https://www.google.r...12!8i6656?hl=en

https://www.google.r...12!8i6656?hl=en - de curand COS

https://www.google.r...12!8i6656?hl=en

https://www.google.r...12!8i6656?hl=en

https://www.google.r...12!8i6656?hl=en

https://www.google.r...12!8i6656?hl=en

https://www.google.r...12!8i6656?hl=en

https://www.google.r...12!8i6656?hl=en

https://www.google.r...12!8i6656?hl=en

Nu produce nimic bani pe victoriei.
Aceleasi eterne elucubratii tembele cu biciclisti, ong-uri si hipsteri.

Au distrus aia tot, au luat o banda!!!1!! inainte era genial uite acum ce-a ajuns.

Edited by shefu_de_combinat, 20 April 2017 - 23:41.


#3780
djl

djl

    Lustră cu ventilator. Oile au votat cuțitul.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 113,114
  • Înscris: 13.06.2004
E bandă pentru biciclitşi, dar încă mai circulă maşinile. Dar aşa precum am mai zis, în loc de pistă ar fi trebuit să fi făcut R.A.T.B. în ambele sensuri, iar în dirceţia P-ţa Naţiunilor Unite - P-ţa Victoriei să existe sens unic pentru R.A.T.B., taxiuri, servicii de urgenţă şi biciclete.
Pistele pentru biciclete sunt uneori necesare şi din cauza necivilizaţiei şoferilor, care nu pot respecta bicicliştii (bine, majoritatea bicicliştilor nu-s nici ei uşă de biserică).
Pe lângă clădire mai trece şi Bd. Dacia (Prel. Dacia) pe care circulă R.A.T.B.-ul.
Însă o parte din magazinele din centru s-au dus în jos şi din cauza chiriilor foarte mari. Ca să rezişti pe acolo trebuie să ai vânzare foarte bună sau vânzare acceptabilă, dar preţuri mari.
Din păcate, dacă te duci cu maşina la magazin ai nevoie de loc de parcare, şi asta cu greu pe Cal. Victoriei   Posted Image   Bine, în curtea fostei Case Autonome a Monopolurilor/fostului Comitet Central al Planificării se pot face locuri de parcare.
Clădirea în anii '30-'40: https://forum.softpe.../#entry11106779

Edited by djl, 20 April 2017 - 23:29.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate