![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Cum se iau suplimentele?
Last Updated: Apr 04 2016 20:01, Started by
cornel465
, Apr 04 2016 11:46
·
0

Posted 04 April 2016 - 11:46

Buna ziua,
Mi-am facut un obicei din a lua suplimente nutritive. Pe majoritatea lor scrie ca se iau dupa masa cu un pahar de apa. Problema este ca, dupa masa, nu ai voie sa bei un pahar de apa. Ma gandesc ca, daca fac asta cu anii, s-ar putea sa imi afecteze digestia. Daca astept 30 min dupa masa ar fi mai bine sau mai rau? Aveti idei mai bune? Edited by cornel465, 04 April 2016 - 11:49. |
Posted 04 April 2016 - 11:51

O idee ar fi sa le iei numai daca ai carente de ceva - poti vedea in urma unor analize. Dupa masa ai voie sa bei dar nu imediat (mai nou). Daca ai idee de asta inseamna ca incerci sa mananci ordonat si poate sanatos deci nu ai prea avea nevoie de suplimente. Cele mai multe sunt vrajeli.
|
Posted 04 April 2016 - 12:27

peste 4-5 ani o sa se descopere ca e chiar bine sa bei un pahar de apa dupa masa
|
Posted 04 April 2016 - 15:00

Posted 04 April 2016 - 15:01

Minune ! Eu am ajuns la 45 de ani , sanatos tun , si beau apa si inainte si in timpul si dupa masa . Cum naiba s-o fi intamplat ?
Tin minte , in copilarie , aveam un bunic cam cretin . Asa il crescuse si pe tatal meu ....il batea daca bea apa la masa. A incercat si cu mine si i-am dat cu paharul cu apa in cap . Dupa aia s-a linistit . Jigodia naibii , el bea cate o bere dupa masa ....eu cica nu aveam voie nici apa . Bea , fratele meu , ce vrei tu . Daca iti pica bine , este OK . Daca simti ca iti face rau , nu mai bea. Asta-i toata filosofia . |
Posted 04 April 2016 - 20:01

daca organismul nu ar avea nevoie de apa, nu ti-ar fi sete! Sa nu bei apa la masa si 30 min dupa, asta e o pseudostiinta!
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users