![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Prelungitor DVI 10m? Exista la noi?
Last Updated: Jan 28 2006 20:52, Started by
florindiac
, Jan 28 2006 20:44
·
0

Posted 28 January 2006 - 20:44

Prelungitor DVI 10m? Exista la noi?
Problema mea e simpla. Am un monitor TFT care are doua intrari, bineinteles, una VGA si alta DVI. Am tras cabluri prin rigips, si am doua calculatoare la 10m de cablu, pe care vreau sa le conectez la el. Prelungitor VGA am gasit usor, problema a ramas cu intrarea DVI. Initial m-am gandit ca 2 adaptoare DVI/VGA ar rezolva problema, dar problema e la intarea in monitor, unde adaptorul DVI are niste picioruse mici. Ce imi recomandati sa fac? Exista prelungitor DVI asa de lung? Eu nu am vazut nicaieri la noi. Stiti voi un loc? Sau vro alternativa? Multumesc. Edited by florindiac, 28 January 2006 - 20:45. |
Posted 28 January 2006 - 20:52

cauta la Vitacom
Edited by Ankh, 28 January 2006 - 20:52. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users