Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Arzator dublu aragaz.

Presiune Centrala Ariston.

DVR 4 canale functioneaza cu un ...
 Redactare CV

Limite maxime amenzi contraven...

Folie protectoare pentru ecrane (...

Spalare masina sau nu
 Alternative la "we are sunset...

Īncheiere penala dezinvestire

Traducere limba spaniola

Family Sharing "Ask to buy...
 CI+ (Telekom) și TV JVC

Umiditate Beci

Ariston decupleaza incalzire calo...

Retea interioara CATV proasta. So...
 

Cum pun link pe un boton cu comanda href?

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
veeamusic

veeamusic

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 12.02.2015
Ce ar trebui sa scriu in loc de "href" ca atunci cand dau click pe buton sa ma trimita pe o pagina?

Attached Files



#2
xtremdriving

xtremdriving

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,327
  • Înscris: 18.06.2006
depinde daca lucrezi in flash sau html / altceva...
daca e flash ii dai din commands un get url, go to, nu mai stiu. Daca e altceva, uite aici: http://stackoverflow...cts-like-a-link

Edited by xtremdriving, 12 February 2015 - 16:17.


#3
veeamusic

veeamusic

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 12.02.2015
html, iar codul butonului arata asa: <a href="#" class="addto-cart"><span><?php esc_html_e('Buy','eStore'); ?></span></a>
daca in loc de "#" pun linkul paginii, mi-l scrie in continuare, nu ma redirectioneaza

as dori in loc sa mi-l scrie in aceiasi pagina sa-mi deschida un formular

#4
veeamusic

veeamusic

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 12.02.2015
Cumva am rezolvat. multumesc din suflet

#5
OriginalCopy

OriginalCopy

    I'm harmful, fear me please! :))

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,268
  • Înscris: 10.08.2006
Spune sincer, te-ai gandit la implicatiile in termeni de accesibilitate cand ti-a trecut prin cap sa faci un buton doar pentru ca arata misto?

In fapt, care e problema pe care incerci sa o rezolvi cu butonul, ca doar n-oi face buton de dragul butonului?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate