Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
cum scapam de gustul de congelator
Last Updated: Jul 04 2019 06:02, Started by
doSstep
, Jul 03 2019 22:50
·
0
#1
Posted 03 July 2019 - 22:50
Vorbind strict de peste, voi simtiti diferenta dintre unul proaspat si unul congelat?
De exemplu daca il tin congelat timp de o saptamana mai treaca mearga, dar cand sta de o luna se simte atat de tare acel gust de congelator ca nu-mi mai vine sa-l mananc. Se simte tare la caras, la salau foarte tare, in schimb la alti pesti se simte mai putin. Ce anume din procesul de congelare ii transmite gustul de congelator alimentelor? |
#2
Posted 04 July 2019 - 05:56
Pestele bun, e pestele proaspat.
Odata ce l-ai congelat, nu mai e la fel - i se schimba tot gustul. Sigur ca se simte diferenta... Mai ales la peste. |
#3
Posted 04 July 2019 - 06:02
muta pestele din congelator
in frigider cu o zi inainte sa-l gatesti. mai mult nu cred ca se poate face. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users