Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Bibilici
Last Updated: Oct 27 2014 00:19, Started by
Freddy12
, Oct 25 2014 20:55
·
0
#1
Posted 25 October 2014 - 20:55
A mancat careva din voi carne de bibilica? Ce gust are? Seamana cu puiul sau cu gasca? Are vreun miros anume?
Aveau la Auchan acum vreo 3 zile cand am fost pe acolo dar nu am avut curaj sa cumpar nestiind despre ce e vorba. Intre altele mai aveau pe raft si carne de cangur, de zebra si de cerb marinate si puse in vid. |
#2
Posted 25 October 2014 - 21:00
Nu am mancat, nu-i stiu gustul dar sunt comestibile. Oua de bibilica am mancat.
|
#3
Posted 25 October 2014 - 21:10
N-am mâncat, dar vară-mea zice că seamană cu carnea de fazan și iese o supă foarte bună din ea ! Valabil pentru păsările crescute pe lângă casă !
În Banat la bibilică i se mai spune titcă, pirchiță sau cocleanță ! Edited by kodiak, 25 October 2014 - 21:11. |
#4
Posted 25 October 2014 - 21:11
#5
Posted 25 October 2014 - 21:11
Normal ca-s comestibile, doar nu erau nebuni aia de la Auchan sa puna in vanzare carne de animal necomestibil. Ouale de bibilica au mai multe vitamine decat ouale de gaina.
|
#6
Posted 25 October 2014 - 21:13
Eu am mancat, seamana la gust cu curcanul, dar nu pot sa zic ca e un gust deosebit. Incearca, nu ai ce pierde.
|
#7
Posted 25 October 2014 - 21:16
Dares, on 25 octombrie 2014 - 21:11, said:
Ai luat? Eu as incerca, n-am gustat niciodata mai sus numitele carnuri. Nu am luat ca am, asa, o retinere sa consum animale de-asta exotice. Dar bibilica e crescuta la noi, prin gospodariile oamenilor, de foarte multi ani insa nu le-am vazut niciodata in raft pana acum. Daca am confirmare de la cativa useri ca e buna, merg peste cateva zile sa iau si eu una. Erau cam grase si de aceea m-am abtinut. Edited by Freddy12, 25 October 2014 - 21:17. |
#8
Posted 25 October 2014 - 21:19
#9
Posted 25 October 2014 - 21:45
Cangurul este foarte de bun. Vorbesc serios si nu din auzite. Daca are pret rezonabil....maine mananc cangur.
Edited by alexpet, 25 October 2014 - 21:46. |
#12
Posted 25 October 2014 - 23:09
de bibilica nu stiu, cangurul este ok - mie mi s-a parut asemanator cu vita la textura si culoare. nici gustul nu e rau.
zebra mi s-a parut mai fada si cu mai putin gust - si pe deasupra carnea pe care am mancat-o eu era si destul de atoasa. probabil tine de modul de preparare. |
#13
Posted 25 October 2014 - 23:27
Freddy12, on 25 octombrie 2014 - 20:55, said:
A mancat careva din voi carne de bibilica? Ce gust are? Seamana cu puiul sau cu gasca? Are vreun miros anume? Aveau la Auchan acum vreo 3 zile cand am fost pe acolo dar nu am avut curaj sa cumpar nestiind despre ce e vorba. Intre altele mai aveau pe raft si carne de cangur, de zebra si de cerb marinate si puse in vid. atentie mare la ce tip de carne consumi, ca are nus' ce virusi de doamne fer' ajungi asa: [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/A8yOkU4egX4?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
#14
Posted 26 October 2014 - 01:50
In Oltenia se mai zice catze, in special la puii de bibilica. Am vazut doar la un vecin de la tara in copilarie, ma umfla rasul cand imi amintesc ce sunete electrocutate scoteau acele pasari, pe locul 2 era ratza lesheasca, cea vesnic sufocata, shuiera ca ala de respira greu din star wars.
|
#15
Posted 26 October 2014 - 02:15
|
#16
Posted 26 October 2014 - 11:49
Carnea de bibilica este foarte gustoasa fiind asemanatoare carnii de vanat (fazan-potarniche), dar culoarea este alba.
|
#17
Posted 26 October 2014 - 21:05
Freddy12, on 25 octombrie 2014 - 20:55, said:
Intre altele mai aveau pe raft si carne de cangur, de zebra si de cerb marinate si puse in vid. Edited by alexpet, 26 October 2014 - 21:06. |
#18
Posted 27 October 2014 - 00:19
alexpet, on 26 octombrie 2014 - 21:05, said:
La care raft/raion? ca m-am invartit azi (Auchan Vitan/Bucuresti) si nici vorba de asa ceva. Scuze de offtopic vis-a-vis de bibilici :-) Era la raft, raionul de carnuri (cotlete de porc si antricoate de vita). Dar nu erau la tavita ci in niste pachete vidate din staniol. Cred ca aveau cam 500grame deci nu erau foarte mari, posibil sa nu le fi observat tu sau s-or fi terminat. Eu le-am vazut miercurea trecuta. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users