Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Hosting site simplu (pt incepatori)

Cum scap de "search with Bing...

Problema SSD

Pomi fructiferi in locuri publice
 probleme peugeot jet force 50cc

partitie stearsa dupa reformatare

Activare windows 8.1 original

Vanzare casa unui cumparator care...
 NFC Stickers

stergere topic

Smartphone - buget 1500 RON

Nu-mi vede tastatura in Windows
 probleme motor

Blocare frana Hyundai Getz

ET2220INKI All-in-one PCs 22 inch

procesor intel E2168
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

problema grafic in EXCEL 2010

  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
DriftRS

DriftRS

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 31.03.2014
  • ID membru: 857,223

salut, am si eu o mica problema la excel am anumiti parametri intr-un tabel si trebuie sa ii fac grafic si nu stiu cum se fac exact ca eu am incercat sa le fac intr-un fel si mi-a dat niste grafice aiurea, totusi uploadez alaturi o foaie scanata dar problema este ca trebuie facut pe axe iar pe axa X am RPM-ul iar pe axa Y restul de valori din tabel, ma poate ajuta cineva? nu vreau sa il revolvati voi doar vreau sa aflu cum sa il fac!

Attached Files

  • Attached File  IMG.jpg   82.53K   40 downloads


#2
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,998
  • Înscris: 01.12.2001
  • ID membru: 102
  • Locație: 47°56'57.34"N, 26°03'47.45"E
Faci cate o medie pt fiecare parametru pt cele 3 turatii.

#3
DriftRS

DriftRS

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 31.03.2014
  • ID membru: 857,223

View Postdorin_2k, on 31 martie 2014 - 19:46, said:

Faci cate o medie pt fiecare parametru pt cele 3 turatii.
credema ca asta chiar nu stiu cum sa o fac !

#4
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,998
  • Înscris: 01.12.2001
  • ID membru: 102
  • Locație: 47°56'57.34"N, 26°03'47.45"E
Ce clasa esti?
Media pt SO2
La 800 rpm e 0,5
la 1200 rpm e 1
La 1600 rpm e 1,75

Atat.
Folosesti aceste valori in grafic.
Nu stiu de unde ai scos separat pt menzina si motorina ca nu ai valori separate pt ele.
Insa daca nu stii sa faci media la 4 numere, nu te chinui cu excelul ca e putin deasupra.

#5
DriftRS

DriftRS

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 31.03.2014
  • ID membru: 857,223

View Postdorin_2k, on 31 martie 2014 - 20:14, said:

Ce clasa esti?
Media pt SO2
La 800 rpm e 0,5
la 1200 rpm e 1
La 1600 rpm e 1,75

Atat.
Folosesti aceste valori in grafic.
Nu stiu de unde ai scos separat pt menzina si motorina ca nu ai valori separate pt ele.
Insa daca nu stii sa faci media la 4 numere, nu te chinui cu excelul ca e putin deasupra.
fratele meu asta o faceam fluierand ce ai spus tu dar vezi doamne trebuie ca treaba aia cu calculul ala trebuie facut de excel si in functie de RPM sa apara pe grafic so2-ul co2-ul etc etc. iar RPM-ul trebuie calculat ca in X, fine cred ca ma las pagubas ca ma bate rau de tot treaba asta :(

#6
MooF2010

MooF2010

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,534
  • Înscris: 24.05.2010
  • ID membru: 592,808
  • Locație: Galati
average(cx-cy) ???
sau : nu stiu ce era intre prima celula si ultima.
Trebuie neaparat in excel?

http://www.eos.ro/us... Excel 2007.pdf

foloseste-l cu incredere.

Edited by MooF2010, 31 March 2014 - 22:33.


#7
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,998
  • Înscris: 01.12.2001
  • ID membru: 102
  • Locație: 47°56'57.34"N, 26°03'47.45"E
RPM nu trebuie calculat "ca in X". E Rotatii Pe Minut. E dat direct in tabelul tau.
Stii macar cum se traseaza un grafic cu creionul?
Nu ai raspuns la intrebarea cu clasa.
Cred insa ca iti mai trebuie un tabel. Unde e diferenta benzina si motorina?

#8
nexusm

nexusm

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 673
  • Înscris: 07.07.2011
  • ID membru: 698,890
lasa-l ca nu stie ce vrea, pun pariu ca nu isi face propriul grafic pe hartie cu creionul conform datelor pe care le are.
daca ar fi stiut ce date trebuie folosite pentru a obtine valori ce pot fi puse pe grafic si nu stia treaba cu graficul din excel, intrebarea lui suna asa "cum intorc axa X cu Y intr-un grafic excel ?" PUNCT

Edited by nexusm, 01 April 2014 - 10:38.


Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users