Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Merita un Termostat Smart pentru ...

Sfat achizitie MTB Devron Riddle

Problema mare cu parintii= nervi ...

switch microtik
 Permis categoria B la 17 ani

Sfaturi pentru pregatirea de eval...

Crapaturi placa

cum imi accesez dosarul electroni...
 Momentul Aprilie 1964

Sursa noua - zgomot ?

A fost lansat Ubuntu 24.04 LTS

Pareri apartament in zona Berceni?
 Free streaming SkyShowtime de la ...

Skoda Fabia 1.0 TSI (110 CP)- 19 ...

Mezina familiei, Merida BigNine

The Tattooist of Auschwitz (2024)
 

Lenovo A820

- - - - -
  • Please log in to reply
381 replies to this topic

#19
DZSU

DZSU

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 04.05.2013
Amicul meu a trimis un mail la dualsim.ro si a primit un raspuns satisfacator sper ca o sa fie de ajutor si pentru altii:

" Referitor la blocaje, noi am finalizat verificarile impreuna cu operatorul Orange.
Telefonul se blocheza pe inchis apel sau pe alarma sau pe alte aplicatii, datorita anumitor serii de cartele orange care contin o aplicatie cu defectiuni si decalibreaza telefonul (pana acum am depistat cartele cu defectiuni pe care este scris "J03", "U06" la abonamente si "P04" sau "P08" la cartele reincarcabile, pe toata linia de smartphone-uri Android 4.0 ICS cu procesor mediatek 1Ghz.
Indiferent cu ce cartela apelati, daca in telefon exista cartela de orange cu defectiuni, telefonul se va bloca aleatoriu.
Daca se indeparteaza cartela Orange din telefon, va garantam 100% ca nu se va mai bloca niciodata, lucru confirmat in sute de teste.
Sau facut sute de teste, si s-a constatat ca exista si cartele orange (spre exemplu "U04" abonament si "P05" cartela prepay) cu care nu se blocheaza niciodata, ceea ce confirma de ce multor alti clienti nu li s-a blocat niciodata.
Orange a primit de la noi un telefon pentru teste si in momentul de fata lucreaza la identificarea cartelelor problematice pentru retragere acestora. Aceasta responsabilitate revine Orange exclusiv, pentru a oferi o platforma compatibila cu orice sistem de operare.
Astfel, din moment ce folosind alte certele de abonament sau prepay tot de la Orange, telefonul functioneaza perfect fara niciun blocaj, telefoanele nu sunt defecte si sunt compatibile cu Orange conform specificatiilor in banda de retea.
Ramane doar sa asteptam ca Orange sa depaseasca aceasta problema.
a) puteti merge la un centru Orange si sa inlocuiti cartela Orange. Daca aveti abonament, solicitati in mod expres cartela de tip "U04" in functie de seria din care face parte numarul dvs., sau cartela de tip "P05" pentru cartele reincarcabile. Toti clientii dupa schimbarea SIM-ului ne-au scris ca nu s-a mai blocat niciodata. Din pacate este posibil ca operatorul sa spuna ca pentru numarul dvs. nu mai au cartela tip vechi "U04" si au doar cartele tip nou "U06" caz in care este acelasi tip de cartela cu defectiuni si nu ridicati cartela "U06". Insistati ca doriti sa vi se comande tip "abonament U04" sau tip "prepay P05" la centrul Orange si cand puteti reveni pentru ea.
b.) orange a lansat de cateva zile pe piata, o noua serie de SIM-uri despre care ne-au transmis ca s-au corectat defectiunile. Aceste SIM-uri au indicativul "U07 abonament" si "P09 prepay". Aceste cartele nu sunt inca disponibile in orice magazin, astfel daca nu gasiti cartelele de la punctul "a", specificati operatorului de la magazin ca doriti sa vi se comande la centrul Orange cartela de tip "U07 abonament" sau "P09 prepay" si cand puteti reveni pentru ea.
c) Inainte de introducerea unei noi cartele, avand cartela scoasa din telefon, realizati o resetare a sistemului de operare pentru a se recalibra.
Apasati pe tasta Power ON timp de 3 secunde, apoi luati degetul si apasati pe ambele taste Volum-Sus si Volum-Jos, tineti apasat pana intrati in meniul Recovery, apoi puteti sa luati degetele de pe cele 2 butoane. Daca telefonul intra in meniul normal, scoateti bateria, puneti bateria si repetati. Telefonul va intra in modul RECOVERY si puteti naviga folosind butoanele Volum Sus si Volum Jos si tasta POWER pentru OK.
Din meniul recovery, alegeti Wipe/Reset factory settings. "

#20
Giumanca

Giumanca

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 14.05.2013
Salut! ma intereseaza si pe mine sa achizitionez un telefon de pe site-ul etotalk.com, dar ai putea sa descrii pasii pe care i-ai facut. nu prea am incredere in tranzactiile aceastea pe internet. cum ai platit,cu cardul? cat timp dureaza livrarea? de exemplu daca se alege livrarea cu DHL Dubai? este de incredere acest site etotalk.com??

#21
laurentiu972

laurentiu972

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 41
  • Înscris: 12.05.2006

View Postlaurentiu972, on 14 mai 2013 - 12:08, said:

- Cum fac sa mi se intoarca mediaplayerul in pozitie "landscape".? Porneste "portrait"  (prea mic) si daca dau full screen imaginea este deformata. Are activata optiunea de autorotate screen , dar cand ruleaza mediaplayerul nu functioneaza

am rezolvat problema instaland un nou player - mxplayer


View PostGiumanca, on 14 mai 2013 - 19:09, said:

Salut! ma intereseaza si pe mine sa achizitionez un telefon de pe site-ul etotalk.com, dar ai putea sa descrii pasii pe care i-ai facut. nu prea am incredere in tranzactiile aceastea pe internet. cum ai platit,cu cardul? cat timp dureaza livrarea? de exemplu daca se alege livrarea cu DHL Dubai? este de incredere acest site etotalk.com??
1. mi-am facut cont pe paypal - nu am platit direct cu cardul sau prin alta metoda
2. cont pe etotalk pentru a lansa comanda.
3. livrare prin DHL Dubai (mai ieftin decat DHL normal)
DHL si-a facut treaba asa cum se mentioneaza pe site - Dubai - Romania 7 zile (inclusiv o sambata si duminica). Pachetul a avut o mica intarziere pana a plecat de la etotalk si a ajuns in Dubai cu un transportator chinez - inca 7 zile
Eu as mai comanda si alta data de pe site-ul asta, nu am mai comandat in alta parte, asa ca nu am termen de comparatie, dar am vazut pe forum ca au mai comandat si altii aici...

Edited by laurentiu972, 15 May 2013 - 10:04.


#22
laurentiu972

laurentiu972

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 41
  • Înscris: 12.05.2006
am descarcat si rulat si un test Quadrant (v2.1.1) =>3914 puncte - atasez fisierul cu rezultate
an comparat cu testele de LAB si vad ca are performantele cam ca Samsung Galaxy Grand I9082

atasez si rezultatele obtinute la AnTuTu (v3.3) -=> 12.995 puncte - un pic sub rezultatele lui Allview P5 Quad - probabil ca daca ii schimb si SD-ul cu unul de viteza mai mare se poate imbunatatii scorul

Attached Files


Edited by laurentiu972, 15 May 2013 - 13:57.


#23
geo_serban

geo_serban

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 25
  • Înscris: 03.12.2004
Si a venit la vama la posta? Tot acolo ai platit si TVA-ul? Ti-au luat TVA la toata suma cu transport cu tot?

#24
laurentiu972

laurentiu972

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 41
  • Înscris: 12.05.2006

View Postgeo_serban, on 15 mai 2013 - 22:14, said:

Si a venit la vama la posta? Tot acolo ai platit si TVA-ul? Ti-au luat TVA la toata suma cu transport cu tot?

aici ai regulamentul vamii romane referitor la cumparaturile pe internet: http://www.customs.r...rin-colete.aspx

DHL ti-l aduce la usa. TVA-ul il platesti la DHL cand iti este livrat pachetul. TVA-ul se calculeaza la suma inscrisa pe factura care insoteste coletul (daca pe factura scrie 100$ platesti 24 $ tva, daca e trecut 50$ platesti 12$... etc)
presupun ca daca alegi expedierea prin posta normala (airmail) trebuie sa te duci la oficiul postal care are punct vamal, in functie de adresa de domiciliu....

uite cateva pareri si aici : http://forum.softped...-ptr-o-comanda/

Edited by laurentiu972, 16 May 2013 - 10:17.


#25
geo_serban

geo_serban

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 25
  • Înscris: 03.12.2004
multumesc pentru lamuriri

#26
ottobi2000

ottobi2000

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 04.01.2007
Dupa 3 saptamani de la lansarea comenzii pe aliexpres, iata a venit si telefonul prin posta (singapore mail) in conditii bune, ambalajul a venit intact, la fel si telefonul. M-au intrebat la posta ce contine, si le-am zis ca este o "chinezarie" de telefon, au zis OK, nu m-au pus sa-l desfac, si n-am platit nimic, extra. Sunt incantat de tranzactia facuta, acum invat sa-l butonez. A venit si cu meniu in limba romana :) eu l-am luat de la Lensen Group CO.,LTD. Store.

#27
bogdann8

bogdann8

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 09.06.2008
A venit si al meu azi, prin DHL de la etotalk.com. Toata afacerea m-a costat cam 670 de lei (aici am inclus si tva-ul de 36 de lei pe care l-am platit la primire). Cutia telefonului insa a venit putin de tot sifonata, abia se observa. Telefonul foarte ok, avea o folie subtire aplicata pe care am inlaturat-o deoarece avea sub ea cateva scame si era destul de enervanta in lumina mai puternica. Am aplicat o alta folie, una din cele 5 comandate (toate m-au costat cam cat una dintr-un dealer vodafone in RO pentru un Galaxy Mini 2). Aceeasi "calitate" ca cea mai sus mentionata, insa ok pentru o folie de cativa centi.
Telefonul ce sa zic... se misca super bine pentru banii dati, in Antutu mi-a dat 12900 (si ceva) cu un rom gasit pe needrom.com, pusa de Infrared. Destul de ok rom-ul deoarece am gasit gapps deja instalate plus limba romana prezenta (desi e inutila, nu toate fisierele sunt traduse asa ca am schimbat inapoi in engleza). Camera se prezinta ok pentru mine, imi place camera video (prima pentru mine care autofocalizeaza, asa ca m-a impresionat cat de cat, pentru un telefon de 670 de lei).
Fain e ca telefonul a fost apreciat si de ai mei colegi de la munca printre ale lor HTC-uri, LG-uri si alte "chinezisme" :))

Per total sunt multumit de el, CWM am instalat in 2 minute, ROM-ul in alte 5 (insa l-am pus totusi la incarcat o ora, dupa experiente neplacute anterioare care m-au invatat sa suflu bine in iaurt).
Insa ce m-a surprins este ca, cu aceeasi cartela de Vodafone, in comparatie cu un Galaxy Mini 2 primit ca telefon de serviciu, internetul (datele mobile) zboara. La propriu. Mi-a descarcat o aplicatie din google play de 15MB aprox. in cca 10 secunde (pe galaxy dura de regula in jur de 30). Sunt curios cu WiFi cum misca.
Si castile incluse, desi par la fel de proaste ca alea de 15 lei de la dealeri, se aud mai bine decat originalul de la Samsung. Frumos, desi nu o sa le pastrez.

#28
donPedros

donPedros

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 938
  • Înscris: 25.03.2008
Domnilor,

Ce care v-ati cumparat Lenovo A820, ce impresii aveti sa mai impartasiti? Cum va merge?  Cat tine bateria la o folosire normal (vorbit 10-15 minute pe zi si verificat mailuri)
Eu as dori sa cumpar de pe acest site : http://www.mixeshop....hone_p1935.html
Ati mai cumparat careva de aici. Ce ziceti pretul e bun?

#29
donPedros

donPedros

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 938
  • Înscris: 25.03.2008
Comparativ cu LG -ul asta ce ziceti care e mai bun?

http://www.emag.ro/t...k/pd/EGM20BBBM/

#30
laurentiu972

laurentiu972

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 41
  • Înscris: 12.05.2006

View PostdonPedros, on 29 iunie 2013 - 22:27, said:

Domnilor,

Ce care v-ati cumparat Lenovo A820, ce impresii aveti sa mai impartasiti? Cum va merge?  Cat tine bateria la o folosire normal (vorbit 10-15 minute pe zi si verificat mailuri)
Eu as dori sa cumpar de pe acest site : http://www.mixeshop....hone_p1935.html
Ati mai cumparat careva de aici. Ce ziceti pretul e bun?

Bateria e ok, pe mine ma tine 3 zile in conditiile descrise de tine. Pretul pare ok (de site nu stiu nimic), dar eu as trece la Lenovo A830, simt lipsa blitz-ului de la camera foto

View PostdonPedros, on 30 iunie 2013 - 13:10, said:

Comparativ cu LG -ul asta ce ziceti care e mai bun?

http://www.emag.ro/t...k/pd/EGM20BBBM/
Pentru LG as sesiza urmatoarele minusuri:
- procesor mult mai vechi
- memorie mai mica
- ecran mai mic
Avantaje:
- garantie in RO

#31
bogdann8

bogdann8

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 09.06.2008
Chiar daca LG-ul ala arata mai bine (mie inca mi se pare ca "manuiesc" o tableta), Lenovo A820 rupe tata :)) L-am comparat cu un HTC Sensation, ala costa mai mult second hand decat asta nou. Insa asta il rupe pe genunchi ca si performante, in Antutu a scos dublu... Daca nu ma insel, LG-ul e single core? Primesti peste Lenovo doar garantia si blitz-ul la camera, insa numai IPS-ul de la lenovo te convinge, si destul de repede.
Bateria nush cat duce, pe mine nu ma duce mai mult de o zi forjat maxim :)) O ora convorbiri, NFS Most Wanted si alte porcarii, browsing si muzica prin aplicatia Trilulilu luata pe reteaua mobila de la vdf, cateodata mi-e mila de el...

#32
filodendron

filodendron

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 73
  • Înscris: 12.09.2010
Cum de ai platit asa putin.La ei pe site e la 146 $ + 40$ transport + 35$ TVA=221$X3.44= 760 LEI

#33
donPedros

donPedros

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 938
  • Înscris: 25.03.2008
Din cate am vazut A830 are pentru 3G doar 2100 MHz nu  900/2100 MHz . Merge in toate retelele 3G acest telefon?

Multumesc

#34
nanashu

nanashu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,036
  • Înscris: 18.08.2004
interesant... inteleg ca treaba legata de garantie la orice fel de telefon/ tableta cumparata asa este aproape inexistenta (daca vine DOA, zgariat, cu "bube" - ce poti face) - sau sunt eu ignorant si nu ma pricep?

PS. ca raport performanta/ pret este de departe BEST BUY! (plus ca Lenovo chiar e o firma foarte ok)

PS2. oare de ce niciun magazin "serios" din Ro (fie el emag, cel, evomag, pcgarage si etc.) nu aduc asa ceva....

#35
modream

modream

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 197
  • Înscris: 27.08.2003
eu l-am luat de pe aliexpress cu 520 lei in total, fara taxe la posta, declarat la 25$, totul e ok, am un sim de vdf si unul digi. cel de digi mi-l vede, dar nu pot sa fac apel pe el...zice ca "reteaua mobila nu e disponibila", nu are linii la semnal, daca le inversez merg, dar am 3g pe prima

Edited by modream, 16 July 2013 - 12:56.


#36
filodendron

filodendron

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 73
  • Înscris: 12.09.2010
Am o rugaminte pentru cei care au achizitionat prin posta.
Care sunt pasii de urmat pentru achizitia telefonului?
pot sa achit doar la ridicarea la posta?
plata se face in lei la cursul zilei respective sau cum trebuie platit?
vreau sa-l cumpar de la etotalk.com.aici vad ca are pretul cel mai mic -134$ Cei din china pot trece pe factura o valoare mai mica de 100$ in caz de cere la posta ?
merita sa platesc in plus etotalk mod rom -5$?
va multumesc anticipat pentru raspunsuri

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate