Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Despre li-ion, 18650, incarcare,...

Mouse-ul face figuri

Loudness-ul suportat de aparatura...

Cinemax HD
 Etapa a IV-a. -„Sezonul reg...

tabla zincata: durata de viata si...

Întrebari, informații & stat...

Cum sa faci iteme pentru MuOnline ?
 Impastor (2015 - )

Problema date pierdute

Internet nelimitat in țara s...

Problema cont Apple
 Domenii gratuite .com, .org, .it,...

Taiere metal

TFC schimb de trenuri?

Ce forma are tara noastra?
 
 
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Eroare instalare driver placa video

  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
opsy091

opsy091

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 770
  • Înscris: 12.02.2012
  • ID membru: 743,078
  • Locație: Iași

Acum doua zile tot imi facea figuri driver-ul de la placa video. Am decis sa il reinstalez. Am dat unistall iar apoi cand am incercat sa il instalez imi da pur si simplu o eroare.
Attached File  Captură.PNG   6.78K   24 downloads

Asa am ramas eu fara driver pentru placa video o.O Am hp pavilion g6 1205eq

#2
eugeniusro

eugeniusro

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,006
  • Înscris: 21.08.2005
  • ID membru: 44,550
  • Locație: Romania
iei de aici alt driver si il pui
http://h20000.www2.h...eriesId=5145704

#3
opsy091

opsy091

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 770
  • Înscris: 12.02.2012
  • ID membru: 743,078
  • Locație: Iași

 eugeniusro, on 24 noiembrie 2012 - 12:28, said:

iei de aici alt driver si il pui
http://h20000.www2.h...eriesId=5145704

Din nou aceeasi problema

#4
xeleron

xeleron

    Suflet de campion...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,196
  • Înscris: 01.01.2008
  • ID membru: 267,014
  • Locație: Aiud
Driverul se instaleaza corect,verifica logul.E o eroare de 2 bani a catalystului,toate componentele se instaleaza.

#5
opsy091

opsy091

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 770
  • Înscris: 12.02.2012
  • ID membru: 743,078
  • Locație: Iași
II dau si restart si tot asa. Daca mai face mult asa ii dau o reinstalare a windowsului si imi iau de o grija

#6
ovidakesource

ovidakesource

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 04.02.2011
  • ID membru: 662,239
In caz ca ai nVidia, dai la custom unde instalezi si dai la perform a clean instalation, daca nu merge nici asa downloadeaza-ti Iobit unistaller http://www.iobit.com...ninstaller.html , sa ti-l dezinstaleze cum trebuie cu tot cu "thirdy parts" dupa, dai un clean installation si vezi daca merge.

PS:Driveru ti-l recomand sa ti-l iei de pe site-u oficial unde le gasesti pe ultimele. Acum am vazut ca ai amd radeon, chestia cu Iobit ramane valabila

Edited by ovidakesource, 25 November 2012 - 13:10.


#7
opsy091

opsy091

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 770
  • Înscris: 12.02.2012
  • ID membru: 743,078
  • Locație: Iași

 ovidakesource, on 25 noiembrie 2012 - 13:07, said:

In caz ca ai nVidia, dai la custom unde instalezi si dai la perform a clean instalation, daca nu merge nici asa downloadeaza-ti Iobit unistaller http://www.iobit.com...ninstaller.html , sa ti-l dezinstaleze cum trebuie cu tot cu "thirdy parts" dupa, dai un clean installation si vezi daca merge.

PS:Driveru ti-l recomand sa ti-l iei de pe site-u oficial unde le gasesti pe ultimele. Acum am vazut ca ai amd radeon, chestia cu Iobit ramane valabila


Mersi de ajutor :) pana la urma s-a rezolvat de la sine, habar nu am cum :D

#8
al3x_al3x_tm

al3x_al3x_tm

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,725
  • Înscris: 12.10.2008
  • ID membru: 378,777
  • Locație: Dumbravita,Timis,Romania
Probabil incercai sa scrii pe un badsector al hdd-ului.
Ai sesizat cumva ca merge  putin mai greu start-up-ul pc-ului?
Sau chiar windows-ul?

Reclamă


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users