Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Stie cineva ce se intampla cu hos...

Prima masina pana in 10.000 lei .

Dell optiplex 330

Eroare instalare Office 2013
 Pilote "puf" gasca

Recomandare Desktop PC!

Lenovo A 10

Afirmațiile unui dacoman des...
 Despre cazul Larisa Chelaru si co...

Problema controler incarcare bate...

Placa grafica in 600-700 lei

Problema placa video~.
 Problema hdd-uri

webul nu imi merge

Intrebare vanzari PF

Problema cartus laser
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Nu pot conecta laptopul la alt monitor/tv (Dell PP22X)

  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
CoverMiY

CoverMiY

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 10.09.2012
  • ID membru: 778,853

Problema mea suna in felul urmator.

Am un laptop Dell PP22X la care am display-ul spart deci nu mai pot intra in el sa fac alte configurari etc. Acum doua saptamani am conectat laptopul cu un cablul D-sub la un alt monitor. Primele 2-3 zile a mers perfect pana am stins laptopul direct de la buton (nu stiu daca are vreo imporntanta) iar dupa aceea cand incerc sa conectez laptopul la monitorul respectiv nu functioneaza, mai precis cand nu fac legatura intre cele doua monitorul merge perfect (are beculetul verde aprins etc) dar cand incerc sa fac legatura intre laptop si monitor, monitorul nu porneste, beculetul acela este portocaliu nu verde... ce are?

Am incercat sa conectez laptopul la un televizor tot printr-un cablu D-sub, am ales din meniul televizorului (AV) optiunea "TV" dupa care, la cateva secunde de la conectare imi apare mesajul "PC Indisponibil". Stie cineva ce poate fi in neregula ?

Vreau sa va aduc aminte ca nu pot intra pe dextop la laptop sa umblu prin windows pentru ca display-ul este facut in mii de bucatale.

Multumesc, astept un raspuns cat mai concret !

#2
CoverMiY

CoverMiY

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 10.09.2012
  • ID membru: 778,853
Problema mea suna in felul urmator.

Am un laptop Dell PP22X la care am display-ul spart deci nu mai pot intra in el sa fac alte configurari etc. Acum doua saptamani am conectat laptopul cu un cablul D-sub la un alt monitor. Primele 2-3 zile a mers perfect pana am stins laptopul direct de la buton (nu stiu daca are vreo imporntanta) iar dupa aceea cand incerc sa conectez laptopul la monitorul respectiv nu functioneaza, mai precis cand nu fac legatura intre cele doua monitorul merge perfect (are beculetul verde aprins etc) dar cand incerc sa fac legatura intre laptop si monitor, monitorul nu porneste, beculetul acela este portocaliu nu verde... ce are?

Am incercat sa conectez laptopul la un televizor tot printr-un cablu D-sub, am ales din meniul televizorului (AV) optiunea "TV" dupa care, la cateva secunde de la conectare imi apare mesajul "PC Indisponibil". Stie cineva ce poate fi in neregula ?

Vreau sa va aduc aminte ca nu pot intra pe dextop la laptop sa umblu prin windows pentru ca display-ul este facut in mii de bucatale.

Multumesc, astept un raspuns cat mai concret !

#3
cspot

cspot

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,635
  • Înscris: 22.07.2004
  • ID membru: 20,288
Exista pe tastatura o tasta Fn care se apasa simultan cu tasta care comuta pe monitor extern. Gaseste combinatia respectiva de taste.

#4
ady_95

ady_95

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,387
  • Înscris: 23.12.2009
  • ID membru: 542,513
  • Locație: Bacau
Dacă ai windows 7 este posibil sa îți intre în Startup Repair... Asa că la 10 secunde după ce pornești baza laptopului, apasă pe jos (tasta săgeată jos), apoi ENTER și vezi dacă merge

#5
CoverMiY

CoverMiY

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 10.09.2012
  • ID membru: 778,853
@cspot nu stiu la ce te referi ... ce tasta care comuta pe monitor extern?
@ady_95 am incercat ca tine dar tot nu porneste ...

Tin sa mentionez ca nu pot vedea nici o parte din desktop... totul este facut praf... nu se intelege nimic ... alte idei?

#6
Hordy

Hordy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 922
  • Înscris: 03.02.2007
  • ID membru: 136,959
  • Locație: Bistrita - departe de mare
"Dacă ai windows 7 este posibil sa îți intre în Startup Repair... Asa că la 10 secunde după ce pornești baza laptopului, apasă pe jos (tasta săgeată jos), apoi ENTER și vezi dacă merge "
Domnu' are dreptate.
Ca să fii convins că e așa, îl pornești și dacă nu auzi sunetul de pornit de windows e cum a zis el. Așa că fie lași repairu să se facă fie apeși O SINGURA DATĂ pe săgeată în jos cam la 10 secunde și dai ENTER.

#7
CoverMiY

CoverMiY

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 10.09.2012
  • ID membru: 778,853
Hordy am incercat asta... nu imi scoate niciun sonor probabil ca am sonorul dat la minim :-?

Mai am un spatiu mic din display in care pot vedea culuarea neagra (cand se incarca windows'u) iar dupa cateva secunde imi apare o culoare albastra (cred ca ori porneste Startup Repair ori imi da sa intru pe User...) daca apas de mai multe ori pe Enter ce are ? Sau trebuie neaparat peste 10 secunde sa apas decat odata tasta jos si Enter ?

Apropo, cat dureaza sa se finalizeze Startup Repair ?

Am nevoie de ajutor, multumesc.

Edited by CoverMiY, 11 September 2012 - 15:57.


#8
CoverMiY

CoverMiY

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 10.09.2012
  • ID membru: 778,853
Cand fac combinatia Fn + F8 mi se face ecranul negru la laptop iar pe TV imi arata textul "Auto reglare" iar pe unul dintre monitoare imi arata un text gen sa reglez rezolutia, ei imi recomanda rezolutia 1280x1024, dar nu pot regla rezolutia pentru ca nu pot intra pe dextop iar pe celalalt monitor imi apare textul "Video mode not supported". Aceste texte imi apar cand fac combinatia Fn+F8.

#9
Hordy

Hordy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 922
  • Înscris: 03.02.2007
  • ID membru: 136,959
  • Locație: Bistrita - departe de mare
Daca apesi pe ENTER de mai multe ori intra in start up repaire si nu in pornire.
E setat laptopul pe o rezolutie prea mare incompatibila cu a tvului tau.  Iti recomand la pornire sa apesi succesiv tasta F8 simplu, fără alte combinaţii şi la vrei 20 de secunde după pornire să apeşi enter. Vei intra în SAFE mode, unde rezoluţia e minimală şi ar trebui să meargă şi la tine pe TV.

#10
CoverMiY

CoverMiY

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 10.09.2012
  • ID membru: 778,853

Cat dureaza Start up repaire ?

#11
aeon

aeon

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,541
  • Înscris: 05.08.2002
  • ID membru: 1,739
  • Locație: Bucuresti
daca ai ghinion, si cateva ore..

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users