Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
PC face bipuri si se stinge

ariston

Adventistii romani si maghiarii

Problema display iPhone 5
 a venit iarna!

Bazait invertor 12V-220V

Recomandare Placa De Sunet

Mercedes Benz S320 (2006)
 fan control

smart 3d

problema

O parere va rog
 Problema Acer Aspire 5732 ZG

GT Racing 2 In app cumparaturi

Tina 8 industrial

Curiozitate privind rezolutia
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Contact logan blocat

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
aWp_viTal

aWp_viTal

    Romania's Special Operations Forces

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,481
  • Înscris: 06.10.2007
  • ID membru: 234,383
  • Locație: Constanta

Am un logan si mi-sa blocat contactul , cand bag cheia in contact intra si iese greu . Clar sa dus naibi contactul ... am incerca o ora sa'i dau de cap , am zis ca isi revine , am tras de volan in timp ce incercam sa invart cheia in contact dar nimic .

Am duso la cineva in service sa-mi schimbe contactul dar am o intrebare , baietii de acolo mi-au zis ca imi pun al contact sa pot porni masina iar iar cu cheia de acum doar sa deschid usile . Intrebare este cum porneste motorul daca cheia are cipul ala ? Adica cipul ala nu este pentru a recunoaste computerul masini cheia ?

Cat ma ajunge un contact original cu alte chei cu cip si alti butuci ? Ca parca vad ca intr-o zi lipseste masina din fata blocului ... Oricum era singura cheia si vroiam sa mai fac una . Daca tot sa intamplat aasta acum....

Edited by aWp_viTal, 18 March 2012 - 20:40.


#2
Evergreen

Evergreen

    Proud "United Gashka" member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,349
  • Înscris: 09.12.2004
  • ID membru: 26,920
  • Locație: Area 51
incearca mai intii cu un WD40
mai apoi incearca la reprezentanta sa iei contactul pe seria de sasiu asta ca sa nu schimbi si restul de incuietori

#3
Loox

Loox

    obraz fin. șmirgheluit

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,279
  • Înscris: 20.01.2008
  • ID membru: 276,229
Pai baietii iti dau cheia pt contactul care ti-l schimba si tu tai partea nemetalica ("manerul") din cheie care contine cipul si o lipesti de cheia noua. Si merge sa si pornesti. Doar ca vei avea o cheie cam durdulie. Asta daca vrei sa o faci extra-reprezentanta. De dus te duce ceva meleoane sigur.

Edited by Loox, 18 March 2012 - 21:44.


Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users