Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Récupérer les notes et les photos...

primu meu video de pe omegle

intrebare imprimare

dezbatere succesiune
 Mit(h) sau greseala mea de testar...

Program facebook care posteaza pe...

Problema instalare windows.

Eroare la instalare windows serve...
 Tony Poptamas - un guru al like-u...

Conectare Creative Inspire T7900 ...

Ce se intampla daca

Cum sa arati Lista cu videouri de...
 soft gestionare oferte si comenzi

Docx -> PDF cu sunet

soft gestionare oferte si comenzi

Sugestie casti < 200 ron.
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Contact logan blocat

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
aWp_viTal

aWp_viTal

    Romania's Special Operations Forces

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,496
  • Înscris: 06.10.2007
  • ID membru: 234,383
  • Locație: Constanta

Am un logan si mi-sa blocat contactul , cand bag cheia in contact intra si iese greu . Clar sa dus naibi contactul ... am incerca o ora sa'i dau de cap , am zis ca isi revine , am tras de volan in timp ce incercam sa invart cheia in contact dar nimic .

Am duso la cineva in service sa-mi schimbe contactul dar am o intrebare , baietii de acolo mi-au zis ca imi pun al contact sa pot porni masina iar iar cu cheia de acum doar sa deschid usile . Intrebare este cum porneste motorul daca cheia are cipul ala ? Adica cipul ala nu este pentru a recunoaste computerul masini cheia ?

Cat ma ajunge un contact original cu alte chei cu cip si alti butuci ? Ca parca vad ca intr-o zi lipseste masina din fata blocului ... Oricum era singura cheia si vroiam sa mai fac una . Daca tot sa intamplat aasta acum....

Edited by aWp_viTal, 18 March 2012 - 20:40.


#2
Evergreen

Evergreen

    Proud "United Gashka" member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,412
  • Înscris: 09.12.2004
  • ID membru: 26,920
  • Locație: Area 51
incearca mai intii cu un WD40
mai apoi incearca la reprezentanta sa iei contactul pe seria de sasiu asta ca sa nu schimbi si restul de incuietori

#3
Loox

Loox

    obraz fin. ºmirgheluit

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,279
  • Înscris: 20.01.2008
  • ID membru: 276,229
Pai baietii iti dau cheia pt contactul care ti-l schimba si tu tai partea nemetalica ("manerul") din cheie care contine cipul si o lipesti de cheia noua. Si merge sa si pornesti. Doar ca vei avea o cheie cam durdulie. Asta daca vrei sa o faci extra-reprezentanta. De dus te duce ceva meleoane sigur.

Edited by Loox, 18 March 2012 - 21:44.


Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users