Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
A disparut internetul

Tabla interactiva cu ecran taiat

Comparatie tehnica intre 2 tablet...

card digi hd
 Vodafone, bruiajul din Ucraina cr...

Farmacie online sau portal cu pro...

Baterie defecta?

Camera video cu 2 C.C.D.-uri
 De ce in Romania nu se introduce ...

Configurare PC, buget 3500RON

Calatoria muzicii

Super oferte - 22 de ani cu Altex
 De ce eu platesc 39 lei pe 100mbp...

Viteza prin cablu scade daca este...

100mbps vs 200mbps in web browsing

Deplasare Autogara Militari - Sp...
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Samsung Galaxy Xcover

  • Please log in to reply
132 replies to this topic

#55
Mur_

Mur_

    ★Like A Boss★

  • Grup: Moderators
  • Posts: 7,644
  • Înscris: 16.01.2012
  • ID membru: 736,705
  • Locație: Zalău

Incredibil... Ma omule, intra direct in market-ul Android-ului, pt ce te chinui cu SamsungApps? Ai intre aplicatiile preinstalate in telefon una ce se numeste Market sau Google Play. Iti faci un cont de Gmail, il bagi acolo cand ti-l cere si descarci ce aplicatii si jocuri vrei.

Edited by 101010, 28 August 2012 - 00:11.


#56
raul1ro

raul1ro

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 247
  • Înscris: 17.02.2011
  • ID membru: 666,029
si de sters cum il sterg?
PS: am descoperit

Edited by raul1ro, 28 August 2012 - 10:21.


#57
valentin28

valentin28

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 16.09.2012
  • ID membru: 779,498
Am un samsung galaxy xcover si nu stiu cum pot activa camera din fata. Imi poate spune cineva cum?

Si sa ma joc jocuri online de ex pe facebook imi trebuie un cod?

Edited by valentin28, 16 September 2012 - 14:11.


#58
dani1005

dani1005

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 311
  • Înscris: 01.07.2007
  • ID membru: 197,523
  • Locație: Bucuresti
Telefonul asta s5690 are un spatiu de stocare de 150MB care este insuficient chiar daca vine si cu un card de 2 gb, deoarece majoritatea aplicatiilor folosesc memoria de stocare a telefonului. Practic in acest moment sunt in imposibilitatea de a mai instala ceva. Cum pot face sa fentez memoria interna si sa instaleze direct pe card. Si chiar daca se instaleaza direct pe card am senzatia ca au nevoie de cativa kb liberi si pe memoria telefonului. Am incercat si cu aplicatii gen app2sd insa fara succes. Ex
ista vreo solutie ?

Edited by dani1005, 16 September 2012 - 17:01.


#59
paultt

paultt

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 561
  • Înscris: 05.08.2007
  • ID membru: 210,454
  • Locație: Bucuresti
Raspunsul este pe pagina anterioara... postul numarul 44. Nu era prea departe.

Edited by paultt, 20 September 2012 - 19:37.


#60
ccclyon

ccclyon

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 21.12.2005
  • ID membru: 58,191
  • Locație: Iasi
Am un XCOVER si ii lipseste din meniu Network mode - nu pot activa 3G - ce pot sa fac?

Menu - Settings - Wireless&Network - Mobile Networks - Network mode.

In sectiunea Network mode ai posibilitatea sa alegi: GSM/WCDMA (auto mode)  - in meniu nu exista aceasta obtiune

#61
raul1ro

raul1ro

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 247
  • Înscris: 17.02.2011
  • ID membru: 666,029

 valentin28, on 16 septembrie 2012 - 14:10, said:

Am un samsung galaxy xcover si nu stiu cum pot activa camera din fata. Imi poate spune cineva cum?
are asa ceva?
si vin cu o intrebare suplimentare. cum pot face ca notele din aplicatia nota sa le afisez pe ecran?

#62
paultt

paultt

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 561
  • Înscris: 05.08.2007
  • ID membru: 210,454
  • Locație: Bucuresti
Nu are camera frontala...

#63
raul1ro

raul1ro

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 247
  • Înscris: 17.02.2011
  • ID membru: 666,029
si cu notitele pot face chestia aia?

#64
macette

macette

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 788
  • Înscris: 19.09.2008
  • ID membru: 371,894

Am instalat un iGO pe un galaxy XCover si se aude vocea in romana sacadat. In engleza se aude OK insa in romana am incercat mai multe versiuni de voce si face la fel. Ce solutie ati gasit la aceasta problema ?

#65
sergiucherman

sergiucherman

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 66
  • Înscris: 11.02.2009
  • ID membru: 418,732
  • Locație: ORADEA
Salut am un xcover de 2 zile . Am o intrebare  Cum pot sa schimb Tonul de sonerie pentru notificari si cum se poate da volumul pentru notificari mai tare ?

#66
paultt

paultt

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 561
  • Înscris: 05.08.2007
  • ID membru: 210,454
  • Locație: Bucuresti
Din setari... Ai avut curiozitatea sa umbli in meniul telefonului?

#67
sergiucherman

sergiucherman

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 66
  • Înscris: 11.02.2009
  • ID membru: 418,732
  • Locație: ORADEA

 paultt, on 19 octombrie 2012 - 09:00, said:

Din setari... Ai avut curiozitatea sa umbli in meniul telefonului?

Ms. de raspuns ma ajuta foarte mult , nu stiam ca din setari , credeam ca trebuie sa invart de un buton ca si la televizoarele alea cu lampi si nu am gasit butonul.
Si nu nu m-am uitat in meniul telefonului m-am uitat in frigider.
Pentru ce dati raspunsuri daca nu stiti despre ce este vorba ?
Multumesc pentru raspuns.

Edited by sergiucherman, 19 October 2012 - 09:24.


#68
paultt

paultt

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 561
  • Înscris: 05.08.2007
  • ID membru: 210,454
  • Locație: Bucuresti
Daca aveai curiozitatea sa intri in setarile telefonului nu mai aveai ce sa intrebi. Mai exact in setarile de sunet. Pana una alta vezi ca ala care nu stie despre ce e vorba esti chiar tu. Felicitari pentru raspuns. Vezi poate gasesti in frigiderul pe care scrie "Sound" optiunea "Notification ringtone". Este langa televizorul cu lampi pe care scrie "Volume" si din al carui buton reglezi volumul pentru diverse, gen "Ringtone", "Media", "Alarm", "System volume" si, evident, "Notification". Succes.

#69
raul1ro

raul1ro

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 247
  • Înscris: 17.02.2011
  • ID membru: 666,029
se poate updata androi-ul la acest telefon? si daca da cum?

#70
danhammer

danhammer

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 03.11.2011
  • ID membru: 720,824
Am un headset Coba  ( http://www.b-speech....s/b-speech_rex/ ) .Il pot folosi la un galaxy xcover ?
Multumesc

#71
raul1ro

raul1ro

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 247
  • Înscris: 17.02.2011
  • ID membru: 666,029
nu stie nimeni despre update la android?

#72
raul1ro

raul1ro

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 247
  • Înscris: 17.02.2011
  • ID membru: 666,029
am intampinat o problema. cand vreau sa imi activez internetul(date din tabul de sus) imi apare ca e activat dar nu apare 3g langa baterie si nici nu merge internetul.
tin sa mentionez ca pana acum cateva zile aparea 3g si imi mergea si internetul.

Edited by raul1ro, 22 December 2012 - 12:40.


Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users