Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Calculare dobanda legala

Sfat achizitie telefon (buget de ...

Instalat panouri solare, baterii ...

Schimbare domeniu
 Teren in panta ..Comuna Berceni

Problema display

Se poate face o casa in forma de ...

ridicator de tensiune
 Bsod sau Inghetare Windows 7 dupa...

Colectare sunet din modulator FM ...

Legare potentiometru.

Problema internet [RDS]
 sticker-ele pt modificare layout ...

craiova - picat rds

Asus RT-N53 - firmware custom

Limonada servita cu apa..... de l...
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

wireless nu porneste

  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
cartofi_pai

cartofi_pai

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 11.12.2010
  • ID membru: 646,411

HELP PLEASE!
nu de mult am cumparat un laptop compaq presario cq56 j nu reusesc nici cum sa pornesc wireless.ul...beculetul de la F12, unde apare wireless.ul nu se schimba nici cum in albastru...
nu stiu ce marca are placa wireless, da am download.at de pe site.ul oficiaL TOT ce au avut pt laptop, drivere, da nimic, nu vrea sa se instaleze pana in capat...
MULTUMESC MULT BAIETI!

#2
mirch_bam

mirch_bam

    JUST...A...PASSENGER

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,105
  • Înscris: 05.02.2006
  • ID membru: 64,711
  • Locație: Milky Way
Fie lipseste, fie nu e pornit din BIOS. Imi pare rau nu am in fata un asemenea model ca sa rasfoiesc BIOS-ul. Insa pentru a vedea daca e prezent modulul wireless, poti desface pe spate capacul ca in imagine.

Attached Files



#3
cartofi_pai

cartofi_pai

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 11.12.2010
  • ID membru: 646,411

View Postmirch_bam, on 11th December 2010, 13:38, said:

Fie lipseste, fie nu e pornit din BIOS. Imi pare rau nu am in fata un asemenea model ca sa rasfoiesc BIOS-ul. Insa pentru a vedea daca e prezent modulul wireless, poti desface pe spate capacul ca in imagine.


sigur are wireless...problema e ca nu se instaleaza nici un fel de drive, cu toate ce le.am descarcat de pe site.ul oficial...ledul tot rosu e, nu se porneste....in bios nu e nici o optiune pentru wireles...

#4
mirch_bam

mirch_bam

    JUST...A...PASSENGER

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,105
  • Înscris: 05.02.2006
  • ID membru: 64,711
  • Locație: Milky Way
Atunci posibila problema din sistemul de operare, poate necesita un manager de wireless pe langa driver. Eu aveam la un Fujitsu un manager numit Odissey fara de care nu merge nici o conexiune wireless, nu era suficient cel din XP.

#5
mariusgb

mariusgb

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 509
  • Înscris: 25.01.2010
  • ID membru: 554,430
  • Locație: Timisoara
Am si eu aceeasi problema cu un Compaq Presario CQ56-160sq.
Nu reusesc sa instalez driveru pentru  wireless.Am descarcat driveru de pe pagina oficiala de aici; http://h10025.www1.h...4328407#N251,si nu se instaleaza.Ce naiba sa-i fac?.Sistem de operare acum e un windows7-home premium,iar tasta F12 are ledu rosu aprins.Am avut instalat si windows7-64-ultimate iar ledu era albastru/alb nici nu mai stiu de nervi :angry:
In device manager apare cu galben la network controller semn ca nu am driveru instalat.
Ce ma sfatuiti sa fac?.Multumesc.

Edited by mariusgb, 27 February 2011 - 22:30.




#6
pwdVali

pwdVali

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 64
  • Înscris: 28.09.2008
  • ID membru: 374,682
  • Locație: Bucuresti

View Postmariusgb, on 27th February 2011, 22:30, said:

Am si eu aceeasi problema cu un Compaq Presario CQ56-160sq.
Nu reusesc sa instalez driveru pentru  wireless.Am descarcat driveru de pe pagina oficiala de aici; http://h10025.www1.h...4328407#N251,si nu se instaleaza.Ce naiba sa-i fac?.Sistem de operare acum e un windows7-home premium,iar tasta F12 are ledu rosu aprins.Am avut instalat si windows7-64-ultimate iar ledu era albastru/alb nici nu mai stiu de nervi :angry:
In device manager apare cu galben la network controller semn ca nu am driveru instalat.
Ce ma sfatuiti sa fac?.Multumesc.
si mie imi facea la fel, pe un toshiba. am rezolvat, instaland driverele in ordinea urmatoare: 1. driver placa de baza 2. DRIVER WIRELESS .3 restu numai conteaza. incearca vezi poate il ai dezactivat in bios, sau laptopul meu mai are un buton pe margine care il porneste (inafara de cel de pe tasta f12)

#7
mariusgb

mariusgb

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 509
  • Înscris: 25.01.2010
  • ID membru: 554,430
  • Locație: Timisoara
Multumesc pentru raspuns.
Trebuia activat din bios,i-am sunat ieri pe cei de la firma de unde l-am cumparat,si mi-au zis ce trebuia sa fac.ce sa mai zic ca trebuiau instalate patru drivere,si toate trebuiau date jos de pe pagina lor,respectiv hp.
Curios e ca laptopu a venit fara nici un cd de instalare,kitul normal cu care trebuia sa vina,si din curiozitate i-am intrebat pe cei de acolo cum sta treaba.Mi-au zis ca cica e o chestie de marketing,si ca producatorii nu mai dau si cd-uri cu driverele pentru instalare si te obliga sa le descarci de pe pagina lor.
Sanatate multa.

Edited by mariusgb, 01 March 2011 - 08:36.


#8
rosariointernullo

rosariointernullo

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 11.07.2008
  • ID membru: 347,026
imi zici si mie te rog ce trebuie sa fac pentru ca si eu am aceeasi problema ca a ta.dar eu am avut linux pe el cand l-am cumparat si mergea wifi foarte bine.dar dupa ce am instalat win7 home premium 64 biti nu pot sa il fac sa mearga..butonul daca apas pe el se face din portocaliu albastru.te rog ajuta-ma.

#9
Puiutzu11

Puiutzu11

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 27.02.2008
  • ID membru: 294,859
  • Locație: Gorj
nu mi se mai conecteaza laptopul la wireless; s-a intamplat ceva, a fost data o comanda de pe tastatura sau ceva de genu'...

multumesc

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users