Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Dati liber forumului

Upgrade procesor intel pentium du...

Vodafone ofera, timp de doua zile...

Nocturna
 Upgrade procesor

Aprindere centrala terminca de la...

Mad Max

Alegere aplicatie free
 Cum sa faci un telefon sa arate m...

Laptop Asus Garantie Germania

Tencuiala in jurul ferestrei PVC(...

publicitate pe chrome - tradeadex...
 cuptor incorporabil

Termometru cu infrarosu? Ce sa al...

Camere foto de pe AliExpress?

[Acordare garantie] Lichid in tas...
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

problema dvr/internet explorer

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
bogdyy11

bogdyy11

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 28.10.2010
  • ID membru: 635,318

Salut
Vreau sa vad camerele de supravegere care sunt instalate la servici  pe calculatorul de acasa pe care am instalat recent W7, si nu reusesc Va rog sami spuneti daca a mai intampinat cineva asemenea probleme ,poate stie cineva ce setari trebuie facute deaoarece IE nu vrea sa instaleze un fisier "webrec.cab" spune ca   windows has blocked this software because it can't verify the publisher  ,mentionez ca pe xp totul mergea ok.

#2
ear1976

ear1976

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,448
  • Înscris: 09.10.2006
  • ID membru: 101,511
Fa-le o poza cu telefonul mobil sau cu o camera digitala, musai setata pe macro, descarci poza in pc-ul de acas' si le vezi.

Sau dai mai multe detalii despre respectivele obecte si ce setari ai facut - camere IP, prin DVR etc - si incercam sa te ajutam.

#3
mufa

mufa

    Porc misogin

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 37,054
  • Înscris: 13.01.2005
  • ID membru: 28,770
  • Locație: prin perfidul Albion

View Postbogdyy11, on 28th October 2010, 20:44, said:

Salut
Vreau sa vad camerele de supravegere care sunt instalate la servici  pe calculatorul de acasa pe care am instalat recent W7, si nu reusesc Va rog sami spuneti daca a mai intampinat cineva asemenea probleme ,poate stie cineva ce setari trebuie facute deaoarece IE nu vrea sa instaleze un fisier "webrec.cab" spune ca   windows has blocked this software because it can't verify the publisher  ,mentionez ca pe xp totul mergea ok.
Tools - Internet Options - Security. Debifezi Enable Protected Mode. După care Custom mode și vezi pe la ActiveX să fie cu prompt.

View Postear1976, on 28th October 2010, 20:59, said:

Fa-le o poza cu telefonul mobil sau cu o camera digitala, musai setata pe macro, descarci poza in pc-ul de acas' si le vezi.

Sau dai mai multe detalii despre respectivele obecte si ce setari ai facut - camere IP, prin DVR etc - si incercam sa te ajutam.
Dacă nu te pricepi, mai bine taci.

#4
bogdyy11

bogdyy11

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 28.10.2010
  • ID membru: 635,318

View Postmufa, on 28th October 2010, 22:56, said:

Tools - Internet Options - Security. Debifezi Enable Protected Mode. După care Custom mode și vezi pe la ActiveX să fie cu prompt.


Dacă nu te pricepi, mai bine taci.
Salut
Am umblat prin setarire de securitate si nimic,zice ca ar instala el ceva acolo (desi in loc sami zica ca ar trebui sa instaleze webrec.cab zice ca unkown program..),dar cand sa afiseze ceva (in stanga jos din IE zice ca incarca ceva poze ,png-uri si alte prostii) zice eror on page.am dat enable la toate setarile de active x din securitate de fapt am incercat si cu optiunea  enable ,si cu promp la alea care fac referire la activex cu autor necunoscut si nimic.oare are legatura cu versiunea de soft din dvr?(desi personal nu cred ,deoarece camerele le vad pe un calculator care are xp si IE8).

#5
mufa

mufa

    Porc misogin

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 37,054
  • Înscris: 13.01.2005
  • ID membru: 28,770
  • Locație: prin perfidul Albion

View Postbogdyy11, on 29th October 2010, 10:01, said:

Salut
Am umblat prin setarire de securitate si nimic,zice ca ar instala el ceva acolo (desi in loc sami zica ca ar trebui sa instaleze webrec.cab zice ca unkown program..),dar cand sa afiseze ceva (in stanga jos din IE zice ca incarca ceva poze ,png-uri si alte prostii) zice eror on page.am dat enable la toate setarile de active x din securitate de fapt am incercat si cu optiunea  enable ,si cu promp la alea care fac referire la activex cu autor necunoscut si nimic.oare are legatura cu versiunea de soft din dvr?(desi personal nu cred ,deoarece camerele le vad pe un calculator care are xp si IE8).
Probabil ai bifat ceva greșit. Alta varianta ar fi sa instalezi softul client cu care ți-a fost livrat DVR-ul.

#6
dexterash

dexterash

    eSecurity Evangelist

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,105
  • Înscris: 19.08.2004
  • ID membru: 21,651
  • Locație: Iasi
daca e X32, ruleaza IEul cu drepturi de admin (run as administrator)

sub X64, inca face figuri

Reclamă


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users