Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
HDD extern

Omul si sensul vietii- experiente...

Upgrade placa video

alimentare hdd cu baterii?
 casco autoturism cu vechime mai m...

invatare engleza de la 0

PCGarage se lauda cu reduceri

Deputat PSD fugit de la locul acc...
 Tractare opel astra g 2004

il va gratia ponta pe voiculescu ...

Nokia Lumia 625/Pareri

Achizitie laptop , buget 2000
 Drivere Windows 7 HP Pavilion 15-...

Becuri H7 55w vs 100w

Sleep win 8

Trasee montane linistite si relat...
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

problema dvr/internet explorer

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
bogdyy11

bogdyy11

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 28.10.2010
  • ID membru: 635,318

Salut
Vreau sa vad camerele de supravegere care sunt instalate la servici  pe calculatorul de acasa pe care am instalat recent W7, si nu reusesc Va rog sami spuneti daca a mai intampinat cineva asemenea probleme ,poate stie cineva ce setari trebuie facute deaoarece IE nu vrea sa instaleze un fisier "webrec.cab" spune ca   windows has blocked this software because it can't verify the publisher  ,mentionez ca pe xp totul mergea ok.

#2
ear1976

ear1976

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,448
  • Înscris: 09.10.2006
  • ID membru: 101,511
Fa-le o poza cu telefonul mobil sau cu o camera digitala, musai setata pe macro, descarci poza in pc-ul de acas' si le vezi.

Sau dai mai multe detalii despre respectivele obecte si ce setari ai facut - camere IP, prin DVR etc - si incercam sa te ajutam.

#3
mufa

mufa

    Porc misogin

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 35,624
  • Înscris: 13.01.2005
  • ID membru: 28,770
  • Locație: prin perfidul Albion

View Postbogdyy11, on 28th October 2010, 20:44, said:

Salut
Vreau sa vad camerele de supravegere care sunt instalate la servici  pe calculatorul de acasa pe care am instalat recent W7, si nu reusesc Va rog sami spuneti daca a mai intampinat cineva asemenea probleme ,poate stie cineva ce setari trebuie facute deaoarece IE nu vrea sa instaleze un fisier "webrec.cab" spune ca   windows has blocked this software because it can't verify the publisher  ,mentionez ca pe xp totul mergea ok.
Tools - Internet Options - Security. Debifezi Enable Protected Mode. După care Custom mode și vezi pe la ActiveX să fie cu prompt.

View Postear1976, on 28th October 2010, 20:59, said:

Fa-le o poza cu telefonul mobil sau cu o camera digitala, musai setata pe macro, descarci poza in pc-ul de acas' si le vezi.

Sau dai mai multe detalii despre respectivele obecte si ce setari ai facut - camere IP, prin DVR etc - si incercam sa te ajutam.
Dacă nu te pricepi, mai bine taci.

#4
bogdyy11

bogdyy11

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 28.10.2010
  • ID membru: 635,318

View Postmufa, on 28th October 2010, 22:56, said:

Tools - Internet Options - Security. Debifezi Enable Protected Mode. După care Custom mode și vezi pe la ActiveX să fie cu prompt.


Dacă nu te pricepi, mai bine taci.
Salut
Am umblat prin setarire de securitate si nimic,zice ca ar instala el ceva acolo (desi in loc sami zica ca ar trebui sa instaleze webrec.cab zice ca unkown program..),dar cand sa afiseze ceva (in stanga jos din IE zice ca incarca ceva poze ,png-uri si alte prostii) zice eror on page.am dat enable la toate setarile de active x din securitate de fapt am incercat si cu optiunea  enable ,si cu promp la alea care fac referire la activex cu autor necunoscut si nimic.oare are legatura cu versiunea de soft din dvr?(desi personal nu cred ,deoarece camerele le vad pe un calculator care are xp si IE8).

#5
mufa

mufa

    Porc misogin

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 35,624
  • Înscris: 13.01.2005
  • ID membru: 28,770
  • Locație: prin perfidul Albion

View Postbogdyy11, on 29th October 2010, 10:01, said:

Salut
Am umblat prin setarire de securitate si nimic,zice ca ar instala el ceva acolo (desi in loc sami zica ca ar trebui sa instaleze webrec.cab zice ca unkown program..),dar cand sa afiseze ceva (in stanga jos din IE zice ca incarca ceva poze ,png-uri si alte prostii) zice eror on page.am dat enable la toate setarile de active x din securitate de fapt am incercat si cu optiunea  enable ,si cu promp la alea care fac referire la activex cu autor necunoscut si nimic.oare are legatura cu versiunea de soft din dvr?(desi personal nu cred ,deoarece camerele le vad pe un calculator care are xp si IE8).
Probabil ai bifat ceva greșit. Alta varianta ar fi sa instalezi softul client cu care ți-a fost livrat DVR-ul.

#6
dexterash

dexterash

    eSecurity Evangelist

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,031
  • Înscris: 19.08.2004
  • ID membru: 21,651
  • Locație: Iasi
daca e X32, ruleaza IEul cu drepturi de admin (run as administrator)

sub X64, inca face figuri

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users