Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Schimbare buletin 25 de ani [ inf...

Puncte negre

Solutie skype - noua politica

Ce amenzi am luat.
 Televiziunile Antena Group se pre...

Iubita filipineza?

Votarea alternativa (Instant runo...

Mi se incinge procesoru
 Sfaturi pentru traseu Paris - mil...

Melodie Reclama Etno Tv

Sysprep ptr Win7...

Lafayette Urano portabila cb cu a...
 GOTHAM - The legend reborn

De ce diplome am nevoie sa devin ...

Calculare dobanda legala

Sfat achizitie telefon (buget de ...
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

cum pot sa resetez o imprimanta canon mp250?

  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1
stefanhellzone

stefanhellzone

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 897
  • Înscris: 31.07.2008
  • ID membru: 354,646

cum pot sa resetez o imprimanta canon mp250?vreau sa resetez tot ,toate setarile

#2
stefanhellzone

stefanhellzone

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 897
  • Înscris: 31.07.2008
  • ID membru: 354,646
nu stie nimeni

#3
seawolf

seawolf

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 667
  • Înscris: 16.01.2007
  • ID membru: 128,783
  • Locație: Mangalia
Si eu am o problema asemanatoare . Am incarcat cartusu si nu ma lasa sa fac nimic .
Imi da o eroare de genu 5200 parca.

#4
rokyronnie

rokyronnie

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 132
  • Înscris: 21.09.2007
  • ID membru: 228,930
Eu am reusit sa "resetez" un MP160, in sensu ca nu mai imi apare E5 si imi apare "1" asa cum ar trebui, dar degeaba ca tot nu poti face nimica.

#5
stefanhellzone

stefanhellzone

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 897
  • Înscris: 31.07.2008
  • ID membru: 354,646
pai cum ai reusit?

la mine problema e ca . atunci cand dau prin din calculator in loc de negru scoale albastru



#6
ionela90

ionela90

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 08.12.2010
  • ID membru: 645,794

View Poststefanhellzone, on 21st October 2010, 10:35, said:

cum pot sa resetez o imprimanta canon mp250?vreau sa resetez tot ,toate setarile



eu am resetat-o si acum nu mai porneste deloc:(:(:(

#7
leviathanus

leviathanus

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 155
  • Înscris: 02.02.2006
  • ID membru: 64,117
  • Locație: Cluj Napoca
La fel am patit si eu. Am resetat-o cu metoda aia si acum nu mai porneste deloc.
Stie careva ce s-a intimplat si care e problema, sau trebuie s-o duc la garantii ?
Poate s-a mai confruntat careva cu asa ceva...
Asteptam un raspuns..multumim.

#8
yoooalex99

yoooalex99

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 24.08.2007
  • ID membru: 218,768
Acelas lucru am patit si eu acum 5 min. Am resetat-o si nu mai porneste!

#9
leviathanus

leviathanus

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 155
  • Înscris: 02.02.2006
  • ID membru: 64,117
  • Locație: Cluj Napoca
Suntem de rasul lumii...
Si s-ar parea ca nu stie nimeni cum sa o repornim...o sa ajungem cu ea la garantii si sa vezi atunci distractie !

#10
leviathanus

leviathanus

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 155
  • Înscris: 02.02.2006
  • ID membru: 64,117
  • Locație: Cluj Napoca

No, haideti, ca pina la urma am rezolvat problema:
Am gasit pe net cum se face.
Problema este ca s-a blocat sursa de alimentare. Ce trebuie sa faceti:
Scoateti imprimanta din priza si cablul USB de la calculator.
Intoarceti imprimanta cu capul in jos si scoateti mufa cablului de alimentare din imprimanta.
Acolo linga mufa de alimentare este o cutie de plastic (sursa de alimentare) bagata intr-un locas, pe care trebuie sa o scoateti afara: Linga mufa o sa vedeti o clapeta de plastic. O impingeti inspre exterior si trageti de sursa in sus pentru a o scoate din locas. In partea opusa mufei de alimentare o sa vedeti o o mufa alba, mica cu niste fire albastre care intra in imprimanta.
Trageti incet de mufa ( sau trageti-o cu o surubelnita) si scoateti-o afara din sursa....
Timp de 3 secunde rasuflati adinc  :) si apoi bagati mufa alba la loc, pe urma montati sursa in locasul ei...
si GATA.
Reconectati imprimanta la priza si acum o sa porneasca.
ASTA e TOT !
Problema era din sursa de alimentare.
Din pacate, ledurile de cartuse tot mai clipesc....
Suuces la toti !

#11
yoooalex99

yoooalex99

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 24.08.2007
  • ID membru: 218,768
Am rezolvat si eu aceasta problema dar mult mai usor. Dupa ce am vazut k nu mai vrea sa porneasca de niciun fel, am scos-o din priza si am plecat cu gandul k o sa o duc la garantie. Seara, neavand ce face, am zis sa mai incerc o data, poate pot sa o repar, si spre surprinderea mea, a pornit si acum merge fara probleme  :lol: . Singura idee pe care am putut sa o trag de aici este ca dupa ce o resetam trebuie sa o scoatem din priza si sa o lasam un timp. Cat timp?  asta nu stiu!
Incercati metoda asta, poate va merge si voua. Bafta!

#12
psycho_x52

psycho_x52

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 25
  • Înscris: 23.10.2006
  • ID membru: 104,532

View Postseawolf, on 23rd October 2010, 12:24, said:

Si eu am o problema asemanatoare . Am incarcat cartusu si nu ma lasa sa fac nimic .
Imi da o eroare de genu 5200 parca.


Salut! Eu cand am dus cartusele la incarcat mi-au zis cei de acolo ca dupa ce introduc cartusele sa pornesc imprimanta si sa tin apasat 20 de secunde butonul de anulare (un triunghi rosu cu varful in jos). Desi beculetele clipesc in continuu, imprimanta functioneaza fara probleme.  
Am un MP240.  Sper sa va ajute  :rolleyes:  :peacefingers:

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users