Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
PROCESOR INTEL DUAL CORE D 945 (4...

A cui e masina?

ExeCryptor CRC patcher

ExeCryptor CRC patcher
 Exista vreun program de screen ca...

Produs naturist care provoaca inc...

Melodii de despartire

Pc gaming!
 Postasii obligati sa imparta plia...

Problema internet RDS/RCS Curent

Certificare Microsoft Windows 8.1...

Reglaj la semanatoarea SUP29
 Casa in Panta, P+M si demisol/garaj

Sfat Achizitie Mercedes W168 A170...

Sfat achizitie smartphone nou (Ov...

Instalare centrala/debransare RADET
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Cum pot sa monitorizez clickurile ?

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
ChimiMoC

ChimiMoC

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 61
  • Înscris: 13.06.2009
  • ID membru: 470,813
  • Locație: Craiova

Am un parteneriat cum monitorezez clickurile date pe benarele lui!?


Cum pot sa monitorizez clickurile cale le dau vizitatori pe reclamele unui partener?

un script sau o modalitate de a centraliza clickurile cat mai bine si eficient


Multumesc anticipat!

#2
Sorin84k

Sorin84k

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,682
  • Înscris: 17.02.2008
  • ID membru: 290,205
  • Locație: Romania
http://clickaider.com/ eu il folosesc pentru urmarire clickuri pe reclamele de la adsense.

#3
mdf

mdf

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 443
  • Înscris: 11.01.2007
  • ID membru: 125,813
Printr-un script de afiliat.

#4
ChimiMoC

ChimiMoC

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 61
  • Înscris: 13.06.2009
  • ID membru: 470,813
  • Locație: Craiova
[quote name='mdf' date='17th February 2010, 02:00' post='7819380']
Printr-un script de afiliat.
[/quote


buna raspuns , prietene nu sunt idiot! aste e clar , dar cunostiintele nu-mi permit sa redactez unul ! Si intrebam de unde pot lua sau cum pot sa fac rost...

#5
sphinks

sphinks

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 188
  • Înscris: 31.05.2003
  • ID membru: 4,021
  • Locație: Iasi
- ori faci redirect-ul printr-o pagina de pe situl tau (asta ar fi solutia mai simpla)
- folosesti ajax la onclick si incrementezi un contor undeva.

#6
mdf

mdf

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 443
  • Înscris: 11.01.2007
  • ID membru: 125,813

Quote

buna raspuns , prietene nu sunt idiot! aste e clar , dar cunostiintele nu-mi permit sa redactez unul ! Si intrebam de unde pot lua sau cum pot sa fac rost...

De aia s-a inventat Google. Daca specificai ce cms folosesti sa cum sunt implementate banerele as fi putut sa iti dau un prieten mai detaliat prietene.

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users