Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cainele nu poate sa mearga si are...

Afacere PaintBall

Maserati Android Auto (Concept)

Sfat achiziție frane pe disc
 Examen programare C (compilare pe...

Problema la fizica

Sfaturi despre Hipertensiune

help me ! poze cu extensie sc...
 Problema logica in C

Recomandare camera web

Nikola One

Tableta Vonino Sirius QS
 Stalpi normali in stalpi rotunzi

Tablete (preponderent folosite pt...

Ce anvelope sa imi cumpar?

Tip aparat RMN la Regina Maria
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Cum pot sa monitorizez clickurile ?

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
ChimiMoC

ChimiMoC

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 61
  • Înscris: 13.06.2009
  • ID membru: 470,813
  • Locație: Craiova
Am un parteneriat cum monitorezez clickurile date pe benarele lui!?


Cum pot sa monitorizez clickurile cale le dau vizitatori pe reclamele unui partener?

un script sau o modalitate de a centraliza clickurile cat mai bine si eficient


Multumesc anticipat!

#2
Sorin84k

Sorin84k

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,682
  • Înscris: 17.02.2008
  • ID membru: 290,205
  • Locație: Romania
http://clickaider.com/ eu il folosesc pentru urmarire clickuri pe reclamele de la adsense.

#3
mdf

mdf

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 443
  • Înscris: 11.01.2007
  • ID membru: 125,813
Printr-un script de afiliat.

#4
ChimiMoC

ChimiMoC

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 61
  • Înscris: 13.06.2009
  • ID membru: 470,813
  • Locație: Craiova
[quote name='mdf' date='17th February 2010, 02:00' post='7819380']
Printr-un script de afiliat.
[/quote


buna raspuns , prietene nu sunt idiot! aste e clar , dar cunostiintele nu-mi permit sa redactez unul ! Si intrebam de unde pot lua sau cum pot sa fac rost...

#5
sphinks

sphinks

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 188
  • Înscris: 31.05.2003
  • ID membru: 4,021
  • Locație: Iasi
- ori faci redirect-ul printr-o pagina de pe situl tau (asta ar fi solutia mai simpla)
- folosesti ajax la onclick si incrementezi un contor undeva.

#6
mdf

mdf

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 443
  • Înscris: 11.01.2007
  • ID membru: 125,813

Quote

buna raspuns , prietene nu sunt idiot! aste e clar , dar cunostiintele nu-mi permit sa redactez unul ! Si intrebam de unde pot lua sau cum pot sa fac rost...

De aia s-a inventat Google. Daca specificai ce cms folosesti sa cum sunt implementate banerele as fi putut sa iti dau un prieten mai detaliat prietene.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users