Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Morogan, Diana

cazare costinesti 15.08-18.08.

Iulie 2015 in Croația

problema relanti plus consum golf 4
 Articol lege privind transportul ...

Cifru electronic

Femtocell in casa scarii

Culori tema "Modern"
 OpenVPN si voyo sau seenow

ARHIVISTICA - UN DOMENIU AL VIITO...

Cat de mulțumiți sunte&...

Cele mai bune antene wifi
 Portare din RCS-RDS in Orange

http://edrpciv.ro/

masina taiat polistiren 2d... uz ...

Distanta receptie WiFi.
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Cum activez wireless-ul pe laptop ?

  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
mikefrog29

mikefrog29

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 15
  • Înscris: 04.08.2009
  • ID membru: 495,484

Aș vrea să știu și eu următorul lucru :

    Am descărcat de pe site-ul download.chip.eu programul Easy WiFi Radar 1.05 și l-am instalat pe un laptop care are wireless încorporat ( l-am cumpărat cu wireles încorporat ) și când deschid programul îmi dă următorul mesaj : ''No WiFi hardware found. Please connect your wireless adapter and try again''. Cum pot să fac să activez wireless-ul  ? Detalii tehnice Laptop ( model : TravelMate 244LC ) :
- 15.0 "  XGA TFT LCD
- Intel Celeron 2.6GHz
- 1* 256MB DDR SDRAM
- 30GB Ultra ATA/100 HDD
- DVD/CD-RW
- Sistem de operare : Windows XP

Programul îl puteți descărca de aici : http://download.chip...p;dl_type=dl_hs

Mă puteți contacta la adresa de email mikefrog29@gmail.com

Aștept răspuns.

#2
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 13,505
  • Înscris: 05.01.2006
  • ID membru: 59,893
  • Locație: Brașov
Din ce-ai postat tu nu se intelege c-ar fi vorba vreundeva de wireless...
Deci... n-ai cum...

Bafta!

#3
Kakashi-Hatake

Kakashi-Hatake

    I am from New York. I will kill to get what I need!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,703
  • Înscris: 16.09.2008
  • ID membru: 370,775
  • Locație: New York City
Si ce Windows ziceai ca ai, ca poate nici nu ai instalat driverul ..

#4
mynameismada

mynameismada

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,445
  • Înscris: 05.09.2005
  • ID membru: 46,138
  • Locație: Bucuresti
poate trebuie sa activezi wireless-ul cu o combinatie de taste, gen Fn-F3 sau care o fi la laptop-ul tau.

LE: laptop-ul tau are placa wireless incorporata? din cate vad pe net in specificatii nu ar avea... i-ai pus tu o placa wireless externa?

Edited by mynameismada, 04 August 2009 - 22:28.


#5
x_the_z24

x_the_z24

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,115
  • Înscris: 08.03.2008
  • ID membru: 299,346
  • Locație: Singura tara unde esti laudat daca esti prost gramada, damn.
ce am gasit pe net
# Mobile Intel? Celeron? P 2.6GHz
# 30GB HDD
# 256MB DDR (1x256)
# 24xCD-RW/DVD Combo
# Internal Floppy Drive Included
# 15" TFT display
# 64MB Shared Graphics
# Internal 56k modem
# Wired LAN 10/100

e wired, deci cablat.. nu wireLESS

poti cumpara un adaptor wireless pe USB :OK:

Edited by x_the_z24, 04 August 2009 - 22:30.




#6
Kakashi-Hatake

Kakashi-Hatake

    I am from New York. I will kill to get what I need!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,703
  • Înscris: 16.09.2008
  • ID membru: 370,775
  • Locație: New York City

 x_the_z24, on 4th August 2009, 23:29, said:

ce am gasit pe net
# Mobile Intel? Celeron? P 2.6GHz
# 30GB HDD
# 256MB DDR (1x256)
# 24xCD-RW/DVD Combo
# Internal Floppy Drive Included
# 15" TFT display
# 64MB Shared Graphics
# Internal 56k modem
# Wired LAN 10/100

e wired, deci cablat.. nu wireLESS

poti cumpara un adaptor wireless pe USB :OK:

Ba da, are wireless, numai ca nu cred ca are respectivul driverul instalat, mai mult ca sigur.
LE: Baa, n-are :w00t:

Edited by Kakashi-Hatake, 04 August 2009 - 22:33.


#7
x_the_z24

x_the_z24

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,115
  • Înscris: 08.03.2008
  • ID membru: 299,346
  • Locație: Singura tara unde esti laudat daca esti prost gramada, damn.

 Kakashi-Hatake, on 4th August 2009, 22:24, said:

Si ce Windows ziceai ca ai, ca poate nici nu ai instalat driverul ..


As for connectability the laptop has the usual 10/100mb wired network connections but does not have built in wireless or bluetooth just because of the age of the laptop these features we not really factory standard at the time.


Nu vorbi prostii :)

are floppy si modem.. deci iti dai seama ca e bunic

Edited by x_the_z24, 04 August 2009 - 22:34.


#8
Kakashi-Hatake

Kakashi-Hatake

    I am from New York. I will kill to get what I need!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,703
  • Înscris: 16.09.2008
  • ID membru: 370,775
  • Locație: New York City

 x_the_z24, on 4th August 2009, 23:33, said:

As for connectability the laptop has the usual 10/100mb wired network connections but does not have built in wireless or bluetooth just because of the age of the laptop these features we not really factory standard at the time.


Nu vorbi prostii :)

Am editat, scuze :)

#9
mikefrog29

mikefrog29

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 15
  • Înscris: 04.08.2009
  • ID membru: 495,484
Va mulțumesc pentru fiecare părere a voastră.
Am înțeles că nu are wireless, dar credeți că cu o placă externă de wireless va funcționa ? Ce fel de placă îmi recomandați ? Sunt necunoscător în domeniu.

#10
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 13,505
  • Înscris: 05.01.2006
  • ID membru: 59,893
  • Locație: Brașov

 mikefrog29, on 4th August 2009, 23:17, said:

Am descărcat de pe site-ul download.chip.eu programul Easy WiFi Radar 1.05 și l-am instalat pe un laptop care are wireless încorporat ( l-am cumpărat cu wireles încorporat )

Quote

Este vorba de wireless, dar nu in detalile tehnice
Daca nici nu stii ce ti-ai cumparat nu ma mai mir de comentariile facute

Quote

cu o placă externă de wireless va funcționa ?
Cu o placa de retea wireless externa nu vei mai avea nevoie de un astfel de soft deoarece ori vine placa de retea cu softul ei ori te ajuta windowsul pentru conectare...

<_<

Edited by Ravy, 04 August 2009 - 23:12.


#11
s3mida

s3mida

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 77
  • Înscris: 16.01.2007
  • ID membru: 128,528
daca vrei sa activezi wireless-ul de pe vista(dupa ce iti cumperi respectiva placa) intri in Windows Mobility Center  si in dreapta ai optiunea de wireless.
intri acolo si cauti retea:selectezi una din cele gasite(ai grija sa nu fie parolate) si ENJOY!:D
sper ca ti-am fost de ajutor.
Bafta!

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users