Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
RAM suplimentar Acer E1-530

Schimbare de Shutter pentru Panas...

Upgrade laptop dell

Mesajele de pe mail
 laptop msi cr630 placa de baza sa...

Sfat achizitie arma AirSoft

reciver to pc

Fecioria si pacatul
 Banalul 555 - cum functioneaza?

De ce politia suna cu numar ascuns?

Belgravistan

Halloweenul și Transilvania
 Convertire VBA in Google Script

facultatea de inginerie

[Cum]Ați proceda daca...

Laptop ~ 2500 lei
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

RDS + RCS Timisoara

  • Please log in to reply
27 replies to this topic

#1
mcm

mcm

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 339
  • Înscris: 03.05.2004
  • ID membru: 15,663
  • Locație: Nevermind

Salutare,
tocmai am semnat contractul de furnizare servicii cablelink + telefonie cu RDS la Timisoara. As vrea sa-mi expun cateva pareri de inceput, rugandu-i pe timisoreni sa-si dea si ei cu parerea. Opiniile celorlalti sunt binevenite.
1. Servire ireprosabila. In 10 minute am avut contractul semnat, desi nu aveam actele necesare (act de spatiu ) la mine, d-soara a inteles si a ramas sa i-l trimit pe fax ceea ce am si facut. Offtopic : era buna rau  :coolspeak:
2. Stau in zona Girocului - Lidia , i-am vazut pe astia ca au cablat in draci saptamana asta, desi ii asteptam in urma cu vreo patru luni. Sa speram ca vom reusi sa scapam atat de monopolul RTC cat, daca se poate, si de cel al nesimtitilor de la UPC.  :death:
Desi in oferta nu exista abonament la CATV, un tip de la RDS mi-a spus ca se poate face conectarea la televiziune. Stiti careva ceva mai multe ?
3. Am optat pentru un 15$, puteti sa-mi spuneti ce inseamna latimea aia de 512 kbs la reteaua metropolitana , care e aia si ce cuprinde ?
4. Cum merge internetul ? Dar telefonia ? (in Timisoara, evident)
5. Pica reteaua des ?
6. Telefonul lor sau telefonul meu ? Adica merita sa ma deplasez sa-l iau de la ei, are afisaj sa vad cine ma suna, sau mai bine raman cu al meu ?
7. Cate cabluri imi baga in casa si daca modemul se poate agata de perete ?

Revin cu detalii in momentul in care apar baietii.

:worthy:     Sper ca nu ma vor tine 45 de zile cum scrie in contract ......

#2
Mosotti

Mosotti

    Geniu umil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,416
  • Înscris: 21.04.2004
  • ID membru: 14,919
  • Locație: ?
1. si eu am avut contractul semnat rapid si da, e buna rau
2. doame-ajuta
3.
4. internetul merge ca racheta cel putin de la o vreme parca a innebunit
5. niciodata in aproape 4 saptamini
6. telefonul tau ca telefonul lor inca nu este. sau cel putin asa mi-a spus una buna rau, ca nu mai au telefoane pe moment
7. 1 cablu

--------
Sper ca nu ma vor tine 45 de zile cum scrie in contract ......
--------
eu am asteptat 40 de zile, dar sint nascut intr-o zodie naspa

#3
Catean

Catean

    HONORIS CAUSA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,930
  • Înscris: 11.09.2002
  • ID membru: 1,958
  • Locație: London
eu am de 1 luna jumate si nu s-a desincronizat niciodata! vocea se aude cristal si imi merge si faxul ! instalarea la mine a durat 10 minute dar am asteptat 2 luni pana la momentul ala ! Internetul merge foarte bine 95 % din timp la viteza maxima 256 kb/s. Per total sunt foarte multumit.

#4
mcm

mcm

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 339
  • Înscris: 03.05.2004
  • ID membru: 15,663
  • Locație: Nevermind

Mosotti, on Feb 18 2005, 22:39, said:

1. si eu am avut contractul semnat rapid si da, e buna rau

6. telefonul tau ca telefonul lor inca nu este. sau cel putin asa mi-a spus una buna rau, ca nu mai au telefoane pe moment


--------
Sper ca nu ma vor tine 45 de zile cum scrie in contract ......
--------
eu am asteptat 40 de zile, dar sint nascut intr-o zodie naspa

<{POST_SNAPBACK}>



Da, de altfel mi-a spus "bunatatea" , care scria si cu stanga, ca sa fiu si mai clar, sa revin in 3 saptamani dupa telefon. Nu ma intereseaza tel. lor decat daca are afisaj sa vad cine ma suna. Inteleg ca nu prea au telefoane, in schimb au PR beton. Si mai sunt si casatorit  :notangel:
Se poate prinde modemul ala pe perete ? Cate intrari - iesiri are ?

#5
mcm

mcm

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 339
  • Înscris: 03.05.2004
  • ID membru: 15,663
  • Locație: Nevermind
Inca ceva, ce abonamente aveti ? E vreo diferenta la calitatea serviciilor in functie de tipul abonamentului, ca la GSM ?

#6
evilone

evilone

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,521
  • Înscris: 14.12.2003
  • ID membru: 9,034
  • Locație: Brașov
Webstar-ul se poate prinde pe perete (eu asa il am). Are intrare pentru cablul coaxial,  iesiri pentru doua linii telefonice (RJ-11c or something), iesire pentru LAN (RJ-45) si USB. Si alimentare, evident.

#7
mcm

mcm

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 339
  • Înscris: 03.05.2004
  • ID membru: 15,663
  • Locație: Nevermind

evilone, on Feb 18 2005, 23:11, said:

Webstar-ul se poate prinde pe perete (eu asa il am). Are intrare pentru cablul coaxial,  iesiri pentru doua linii telefonice (RJ-11c or something), iesire pentru LAN (RJ-45) si USB. Si alimentare, evident.

<{POST_SNAPBACK}>


Interesant. USB-ul l-as putea folosi pentru ce ? Poate ca sunt stupid, da' chiar sunt curios la ce mi-ar putea folosi.

#8
evilone

evilone

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,521
  • Înscris: 14.12.2003
  • ID membru: 9,034
  • Locație: Brașov
Ca sa conectezi modemul la calculator? Se poate folosi in loc de cablul normal UTP.

#9
Mosotti

Mosotti

    Geniu umil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,416
  • Înscris: 21.04.2004
  • ID membru: 14,919
  • Locație: ?

mcm, on Feb 18 2005, 23:15, said:

Interesant. USB-ul l-as putea folosi pentru ce ? Poate ca sunt stupid, da' chiar sunt curios la ce mi-ar putea folosi.

<{POST_SNAPBACK}>


daca n-ai placa de retea il pui pe usb

#10
mcm

mcm

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 339
  • Înscris: 03.05.2004
  • ID membru: 15,663
  • Locație: Nevermind

Mosotti, on Feb 18 2005, 23:40, said:

daca n-ai placa de retea il pui pe usb

<{POST_SNAPBACK}>


Am priceput. Si daca am placa de retea , as putea sa mai leg un comp. , ori pot sa folosesc portul USB pentru un laptop cand am nevoie.

#11
evilone

evilone

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,521
  • Înscris: 14.12.2003
  • ID membru: 9,034
  • Locație: Brașov
Nu iti recomand sa legi un calculator pe USB si unul pe UTP. Apar efecte ciudate (mai ales daca nu ai firewall care sa faca drop la pachetele unsolicited pe ambele calculatoare). Foloseste una din metodele de conectare, nu pe ambele.

#12
lg

lg

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,270
  • Înscris: 20.08.2004
  • ID membru: 21,739
  • Locație: Timisoara
eu am nimerit un model de telefon... ce telefon! atat doar ca are taste si nu disc, in rest e model 1900 toamna. la alt prieten am vazut un model mai "normal", insa oricum fara ecran. deci, daca preferi sa vezi cine te suna, nu te baza pe telefonul RDS.

#13
holmes

holmes

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,713
  • Înscris: 21.04.2004
  • ID membru: 14,948
  • Locație: deutschland
Ma mira ca gasiti PR-ul de la RDS ca fiind unul profesionist.Intotdeauna am considerat ca aceasta este o firma groaznica la capitolul suport in orice fel ar fi acesta.
In Oradea internetul si telefonia merg foarte bine.Sunt aglomeratii din ce in ce mai mari la plata facturii,sunt foarte multi clienti.Oare nu se gandesc sa faca ceva?
Telefonul lor gratuit e unul nasol,in caz ca n-ai nimik merge.Totusi e gratuit,deci nu e mare bai.
Pana vin ei sa iti instaleze internetul va dura destul de mult.Au foarte multe cereri,si oricum dureaza pana iti aloca  nr. de telefon.Poate internetul ti-l leaga mai repede.

#14
mcm

mcm

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 339
  • Înscris: 03.05.2004
  • ID membru: 15,663
  • Locație: Nevermind

holmes, on Feb 19 2005, 02:32, said:

Pana vin ei sa iti instaleze internetul va dura destul de mult.Au foarte multe cereri,si oricum dureaza pana iti aloca  nr. de telefon.Poate internetul ti-l leaga mai repede.

<{POST_SNAPBACK}>


Pai numarul de telefon mi l-au dat deja. E scris pe contract

#15
nsec

nsec

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,638
  • Înscris: 11.10.2004
  • ID membru: 24,128
Si daca au asa de multe solicitari de ce nu da drumul la net si tel in zonele de case ? Sau sa faca o echipa speciala care se ocupa de modernizare/intretinere si una care se ocupa cu conectarile/deconectarile , etc
Multi utilizatori (deja activi) = bani => fonduri pentru modernizarea retelei in zonele de case ...

#16
holmes

holmes

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,713
  • Înscris: 21.04.2004
  • ID membru: 14,948
  • Locație: deutschland

nsec, on Feb 19 2005, 10:21, said:

Si daca au asa de multe solicitari de ce nu da drumul la net si tel in zonele de case ? Sau sa faca o echipa speciala care se ocupa de modernizare/intretinere si una care se ocupa cu conectarile/deconectarile , etc

<{POST_SNAPBACK}>


Pai nu au destule echipe...in Oradea sunt prea putine echipe,chiar daca au fost suplimentate cu echipe din toata tara:Deva,Craiova etc...Tot vad anunturi cum ca angajeaza cablori...dureaza sa legi atata lume.Ai rabdare,pt firma asta trebuie sa ai muuuuuuulta rabdare,ca sa parafrazez o reclama de-a lor. :)

#17
Clayman

Clayman

    InFlamer

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,367
  • Înscris: 28.04.2004
  • ID membru: 15,342
  • Locație: TM
M-am "luptat" si eu toamna trecuta cu echipa magnifica din TM. Habar n-au pe ce lume traiesc! Norocu` lor e ca n-au concurenta "adevarata" in TM. :death:

#18
uwz

uwz

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 20.02.2005
  • ID membru: 31,045
2. incepand cu zona giroc conectarea se face folosind fibra optica. In apartament se intra cu un cablu utp la care se vor pune o priza utp si una de telefon de unde se va continua cu patch-uri pana la calculator respectiv pana la telefon. Nu se ofera decat servicii de internet si telefonie
3. cei 512kbs se refera la largimea de banda cu care poti face trafic in cadrul retelei metropolitane din timisoara. Spre internet largimea de banda este pana in 256kbs
5. it`s fiber. Atat timp cat nu e problema cu alimentarea cu curent works  :coolspeak:
6. se ofera un telefon simplu (fara afisaj etc..) pt cei care nu au la dispozitie un nou aparat pt a-l conecta in linia telefonica. Se poate pune insa un telefon cu afisaj, serviciile oferite fiind: Restrictionarea apelarii, Redirectionarea apelului, Apel in asteptare, Conferinta, Transferare apel, Ascunderea Identitatii, Prezentarea identitatii.
7. Un cablu pana in hol si apoi se prelungeste la locul dorit.

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users