Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Instalare windows pe laptop acer ...

Virus pe OS X Yosemite? HELP!

Recuperare cheie de licenta Windo...

Geografie in muzica
 Omul autotrof?

Cooler procesor.

anulare zbor si refuz plata

Imprumut pe PFA
 accident masina fara itp

conectare SSD la placa de baza

Este necesara subventia generala ...

[centos] problema baza de date
 Site-uri de afiliere

O mica problema.

Black Friday la Digi Mobil.

Caut telefon sub 150$
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

TV-out

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
slay3r04

slay3r04

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 811
  • Înscris: 23.03.2007
  • ID membru: 158,403
  • Locație: Bucuresti

Hello,

Ma bate gandul in ultima vreme sa conectez pc-ul la TV ca sa ma mai uit la un film , chiar sa mai joc una alta stand in pat...
Televizorul nu e cine stie ce dar este mare ca diagonala , ca iesiri din ce am vazut are 2 randuri de intrari colorate ( AV daca nu ma insel ) si mai are o intrare lata cu foarte multe gauri care am impresia ca e scart. Placa video la care va fi conectat este un 8800GTS 320 EVGA. Am tot cautat pe google cabluri pentru asa ceva dar fara succes. M-ati putea ajuta cu ceva recomandari ?

Multumesc.

P.S.: M-ar interesa ce rezolutie se poate pune pe un astfel de TV. ( destul de vechi , no name )

#2
Jokovic

Jokovic

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 124
  • Înscris: 12.06.2008
  • ID membru: 336,348
  • Locație: Timisoara
Iti trebuie un simplu cablu RCA, care nu-i scump, asta daca ai "convertorul" de la placa video, o mufa mica ce intra in placa (in tv-out) si are iesire Rca. Normal ar trebui sa fie in cutie cu placa. Daca nu ai nu stiu cat ar costa acea intrare, ceri si tu pentru tv-out...
Nu's vreun expert, dar nu stiu cum ar merge, daca ar merge, vreun joc.
Daca tot ii deschis topicu, cunoscatorii, mai da'ti detalii despre tv-out:D, in special partea software, ca pe un Asus A9250, mergea pe tv doar conectand, asta a fost ceva vreme, n-am incercat in ultima vreme, si pe o placa no name, un Fx5200 pe 256mb, nu mergea nimic, am incercat pe 2 tv'uri si nimic. Ii necesar vreun program? Am incercat si din Display la cele 2 monitoare, dar nimic.

#3
slay3r04

slay3r04

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 811
  • Înscris: 23.03.2007
  • ID membru: 158,403
  • Locație: Bucuresti
la rezolutie intreb pentru ca am incercat faza asta acu ceva vreme cu un radeon 9200 si puteam pune aproape orice rezolutie , cat de mare ar fi... era doar o curiozitate cu asta , televizorul fiind format standard 4:3 cred ca un 1600x1200 ar fi deajuns...
exista vreun magazin on-line de unde pot comanda un astfel de cablu , sau daca nu online , chiar magazin propriu-ziss prin bucuresti ...? cablul acela scurt de la placa video am impresia ca il am ...

L.E.: Am gasit asta:
http://telecomenzi.r...a...ay&pid=1567

Oare e bun ?

Edited by slay3r04, 31 August 2008 - 16:47.


#4
badboyallyn

badboyallyn

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,868
  • Înscris: 01.05.2007
  • ID membru: 174,281
nu am inteles ce iesiri ai din placa video si ce intrari ai in televizor. daca doresti poti face o poza. :)

ca sa iti spun o varianta.. daca ai o iesire tv-out pe placa video si inrari rca pe tv, adica video, audio left, audio right.. poti sa iesi din placa video cu un cablu s-video si sa ajungi in tv cu rca, pe care-l conectezi la intrare de video. o sa ai doar imaginea pe tv, sunetul tot din boxele pc-ului.

#5
Gozmin

Gozmin

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 796
  • Înscris: 15.06.2007
  • ID membru: 191,594
  • Locație: Großwardein

View Postslay3r04, on Aug 31 2008, 17:38, said:

la rezolutie intreb pentru ca am incercat faza asta acu ceva vreme cu un radeon 9200 si puteam pune aproape orice rezolutie , cat de mare ar fi... era doar o curiozitate cu asta , televizorul fiind format standard 4:3 cred ca un 1600x1200 ar fi deajuns...
exista vreun magazin on-line de unde pot comanda un astfel de cablu , sau daca nu online , chiar magazin propriu-ziss prin bucuresti ...? cablul acela scurt de la placa video am impresia ca il am ...

L.E.: Am gasit asta:
http://telecomenzi.r...a...ay&pid=1567

Oare e bun ?

Diagonal de 72 cm = rezoluție 1024 x 768. Așa este la mine și merge ca și cum ar fi în format 4:3.

#6
Jokovic

Jokovic

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 124
  • Înscris: 12.06.2008
  • ID membru: 336,348
  • Locație: Timisoara

View Postslay3r04, on Aug 31 2008, 17:38, said:

exista vreun magazin on-line de unde pot comanda un astfel de cablu , sau daca nu online , chiar magazin propriu-ziss prin bucuresti ...? cablul acela scurt de la placa video am impresia ca il am ...

L.E.: Am gasit asta:
http://telecomenzi.r...a...ay&pid=1567

Oare e bun ?

Gasesti la orice magazin de electrocasnice sau cand dai o tura la real de exemplu gasesti si acolo rca

#7
shmu

shmu

    Clickahoolic

  • Grup: Moderators
  • Posts: 8,999
  • Înscris: 09.01.2008
  • ID membru: 270,840
  • Locație: Bucuresti
tu ai placa video asta nu? Attached File  14_130_082_02.jpg   53.11K   9 downloads
vezi unde scrie tv out. iti trebuie o mufa care sa intre acolo (trebuia sa fie in cutia placii video,
daca l-ai luat deja ansamblat atunci te-au lasat baietii de la magazin fara el)
si la capat sa aiba RCA sau SCART, adica asa: Attached File  c230.jpg   5.28K   7 downloads sau asa :Attached File  scrt2sv.jpg   21.82K   11 downloads

Edited by shmu, 01 September 2008 - 11:47.


Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users