Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Inmatriculare viza flotant

Microcip in oameni

"Pornire " faruri

Nobilimea Neagra - Preoții P...
 Video Ioana Petrescu vs Basescu ...

Facultate de Fizica.

Laptop mediu

problema pc
 Incarcator litiu-ion cu protectie

Recomandare Sistem/Boxe

Ce-mi recomandati din cateogria &...

Me Rom pe p5 quad
 Schimbare limba SAW The Game

Contacte Skype !

Rusia - un stat nefunctional si m...

sony vs samsung vs sharp
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

TV-out

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
slay3r04

slay3r04

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 811
  • Înscris: 23.03.2007
  • ID membru: 158,403
  • Locație: Bucuresti

Hello,

Ma bate gandul in ultima vreme sa conectez pc-ul la TV ca sa ma mai uit la un film , chiar sa mai joc una alta stand in pat...
Televizorul nu e cine stie ce dar este mare ca diagonala , ca iesiri din ce am vazut are 2 randuri de intrari colorate ( AV daca nu ma insel ) si mai are o intrare lata cu foarte multe gauri care am impresia ca e scart. Placa video la care va fi conectat este un 8800GTS 320 EVGA. Am tot cautat pe google cabluri pentru asa ceva dar fara succes. M-ati putea ajuta cu ceva recomandari ?

Multumesc.

P.S.: M-ar interesa ce rezolutie se poate pune pe un astfel de TV. ( destul de vechi , no name )

#2
Jokovic

Jokovic

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 124
  • Înscris: 12.06.2008
  • ID membru: 336,348
  • Locație: Timisoara
Iti trebuie un simplu cablu RCA, care nu-i scump, asta daca ai "convertorul" de la placa video, o mufa mica ce intra in placa (in tv-out) si are iesire Rca. Normal ar trebui sa fie in cutie cu placa. Daca nu ai nu stiu cat ar costa acea intrare, ceri si tu pentru tv-out...
Nu's vreun expert, dar nu stiu cum ar merge, daca ar merge, vreun joc.
Daca tot ii deschis topicu, cunoscatorii, mai da'ti detalii despre tv-out:D, in special partea software, ca pe un Asus A9250, mergea pe tv doar conectand, asta a fost ceva vreme, n-am incercat in ultima vreme, si pe o placa no name, un Fx5200 pe 256mb, nu mergea nimic, am incercat pe 2 tv'uri si nimic. Ii necesar vreun program? Am incercat si din Display la cele 2 monitoare, dar nimic.

#3
slay3r04

slay3r04

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 811
  • Înscris: 23.03.2007
  • ID membru: 158,403
  • Locație: Bucuresti
la rezolutie intreb pentru ca am incercat faza asta acu ceva vreme cu un radeon 9200 si puteam pune aproape orice rezolutie , cat de mare ar fi... era doar o curiozitate cu asta , televizorul fiind format standard 4:3 cred ca un 1600x1200 ar fi deajuns...
exista vreun magazin on-line de unde pot comanda un astfel de cablu , sau daca nu online , chiar magazin propriu-ziss prin bucuresti ...? cablul acela scurt de la placa video am impresia ca il am ...

L.E.: Am gasit asta:
http://telecomenzi.r...a...ay&pid=1567

Oare e bun ?

Edited by slay3r04, 31 August 2008 - 16:47.


#4
badboyallyn

badboyallyn

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,824
  • Înscris: 01.05.2007
  • ID membru: 174,281
  • Locație: Slobozia
nu am inteles ce iesiri ai din placa video si ce intrari ai in televizor. daca doresti poti face o poza. :)

ca sa iti spun o varianta.. daca ai o iesire tv-out pe placa video si inrari rca pe tv, adica video, audio left, audio right.. poti sa iesi din placa video cu un cablu s-video si sa ajungi in tv cu rca, pe care-l conectezi la intrare de video. o sa ai doar imaginea pe tv, sunetul tot din boxele pc-ului.

#5
Gozmin

Gozmin

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 791
  • Înscris: 15.06.2007
  • ID membru: 191,594
  • Locație: Großwardein

View Postslay3r04, on Aug 31 2008, 17:38, said:

la rezolutie intreb pentru ca am incercat faza asta acu ceva vreme cu un radeon 9200 si puteam pune aproape orice rezolutie , cat de mare ar fi... era doar o curiozitate cu asta , televizorul fiind format standard 4:3 cred ca un 1600x1200 ar fi deajuns...
exista vreun magazin on-line de unde pot comanda un astfel de cablu , sau daca nu online , chiar magazin propriu-ziss prin bucuresti ...? cablul acela scurt de la placa video am impresia ca il am ...

L.E.: Am gasit asta:
http://telecomenzi.r...a...ay&pid=1567

Oare e bun ?

Diagonal de 72 cm = rezoluție 1024 x 768. Așa este la mine și merge ca și cum ar fi în format 4:3.



#6
Jokovic

Jokovic

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 124
  • Înscris: 12.06.2008
  • ID membru: 336,348
  • Locație: Timisoara

View Postslay3r04, on Aug 31 2008, 17:38, said:

exista vreun magazin on-line de unde pot comanda un astfel de cablu , sau daca nu online , chiar magazin propriu-ziss prin bucuresti ...? cablul acela scurt de la placa video am impresia ca il am ...

L.E.: Am gasit asta:
http://telecomenzi.r...a...ay&pid=1567

Oare e bun ?

Gasesti la orice magazin de electrocasnice sau cand dai o tura la real de exemplu gasesti si acolo rca

#7
shmu

shmu

    Clickahoolic

  • Grup: Moderators
  • Posts: 8,940
  • Înscris: 09.01.2008
  • ID membru: 270,840
  • Locație: Bucuresti
tu ai placa video asta nu? Attached File  14_130_082_02.jpg   53.11K   9 downloads
vezi unde scrie tv out. iti trebuie o mufa care sa intre acolo (trebuia sa fie in cutia placii video,
daca l-ai luat deja ansamblat atunci te-au lasat baietii de la magazin fara el)
si la capat sa aiba RCA sau SCART, adica asa: Attached File  c230.jpg   5.28K   7 downloads sau asa :Attached File  scrt2sv.jpg   21.82K   11 downloads

Edited by shmu, 01 September 2008 - 11:47.


Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users