Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Schimbare buletin 25 de ani [ inf...

Puncte negre

Solutie skype - noua politica

Ce amenzi am luat.
 Televiziunile Antena Group se pre...

Iubita filipineza?

Votarea alternativa (Instant runo...

Mi se incinge procesoru
 Sfaturi pentru traseu Paris - mil...

Melodie Reclama Etno Tv

Sysprep ptr Win7...

Lafayette Urano portabila cb cu a...
 GOTHAM - The legend reborn

De ce diplome am nevoie sa devin ...

Calculare dobanda legala

Sfat achizitie telefon (buget de ...
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

pot sa incarc bateria prin cablul usb

  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1
st1ng

st1ng

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 28.06.2006
  • ID membru: 84,044

am un motorola v1050 ...ma intrebam daca pot sa incarc bateria prin cablul de date ca prin mobile phone tools nu vad sa mearga ...printr-un program special ceva

#2
ipman

ipman

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,709
  • Înscris: 16.05.2004
  • ID membru: 16,497
  • Locație: Bucuresti
Bateria nu se incarca soft ...
Doar daca exista un cablu care sa se poata alimenta din USB, spre exemplu.

#3
st1ng

st1ng

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 28.06.2006
  • ID membru: 84,044
pai ma refer la un soft care sa activeze aceasta optiune ...cablul de date are trei pini care corespund celor de la incarcator si ma gandesc se poate dar nu stiu eu cum

#4
matthew

matthew

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,031
  • Înscris: 22.12.2005
  • ID membru: 58,234
Păi ar tebui să meargă automat. Dacă nu, atuncea înseamnă că nu există posibilitatea de a încărca prin cablu. Dar aici nu e aria de terminale fixe şi mobile, acolo primeai mai multe detalii ;)

#5
fuji

fuji

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 264
  • Înscris: 24.03.2006
  • ID membru: 70,932
  • Locație: Bucuresti

View Postmatthew, on Jun 28 2006, 12:28, said:

Păi ar tebui să meargă automat. Dacă nu, atuncea înseamnă că nu există posibilitatea de a încărca prin cablu. Dar aici nu e aria de terminale fixe și mobile, acolo primeai mai multe detalii ;)

Mare lucru nu e de spus, in momentul in care se conecteaza telefonul prin cablul usb la calculator incepe si incarcarea automata a telefonului. Nu trebuie sa intri in soft ca sa faci acest lucru. Daca nu se incarca atunci inseamna ca telefonul nu are aceasta obtiune de incarcare prin cablu usb. Telefoanele Motorola stiu ca se pot incarca prin cablu usb. Testat pe Moto v3.

PS: matthew sper ca am formulat corect frazele :D . Sper sa nu apar in lista ta.

Edited by fuji, 28 June 2006 - 11:35.




#6
mariusx25

mariusx25

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 346
  • Înscris: 13.12.2005
  • ID membru: 57,194
  • Locație: Bucuresti
Da se poate.

#7
st1ng

st1ng

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 28.06.2006
  • ID membru: 84,044

View Postmariusx25, on Jun 28 2006, 13:34, said:

Da se poate.

da, dar cum?

#8
fuji

fuji

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 264
  • Înscris: 24.03.2006
  • ID membru: 70,932
  • Locație: Bucuresti

View Postst1ng, on Jun 28 2006, 14:19, said:

da, dar cum?
Chiar trebuie sa facem un desen ca sa intelegi? ce naiba...

#9
Ciubex

Ciubex

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,526
  • Înscris: 03.02.2005
  • ID membru: 30,037
  • Locație: Iasi / Romania
Am vazut la unele cabluri de date pe USB, la diverse telefoane, a caror mufa pentru conectarea cu calcualtorul este acceasi si pentru alimentarea cu curent. Acele cabluri au de regula un comutator pentru a schimba modul de functionare al cablului, fie de date fie ca alimentator, dar la un Motorola mai vechi am vazut cum cu un acelasi cablu de date (un mini usb), diferit de cel de alimentare, in momentul in care era introdus atat in telefon cat si in USB-ul calculatorului indicatorul de incarcare era activat, fiind totodata posibila si comunicarea de date intre acestea.
Asadar, depinde de tipul cablului, de cat de "original" (copie cat mai apropiata din punct de vedere electronic fata de unul original) este aceasta si de alte specificatii pentru acest mod de conectare.

Posted Image

Edited by Ciubex, 28 June 2006 - 13:57.


#10
radurus

radurus

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 504
  • Înscris: 16.06.2006
  • ID membru: 82,318
  • Locație: SB

View Postfuji, on Jun 28 2006, 14:47, said:

Chiar trebuie sa facem un desen ca sa intelegi? ce naiba...
vezi linku asta
http://www.e398mod.c...nt/view/111/25/
nu toate cablurile usb au si alimentarea legata la pini.
spre ex. primul cablu care l-am avut la Moto E398 avea. puteam incarca mobilu prin cablul de date.
al doilea a trebuit sa-l modific eu dupa cum poti vedea pe linku de mai sus.
Succes.
Mai cauta pe net. nu stiu daca cablul de la E398 se potriveste si la al tau.

#11
vic_Alex

vic_Alex

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 02.08.2006
  • ID membru: 89,194
da se poate incarca acumulatorul. eu am cumparat de la www.altshop.ro un cablu pentru sagem si se incarca, parca imi tine mai mult acumulatorul decat printr-un incarcator

#12
Sany

Sany

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 988
  • Înscris: 20.01.2006
  • ID membru: 62,126
Sunt unele modele care se incarca prin usb si altele (majoritatea) care nu au implementata aceasta functie.

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users