Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Conservă de bambus
Last Updated: Sep 01 2015 18:49, Started by
djl
, Sep 01 2015 10:06
·
0
#1
Posted 01 September 2015 - 10:06
Ieri am cumpărat de la "Mega Image" o conservă de bambus. Sunt înăuntru niște chestii lungi ca pastele. Întrebarea e: cum se mănâncă: așa direct sau trebuie fiert?
|
#3
Posted 01 September 2015 - 10:17
Am citit acolo, dar nu am înţeles dacă pot sau nu pot fi consumaţi direct. Că e scris cam aiurea textul.
|
#4
Posted 01 September 2015 - 10:20
Cum n-ai inteles? Citez din linkul respectiv: " Daca au un miros intepator sau deranjant, e recomandat sa fie fierti in apa pentru cateva minute. "
|
#5
Posted 01 September 2015 - 10:24
da-le un clocot ca n-are ce sa le strice. da' cred ca trebuie sa cauti niste retete, nu cred ca se mananca ca atare. google it
|
#6
Posted 01 September 2015 - 10:36
Se amesteca cu alte legume puse in wok. De exemplu: ceapa, morcovi, ardei. Asta e minimul. Poti sa mai adaugi o multime de chestii: varza, ciuperci, mazare, castraveti. Cauta retete chinezesti pe google. Iti trebuie si sos de soia pentru asezonat.
|
#11
Posted 01 September 2015 - 18:49
Am mâncat. Gol nu a mers, aşa că am băgat cu muştar şi apoi cu brânză.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users