Ce salam se pune la pizza Quattro Stagioni ?
Last Updated: May 31 2015 13:16, Started by
gerys
, May 29 2015 22:32
·
0
#1
Posted 29 May 2015 - 22:32
Salut. Vrem să facem în casă o pizza quattro stagioni, am luat rețeta de pe net, dar am văzut că se pune și salam pe lângă șuncă măsline, etc,etc. Știe cineva ce fel de salam merge ? De vară ? Uscat ? Rog pe cine a făcut și știe că a ieșit buun, să ne spună și nouă ce tip de salam a folosit. Mulțumim.
|
#5
Posted 29 May 2015 - 22:42
Nu se pune. Uite o reteta pe care am facut-o de foarte multe ori si nu am simtit nevoia de salami, prosciutto sau alte cele.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/1-SJGQ2HLp8?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
#7
Posted 29 May 2015 - 22:44
Original e cu prosciutto cotto, tot ca o șuncă dar mai uscată puțin. Varianta românească cu salam e cu orice salam gastro feliat subțire i-a plăcut patronului la preț/calitate.
|
#8
Posted 29 May 2015 - 22:45
copiii din ziua de azi, nici salam nu pot sa aleaga fara internet
|
#9
Posted 29 May 2015 - 22:45
La quattro stagioni nu se pune salam ci prosciutto: http://www.gustissim...ro-stagioni.htm
|
#10
Posted 29 May 2015 - 22:46
augustinionut, on 29 mai 2015 - 22:35, said:
Orice salam, dar nu florin. Se lasa cu indigestie. Mi-ai luat vorba din gura. Se pune un salam uscat, depinde de gust; ia de mai multe feluri (poti sa iei taiat, cate 50-100g), fa o pizza babana si vezi care-ti place mai mult. inacro, on 29 mai 2015 - 22:45, said:
La quattro stagioni nu se pune salam ci prosciutto: http://www.gustissim...ro-stagioni.htm |
|
#11
Posted 29 May 2015 - 22:50
AlexIP, on 29 mai 2015 - 22:44, said:
Original e cu prosciutto cotto, tot ca o șuncă dar mai uscată puțin. Varianta românească cu salam e cu orice salam gastro feliat subțire i-a plăcut patronului la preț/calitate. si prosciutto cotto nu e sunca uscata Edited by deziluminatorul, 29 May 2015 - 22:55. |
#12
Posted 29 May 2015 - 22:55
Marius3k, on 29 mai 2015 - 22:42, said: Nu se pune. Uite o reteta pe care am facut-o de foarte multe ori si nu am simtit nevoia de salami, prosciutto sau alte cele. Ingrediente pentru 4 buc. pizza "Quattro Stagiuni" : 4 blaturi (fie cumparate, fie preparate acasa), 400 gr mozzarella (o poti inlocui cu cascaval), 200 gr sunca / prosciutto cotto, 200 gr salam uscat feliat foarte subțire, 200 gr masline, 200 gr ciuperci, 200 gr suc de rosii, busuioc, oregano, capere, un catel de usturoi, sare, piper Edited by Teophileos, 29 May 2015 - 22:58. |
#13
Posted 29 May 2015 - 23:11
Brânza ”Mozzarella” este practic tot secretul pentru o pizza adevărată,iar dacă ai caș proaspăt de bivoliță și un sos de roșii bio,atunci restul condimentelor nici nu mai contează cu o singură condiție să nu le pui cu lopata,pentru că rețeta de pizza la origine era mâncarea țăranului sărac din Italia de sud,practic o turtă din aluat pe care se adăuga bucățele de caș proaspăt,roșii și ceva busuioc,nicidecum tot felul de salamuri și cărnuri !
|
#15
Posted 29 May 2015 - 23:22
Pune frate ce salam gasesti, sa fie crud uscat si fara prea multa grasime.
Edited by balauru69, 29 May 2015 - 23:34. |
|
#16
Posted 29 May 2015 - 23:42
deziluminatorul, on 29 mai 2015 - 23:19, said:
Vad ca e plin de experti in istoria italiei pe aici.. Am 13 ani de când lucrez în Italia și sute de pizza pe care le-am mâncat prin restaurantele lor,așa că mă pot numi cunoscător al acestui preparat,fără să fiu luat peste picior de unii care au mâncat pizza românească ”cu de toate”,fără nici o legătură cu rețeta clasică de pizza napoletană ! Edited by Solarcells, 29 May 2015 - 23:43. |
#17
Posted 30 May 2015 - 00:35
Teophileos, on 29 mai 2015 - 22:39, said:
Salam venețian "pikok" Edited by stlk, 30 May 2015 - 00:46. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users