Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg

Drept de proprietate intelectuala...
 Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio
 Un nou pericol pt batrani

Ar trebuii sa vindem imobiliarele...

Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik
 Noul format Jpegli iși propu...

Dade, dade

Probleme accesare nr test telefon

Parola la lock screen
 

Ce salam se pune la pizza Quattro Stagioni ?

- - - - -
  • Please log in to reply
27 replies to this topic

#1
gerys

gerys

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 489
  • Înscris: 25.03.2013
Salut. Vrem să facem în casă o pizza quattro stagioni, am luat rețeta de pe net, dar am văzut că se pune și salam pe lângă șuncă măsline, etc,etc. Știe cineva ce fel de salam merge ? De vară ? Uscat ? Rog pe cine a făcut și știe că a ieșit buun, să ne spună și nouă ce tip de salam a folosit. Mulțumim.

#2
TazCelRau

TazCelRau

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 956
  • Înscris: 28.06.2009
Orice salam, dar nu florin. Se lasa cu indigestie.

#3
Teophileos

Teophileos

    I am who I am, so don't even try to think about bothering me

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,180
  • Înscris: 02.01.2007
Salam venețian "pikok"

#4
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,920
  • Înscris: 01.01.2010
Este un salam uscat. Asa se prepara pe aici.

#5
Marius3k

Marius3k

    Rechin de stepă, "United Gashka" member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,677
  • Înscris: 14.03.2006
Nu se pune. Uite o reteta pe care am facut-o de foarte multe ori si nu am simtit nevoia de salami, prosciutto sau alte cele.

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/1-SJGQ2HLp8?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#6
iulian0512

iulian0512

    Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 756
  • Înscris: 03.01.2010
salam aro de la metro

#7
AlexIP

AlexIP

    marele licurici

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,763
  • Înscris: 25.09.2004
Original e cu prosciutto cotto, tot ca o șuncă dar mai uscată puțin. Varianta românească cu salam e cu orice salam gastro feliat subțire i-a plăcut patronului la preț/calitate.

#8
deziluminatorul

deziluminatorul

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 193
  • Înscris: 11.04.2015
copiii din ziua de azi, nici salam nu pot sa aleaga fara internet

#9
inacro

inacro

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 366
  • Înscris: 05.02.2008
La quattro stagioni nu se pune salam ci prosciutto: http://www.gustissim...ro-stagioni.htm

#10
crouchot

crouchot

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 569
  • Înscris: 03.12.2014

View Postaugustinionut, on 29 mai 2015 - 22:35, said:

Orice salam, dar nu florin. Se lasa cu indigestie.

Mi-ai luat vorba din gura.
Se pune un salam uscat, depinde de gust; ia de mai multe feluri (poti sa iei taiat, cate 50-100g), fa o pizza babana si vezi care-ti place mai mult.

View Postinacro, on 29 mai 2015 - 22:45, said:

La quattro stagioni nu se pune salam ci prosciutto: http://www.gustissim...ro-stagioni.htm
Daca are bani de prosciutto originalPosted Image

#11
deziluminatorul

deziluminatorul

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 193
  • Înscris: 11.04.2015

View PostAlexIP, on 29 mai 2015 - 22:44, said:

Original e cu prosciutto cotto, tot ca o șuncă dar mai uscată puțin. Varianta românească cu salam e cu orice salam gastro feliat subțire i-a plăcut patronului la preț/calitate.
quatro stagioni are 4 parti cu 4 feluri diferite, de obicei 2 cu mezel(sunca,salam) si 2 cu legume(masline,ciuperci,anghinare,carciofini etc.) dar in italia am vazut mai mult sunca,masline,ciuperci,carciofini
si prosciutto cotto nu e sunca uscata

Edited by deziluminatorul, 29 May 2015 - 22:55.


#12
Teophileos

Teophileos

    I am who I am, so don't even try to think about bothering me

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,180
  • Înscris: 02.01.2007

View PostMarius3k, on 29 mai 2015 - 22:42, said:

Nu se pune. Uite o reteta pe care am facut-o de foarte multe ori si nu am simtit nevoia de salami, prosciutto sau alte cele.
Glumești Posted Image desigur ...
Ingrediente pentru 4 buc. pizza "Quattro Stagiuni" :
4 blaturi (fie cumparate, fie preparate acasa),
400 gr mozzarella (o poti inlocui cu cascaval),
200 gr sunca / prosciutto cotto,
200 gr salam uscat feliat foarte subțire,
200 gr masline,
200 gr ciuperci,
200 gr suc de rosii,
busuioc,

oregano,
capere,
un catel de usturoi,
sare,
piper

Edited by Teophileos, 29 May 2015 - 22:58.


#13
Solarcells

Solarcells

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 410
  • Înscris: 12.03.2015
Brânza ”Mozzarella” este practic tot secretul pentru o pizza adevărată,iar dacă ai caș proaspăt de bivoliță și un sos de roșii bio,atunci restul condimentelor nici nu mai contează cu o singură condiție să nu le pui cu lopata,pentru că rețeta de pizza la origine era mâncarea țăranului sărac din Italia de sud,practic o turtă din aluat  pe care se adăuga bucățele de caș proaspăt,roșii și ceva busuioc,nicidecum tot felul de salamuri și cărnuri !Posted Image

#14
deziluminatorul

deziluminatorul

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 193
  • Înscris: 11.04.2015
Vad ca e plin de experti in istoria italiei pe aici..

#15
balauru69

balauru69

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,869
  • Înscris: 27.08.2005
Pune frate ce salam gasesti, sa fie crud uscat si fara prea multa grasime.

Edited by balauru69, 29 May 2015 - 23:34.


#16
Solarcells

Solarcells

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 410
  • Înscris: 12.03.2015

View Postdeziluminatorul, on 29 mai 2015 - 23:19, said:

Vad ca e plin de experti in istoria italiei pe aici..

Am 13 ani de când lucrez în Italia și sute de pizza pe care le-am mâncat prin restaurantele lor,așa că mă pot numi cunoscător al acestui preparat,fără să fiu luat peste picior de unii care au mâncat pizza românească ”cu de toate”,fără nici o legătură cu rețeta clasică de pizza napoletană !Posted Image

Edited by Solarcells, 29 May 2015 - 23:43.


#17
stlk

stlk

    Spartan Officer

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,438
  • Înscris: 15.07.2008

View PostTeophileos, on 29 mai 2015 - 22:39, said:

Salam venețian "pikok"
Asta e marca Lidl ? pai mai bine asteapta pana luni 1 (iunie ) cand incepe Saptamana Italiana si isi cumpara Prosciutto Cotto Feliat la 7.77 Lei (100g) stai ca scriu prostii ! Prosciutto nu tine loc de salam si se pun amandoua.

Edited by stlk, 30 May 2015 - 00:46.


#18
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,477
  • Înscris: 04.05.2006
Sssalam sssasesc (original italian :lol:)

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate