Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Ce ai mancat azi?
Last Updated: Jun 26 2024 20:03, Started by
Jo_jo
, Aug 26 2005 10:34
·
273
#23438
Posted 17 March 2019 - 16:10
#23439
Posted 17 March 2019 - 19:54
Micicei" și pizzeta"
O înghețată Best, cu fulgi de migdale. Attached Files |
#23441
Posted 18 March 2019 - 06:52
pt saptamana asta, la pachetel: o friptura din spata, lasata la marinare uscata cam 1 zi jumate, foc mic, bbq sauce la final.
ieri: un praz cu masline facut tot la cuptor, cu foarte putin ulei si multe masline, care a mers foarte bine alaturi de mei fiert Attached FilesEdited by irina2014, 18 March 2019 - 06:55. |
#23442
Posted 18 March 2019 - 07:23
#23443
Posted 18 March 2019 - 07:24
irina2014, on 18 martie 2019 - 06:52, said:
ieri: un praz cu masline facut tot la cuptor, cu foarte putin ulei si multe masline, care a mers foarte bine alaturi de mei fiert Ce-mi place, esti ca mine, prietena cu bulionul. Ieri am facut o tocana de cartofi cu carne si multa multa ceapa. In blind ca eu tin post. Am luat 10 din zece de la fimiu care e tata mofturosilor. m-am saturat din miros. Attached Files |
#23444
Posted 18 March 2019 - 08:03
La bulion m-ați pierdut
Nu suport mâncărurile cu bulion, in special tocănițele. Apropos, când ții post poți gusta mâncarea de dulce, dacă o gătești pentru alții. Nu ai voie sa mănânci, sa guști e ok. |
#23445
Posted 18 March 2019 - 08:30
Culmea e ca nu sunt prietena cu bulionul, dar la praz pun (am folosit passata), desi si aici am exagerat (am zis sa termin cutia), la aproape 4 kg de praz, vreo 2 cepe mari si muuulte masline.
Sarmalele, varza calita - max 1 lingura, restul de roseata e de la boia. In sarmalele din varza proaspata pun rosii crude. La mancarea de cartofi, fripturi - niciodata nu pun bulion/pasta, numai paprica Imi place (mananc si simplu, din borcan, mor dupa supa de rosii), dar ii schimba gustul, acopera alte arome. De mancat, mananc oricum ) Edited by irina2014, 18 March 2019 - 08:33. |
#23446
Posted 18 March 2019 - 09:04
Obiceiul cu bulionul e chestie munteneasca si sudica.
Cand am cunoscut-o pe nevasta-mea brasoveanca nici nu stiau ce e ala bulionul. Plus ca la restaurant dadea frunzele din ciorba pe farfurie. Acu fara bulion,rosii si leustean nu mai poate. |
|
#23447
Posted 18 March 2019 - 10:37
imi plac ambele... tendinte, dar supa e supa (clara, dulce, fara legume, cu taitei/galuste, fara cartofi) si ciorba e ciorba (acra etc, cu leustean
chiar, poate bag o supa de gulii |
#23449
Posted 18 March 2019 - 15:35
#23450
Posted 18 March 2019 - 15:41
aaah, eu ziceam "bulion" asa, generic: pasta, suc etc - ceva pe baza de rosii
Edited by irina2014, 18 March 2019 - 15:57. |
#23451
Posted 18 March 2019 - 16:48
Și eu la fel
Folosesc doar la sarmale și la oaie (doua linguri la un ceaun ) |
|
#23452
Posted 18 March 2019 - 20:36
Lapte cu orez...cum nu ma impac cu zaharul, am adaugat o lingura de fructe uscate si e numai bun.
20190318_201747.jpg 288.04K 12 downloads |
#23453
Posted 18 March 2019 - 20:38
richelieu, on 18 martie 2019 - 08:03, said:
La bulion m-ați pierdut Nu suport mâncărurile cu bulion, in special tocănițele. Apropos, când ții post poți gusta mâncarea de dulce, dacă o gătești pentru alții. Nu ai voie sa mănânci, sa guști e ok. Le faci cu rosii proaspete in loc de bulion? sau nu faci tocanite deloc ? mie imi place cu rosii pasate, mai strecor si o lingura de bulion, de control ca sa zic asa |
#23454
Posted 18 March 2019 - 21:16
Rosiile se folosesc in exces - dupa mine - in bucataria turca, probabl de aici e si influenta noastra.
|
Anunturi
▶ 1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users