Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Demolarea blocurilor prea vechi s...

Alimentare motor stea-triunghi

Contact pornire aproape blocat de...

Nonce cu Javascript si Nginx pt I...
 Sigma 28-45mm F/1.8

BT extragere parere va rog

Legate boxe la 2 surse

Cand ajung banii de la banca dupa...
 Beneficii angajare somer

Divani&Sofa

Caut software antic Kasperski Ant...

Intrebare despre ppc (fostul enel)
 Radiator spart? Pierdere freon - ...

Grafice Tesla model Y LR

Sfat achizitie lumini DSLR

Sfat cumparare moneda de aur
 

Noua structură la pachetele U.P.C./prețuri/etc.

- - - - -
  • Please log in to reply
79 replies to this topic

#55
PORTOCAL

PORTOCAL

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,578
  • Înscris: 03.03.2006

View PostCobb, on 15th September 2010, 16:40, said:

Aceste modificari vin pt a pregati terenul ofertelor DOCSIS 3: 100Mbps la 60 RON (sau ceva de genul asta)

Inca lucreaza la servere dar ECHIPAMENTELE AU SOSIT   :rolleyes:

Amenintari din astea am tot auzit.

Din putzul gandirii UPC:

UPC Romania, unul dintre principalii operatori telecom pe piata locala, vrea sa targeteze tot mai mult tinerii pana in 22-25 de ani, acestia fiind mai atasati de branduri si mai putin atenti la pret, a declarat pentru Wall-Street Dragos Militaru, directorul comercial al operatorului cu afaceri de 116 milioane de euro anul trecut.

Deci tinerii astia de 22-25 de ani, plini de bani, vor deveni clienti UPC pentru ca iubesc brandul. Faptul ca internetul e scump si merge prost, nu conteaza... doar iubesc brandul. OMG, inteligentii astia pe ce lume traiesc??

#56
G-Unit//FuLLReSpecT

G-Unit//FuLLReSpecT

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 322
  • Înscris: 05.11.2005

View PostCobb, on 15th September 2010, 23:40, said:

Aceste modificari vin pt a pregati terenul ofertelor DOCSIS 3: 100Mbps la 60 RON (sau ceva de genul asta)

Inca lucreaza la servere dar ECHIPAMENTELE AU SOSIT   :rolleyes:

Care teren ? Care servere ? Să fim serioși. Au spus că la jumătatea anului vor mării vitezele - nu s-au ținut de cuvânt. Ți se pare că ăsta este comportament de companie serioasă ? Aștept alternativa (ști tu de unde) după care o să le zic pas. Norocul UPC este că se mișcă cam greu alternativa cu infrastructura în anumite orașe.  :peacefingers:

#57
ionut198202

ionut198202

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 139
  • Înscris: 30.08.2010
au sosit echipamenetele  :cheers: :clapping: :clapping: :clapping:

nui la fel de grav cand spui ceva si nu te poti tine de cuvant decat atunci cand introduci o taxa de 5 lei fara instintarea abonatilor

#58
alyn_01

alyn_01

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 615
  • Înscris: 31.08.2007
UPC isi modifica portofoliul de servicii in lupta pentru noi clienti si mentinerea bazei actuale de abonati

UPC Romania, unul dintre cei mai mari jucatori de telecom pe piata locala, a lansat un nou portofoliu de servicii pentru a atrage noi clienti, dar si pentru a-i retine pe cei actuali, in contextul in care in telecomunicatii pretul este un factor esential, iar Romtelecom ataca din ce in mai mult pozitia companiei pe segmentul de televiziune, cel mai important business al operatorului controlat de americanii de la Liberty Global.


Prin noua oferta a UPC, clientii pot alege din trei pachete predefinite ale caror preturi variaza intre 35 si 80 de lei (fara TVA) sau isi pot alcatui propria varianta, fiind posibile 60 de combinatii.


Astfel, utilizatorii actuali sau potentiali ai UPC pot alege dintre pachetele Optim (viteze de download la internet de pana la 3 Mbps, televiziune cu 60 de programe si apeluri gratuite si nelimitate in reteaua UPC), Familia (internet cu viteze de 15 Mbps, televiziune cu 93 de canale si apeluri gratuite si nelimitate in reteaua UPC) si cel Maxim (internet cu viteze de 25 Mbps, 115 programe de televiziune si apeluri gratuite si nelimitate in reteaua UPC).


„Piata s-a maturizat si este foarte putin loc de crestere in privinta volumelor. Nevoile si aplicatiile se dezvolta, dar sunt franate de contextul economic si de aceea am incercam sa venim cu solutii in functie de bugetul fiecaruia. In conceperea noului portofoliu UPC am luat in calcul dinamica nevoilor si asteptarilor consumatorilor, dorind sa venim in intampinarea lor intr-un context macro-economic dificil.”, afirma Dragos Militaru, director comercial UPC Romania.


Pe de alta parte, prețul serviciului de baza de televiziune digitala a ajuns la acelasi nivel cu cel al televiziunii analogice prin cablu (20 de lei, fara TVA), iar optiunile pentru televiziunea de inalta definitie (HD) si DVR (facilitate care permite abonatilor sa inregistreze programele pe care doresc sa le vizioneze) pot fi achizitionate acum de catre toti abonatii la serviciul de televiziune digitala, indiferent de pachetul detinut.


Segmentul de televiziune digitala este o zona pe care operatorul mizeaza pentru a creste in urmatoare perioada intrucat acest serviciu poate adauga diverse facilitati premium precum HD ori DVR care inseamna atat o diferentiere fata de ceilalti competitori, dar mai ales venituri mai mari.


De altfel si ceilalti competitori se bazeaza pe trecerea a tot mai multi abonati de la serviciile de televiziune analogica la cele digitale, Romtelecom lansand in urma cu o saptamana televiziune digitala prin cablu prin intermediul companiei NextGen in timp ce Niculae Plesa, vicepresedintele pentru operatiuni comerciale si de marketing al RCS&RDS declara de curand pentru Wall-Street ca este posibil ca pana la finalul lui 2012 aproape toti clientii companiei sa treaca de la televiziune analogica la cea digitala.


In iunie, UPC avea peste 440.000 de clienti de cablu digital si televiziune digitala prin satelit (DTH), aceste servicii fiind singurele segmente pe care compania a crescut in al doilea trimestru al acestui an fata de primele trei luni din 2010, operatorul diminuandu-si pentru prima data dupa mai multi ani numarul de abonati pe telefonie si internet, comparativ cu trimestrul precedent.


Pe de alta parte, Romtelecom inregistra la finalul primului semestru peste 930.000 de abonati de digital (DTH si IPTV - televiziune prin protocolul de internet), in timp ce RCS&RDS avea in decembrie anul trecut 1.100.000 de clienti de DTH si 1.600.000 de utilizatori de televiziune prin cablu analogic si digital, oficialii operatorului neoferind date despre numarul de clienti doar pe segmentul digital.


„In ceea ce priveste volumele, internetul are cea mai mare crestere, televiziunea va creste, dar nu semnificativ, in timp ce piata de telefonie fixa si mai ales cea mobila este deja matura. Insa ca valoare toate aceste segment au potential de crestere”, a explicat Severina Pascu, directorul financiar al operatorului, referindu-se la preturile mici de pe piata locala.


De exemplu, consumatorii romani platesc pentru acelasi continut de cinci ori mai putin decat cei olandezi, venitul mediu per utilizator (ARPU) pe segmentul de televiziune incepand de 20 de lei, iar pe internet fiind de circa 20-30 de lei, a afirmat Jack Mikaloff, directorul general al UPC Romania, adaugand ca dintre cele 14 filiale europene ale Liberty Global, grupul american care detine UPC, in tara noastra si in Bulgaria sunt inregistrate cele mai mici preturi.


Pe de alta parte, oficialul UPC crede ca venitul mediu per utilizator nu va creste semnificativ cat timp Romania nu va reusi sa iasa din situatia economica dificila in care se afla, iar scaderea in continuare ar ARPU poate fi distructiva pentru piata de telecomunicatii locala.


De exemplu, Dragos Militaru declara recent pentru Wall-Street ca cel putin atata timp cat Romania nu va avea crestere economica, preturile vor fi cele care vor face legea pe piata de telecomunicatii.


“Suntem in faza finala de consolidari, probabil va mai dura un an sau doi aceasta faza in care ceilalti competitori continua sa faca achizitii de retele mici. Urmeaza probabil niste consolidari mai masive, dar cred ca intr-un an sau doi aceasta etapa se va termina si dupa aceea focusul va fi pentru diferentierea prin calitatea serviciilor, iar atunci preturile vor fi undeva in plan secundar”, afirma de curand, directorul comercial al companiei.


Daca RCS&RDS, dar mai ales Romtelecom continua sa faca achizitii, cel de-al doilea operator fiind un jucator foarte agresiv in ceea ce priveste preluarile de companii mai mici, oficialii UPC spun ca studiaza piata, segmentul care ii intereseaza fiind in general furnizorii de televiziune.


Pe de alta parte, Jack Mikaloff a infirmat zvonurile despre o posibila plecare a acestuia de la conducerea UPC Romania sau despre o iesire a operatorului de pe piata locala.


In prima jumatate a anului, UPC a avut venituri de 62,3 milioane de euro in crestere cu 1,3 milioane de euro comparativ cu ianuarie-iunie 2009.


Totodata, compania a inregistrat venituri de 30,8 milioane de euro in al doilea trimestru al acestui an, in crestere cu aproximativ 0,3 milioane de euro fata de aceeasi perioada a anului trecut, dar mai putin cu aproximativ 0,7 milioane de euro mai putin fata de primele trei luni ale anului.


Campania de comunicare a noului portofoliu de servicii este prima semnata de McCann Erickson, noua agentie de creatie a operatorului, va incepe in week-end si va dura sase saptamani.

                                                                                                                               Sursa:wall-street.ro

#59
slai

slai

    User Incredibil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,937
  • Înscris: 25.01.2007

View PostG-Unit//FuLLReSpecT, on 15th September 2010, 23:05, said:

Care teren ? Care servere ? Să fim serioși. Au spus că la jumătatea anului vor mării vitezele - nu s-au ținut de cuvânt. Ți se pare că ăsta este comportament de companie serioasă ? Aștept alternativa (ști tu de unde) după care o să le zic pas. Norocul UPC este că se mișcă cam greu alternativa cu infrastructura în anumite orașe.  :peacefingers:


nu ai vazut ca s-au marit vitezele cu 50%??? de la 2mega la 3 mega???

#60
Skoopman

Skoopman

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 531
  • Înscris: 21.11.2008
Ce nu inteleg eu: Daca aleg in configurator TV digital optim, Speed 15 Mbps si ALO esential, primesc un discount de 5 lei. De ce oare? Alta combinatie nu merge pentru discount.

#61
dan965

dan965

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 733
  • Înscris: 13.10.2009
noi,cei care avem abonamentele in perioada contractuala,vom pute sa beneficiem de noile pachete? :naughty:
ce m-i se pare interesant,este faptul ca iti poti configura singur pachetul.

#62
ageofdark

ageofdark

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,815
  • Înscris: 18.06.2007

View Postdan965, on 18th September 2010, 16:48, said:

noi,cei care avem abonamentele in perioada contractuala,vom pute sa beneficiem de noile pachete? :naughty:
ce m-i se pare interesant,este faptul ca iti poti configura singur pachetul.
De ce nu suni la 0311000872 ?

#63
dc2shit

dc2shit

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 628
  • Înscris: 01.12.2007
Eu am facut "migrarea" azi, prin telefon .... Si o sa platesc 86 de ron cu tva pe pachetul upc familia (2 stb-uri sd) si internetul de 25 mb/s, pana acum am platit 90 de ron pe aceasi configuratie dar cu internet de 12 mb/s. Pana la urma e ok :).

Edited by dc2shit, 18 September 2010 - 18:20.


#64
dan965

dan965

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 733
  • Înscris: 13.10.2009

View Postdc2shit, on 18th September 2010, 19:19, said:

Eu am facut "migrarea" azi, prin telefon .... Si o sa platesc 86 de ron cu tva pe pachetul upc familia (2 stb-uri sd) si internetul de 25 mb/s, pana acum am platit 90 de ron pe aceasi configuratie dar cu internet de 12 mb/s. Pana la urma e ok :).
ai prelungit contractul?
este inclusa si telefonia in pachet?

#65
lucianteo6

lucianteo6

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,091
  • Înscris: 27.09.2005
La fiecare pachet de tv este inclus in pret si un mediabox?la configurare apare +5 lei ,etc...si nu imi dau seama daca este in plus fata de pretul pachetului tv sau nu.

#66
feribalint

feribalint

    Il Consigliere

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,464
  • Înscris: 24.05.2010
La pachet Maxim iti apare 55 ron din care 50 este pachetul si 5 este STB.In caz ca vrei HD te costa 50+15(stb hd fara dvr)sau 50+25(stb hd cu dvr)

View Postlucianteo6, on 18th September 2010, 19:44, said:

La fiecare pachet de tv este inclus in pret si un mediabox?la configurare apare +5 lei ,etc...si nu imi dau seama daca este in plus fata de pretul pachetului tv sau nu.


#67
dc2shit

dc2shit

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 628
  • Înscris: 01.12.2007

View Postdan965, on 18th September 2010, 19:22, said:

ai prelungit contractul?
este inclusa si telefonia in pachet?

Eu nu am telefon de la ei. Ca urmare in optiunile mele nu era trecut telefonul, si da am prelungit contractul. Si se poate face migrarea si fara telefon, cu clauza prelungirii contractului pe un an.

#68
vladdeh

vladdeh

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 189
  • Înscris: 15.12.2009
Daca s-ar putea face migrarea fara a prelungi contractul :dribbledrool:

#69
dc2shit

dc2shit

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 628
  • Înscris: 01.12.2007

View Postvladdeh, on 20th September 2010, 18:07, said:

Daca s-ar putea face migrarea fara a prelungi contractul :dribbledrool:

Stai calm ca pana la urma nici pe mine nu m-au transferat! Dupa ce mi-au zis sambata ca totul e ok si luni se activeaza noua oferta (25 mb/s ) in modem si la tv. Or revenit azi cu un telefon, ca cica nu se poate, ca sunteti inca sub contract inca 3 luni. Saptamana asta ma duc si ma cert cu ei, abonamentul meu fiind expirat de 1 an, si nu am mai prelungit/ acceptat vreo oferta de atunci.

#70
V1erme

V1erme

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 739
  • Înscris: 05.09.2010

View Postdc2shit, on 20th September 2010, 20:12, said:

Stai calm ca pana la urma nici pe mine nu m-au transferat! Dupa ce mi-au zis sambata ca totul e ok si luni se activeaza noua oferta (25 mb/s ) in modem si la tv. Or revenit azi cu un telefon, ca cica nu se poate, ca sunteti inca sub contract inca 3 luni. Saptamana asta ma duc si ma cert cu ei, abonamentul meu fiind expirat de 1 an, si nu am mai prelungit/ acceptat vreo oferta de atunci.
Daca te trecea acum pe oferta mai ieftina, UPC pierdea niste bani. E normal sa tina cu dintii de contracte si de fiecare banut.
Ce mi se pare mie aberant in acest comportament este ca iti permite sa reziliezi, fara taxa de reziliere, asa cum scrie in legea 161/2010, dar nu permite userilor sa opteze pentru o oferta mai ieftina, decat dupa expirarea contractului.
E interesant de vazut daca cineva care mai are ~ 3-6 luni sau mai mult de contract reziliaza, iar a doua zi semneaza un nou contract, beneficiaza de oferta mai ieftina?

#71
vladdeh

vladdeh

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 189
  • Înscris: 15.12.2009

View PostV1erme, on 20th September 2010, 20:51, said:

Daca te trecea acum pe oferta mai ieftina, UPC pierdea niste bani. E normal sa tina cu dintii de contracte si de fiecare banut.
Ce mi se pare mie aberant in acest comportament este ca iti permite sa reziliezi, fara taxa de reziliere, asa cum scrie in legea 161/2010, dar nu permite userilor sa opteze pentru o oferta mai ieftina, decat dupa expirarea contractului.
E interesant de vazut daca cineva care mai are ~ 3-6 luni sau mai mult de contract reziliaza, iar a doua zi semneaza un nou contract, beneficiaza de oferta mai ieftina?
Ha ar fi amuzant daca ar incerca cineva faza asta si le-ar reusi :)

Apropo dc2shit a zis ca lui de fapt i-a expirat contractul iar ei i-au zis ca mai are 3 luni

#72
qqq31

qqq31

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 199
  • Înscris: 12.04.2007
Am fost si eu si am intrebat la casierie. Mi-a zis fata ca migrarea se poate face face de la vechile abonamente, insa doar TV+internet. Nu am putut sa modific doar internetul de la 12 la 25. Plus prelungirea contractului cu un an.  Pretul e aproape identic cu ce platesc acum deci e doar un castig la viteza de net. Mi-a mai zis ca modificarea la internet si tv se face instant, in momentul cand sunt eu acolo si am terminat de semnat. Si asta e bine, ca in trecut ziceau ca doar de la inceputul lunii urmatoare.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate