Salt la conținut

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Caut software antic Kasperski Ant...

Radiator spart? Pierdere freon - ...

Sfat achizitie lumini DSLR

Sfat cumparare moneda de aur
 Daca am un filet stricat la fuzet...

Transferurile de active intre bro...

Solutie amenajare interior apartm...

Probleme priza carlig de remorcare
 UST.FR vs NQSE.DE (ETF pe Nasdaq)

Autoturismele BMW nu semnalizeaza...

Reparatie VFD

ETF termen lung VWCE vs VUAA.
 Doua cabluri, o priza

Cele mai verzi zone din Capitala ...

Igienizare instalatie climatizare

Topologie retea si alegere echipa...
 

Homosexualitatea

- - - - -
  • Acest subiect este blocat Acest subiect este blocat
3158 răspunsuri în acest subiect

#73
Mosotti

Mosotti

    Geniu umil

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 33.295
  • Înscris: 21.04.2004
de ce exista festivalul berii?

#74
Mirovaia_Scorb

Mirovaia_Scorb

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.722
  • Înscris: 30.03.2004

arunescu, on May 23 2005, 09:16, said:

“Gay Fest 2005”, festivalul dedicat minoritatilor sexuale, incepe astazi in Capitala. Manifestatia va dura o saptamina si urmareste familiarizarea societatii romanesti cu subcultura gay. Cel mai controversat dintre evenimentele “Gay Fest”-ului este marsul lesbienelor, homosexualilor, bisexualilor si al transsexualilor prin centrul Bucurestiului. Organizatorii sustin ca autoritatile locale, dupa ce initial si-au dat acceptul vizavi de ora si traseul manifestatiei, au revenit zilele trecute asupra deciziei. Primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, sustine ca homosexualii sint liberi sa se plimbe pe oriunde, dar nici intr-un caz prin centrul orasului.
Intentia minoritatilor sexuale de a defila, la sfirsitul saptaminii, prin centrul Capitalei s-a lovit de refuzul reprezentantilor municipalitatii. Organizatorii afirma ca, initial, au obtinut autorizatie de la primarie, dar, apoi, aceasta a fost anulata.
“Vrem sa aratam ca in Romania exista minoritati sexuale si vrem sa ii incurajam pe cei care nu sint gay sa se solidarizeze cu noi”, a explicat Florin Buhuceanu, presedintele Asociatiei Accept.

<{POST_SNAPBACK}>


Poate mă las condus de instincte dar homosexualitatea masculină mă face să vomit.Adică indivizii ăștia vor să aducă la rang de normalitate BOALA ?Presupunând că stau la coadă la pâine, aș putea deveni subiectul de admirație al unui homosexual ?Cei care au probleme de acest gen trebuie să fie foarte conștienți că orientarea lor sexuală nu este decât efectul unui dezechilibru energetic prezent în ființa lor aflîndu-se în perfectă "armonie" cu poluarea, perversitatea și violența omniprezentă.
De altfel parca era un articol în Libertatea despre dezechilibrul nașterilor, comparat pe sexe.
Numărul de nou-născuți de sex masculin este mult mai mare decăt cel de sex feminin.O cauză concretă ar fii unii compuși nocivi ce rezultă din arderea benzinelor și poluează astfel atmosfera.

#75
lkv

lkv

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 172
  • Înscris: 18.05.2004

Quote

Presupunând că stau la coadă la pâine, aș putea deveni subiectul de admirație al unui homosexual ?

Daca arati nashpa probabil ca nu.

Quote

Vreau sa inteleg de ce trebuie sa defileze prin centrul Bucurestului ? In ce scop ? De ce trebuie sa existe un festival gay ?

Quote

de ce exista festivalul berii?

Festivalul trebuie sa existe pentru ca exista un grup de persoane care si-l doresc. Manifestarea trebuie sa existe conform dreptului fiecaruia la libera exprimare. Nu te opreste nimeni sa defilezi si sa te mandresti ca esti hetero. Nu prea ai de ce sa o faci pentru ca tie nu ti s-au ingradit niciodata anumite drepturi. Alt exemplu: festivalul berii. Un loc unde de obicei nu ma duc...multa inghesuiala...multi tarani/taranci s.a.m.d. care personal ma enerveaza. D-aia evit sa merg acolo. Optiunea mea nu?

Editat de lkv, 26 mai 2005 - 23:36.


#76
Radu161

Radu161

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 344
  • Înscris: 14.03.2005

Codreanu, on May 26 2005, 20:28, said:

Vreau sa inteleg de ce trebuie sa defileze prin centrul Bucurestului ? In ce scop ? De ce trebuie sa existe un festival gay ?

Dca a fi gay e o chestie "normala" de ce se face atat caz de ea ? De ce nu exista un festival si un mars al heterosexualilor ? Sau a fi hetero nu mai e la moda ?

<{POST_SNAPBACK}>

Pentru că mult lăudata UE susține libertatea de exprimare, deci și homosexualii&Co.  :puke:
Păi, în stilul ăsta, mai bine nu ne integrăm în UE pentru că o să luăm mUE la greu. (scuzați exprimarea colorată, dar cam ăsta e adevărul).

Editat de Radu161, 27 mai 2005 - 08:20.


#77
cerbra

cerbra

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.147
  • Înscris: 28.12.2003
Chiar nu inteleg ce aveti cu bietii oameni. Am prieteni si homosexuali si lesbi.Si nui sunt cu nimic mai prejos.Ba din contra, sunt toti niste tipi(e) extraordinari(e).

#78
mars0212

mars0212

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 2.109
  • Înscris: 04.05.2004

Radu161, on May 27 2005, 08:18, said:

Pentru că mult lăudata UE susține libertatea de exprimare, deci și homosexualii&Co.  :puke:
Păi, în stilul ăsta, mai bine nu ne integrăm în UE pentru că o să luăm mUE la greu. (scuzați exprimarea colorată, dar cam ăsta e adevărul).

<{POST_SNAPBACK}>



Se spune deseori ca mentalitatea romanului este gresita. Asta este mentalitatea ta, aia este mentalitatea UE, noi suntem intr-un fel, ei sunt alt fel de oameni. Dar hai sa ne uitam putin la UE si la Romania si sa vedem care sunt urmarile acestor diferente de opinii.

Daca tu crezi ca este mai bine in Romania decat in Spania, Italia, Franta, chiar si in Ungaria atunci...inseamna ca nu stii cum este acolo.

#79
TAPAS

TAPAS

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.816
  • Înscris: 22.04.2005
http://ro.altermedia.info/?p=2277

CUM TE AFECTEAZÃ PE TINE “CÃSÃTORIILE” ÎNTRE HOMOSEXUALI
Filed under: Minoritati Familie— @ 8:03 am
  
Bogdan Mateciuc

MULTI OAMENI nu realizează de ce este extrem de important să luăm atitudine acum. Am auzit cu totii refrenul favorit al activistilor homosexuali - “ce-ti pasă tie? ce treabă ai tu cu asta?” În sens larg, “asta” are putin de-a face cu căsătoria propriu-zisă, pentru că propaganda homosexuală se referă la mult mai mult.

Nu e vorba de căsătorie sau beneficii…

Interesant, în cele câteva locuri în care homosexualii au câstigat dreptul de a se “căsători”, foarte putini dintre ei s-au căsătorit. La fel stau lucrurile si cu “uniunile civile” si cu beneficiile din asigurări.

De exemplu, General Motors este prezentată pe site-ul Human Rights Campaign ca fiind una dintre “companiile prietene” ale homosexualilor, după o luptă îndelungată dusă pentru a o obliga să ofere pachete de asigurări si alte beneficii pentru “partenerii” homosexuali. Câti dintre angajatii GM au ales să-si includă partenerul homosexual în asigurarea de sănătate? Potrivit lui GM, numai 166 de angajati, adică a suta parte dintr-un procent din toti angajatii companiei.

Adevărata victorie…

Adevărata luptă se dă pentru acceptarea si recunoasterea juridică, fortată, a homosexualitătii în viata publică si privată. Lupta îndârjită pentru “căsătoria homo” este legată în realitate de obsesia homosexualilor ca societatea să le accepte apucăturile, si de ideea lor că fără a fi fortati prin lege, noi n-o să-i acceptăm niciodată.


Făcând din comportamentul homosexual o chestiune legală, sub forma unei “căsătorii” sau “uniuni civile”, se ajunge astfel la recunoasterea de către stat a acestui comportament, recunoastere care atârnă foarte greu în balantă.

Atunci când “căsătoria” homo devine lege, societatea trebuie să se astepte la o multime de consecinte nebănuite - lucruri pentru care activistii homosexuali muncesc din greu de multă vreme:

• Hărtuirea juridică a celor care nu acceptă homosexualitatea. Astăzi, în Statele Unite, asociatia Cercetasilor este dată afară din scoli si i se refuză folosirea proprietătii publice pentru programe, din cauza principiilor lor ferme de a nu accepta în rândurile lor homosexuali. Relativ recent, pe 14 aprilie 2004, un judecător din San Diego a decis că Cercetasii nu pot folosi un parc detinut de municipalitate pentru că ar fi o “organizatie discriminatoare”.

• Programe pro-homosexualitate în scoli, protejate prin lege. Programele “de constientizare” în scoli se derulează acum într-o manieră clandestină, fără informarea părintilor. Conducerea scolii dă înapoi atunci când părintii află si protestează. Odată cu legalizarea “căsătoriilor” homo, activitatea homo-sexuală, relatii si “cultura” homosexuală vor fi recunoscute legal si considerate ca normale. A nu permite asemenea programe în scoli se va chema discriminare. Profesorii vor putea să-si prezinte relatiile homosexuale (împreună cu fotografii ale partenerilor) fără teamă de reactiile părintilor. La urma urmei, dacă relatiile homosexuale sunt prevăzute în lege, ele trebuie acceptate. Adunările si alte activităti pentru copii, în care se pune semn de egalitate între homosexualitate si heterosexualitate, vor fi perfect legale.

• Implementarea unui limbaj homo în scoli. În scoli si în alte institutii publice, “sot si sotie” sau “tată si mamă” vor fi înlocuite cu “partener si partener” sau “sot si sot” sau “părinte si părinte”. În unele scoli publice din SUA deja s-a trecut la un asemenea limbaj. În curând va deveni obligatoriu. În SUA, sărbătorirea Zilei Mamei sau Zilei Tatălui e deja interzisă în unele scoli.

• Actualizarea legislatiei anti-discriminare.  Legea Uniunilor Civile redactată de senatul statului Massachusetts în ianuarie este o declaratie clară despre ceea ce ne asteaptă. Se actualizează legislatia anti-discriminare, în sensul că nimeni nu va mai putea face deosebire între căsătorie (normală) si uniunea civilă a doi homosexuali. Cu aplicare firmelor, bisericilor, persoanelor fizice, etc.

• Toate aspectele economiei si vietii publice.  Astfel, după legalizarea “căsătoriilor” homo, toate firmele, bisericile, companiile de asigurări, magazinele, etc. vor trebui să privească “căsătoriile” homo la fel ca si căăstoriile normale, sub toate aspectele. O firmă care nu oferă aceleasi beneficii sau tratament pentru ei, sau un magazin pentru mirese care nu se adaptează cerintelor lesbienelor vor încălca astfel legea. (În România, în urma actiunilor asociatiei homosexualilor, compania TAROM a fost amendată pentru că oferta ei de Valentine’s Day se adresa numai cuplurilor formate din persoane de sex opus.)

• Bisericile si adoptiile homosexuale.  Chiar astăzi, misiunile catolice din statul Massachusetts sunt fortate de către stat să încredinteze copii orfani cuplurilor de homosexuali spre adoptie, altfel ele pierzându-si subventiile publice. (Din păcate, catolicii se conformează.) Această abordare devine tot mai militantă.

• Amenzi considerabile. În California, o firmă poate fi amendată acum cu până la 150.000 dolari dacă nu-i permite unui bărbat să vină la muncă îmbrăcat ca femeie. Anul trecut, municipalitatea Boston, la presiunea activistilor homosexuali, a emis “pe sest” o hotărâre similară în ceea ce priveste locuintele.

• Atac asupra bisericilor.  ĂŽn SUA s-a declansat deja actiunea de a forta bisericile să piardă scutirea de impozite, dacă nu oficiază cununii între persoane de acelasi sex, sau dacă fac vreo discriminare (chiar în literatura distribuită de ele).

• Legislatia “anti-ură” constituie calul de bătaie al activistilor homosexuali pentru a-i forta pe oameni să accepte homosexualitatea. Totul a început acum câtiva ani în Boston, când un bar a fost amendat cu 100.000 dolari pentru că i-a dat afară pe doi bărbati care se sărutau în public si care provocau tulburări. Acesta e doar începutul.

Se întâmplă deja în Canada. Anul trecut, instantele din Canada au declarat că trebuie legalizate “căsătoriile” între homosexuali. Imediat  a fost adoptată si legislatia anti-ură. Noile legi din Canada îi amenintă pe “dizidenti” cu amenzi, cazier si chiar închisoare. Iată câteva incidente apărute în presă:

[b] • Comisia pentru Drepturile Omului din provincia canadiană Saskatchewan a decis că un anunt de ziar, care mentiona pasajele din Biblie care condamnă homosexualitatea, încălcă drepturile omului. Comisia a decis ca ziarul si Hugh Owens, cel care a publicat anuntul, să plătească câte 1.500 dolari fiecăruia dintre cei trei homosexuali “jigniti” de anunt.

[b] • Scott Brockie, un crestin care detine un magazin de imprimeuri în Toronto, a fost fortat să realizeze niste materiale pentru o asociatie de homosexuali, desi el a afirmat că este fortat astfel să-si încalce convingerile religioase. Comisia de anchetă a declarat că desi dl Brockie este “liber să-si exprime opiniile religioase si să le practice acasă si în comunitatea lui crestină”, în public drepturile homosexualilor prevalează asupra libertătii lui religioase.

[b] • O instantă din provincia British Columbia a confirmat suspendarea pe timp de o lună a unui profesor de liceu care a trimis niste scrisori unui ziar local, arătând că homosexualitatea nu este o orientare fixă, ci o stare care se poate si care trebuie tratată. Profesorul nu a fost acuzat de discriminare, ci de exprimarea unor gânduri pe care statul le găseste ca nepotrivite!!

În Europa, bisericile sunt deja sub tir. Editorialistul John Leo (de la publicatia conservatoare Townhall) observa într-un articol recent:

[b] • În Suedia, predicile sunt mentionate explicit într-o lege anti-ură adoptată pentru a-i proteja pe homosexuali. Ministrul Justitiei a afirmat că orice referire că Biblia condamnă homosexualitatea poate constitui o infractiune, iar un predicator deja a fost pus sub acuzare.”

[b] • În Marea Britanie, politia îl anchetează pe episcopul anglican Peter Forster pentru că a afirmat într-un ziar local: “Unii oameni care sunt homosexuali se pot reorienta. Îi încurajez să se gândească la această optiune”. Politia a trimis procurorului o copie a opiniilor lui Forster, însă dosarul a fost clasat.

[b] • În Irlanda, anul trecut, Consiliul pentru Libertăti Civile a avertizat clerul care distribuia o declaratie a Vaticanului împotriva căsătoriilor homo că ar putea fi acuzat conform legislatiei privind incitarea la ură.

Acestea sunt doar câteva dintre consecintele legalizării “căsătoriei” homo. De aceea cetătenii trebuie să se implice acum si să nu astepte ca autoritătile să-i apere.

#80
Pollux

Pollux

    Mandru ca sunt barbat alb, crestin, heterosexual si liberal-cons

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 36.339
  • Înscris: 28.02.2005
Imi plac animalele. Imi iubesc porcul, si imi place sa ii demonstrez asta si fizic.

Doresc ca societatea sa ma accepte asa cum sunt, si sa mi se recunoasca drepturile. Vreau sa ma casatoresc cu porcul meu si sa infiem un copil.


:cursing:

Editat de Pollux, 31 mai 2005 - 14:13.


#81
mufa

mufa

    Porc misogin

  • Grup: Super Moderators
  • Mesaje: 40.834
  • Înscris: 13.01.2005

Pollux, on May 31 2005, 14:13, said:

Imi plac animalele. Imi iubesc porcul, si imi place sa ii demonstrez asta si fizic.

Doresc ca societatea sa ma accepte asa cum sunt, si sa mi se recunoasca drepturile. Vreau sa ma casatoresc cu porcul meu si sa infiem un copil.
:cursing:

<{POST_SNAPBACK}>

Bravo tie. Porcul e de acord?

#82
maxy

maxy

    Member

  • Grup: Banned
  • Mesaje: 5.089
  • Înscris: 19.06.2004

Pollux, on May 31 2005, 14:13, said:

Imi plac animalele. Imi iubesc porcul, si imi place sa ii demonstrez asta si fizic.

Doresc ca societatea sa ma accepte asa cum sunt, si sa mi se recunoasca drepturile. Vreau sa ma casatoresc cu porcul meu si sa infiem un copil.
:cursing:

<{POST_SNAPBACK}>


Casa de piatra! Ezit sa fac o urare copiilor...

#83
mars0212

mars0212

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 2.109
  • Înscris: 04.05.2004
Astea sunt alte prostii. Dreptul la libera exprimare a opiniilor este foarte important. Poti sa zici ca urasti homosexualii dar sa discriminezi efectiv nu este corect

"Astfel, după legalizarea “căsătoriilor” homo, toate firmele, bisericile, companiile de asigurări, magazinele, etc. vor trebui să privească “căsătoriile” homo la fel ca si căăstoriile normale, sub toate aspectele. O firmă care nu oferă aceleasi beneficii sau tratament pentru ei, sau un magazin pentru mirese care nu se adaptează cerintelor lesbienelor vor încălca astfel legea. (În România, în urma actiunilor asociatiei homosexualilor, compania TAROM a fost amendată pentru că oferta ei de Valentine’s Day se adresa numai cuplurilor formate din persoane de sex opus.)" Nu vad care este problema in aceasta situatie spre exemplu.

#84
andyv

andyv

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 586
  • Înscris: 08.07.2003

mars0212, on May 31 2005, 14:20, said:

Astea sunt alte prostii. Dreptul la libera exprimare a opiniilor este foarte important. Poti sa zici ca urasti homosexualii dar sa discriminezi efectiv nu este corect

"Astfel, după legalizarea “căsătoriilor” homo, toate firmele, bisericile, companiile de asigurări, magazinele, etc. vor trebui să privească “căsătoriile” homo la fel ca si căăstoriile normale, sub toate aspectele. O firmă care nu oferă aceleasi beneficii sau tratament pentru ei, sau un magazin pentru mirese care nu se adaptează cerintelor lesbienelor vor încălca astfel legea. (În România, în urma actiunilor asociatiei homosexualilor, compania TAROM a fost amendată pentru că oferta ei de Valentine’s Day se adresa numai cuplurilor formate din persoane de sex opus.)" Nu vad care este problema in aceasta situatie spre exemplu.

<{POST_SNAPBACK}>

Dar daca va aparea cineva care va dori sa se casatoreasca cu sora lui (sau poate mama). Toate argumentele folosite de cei ce sustin dreptul homosexualilor de a se casatori se pot aplica si in acest caz... Ai fi de acord cu casatoria intre rude apropiate?

P.S : sa zicem ca persoana respectiva si-a facut o vasectomie.Deci nu pot avea copii.

#85
Mosotti

Mosotti

    Geniu umil

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 33.295
  • Înscris: 21.04.2004
io da.

#86
z0z

z0z

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 626
  • Înscris: 05.05.2003
Pe mine ma enerveaza mutantii astia. Nu intr-atat incat sa ma duc ca sa arunc cu pietre in ei cand umbla pe strada in chiloti urland ca sunt "mandri", da' ma enerveaza. Uneori mi se face mila de ei. Ei, saracii, sufera de o maladie grava si incurabila. Si noi, in loc sa ii ajutam sa se vindece, ba le dorim moartea, ba ii lasam sa se insoare intre ei.

Fenomenul de respingere, spunea un clasic in viata, este perfect normal atunci cand se manifesta dinspre organismul sanatos catre cel malformat/deviat/bolnav.
Cu totii avem o stare de repulsie (recunoscuta sau nu) in preajma handicapatilor, de exemplu, nu?

#87
mufa

mufa

    Porc misogin

  • Grup: Super Moderators
  • Mesaje: 40.834
  • Înscris: 13.01.2005

z0z, on May 31 2005, 14:44, said:

Fenomenul de respingere, spunea un clasic in viata, este perfect normal atunci cand se manifesta dinspre organismul sanatos catre cel malformat/deviat/bolnav.
Cu totii avem o stare de repulsie (recunoscuta sau nu) in preajma handicapatilor, de exemplu, nu?

<{POST_SNAPBACK}>

Well. Pe aici, pe unde sunt temporar, e un tip in scaun cu rotile (din cite am inteles poliomielita).  Omul e jovial, cult, inteligent, extrem de bun profesionist. Ar trebui sa ma uit la el cu repulsie?

#88
z0z

z0z

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 626
  • Înscris: 05.05.2003
Nu stiu. Ma gandesc ca se poate educa si repulsia asta... Omul, se zice, are o judecata bazata pe asocieri de imagini, nu?
Asadar, ca sa descoperim in mod totalmente empiric cum sta treaba asta cu repulsia, care ar fi imaginea asociata poliomelitei ? Eu cred ca mai degraba un carucior pentru invalizi.
Dar imaginea homosexualilor? Un kkt cu un bat in el?

#89
Mosotti

Mosotti

    Geniu umil

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 33.295
  • Înscris: 21.04.2004
si sa-l ungi cu emulsie  :w00t: nu-mi plac handicapatii si nu ma refer la cei fizici, ci la extraterestrii aia care n-au avut nici o sansa din nastere. chiar daca rinjesc tot timpul, sint sigur ca nu-s deloc fericiti...

#90
zahei

zahei

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.463
  • Înscris: 28.08.2002
avem nevoie de mai multe incesturi!

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

Utilizatori activi: 1

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate