Salt la conținut

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
medicament melatonina

La mulți ani @A_Stere!

Vrabia a infundat cosul centralei

Lipsa semnal decodor Kaon NA1000B
 Recomandare sursa!

Avanti Delta Vox

20 de miliarde de euro ingropati ...

Costuri PUZ
 Varsta Biologica vs Varsta Fizica

Disjunctor maxilar - lipsa aparit...

Mutare sediu PFA

Recomandare clinica/medic pentru ...
 Imbatranire prematura

Ranjetul la oameni

recomandare AC 2 dormitoare mici

Ce femeie are si zahar si miere
 

Sciphone i68+

- - - - -
  • Vă rugăm să vă autentificați pentru a răspunde
8 răspunsuri în acest subiect

#1
piticugras

piticugras

    New Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 2
  • Înscris: 04.05.2005
Sciphone i68+
CAND IL CUMPARATI VERIFICATI VERSIUNEA DE FIRMWARE. cea mai veche trebuie sa fie 2008/09/05. (pentru a vedea firmware tastati in dial  *#8375#). In caz contrar tot ce cititi mai jos se refera la alt telefon si atunci o sa il aruncati sau il duceti inapoi.


Design si finisari.

Pentru ca este o clona de iphone aspectul este punctul forte iar chinezul  chiar s-a intrecut pe sine. Materiale de buna calitate, chiar daca e mult plastic senzatia in palma e infinit mai placuta decat la un N95 cu pretentii de cel mai bun telefon din lume. ( cine are N95 stie de ce dar nu recunoaste). Arata exact ca un iphone insa e un pic mai lat, 2-3 mm. Spun asta pentru  ca o husa sau silicon de iphone nu o sa mearga la el (eu am gasit in cora un saculetz potrivit care il si sterge ca o piele de caprioara. 7,5 lei).  Pentru maniaci tre sa spun ca nici alte carcase de iphone branduite cu mar nu merg.  Da, nu are mar. pe spatele lui scrie simplu sciphone i68+ pentru ca domnu chinez si-a facut patent si e mandru acu.

Cutia in care a venit e saracacioasa si jenant de mica in comparatie cu ce vedeti pe youtube la altii. Nu stiu de ce. (imi amintesc ce spectacol vizual a fost cand am luat LG shine, craciunul e modest, zau...) Dar continutul e generos. Pe langa telefon contine un incarcator de masina, casti stereo, doua baterii de 1200 mAh (ale mele asa sunt dar la chinez dotarile depind de buna lui dispozitie), cablu USB, manual spartan de 2 pagini, CERTIFICAT DE GARANTIE  si  un incarcator ciudat pentru baterii. Nu incarca telefonul. Se pune in priza cu tot cu baterie. Ca la acumulatori dar ideea asta pare logica de vreme ce ai doua baterii. O baterie pare sa tina maxim 3 zile. Doar o zi daca ucizi telefonul cu muzice si bluetooth. Probabil ca si ecranul consuma mult…

CD si alte softuri nu exista.  Dar Vista l-a vazut imediat ca SCIPHONE i68+ (Straniu nu?) si l-a instalat ca removable drive. Doua, unul de 2 Mb (in telefon) si unul de 1 Gb (cardul). Fara probleme. Ah, se incarca si de la usb cand e conectat la computer.

Ecranul este urias. Este exact ca cel de iphone , atentie! Exista modele care variaza. In jos, evident. Deci atentie la ce cumparati pentru ca sunt chinezi care copiaza chinezi si arunca cu fake-uri de chinezarii. Dumnezeule….

La Sciphone i68+ pare ok. Se vede bine in lumina soarelui, e clar si culorile mirifice. Ca cum le place in asia..

Meniu.

Meniul e simplist. Cel principal e cel de iphone apoi o ia razna. Parca s-a terminat programul la fabrica de meniuri si nu a mai avut cine sa il continue. Devine tot mai sarac si tot mai neintuitiv. Uneori chiar defect dar fie, e chinezesc…

Tot ce e necesar e la locul lui si isi face treaba. Pentru ca e un touchscreen necesita ceva antrenament pana il poti butona fara sa nimeresti mereu aiurea. Cert este ca pentru asa telefon e surprinzator de bine lucrat si aici.

Sciphone  este dotat si cu un mic Pen care usureaza mult acomodarea si mai ales clickurile pe butoanele foarte mici. Eu am degetele mari deci ma ajuta.
Sunetul in convorbiri este foarte clar. Auzi tare, poate cu un pic de ecou dar sigur se aude grozav iar cei pe care i-am sunat mi-au confirmat entuziasti ca am o voce superba si puternica. Are chiar si speaker care la fel  isi face bine treaba.
Soneriile sunt puternice dar (v-ati obisnuit, nu?), la sms nu se pot adauga sunete noi.

Multimedia.

Oau! E un iphone, smartphone, superfuckinphone de multimedia si asa!

Asa ca ai poze, muzica, video, e-book, internet, etc. dar…

Atat pe internet cat si pe cutie scrie ca are camera de 2 sau in cel mai rau caz 1,3 mp. Chinezii sunt mereu evazivi la chestiile astea… Nu, nu e.

Camera e o jucarie chinezeasca care scoate 320x240 si ca bonus extrapoleaza la 640x480. Deci e mai mult decat inutila. Te prapadesti de ras cand vezi cu cate setari  e burdusita pentru acei amarati de 320x240… Video parca se descurca mai bine  dar in final tot asa. Inutil. Se poate folosi ca webcam. Inca nu am reusit pentru ca am primit (code 10 error) la portul usb. curios pentru ca legatura pe com 4 merge bine la fel si mass storage.

Playerul video e ciudat, Suporta doar 3gp si mp4. Si astea doar cu anumite setari de codare. Le aflati de pe net (am dat linkuri). Mi-a placut cum se misca la videoclipuri (daca sunt codate corespunzator  http://www.sisiphone...p?TOPIC_ID=286) si la fel, le rastoarna pe landcape cand sucesti telefonul.

Playerul audio e chiar reusit, are lista, dar pentru a-l convinge sa citeasca subdirectoare trebuie dezactivata functia refresh list.

Se poate atasa Mp3 la sonerie. Chiar la contacte separat. Dar e munca multa la meniu pana gasesti. Va las voua “placerea” asta.

Sunetul e ok, foloseste doua difuzoare, unul in spate si unul care este casca telefonului deci e stereo si se aude suficient de tare (la fel, depinde de ce chinez l-a facut. Uneori e doar un difuzor). Castile sunt peste medie dar fara pretentii. Evident sunt albe ca la iphone.
Cea mai grozava chestie, la care au muncit sau furat cel mai mult e galeria photo. Are efecte Flo, adica poti frunzari  pozele cu degetul tragandu-le in lateral, zoom cu varful degetului si DA, are accelerometru. Rastorni telefonul si se suceste si poza. Pozele se incarca destul de greu daca sunt din cele peste 2mp (venite din alte telefoane, normal)  deci  e un telefon pentru oameni rabdatori. Wallpaperul nu accepta poze mai mari de 130 de kb. Mda… Nu se pot sterge wallpaperurile chinezesti.
Asta e complit pentru ca se poate scutura   pentru a schimba wallpaper-urile!?  Sau melodiile. Nu se poate controla senzitivitatea asa ca melodiile sar aiurea cand misti telefonul, sau wallpaperul  se schimba brusc cu trandafiri roz sau fluturi chinezesti de iti vine sa arunci cu telefonul de pereti.

Vibratiile la fel. Puternice dar foarte ciudate. Te furnica ingrozitor. E imposibil sa nu le simti. Nu sunt tari sunt…ciudate. Are chiar o optiune de vibratie cand apesi screenul. Pentru feedback sau asa…mergeam azi si ma tot ciupea de picior nemernicul. Am dezactivat fara sa clipesc.  al draq chinez….

Altele.

Agenda e ok , un pic intortocheata dar oarecum intuitiva. Contactele beneficiaza de o groaza de setari. Cumsecade. Nu se poate pune photo la ID.
Mesajele se pot scrie doar cu penul , butoanele qwerty  sunt imposibil de mici deci nu se pot folosi degetele. Doar pen . Hazliu este ca stie scris de mana cu penul  pe ecran. Insa doar litera cu litera.
O problema la firmware-ul meu imi da mari dureri de cap. SMS-urile nu afisaza numele decat daca pui 40 in fatza numarului din agenda. dar.. in cazul asta, atunci cand primesti un apel , nu mai vezi cine suna. doar numarul. picatura chinezeasca...
Bluetooth-ul a mers din prima chiar si cu lactopul care e mai pretentios la noi veniti iar cu alte telefoane foloseste chiar un fel de FTP (asa zice el) si poti avea acces la cardul respectivului. Tot la bluetooth gasiti o telecomanda pentru pc (laptop sau pc cu adaptor bluetooth, evident) care controleaza aproape tot. nu doar playerul de muzica. chiar impresionant...
Netul e gprs doar. Eu am vodafone live si am cerut setarile automate pentru telefonul nokia 3100 sau 3200. A mers din prima. problema este ca atunci cand accesezi google totul e scris in chineza. Asa ca un Opera mini (suporta 4..2) e absolut necesar. La fel, merge din prima si arata pagini html inclusiv pozele din ele. Se misca oarecum incet dar asta e. Opera merge si pe modul "mobil" daca doriti viteza. Wifi e inca un vis pentru china. Java merge insa da mari batai de cap pentru ca i68+ e touchscreen si in multe aplicatii sau jocuri ai nevoie de butoane. deci trebuie sa fie special facute pentru touchscreen. Am pus chiar Trekbuddy (cu gps online dar merge bine si offline).

Jocurile cretine total. Pe cutie scrie ca sunt 5 dar de fapt  sunt  doua.  Unul  chiar e in chineza. Pentru masochisti. Acum ce sa zic? Depinde de firmware.
Interesant este ca nu are memorie decat 2 mb pentru sistemul de operare primitiv dar vanjos. Tot ce are nevoie sta pe cardul de 1gb care vine cu el. Deci nu se poate pune alt card. Dar acesta spun ei ca se poate upgrada  pana la 8gb. Pentru cine doreste sa adune zeci de mii de poze 320x240.
Telefonul se poate gestiona cu nokia pcsuite sau cel mai usor cu wammu.

Update de firmware se poate face doar cu un cablu de aur cu swarovski pe el care nu se poate gasi in romania (culmea!) dar exista service-uri care stiu de telefon (macar ala cu garantia sa stie…). Deci e posibil. Din ce am citit pe net, chinezul e foarte puturos si nu prea face update-uri  dar cine stie… al meu  e septembrie 2008. Mda.

Am lasat la sfarsit grozavia.

DA. E UN DUAL SIM. Si nu doar atat. Ambele cartele functioneaza simultan. Acu ce sa spun!?  Pentru naturisti  sau altfel de oameni este clar si asa e. SAR-ul e dublu. De fapt stie cineva teste de SAR din china? Mergem la risc. Sincer, nu l-as tine langa ficat. Si asa e obosit grasu….

Pana la urma asta pare sa fie marele atu al acestui SCIPHONE i68+. E Dual sim.

#2
karbon

karbon

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 135
  • Înscris: 12.12.2008

View Postpiticugras, on Nov 25 2008, 21:13, said:

Sciphone i68+
CAND IL CUMPARATI VERIFICATI VERSIUNEA DE FIRMWARE. cea mai veche trebuie sa fie 2008/09/05. (pentru a vedea firmware tastati in dial  *#8375#). In caz contrar tot ce cititi mai jos se refera la alt telefon si atunci o sa il aruncati sau il duceti inapoi.


Design si finisari.

Pentru ca este o clona de iphone aspectul este punctul forte iar chinezul  chiar s-a intrecut pe sine. Materiale de buna calitate, chiar daca e mult plastic senzatia in palma e infinit mai placuta decat la un N95 cu pretentii de cel mai bun telefon din lume. ( cine are N95 stie de ce dar nu recunoaste). Arata exact ca un iphone insa e un pic mai lat, 2-3 mm. Spun asta pentru  ca o husa sau silicon de iphone nu o sa mearga la el (eu am gasit in cora un saculetz potrivit care il si sterge ca o piele de caprioara. 7,5 lei).  Pentru maniaci tre sa spun ca nici alte carcase de iphone branduite cu mar nu merg.  Da, nu are mar. pe spatele lui scrie simplu sciphone i68+ pentru ca domnu chinez si-a facut patent si e mandru acu.

Cutia in care a venit e saracacioasa si jenant de mica in comparatie cu ce vedeti pe youtube la altii. Nu stiu de ce. (imi amintesc ce spectacol vizual a fost cand am luat LG shine, craciunul e modest, zau...) Dar continutul e generos. Pe langa telefon contine un incarcator de masina, casti stereo, doua baterii de 1200 mAh (ale mele asa sunt dar la chinez dotarile depind de buna lui dispozitie), cablu USB, manual spartan de 2 pagini, CERTIFICAT DE GARANTIE  si  un incarcator ciudat pentru baterii. Nu incarca telefonul. Se pune in priza cu tot cu baterie. Ca la acumulatori dar ideea asta pare logica de vreme ce ai doua baterii. O baterie pare sa tina maxim 3 zile. Doar o zi daca ucizi telefonul cu muzice si bluetooth. Probabil ca si ecranul consuma mult?

CD si alte softuri nu exista.  Dar Vista l-a vazut imediat ca SCIPHONE i68+ (Straniu nu?) si l-a instalat ca removable drive. Doua, unul de 2 Mb (in telefon) si unul de 1 Gb (cardul). Fara probleme. Ah, se incarca si de la usb cand e conectat la computer.

Ecranul este urias. Este exact ca cel de iphone , atentie! Exista modele care variaza. In jos, evident. Deci atentie la ce cumparati pentru ca sunt chinezi care copiaza chinezi si arunca cu fake-uri de chinezarii. Dumnezeule?.

La Sciphone i68+ pare ok. Se vede bine in lumina soarelui, e clar si culorile mirifice. Ca cum le place in asia..

Meniu.

Meniul e simplist. Cel principal e cel de iphone apoi o ia razna. Parca s-a terminat programul la fabrica de meniuri si nu a mai avut cine sa il continue. Devine tot mai sarac si tot mai neintuitiv. Uneori chiar defect dar fie, e chinezesc?

Tot ce e necesar e la locul lui si isi face treaba. Pentru ca e un touchscreen necesita ceva antrenament pana il poti butona fara sa nimeresti mereu aiurea. Cert este ca pentru asa telefon e surprinzator de bine lucrat si aici.

Sciphone  este dotat si cu un mic Pen care usureaza mult acomodarea si mai ales clickurile pe butoanele foarte mici. Eu am degetele mari deci ma ajuta.
Sunetul in convorbiri este foarte clar. Auzi tare, poate cu un pic de ecou dar sigur se aude grozav iar cei pe care i-am sunat mi-au confirmat entuziasti ca am o voce superba si puternica. Are chiar si speaker care la fel  isi face bine treaba.
Soneriile sunt puternice dar (v-ati obisnuit, nu?), la sms nu se pot adauga sunete noi.

Multimedia.

Oau! E un iphone, smartphone, superfuckinphone de multimedia si asa!

Asa ca ai poze, muzica, video, e-book, internet, etc. dar?

Atat pe internet cat si pe cutie scrie ca are camera de 2 sau in cel mai rau caz 1,3 mp. Chinezii sunt mereu evazivi la chestiile astea? Nu, nu e.

Camera e o jucarie chinezeasca care scoate 320x240 si ca bonus extrapoleaza la 640x480. Deci e mai mult decat inutila. Te prapadesti de ras cand vezi cu cate setari  e burdusita pentru acei amarati de 320x240? Video parca se descurca mai bine  dar in final tot asa. Inutil. Se poate folosi ca webcam. Inca nu am reusit pentru ca am primit (code 10 error) la portul usb. curios pentru ca legatura pe com 4 merge bine la fel si mass storage.

Playerul video e ciudat, Suporta doar 3gp si mp4. Si astea doar cu anumite setari de codare. Le aflati de pe net (am dat linkuri). Mi-a placut cum se misca la videoclipuri (daca sunt codate corespunzator  http://www.sisiphone...p?TOPIC_ID=286) si la fel, le rastoarna pe landcape cand sucesti telefonul.

Playerul audio e chiar reusit, are lista, dar pentru a-l convinge sa citeasca subdirectoare trebuie dezactivata functia refresh list.

Se poate atasa Mp3 la sonerie. Chiar la contacte separat. Dar e munca multa la meniu pana gasesti. Va las voua ?placerea? asta.

Sunetul e ok, foloseste doua difuzoare, unul in spate si unul care este casca telefonului deci e stereo si se aude suficient de tare (la fel, depinde de ce chinez l-a facut. Uneori e doar un difuzor). Castile sunt peste medie dar fara pretentii. Evident sunt albe ca la iphone.
Cea mai grozava chestie, la care au muncit sau furat cel mai mult e galeria photo. Are efecte Flo, adica poti frunzari  pozele cu degetul tragandu-le in lateral, zoom cu varful degetului si DA, are accelerometru. Rastorni telefonul si se suceste si poza. Pozele se incarca destul de greu daca sunt din cele peste 2mp (venite din alte telefoane, normal)  deci  e un telefon pentru oameni rabdatori. Wallpaperul nu accepta poze mai mari de 130 de kb. Mda? Nu se pot sterge wallpaperurile chinezesti.
Asta e complit pentru ca se poate scutura   pentru a schimba wallpaper-urile!?  Sau melodiile. Nu se poate controla senzitivitatea asa ca melodiile sar aiurea cand misti telefonul, sau wallpaperul  se schimba brusc cu trandafiri roz sau fluturi chinezesti de iti vine sa arunci cu telefonul de pereti.

Vibratiile la fel. Puternice dar foarte ciudate. Te furnica ingrozitor. E imposibil sa nu le simti. Nu sunt tari sunt?ciudate. Are chiar o optiune de vibratie cand apesi screenul. Pentru feedback sau asa?mergeam azi si ma tot ciupea de picior nemernicul. Am dezactivat fara sa clipesc.  al draq chinez?.

Altele.

Agenda e ok , un pic intortocheata dar oarecum intuitiva. Contactele beneficiaza de o groaza de setari. Cumsecade. Nu se poate pune photo la ID.
Mesajele se pot scrie doar cu penul , butoanele qwerty  sunt imposibil de mici deci nu se pot folosi degetele. Doar pen . Hazliu este ca stie scris de mana cu penul  pe ecran. Insa doar litera cu litera.
O problema la firmware-ul meu imi da mari dureri de cap. SMS-urile nu afisaza numele decat daca pui 40 in fatza numarului din agenda. dar.. in cazul asta, atunci cand primesti un apel , nu mai vezi cine suna. doar numarul. picatura chinezeasca...
Bluetooth-ul a mers din prima chiar si cu lactopul care e mai pretentios la noi veniti iar cu alte telefoane foloseste chiar un fel de FTP (asa zice el) si poti avea acces la cardul respectivului. Tot la bluetooth gasiti o telecomanda pentru pc (laptop sau pc cu adaptor bluetooth, evident) care controleaza aproape tot. nu doar playerul de muzica. chiar impresionant...
Netul e gprs doar. Eu am vodafone live si am cerut setarile automate pentru telefonul nokia 3100 sau 3200. A mers din prima. problema este ca atunci cand accesezi google totul e scris in chineza. Asa ca un Opera mini (suporta 4..2) e absolut necesar. La fel, merge din prima si arata pagini html inclusiv pozele din ele. Se misca oarecum incet dar asta e. Opera merge si pe modul "mobil" daca doriti viteza. Wifi e inca un vis pentru china. Java merge insa da mari batai de cap pentru ca i68+ e touchscreen si in multe aplicatii sau jocuri ai nevoie de butoane. deci trebuie sa fie special facute pentru touchscreen. Am pus chiar Trekbuddy (cu gps online dar merge bine si offline).

Jocurile cretine total. Pe cutie scrie ca sunt 5 dar de fapt  sunt  doua.  Unul  chiar e in chineza. Pentru masochisti. Acum ce sa zic? Depinde de firmware.
Interesant este ca nu are memorie decat 2 mb pentru sistemul de operare primitiv dar vanjos. Tot ce are nevoie sta pe cardul de 1gb care vine cu el. Deci nu se poate pune alt card. Dar acesta spun ei ca se poate upgrada  pana la 8gb. Pentru cine doreste sa adune zeci de mii de poze 320x240.
Telefonul se poate gestiona cu nokia pcsuite sau cel mai usor cu wammu.

Update de firmware se poate face doar cu un cablu de aur cu swarovski pe el care nu se poate gasi in romania (culmea!) dar exista service-uri care stiu de telefon (macar ala cu garantia sa stie?). Deci e posibil. Din ce am citit pe net, chinezul e foarte puturos si nu prea face update-uri  dar cine stie? al meu  e septembrie 2008. Mda.

Am lasat la sfarsit grozavia.

DA. E UN DUAL SIM. Si nu doar atat. Ambele cartele functioneaza simultan. Acu ce sa spun!?  Pentru naturisti  sau altfel de oameni este clar si asa e. SAR-ul e dublu. De fapt stie cineva teste de SAR din china? Mergem la risc. Sincer, nu l-as tine langa ficat. Si asa e obosit grasu?.

Pana la urma asta pare sa fie marele atu al acestui SCIPHONE i68+. E Dual sim.

daca zice "not available" la firmware are ceva stricat?

Editat de karbon, 22 decembrie 2008 - 16:11.


#3
marian0978

marian0978

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 25
  • Înscris: 04.01.2009

View Postpiticugras, on 25th November 2008, 22:13, said:

Sciphone i68+
CAND IL CUMPARATI VERIFICATI VERSIUNEA DE FIRMWARE. cea mai veche trebuie sa fie 2008/09/05. (pentru a vedea firmware tastati in dial  *#8375#). In caz contrar tot ce cititi mai jos se refera la alt telefon si atunci o sa il aruncati sau il duceti inapoi.


Design si finisari.

Pentru ca este o clona de iphone aspectul este punctul forte iar chinezul  chiar s-a intrecut pe sine. Materiale de buna calitate, chiar daca e mult plastic senzatia in palma e infinit mai placuta decat la un N95 cu pretentii de cel mai bun telefon din lume. ( cine are N95 stie de ce dar nu recunoaste). Arata exact ca un iphone insa e un pic mai lat, 2-3 mm. Spun asta pentru  ca o husa sau silicon de iphone nu o sa mearga la el (eu am gasit in cora un saculetz potrivit care il si sterge ca o piele de caprioara. 7,5 lei).  Pentru maniaci tre sa spun ca nici alte carcase de iphone branduite cu mar nu merg.  Da, nu are mar. pe spatele lui scrie simplu sciphone i68+ pentru ca domnu chinez si-a facut patent si e mandru acu.

Cutia in care a venit e saracacioasa si jenant de mica in comparatie cu ce vedeti pe youtube la altii. Nu stiu de ce. (imi amintesc ce spectacol vizual a fost cand am luat LG shine, craciunul e modest, zau...) Dar continutul e generos. Pe langa telefon contine un incarcator de masina, casti stereo, doua baterii de 1200 mAh (ale mele asa sunt dar la chinez dotarile depind de buna lui dispozitie), cablu USB, manual spartan de 2 pagini, CERTIFICAT DE GARANTIE  si  un incarcator ciudat pentru baterii. Nu incarca telefonul. Se pune in priza cu tot cu baterie. Ca la acumulatori dar ideea asta pare logica de vreme ce ai doua baterii. O baterie pare sa tina maxim 3 zile. Doar o zi daca ucizi telefonul cu muzice si bluetooth. Probabil ca si ecranul consuma mult…

CD si alte softuri nu exista.  Dar Vista l-a vazut imediat ca SCIPHONE i68+ (Straniu nu?) si l-a instalat ca removable drive. Doua, unul de 2 Mb (in telefon) si unul de 1 Gb (cardul). Fara probleme. Ah, se incarca si de la usb cand e conectat la computer.

Ecranul este urias. Este exact ca cel de iphone , atentie! Exista modele care variaza. In jos, evident. Deci atentie la ce cumparati pentru ca sunt chinezi care copiaza chinezi si arunca cu fake-uri de chinezarii. Dumnezeule….

La Sciphone i68+ pare ok. Se vede bine in lumina soarelui, e clar si culorile mirifice. Ca cum le place in asia..

Meniu.

Meniul e simplist. Cel principal e cel de iphone apoi o ia razna. Parca s-a terminat programul la fabrica de meniuri si nu a mai avut cine sa il continue. Devine tot mai sarac si tot mai neintuitiv. Uneori chiar defect dar fie, e chinezesc…

Tot ce e necesar e la locul lui si isi face treaba. Pentru ca e un touchscreen necesita ceva antrenament pana il poti butona fara sa nimeresti mereu aiurea. Cert este ca pentru asa telefon e surprinzator de bine lucrat si aici.

Sciphone  este dotat si cu un mic Pen care usureaza mult acomodarea si mai ales clickurile pe butoanele foarte mici. Eu am degetele mari deci ma ajuta.
Sunetul in convorbiri este foarte clar. Auzi tare, poate cu un pic de ecou dar sigur se aude grozav iar cei pe care i-am sunat mi-au confirmat entuziasti ca am o voce superba si puternica. Are chiar si speaker care la fel  isi face bine treaba.
Soneriile sunt puternice dar (v-ati obisnuit, nu?), la sms nu se pot adauga sunete noi.

Multimedia.

Oau! E un iphone, smartphone, superfuckinphone de multimedia si asa!

Asa ca ai poze, muzica, video, e-book, internet, etc. dar…

Atat pe internet cat si pe cutie scrie ca are camera de 2 sau in cel mai rau caz 1,3 mp. Chinezii sunt mereu evazivi la chestiile astea… Nu, nu e.

Camera e o jucarie chinezeasca care scoate 320x240 si ca bonus extrapoleaza la 640x480. Deci e mai mult decat inutila. Te prapadesti de ras cand vezi cu cate setari  e burdusita pentru acei amarati de 320x240… Video parca se descurca mai bine  dar in final tot asa. Inutil. Se poate folosi ca webcam. Inca nu am reusit pentru ca am primit (code 10 error) la portul usb. curios pentru ca legatura pe com 4 merge bine la fel si mass storage.

Playerul video e ciudat, Suporta doar 3gp si mp4. Si astea doar cu anumite setari de codare. Le aflati de pe net (am dat linkuri). Mi-a placut cum se misca la videoclipuri (daca sunt codate corespunzator  http://www.sisiphone...p?TOPIC_ID=286) si la fel, le rastoarna pe landcape cand sucesti telefonul.

Playerul audio e chiar reusit, are lista, dar pentru a-l convinge sa citeasca subdirectoare trebuie dezactivata functia refresh list.

Se poate atasa Mp3 la sonerie. Chiar la contacte separat. Dar e munca multa la meniu pana gasesti. Va las voua “placerea” asta.

Sunetul e ok, foloseste doua difuzoare, unul in spate si unul care este casca telefonului deci e stereo si se aude suficient de tare (la fel, depinde de ce chinez l-a facut. Uneori e doar un difuzor). Castile sunt peste medie dar fara pretentii. Evident sunt albe ca la iphone.
Cea mai grozava chestie, la care au muncit sau furat cel mai mult e galeria photo. Are efecte Flo, adica poti frunzari  pozele cu degetul tragandu-le in lateral, zoom cu varful degetului si DA, are accelerometru. Rastorni telefonul si se suceste si poza. Pozele se incarca destul de greu daca sunt din cele peste 2mp (venite din alte telefoane, normal)  deci  e un telefon pentru oameni rabdatori. Wallpaperul nu accepta poze mai mari de 130 de kb. Mda… Nu se pot sterge wallpaperurile chinezesti.
Asta e complit pentru ca se poate scutura   pentru a schimba wallpaper-urile!?  Sau melodiile. Nu se poate controla senzitivitatea asa ca melodiile sar aiurea cand misti telefonul, sau wallpaperul  se schimba brusc cu trandafiri roz sau fluturi chinezesti de iti vine sa arunci cu telefonul de pereti.

Vibratiile la fel. Puternice dar foarte ciudate. Te furnica ingrozitor. E imposibil sa nu le simti. Nu sunt tari sunt…ciudate. Are chiar o optiune de vibratie cand apesi screenul. Pentru feedback sau asa…mergeam azi si ma tot ciupea de picior nemernicul. Am dezactivat fara sa clipesc.  al draq chinez….

Altele.

Agenda e ok , un pic intortocheata dar oarecum intuitiva. Contactele beneficiaza de o groaza de setari. Cumsecade. Nu se poate pune photo la ID.
Mesajele se pot scrie doar cu penul , butoanele qwerty  sunt imposibil de mici deci nu se pot folosi degetele. Doar pen . Hazliu este ca stie scris de mana cu penul  pe ecran. Insa doar litera cu litera.
O problema la firmware-ul meu imi da mari dureri de cap. SMS-urile nu afisaza numele decat daca pui 40 in fatza numarului din agenda. dar.. in cazul asta, atunci cand primesti un apel , nu mai vezi cine suna. doar numarul. picatura chinezeasca...
Bluetooth-ul a mers din prima chiar si cu lactopul care e mai pretentios la noi veniti iar cu alte telefoane foloseste chiar un fel de FTP (asa zice el) si poti avea acces la cardul respectivului. Tot la bluetooth gasiti o telecomanda pentru pc (laptop sau pc cu adaptor bluetooth, evident) care controleaza aproape tot. nu doar playerul de muzica. chiar impresionant...
Netul e gprs doar. Eu am vodafone live si am cerut setarile automate pentru telefonul nokia 3100 sau 3200. A mers din prima. problema este ca atunci cand accesezi google totul e scris in chineza. Asa ca un Opera mini (suporta 4..2) e absolut necesar. La fel, merge din prima si arata pagini html inclusiv pozele din ele. Se misca oarecum incet dar asta e. Opera merge si pe modul "mobil" daca doriti viteza. Wifi e inca un vis pentru china. Java merge insa da mari batai de cap pentru ca i68+ e touchscreen si in multe aplicatii sau jocuri ai nevoie de butoane. deci trebuie sa fie special facute pentru touchscreen. Am pus chiar Trekbuddy (cu gps online dar merge bine si offline).

Jocurile cretine total. Pe cutie scrie ca sunt 5 dar de fapt  sunt  doua.  Unul  chiar e in chineza. Pentru masochisti. Acum ce sa zic? Depinde de firmware.
Interesant este ca nu are memorie decat 2 mb pentru sistemul de operare primitiv dar vanjos. Tot ce are nevoie sta pe cardul de 1gb care vine cu el. Deci nu se poate pune alt card. Dar acesta spun ei ca se poate upgrada  pana la 8gb. Pentru cine doreste sa adune zeci de mii de poze 320x240.
Telefonul se poate gestiona cu nokia pcsuite sau cel mai usor cu wammu.

Update de firmware se poate face doar cu un cablu de aur cu swarovski pe el care nu se poate gasi in romania (culmea!) dar exista service-uri care stiu de telefon (macar ala cu garantia sa stie…). Deci e posibil. Din ce am citit pe net, chinezul e foarte puturos si nu prea face update-uri  dar cine stie… al meu  e septembrie 2008. Mda.

Am lasat la sfarsit grozavia.

DA. E UN DUAL SIM. Si nu doar atat. Ambele cartele functioneaza simultan. Acu ce sa spun!?  Pentru naturisti  sau altfel de oameni este clar si asa e. SAR-ul e dublu. De fapt stie cineva teste de SAR din china? Mergem la risc. Sincer, nu l-as tine langa ficat. Si asa e obosit grasu….

Pana la urma asta pare sa fie marele atu al acestui SCIPHONE i68+. E Dual sim.


Vreau sa-mi cumpar un CECT Zoho V709 WiFi Dual SIM TV copie IPhone si nu am gasit prea multe detalii despre el.
Daca poate cineva sa-mi ofere mai multe detalii (pro si contra) .....
Am cautat pe net, dar nu am gasit prea multe pareri.
la ce am vazut in descrierea tele fonului, merita toti banii (640 RON).
Nu stiu in schimb cat de fiabil este, ce probleme are.
Eu l-am gasit la: http://www.fshop.ro/...i-Dual-SIM.html

Multumesc anticipat pentru post-uri.

Fișiere atașate



#4
vially01

vially01

    New Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 10
  • Înscris: 20.05.2008
as avea si eu o intrebare, am cautat peste tot si nu am gasit nimic...am o problema cu acest telefon, din cauza senzrului G banuiesc, imi raspunde telefomul la apel imediat ce a sunat, nu intotdeauna dar de cele mai multe ori, nu gasesc nicio setare in acest sens, iar optiunea de a raspunde la orice tasta (desi are numai una) am dezactivat-o...daca aveti sfaturi, va raman recunoscator.

#5
alexandrruu

alexandrruu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 77
  • Înscris: 13.12.2007
Salut !
A reusit careva sa instaleze un excel sau un office pe el ? Vreau sa pot lucra fisiere excel pe el si nu gasesc un program care sa si functioneze.

#6
farmec_

farmec_

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 33
  • Înscris: 08.05.2008

View Postalexandrruu, on 14th March 2010, 00:57, said:

Salut !
A reusit careva sa instaleze un excel sau un office pe el ? Vreau sa pot lucra fisiere excel pe el si nu gasesc un program care sa si functioneze.


Am Sciphone luat din HongKong - licitatii. Pentru inceput resetati meniul cu parola 1122.
Instalarea de alte aplicatii inca nu stiu cu se procedeaza . Voi stiti ?

#7
cbrinzei

cbrinzei

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 44
  • Înscris: 19.09.2009
cum instalez si eu o aplicatie pe el adica stiu cum dar, imi cere unde sa il instalez si dau pe memory card care mentionez ca are 4 gb si zice ca nu am spatiu?????????????

#8
razvan_77

razvan_77

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.561
  • Înscris: 16.11.2005
seara
tocmai am achizitioanat si eu un i68 4g fabricat in 2010 luna a 9 fata de ce scrie colegu de forum am in plus wirelesssi java cred..nu stiu daca cel vechi are
pe java am bagat vreo 50 de joculete frumoase..
problema e alta..conectez wireless gasesc retea free ma conectez...si totusi nu deschide pagina de net
deci nu conecteaza inernetul..? mai trebuie s aumblu pe undeva la setari? are meniu in limba romana

#9
gecaposu

gecaposu

    New Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 4
  • Înscris: 16.01.2011

View Postfarmec_, on 17th May 2010, 13:08, said:

Am Sciphone luat din HongKong - licitatii. Pentru inceput resetati meniul cu parola 1122.
Instalarea de alte aplicatii inca nu stiu cu se procedeaza . Voi stiti ?


frate...am resetat meniul cu parola aia si acum numai merge touchu'?? c s-a intamplat...cum il fac la loc?? stie careva ?? ca m-a mancat in *** sa resetez meniu X(  touchu e montat astazi si azi l-am luat de la service......:(( care stie cum se poate face la loc sa-mi mearga lasa-ti un msg ...vaa roggggggggg :|

Editat de gecaposu, 18 februarie 2011 - 18:02.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

Utilizatori activi: 1

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate