Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cele mai verzi zone din Capitala ...

Igienizare instalatie climatizare

Topologie retea si alegere echipa...

UI aer conditionat porneste si se...
 Vodafone Tv+

Bataie ritmica la viteza resimtit...

panou de sigurante la casa

Comanda online, compania nu vrea ...
 Reduceri mincinoase Makita

Ccleaner

Interviu viza turist SUA

medicament melatonina
 La mulți ani @A_Stere!

Vrabia a infundat cosul centralei

Lipsa semnal decodor Kaon NA1000B

Recomandare sursa!
 

ANTENA 1 VA TRANSMITE MECIURILE NAȚIONALEI.

- - - - -
  • Please log in to reply
29 replies to this topic

#1
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,754
  • Înscris: 07.04.2006

SOC / ANTENA 1 VA TRANSMITE MECIURILE NATIONALEI. Posted Image :o

  Update: NATIONALA LA ANTENA 1 !!!

EXCLUSIV. Antena 1 a obtinut drepturile de televizare ale echipei nationale de fotbal.

UPDATE: Contactat de "ProSport", Costi Mocanu, directorul executiv al ProTV, a preferat sa nu comenteze stirea conform careia Antena 1 ar fi obtinut drepturile TV pt echipa nationala, inainte ca F.R.F. sa faca un comunicat oficial, limitindu-se la a preciza ca "ProTV a oferit un pret corect". In acelasi timp, conducerea Antenei 1 nu a furnizat vreo informatie, dar surse din interiorul postului spun ca ieri deja in postul din Baneasa se sarbatorea, discret, victoria. Pe de alta parte, persoane influente din piata media sustineau chiar si joi seara ca vineri dimineata, Ionut Lupescu ar putea anunta ca nu Antena 1, ci TVR, a obtinut drepturile. Vom vedea...

Iata mai jos stirea anuntata aici in premiera, joi la prinz:

Desi stirea poate parea surprinzatoare, ea este adevarata. In ciuda zvonurilor care dadeau ProTV in pole position in cursa pentru obtinerea drepturilor TV pentru transmisia meciurilor echipei nationale, iata ca acestea au ajuns in curtea televiziunii din Baneasa. Fapt care demonteaza si timpeniile care circulau, referitoare la un presupus aranjament pe care l-ar fi facut ProTV cu Ionut Lupescu si in care ar fi fost implicata si revista directorului general al F.R.F., Sport Magazin...
  • In fine, revenind la subiect, as preciza ca anuntul oficial nu va fi facut decit vineri la ora 10 de catre F.R.F., dar nu imi inchipui ca se mai poate intimpla vreo surpriza care sa intoarca situatia. Probabil deloc intimplator, Dan Voiculescu s-a aflat joi in loja oficiala, alaturi de sefii F.R.F., la meciul România - Albania.
  • Deocamdata, se aude ca Antena 1 a oferit nu mai putin de 3,2 milioane de euro, iar TVR doar 3 milioane. Sume exorbitante, daca ne gindim ca pachetul achizitionat nu contine decit cele 6 sau 7 meciuri pe care nationala le va sustine acasa in urmatoarea campanie de calificare pentru C.M.. Deci peste jumatate de milion de euro pe meci!
Sursa: http://www.prosport....b...=38&aid=919

Edited by megafanro, 22 November 2007 - 23:32.


#2
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,754
  • Înscris: 07.04.2006

Nationala de fotbal, spre Antena 1.

TVR mai incerca aseara sa rastoarne situatia, prin interventii in plan politic. Astazi va fi anuntat oficial canalul TV care va detine dreptul de a transmite meciurile oficiale ale echipei nationale de fotbal in urmatoarea campanie de calificare (2008-2009).                                  
  •                                  Conform mai multor surse din televiziuni si din F.R.F., disputa a fost castigata de Antena 1, a carei oferta financiara a fost mult superioara celei a Pro TV.
  • Batalia finala, deosebit de apriga, s-a dat intre postul lui Dan Voiculescu si televiziunea publica, iar oferta Antenei 1 (in jurul a 4 milioane de euro) a depasit-o cu 200.000 de euro pe cea a TVR.
  • Aseara, reprezentantii TVR sperau sa intoarca situatia in favoarea lor prin interventii politice asupra F.R.F.. Argumentul lor: faptul ca postul public ar trebui sa aiba prioritate, date fiind acoperirea superioara (inclusiv in mediul rural) si traditia a jumatate de secol de transmisii ale meciurilor „tricolorilor”.
TVR mai are exclusivitate pentru meciurile de la Euro 2008.
  • Meciurile de fotbal ale echipei nationale vor fi transmise cel mai probabil de Antena 1, dupa ce postul din Baneasa va cumpara drepturile de difuzare ale partidelor de la Federatia Româna de Fotbal (F.R.F.). Este o premiera in televiziune, pana acum doar postul public avand asigurate, timp de jumatate de secol, transmisiile nationalei României.
  • Sursele EV.Z. dau Antena 1 drept castigator sigur al licitatiei organizate de F.R.F., intrucat postul lui Voiculescu a avut avantajul celei mai consistente oferte din punct de vedere financiar. Astfel, conferinta de presa organizata astazi de F.R.F. alaturi de "Sport Evolution Group", administratorul drepturilor de difuzare ale meciurilor nationalei, va pecetlui o „migratie” istorica, ce va costa Antena aproximativ 4 milioane de euro, cu 200.000 mai mult decat oferta TVR, conform surselor EV.Z..
  • Aseara, reprezentantii TVR sperau sa intoarca situatia in favorea lor, prin interventii politice asupra F.R.F.. Argumentul lor: faptul ca postul public ar trebui sa aiba prioritate datorita acoperirii superioare la nivel national si a traditiei de jumatate de secol de transmisii ale meciurilor „tricolorilor”.
  • TVR sufera in acest mod inca o lovitura serioasa de imagine in 2007, dupa ce a fost deposedata in primavara de drepturile TV pentru Liga I (optiunile 1 si 4), in favoarea Kanal D.
Banii vorbesc.
  • Antena 1, Kanal D alaturi de Telesport, Pro TV si TVR 1 au fost televiziunile care au depus oferte, acum o saptamana, pentru transmiterea meciurilor nationalei in 2008 si 2009, cu exceptia celor de la Campionatul European si cel Mondial, pentru care contractele se parafeaza separat. Contractul echipei României cu TVR expira în data de 31 decembrie, insa postul public mai detine si drepturile de difuzare pentru Campionatul European din vara lui 2008.
  • Factorul decisiv in analizarea ofertelor a fost cel financiar, spun sursele din F.R.F., intrucat TVR avea de partea sa avantajul clar al acoperirii nationale, de peste 98%.
  • De altfel, directorul general al F.R.F., Ionut Lupescu, declarase la sfarsitul lunii octombrie, pentru "NewsIn", ca asteapta ca oferta facuta de posturi sa fie mai mare decat cea din prezent, cand se platesc 800.000 de dolari pentru un an.
Promovarea tineretului, unul dintre criterii.
  • Desi nu exista o grila standard dupa care ofertele pentru meciuri sa fie evaluate, procedura cere selectarea unui castigator in functie de oferta financiara facuta, acoperirea nationala a postului, audienta postului si a emisiunilor de stiri sportive, printre altele.
  • Un alt factor important in ecuatie pare sa fie, conform informatiilor EV.Z., pachetul de promovare pe care postul il va face echipelor nationale de tineret, juniori, fotbal in sala sau feminine. Acestea nu atrag audienta insa Antena le-ar putea strecura cu usurinta in grilele Antenei 2 sau 3. Postului public ii lipseste aceasta flexibilitate.
  • Sursele EV.Z. pun esecul ofertei Pro TV tot pe seama considerentelor financiare, desi postul lui Adrian Sarbu era considerat principalul „vanator” al meciurilor, fapt justificat si de pozitia sa fruntasa in topul audientelor. Si postul de stiri Realitatea TV a solicitat o cerere de oferta, manifestandu-si interesul pentru meciurile nationalei, dar in cele din urma nu s-a mai inscris la licitatie.
Sursa: http://www.evz.ro/ar...hp?artid=331825

Edited by megafanro, 22 November 2007 - 23:41.


#3
Fish-22

Fish-22

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 221
  • Înscris: 15.11.2007
Eu cred ca tot la TVR 1 vom vedea meciurile nationalei la Euro.

#4
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,754
  • Înscris: 07.04.2006

  

Antena 1 a câștigat drepturile de televizare a meciurilor echipei naționale!

  


Edited by megafanro, 23 November 2007 - 11:08.


#5
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,754
  • Înscris: 07.04.2006

ANTENA 1 VA TRANSMITE MECIURILE ECHIPEI NAȚIONALE.

[ http://www.antena3.ro/images/spacer.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ http://www.antena3.ro/images/spacer.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ http://www.antena3.ro/images/pictborder.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://www.antena3.ro/images/articole/artid_1195808740.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://www.antena3.ro/images/spacer.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]  Meciurile echipei naționale se vor juca la Antena 1. Anunțul oficial a fost făcut vineri de Ionuț Lupescu, directorul general al F.R.F..  Antena 1 a achiziționat dreptul de a transmite toate meciurile pe care echipa națională le va disputa în anii 2008 și 2009, cu excepția Campionatului European. Pe lânga Antena 1, au mai depus oferte pentru achiziționarea drepturilor de televizare posturile PRO TV, TVR 1, Kanal D și Telesport, ultimele doua înaintând o ofertă comună.
Sursa: http://www.antena3.r..._42255_ext.html
-----------------------------------------------------------------------

Antena 1 a cîștigat drepturile de televizare a meciurilor echipei naționale!

Antena 1 a făcut o ofertă de 2.600.000 de euro pe o perioadă de doi ani. Principalul contracandidat a fost TVR, post ce a oferit 2.400.000 de euro. Alte oferte: 2.250.000 de euro Kanal D + Telesport și 1.500.000 PRO TV.
Sursa:  http://www.gsp.ro/

Edited by megafanro, 23 November 2007 - 11:15.


#6
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,754
  • Înscris: 07.04.2006

TVR a pierdut si "nationala".

Lovitura de teatru pe piata drepturilor TV: Antena 1 va transmite echipa nationala!


Federatia Romana de Fotbal a anuntat vineri cistigatorul drepturilor de televizare a echipei nationale. Antena 1 a oferit cea mai mare suma (2,6 milioane de euro)si beneficiaza si de avantajul ca este deja partener al federatiei, fiind "broadcaster" autorizat al "Cupei României" Timisoreana. Dupa ce in februarie a pierdut pozitiile 1 si 4 din meciurile Ligii 1, TVR primeste astfel o noua lovitura: meciurile echipei nationale, care asigura cel mai inalt rating de audienta.
   [ http://www.hotnews.ro/images/nothing.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ http://www.hotnews.ro/images/nothing.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ http://www.hotnews.ro/images/nothing.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ http://www.hotnews.ro/images/nothing.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
  • Antena 1 a oferit 2,6 milioane de euro pe 2 ani, de aproape 4 ori mai mult decit a primit federatia din precedentul contract. Pentru 2008, Antena 1 va avea drepturile pentru citeva meciuri, nu si pentru cele mai importante - turneul final EURO 2008 va fi transmis de TVR1, conform unui contract incheiat in urma cu mai mult timp.
  • (Meciurile de la turneele finale se negociaza peste responsabilitatea F.R.F., direct cu "broadcasterii" oficiali ai U.E.F.A. sau F.I.F.A.).
Ofertele pentru drepturile TV ale nationalei:

Antena 1 - 2,6 milioane euro ;
TVR - 2,4 milioane euro ;
Kanal D + Telesport (oferta comuna) - 2,25 milioane euro ;
PRO TV - 1,5 milioane euro   [ http://www.hotnews.ro/images/nothing.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] ;
  • Drepturile au fost detinute pina in acest an de catre postul national public de televiziune (TVR1), care platise o suma de aproximativ 800 de mii de euro pentru a transmite jocurile primei reprezentative. F.R.F. a fost nemultumita de anumite detalii ale colaborarii.
  • Ultimul episod a fost legat de meciul România-Olanda, cind TVR a difuzat in mod repetat faza golului inscris de Goian (secventa suspecta de ofsaid). Insistenta cu care TVR a reluat faza a iritat conducatorii de la "Casa Fotbalului", care prefera parteneri docili.
  • Principalul favorit al acestei licitatii, PRO TV a spus "pas", retragindu-se strategic din cursa: cu un pachet bine pozitionat pe piata (Liga Campionilor), PRO TV nu a licitat peste ceea ce considera o investitie realista. De amintit ca in urma cu citiva ani, PRO TV a renuntat linistit la meciurile din Divizia "A", pentru ca raspunsul audientei aratase ca nu este o investitie rentabila.
[ http://www.hotnews.ro/images/articole/img_92738.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Adio TVR! In urmatorii doi ani, "Nationala" se vede la Antena 1.
Sursa: http://www.hotnews.r...a-nationala.htm

Edited by megafanro, 23 November 2007 - 11:28.


#7
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,754
  • Înscris: 07.04.2006

Quote

NATIONALA, LA ANTENA 1!

              
SOC.
Meciurile reprezentativei României vor fi transmise de postul din Baneasa.

  • Federatia Româna de Fotbal a atribuit drepturile de transmisie TV a meciurilor echipei nationale postului Antena 1.
  • Stirea a produs un soc pe piata media din România, unde zvonurile, dar si parerile analistilor dadeau drept favorita statia din trustul "MediaPro", PRO TV. In ultimele saptamâni, la F.R.F. au fost depuse patru oferte pentru obtinerea mult râvnitelor drepturi TV, acestea fiind Antena 1, PRO TV, Kanal D-Telesport si TVR. Dupa ce Comisia F.R.F. a analizat si a triat ofertele, în cursa finala au mai ramas doar TVR si Antena 1, dintre care ultimul post era ieri si virtualul câstigator, doar daca vreo minune nu ar mai fi întors asta-noapte situatia.
  • Poate deloc coincidenta, Dan Voiculescu, patronul Antenei 1, s-a aflat miercuri seara în tribuna oficiala, lânga sefii F.R.F., la meciul cu Albania, iar o echipa a Antenei 1 însoteste deja nationala României la C.E. de Futsal din Portugalia. Surse de pe piata TV spun ca Antena 1 a riscat foarte mult, platind peste 3 milioane de euro pentru transmisia, practic, a doar sase meciuri ale nationalei, adica peste jumatate de million de euro pe meci, fara costurile de productie. Pentru ca, din campania de calificare pentru C.M., F.R.F. nu a vândut în acest pachet decât cele sase sau sapte meciuri pe care România le va juca pe teren propriu.
Sursa: http://www.prosport....-antena-1/67752
[ http://www.prosport.ro/usr/imagini/525-72479-untitled1.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]MIZA. Meciurile nationalei au o audienta ridicata si de aceea a fost bataie pentru achizitionarea drepturilor de transmisie.
:)  :mellow:  ;)  :console:  :rolleyes:  :naughty:

Edited by megafanro, 23 November 2007 - 12:19.


#8
rivanol

rivanol

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 281
  • Înscris: 21.06.2007
Era mai bine tvr1  pt ca se poate receptiona de oriunde....chiar si prin antene improvizate .

#9
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,754
  • Înscris: 07.04.2006

"Mult peste TVR".

Cristi Crețu, șeful Departamentului Sport al Antenei 1, spune că Antena 1 va promova mult mai bine meciurile tricolorilor decît TVR.

- Cum va promova Antena 1 meciurile "naționalei" ? Ce va aduce nou față de TVR?

- Promovarea Antenei 1 va fi una deosebită și nu spun lucruri fără acoperire. Nu pot da amănunte, dar meciurile "naționalei" vor fi tratate de Antena 1 ca fiind cele mai importante evenimente în periodele respective. Față de promovarea pe care o asigura TVR "naționalei", vom aduce în plus nu mult, ci foarte mult.

- Este o sumă amortizabila in sase meciuri 2,6 milioane euro, asta insemnand mai ceva mai mult de 400.000 euro pe meci, (adica mai mult decat sfertul de final de Cupa U.E.F.A. dintre Steaua si Rapid) ?
  - În privința amortizării sumei, strategia o va face regia de vînzări "Clirmedia", cea care vinde spațiul comercial al Antenei 1.
  
  "Am reușit să readucem  la viață Cupa României"
  
  - "Cupa României" și meciurile "naționalei". Are Antena 1 în acest moment programele sportive cu cea mai mare audiență?

  - Alături de F.R.F., Timișoreana și "SEG", Antena 1 a reușit în mai puțin de un an să readucă la viață "Cupa României", o competiție muribundă în momentul preluării ei. Anul acesta, iubitorii fotbalului pot urmări un numar dublu de meciuri din această competiție față de anul trecut. Iar audiențele sunt peste cele ale optiunii 1 din Liga 1.  De asemenea, deși are doar opțiunea a doua la Liga 1, Antena 1 a reușit să invingă aproape de fiecare dată meciul care reprezenta optiunea 1 la alta televiziune.  Drepturile TV pentru echipa naționala sunt un pas foarte important în strategia Antenei 1 de a fi lider în privința transmisiilor TV. Echipa națională, Cupa României, Liga 1 și cupele europene sînt programe de top pe care Antena 1 le oferă și le va oferi  iubitorilor fotbalului. Iar audiențele lor la postul nostru sînt nu bune, ci foarte bune!

Sursa: http://www.gsp.ro/Me...3312/141618rams

Edited by megafanro, 23 November 2007 - 14:14.


#10
duculeana

duculeana

    Erou de sacrificiu

  • Grup: Banned
  • Posts: 7,889
  • Înscris: 08.10.2006
Meciurile echipei naționale se vor juca la Antena 1. Anunțul oficial a fost făcut vineri de Ionuț Lupescu, directorul general al FRF. Antena 1 a achiziționat dreptul de a transmite toate meciurile pe care echipa națională le va disputa în anii 2008 și 2009, cu excepția Campionatului European. Suma a licitată pentru acest pachet a fost de 2,6 milioane de euro. Pe lânga Antena 1, au mai depus oferte pentru achiziționarea drepturilor de televizare posturile Pro TV, TVR 1, Kanal D și Telesport, ultimele doua înaintând o ofertă comună.  

Oficialul federației a menționat sumele oferite de celelalte televiziuni care au participat la cererea de ofertă: "TVR a oferit 2,4 milioane euro, Kanal D și Telesport au oferit 2,25 milioane și Pro TV a oferit 1,5 milioane pentru acest pachet A".

Pachetul B oferit de FRF, care include dreptul de a transmite înregistrat în highlights meciurile oficiale ale echipei naționale de seniori, meciurile reprezentativei de tineret și cele oficiale și amicale ale selecționatei under 18, a fost câștigat de TVR.
Sursa
Asadar, spuneti-va parerea? E bine ca va transmite si alta televiziune decat cea nationala meciurile Romaniei? E un exercitiu de democratie ce s-a intamplat azi, dovada ca si alte posturi tv pot obtine drepturile de difuzare? Sau se adevereste inca o data ca cel care are banul dicteaza? E o lovitura grava pentru TVR?

#11
kappa_man84

kappa_man84

    Fiord

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,226
  • Înscris: 15.02.2007

View Postduculeana, on Nov 23 2007, 16:23, said:

Asadar, spuneti-va parerea? E bine ca va transmite si alta televiziune decat cea nationala meciurile Romaniei? E un exercitiu de democratie ce s-a intamplat azi, dovada ca si alte posturi tv pot obtine drepturile de difuzare? Sau se adevereste inca o data ca cel care are banul dicteaza? E o lovitura grava pentru TVR?

ce e de spus? :huh:
care a dat mai multi bani difuzeaza meciurile...so?
tvr poa' sa se duca dracu!

#12
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,754
  • Înscris: 07.04.2006

View Postmegafanro, on Nov 23 2007, 11:12, said:

ANTENA 1 VA TRANSMITE MECIURILE ECHIPEI NAȚIONALE.

[ http://www.antena3.ro/images/spacer.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ http://www.antena3.ro/images/spacer.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ http://www.antena3.ro/images/pictborder.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://www.antena3.ro/images/articole/artid_1195808740.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://www.antena3.ro/images/spacer.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]  Meciurile echipei naționale se vor juca la Antena 1. Anunțul oficial a fost făcut vineri de Ionuț Lupescu, directorul general al F.R.F..  Antena 1 a achiziționat dreptul de a transmite toate meciurile pe care echipa națională le va disputa în anii 2008 și 2009, cu excepția Campionatului European. Pe lânga Antena 1, au mai depus oferte pentru achiziționarea drepturilor de televizare posturile PRO TV, TVR 1, Kanal D și Telesport, ultimele doua înaintând o ofertă comună.
  • Oficialul federației a menționat sumele oferite de celelalte televiziuni care au participat la cererea de ofertă: "TVR a oferit 2,4 milioane euro, Kanal D și Telesport au oferit 2,25 milioane și Pro TV a oferit 1,5 milioane pentru acest pachet A".
  • Pachetul "B" oferit de F.R.F., care include dreptul de a transmite înregistrat în "highlights" meciurile oficiale ale echipei naționale de seniori, meciurile reprezentativei de tineret și cele oficiale și amicale ale selecționatei under 18, a fost câștigat de TVR. :cursing:  :death:  :D
Sursa: http://www.antena3.r..._42255_ext.html
:rant:  :wacko:  :ph34r:  :)

Edited by megafanro, 23 November 2007 - 16:38.


#13
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,754
  • Înscris: 07.04.2006

Adjudecat!
  

  • Antena 1 a dat lovitura! Are drepturile de imagine ale echipei naționale de fotbal pentru meciurile de acasă pe următorii doi ani! Deși Pro TV și TVR-ul au fost, pe rînd, favorite la achiziționarea drepturilor TV ale "naționalei", oferta postului din Băneasa a fost cea aleasă de F.R.F. în cele din urmă.
    
  • Postul din Băneasa are drepturile de transmisie asupra meciurilor echipei naționale. Suma tranzacției: 2,6 milioane de euro!
    
  • Antena 1 a dat lovitura! Are drepturile de imagine ale echipei naționale de fotbal pentru meciurile de acasă pe următorii doi ani! Deși Pro Tv și TVR-ul au fost, pe rînd, favorite la achiziționarea drepturilor TV ale "naționalei",oferta postului din Băneasa a fost cea aleasă de F.R.F. în cele din urmă.
      2,6 milioane de euro.
  
  • Aceasta este suma oferită de Antena 1 pentru 6 meciuri ale echipei naționale, adică în jur de 400.000 de euro pe meci. Oferta  TVR-ului a fost cu 200.000 euro mai mică, în timp ce Kanal D și Telesport au dat 2,25 milioane de euro iar ProTV 1,5 milioane. Un alt motiv pentru care Antena a fost preferată în dauna TVR-ului a fost suma alocată promovării echipei naționale, 12 milioane de euro pe doi, față de 53.000 de euro pe meci din partea TVR.
      Ce inseamnă acest lucru?
  
  • Ratinguri amețitoare, în primul rînd. Meciurile naționalei fac cele mai mari audiențe alături de cele din Liga Campionilor în care joacă o echipă românească, dar depășesc derbiurile din Liga I.
      "Naționala" plus Cupa.
  
  • Antena 1 are și drepturile de transmisie ale "Cupei Timișoreana". Meciurile din Cupă ating la rîndul lor ratinguri foarte bune. Postul din Băneasa transmite cîte 4 meciuri din fiecare fază a competiției, acoperind practic toate întîlnirile care prezintă interes pentru microbiști.
      Ratinguri meciuri din "Cupa României Timișoreana":
  
  • Bacău-Steaua 6%
  • Progresul-Dinamo 5,6%
        Top 5 ratinguri meciuri echipa națională "acasă":

          meci / rating / an

  
  • România-Olanda 27,7 2005
  • România-Norvegia 27 2002
  • România-Danemarca 26,1 2003
  • România-Bulgaria 24,1% 2006
  • România-Cehia 23,4 2005
              Ratingurile de "acasă" din această campanie:
  

meci / rating / an

    
  • România-Bulgaria 24,1% 2006
  • România-Olanda 23% 2007
  • România-Belarus 17,9%
  • România-Luxemburg 14,6%
  • România-Albania 13,1 2007
Sursa: http://www.gsp.ro/Me...l?a=3312/141632

Edited by megafanro, 23 November 2007 - 17:03.


#14
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,754
  • Înscris: 07.04.2006

Quote

CĂTĂLIN TOLONTAN comentează achiziționarea drepturilor TV ale echipei naționale de către Antena 1 // Un interviu bun și o frază ridicolă.

  

  • Am citit atent interviul lui Ovidiu Ioanițoaia cu Mircea Sandu din "Gazeta" de azi. Șeful F.R.F. apare așa cum e, se vede că Ioanițoaia cîștiga încă de acum 25 de ani premii literare pentru cărțile de interviuri. Nici o imixtiune în croiala intimă a personajului, nici un orgoliu de a-l face mai bun, mai rău.
    
  • Aflăm cîteva lucruri. Sandu se gîndește serios să candideze și în 2010 la postul de președinte. Îl regretă pe Boloni, dar nu pe Hagi. Lucrează într-un echilibru al forțelor cu Lupescu și cu Pițurcă. Ceva s-a schimbat la  Federație. Sandu a interpretat corect rezultatul alegerilor cîștigate în fața lui Popescu. Dictatura era Game Over. Peste 100 de oameni nemulțumiți de felul în care era condus fotbalul semnalaseră asta prin votul lor. Și Nașu’ a cedat o parte din liniile de decizie.
    
  • Există și un moment comic în interviu. Sandu spune că a fost “teribil deranjat” de reluările TVR care au remarcat golul înscris de Goian din ofsaid în fața Olandei. Îi dăm cuvîntul: “Partenerul Federației, TVR, a bătut monedă pe faza aceea, a reluat-o de zece, de douăzeci, de o sută de ori! Ăștia suntem noi, nu trebuie să ne facă alții rău, avem talentul de a ni-l face singuri!”.
  
  • Îi luăm cuvîntul. Și venim în prezent. Ieri, F.R..F a anunțat că Antena 1 a cîștigat drepturile de televizare ale meciurilor de acasă ale “naționalei” în următorii doi ani. Poate că Nașu’ crede că se vor interzice reluările, iar golurile adversarilor se filma alb-negru și se vor da pe “repede înainte”! Ne îndoim, dar e treaba colegilor de la TV, care au cîștigat licitația pe bani, nu pe flotări în fața F.R.F..
  • "Gazeta", care face parte din același trust cu Antena, nu-și va modifica nici cu un micron atitudinea față de administrația de la Casa Fotbalului! Le vom critica erorile, le vom ironiza gafele, le vom aprecia reușitele. Și ne vom lupta împotriva ideii că românii se împart, mai nou, după numărul de reluări TV. Numai reluările nu erau patriotice sau nepatriotice în țara asta!
  • Un contract comercial nu are nici o legătură cu conținutul ziarului. Opiniile și investigațiile vor merge înainte. Publicul împreună cu voința liberă a redacției vor stabili agenda de subiecte. Nimeni altcineva!
  • Asta în numele gsp. Ca să fie clar de la început.
Sursa: http://www.tolo.ro/2...fraza-ridicola/
:photo:  :console:  :deadtongue:  :)

Edited by megafanro, 23 November 2007 - 17:15.


#15
duculeana

duculeana

    Erou de sacrificiu

  • Grup: Banned
  • Posts: 7,889
  • Înscris: 08.10.2006
Pai spune-ti si tu parerea, nu da numai articolele  :rolleyes: Ti se pare corect ca dupa atatia ani in care TVR  a transmis meciurile nationalei (nu mai pomenesc si inainte de '89), sa vina Antena 1 si sa ia drepturile de difuzare? Nu cumva e un afront fata de restul romanilor care nu au cablu sau DTH, ci prind doar TVR 1? E a doua lovitura pe care o incaseaza TVR in 18 ani, prima fiind atunci cand Pro TV a cumparat drepturile de difuzare a Champions League.
Acum, cu ce o sa mai ramana TVR-ul daca i s-a luat si Liga I si meciurile echipei nationale? Oare vor mai transmite si alte meciuri de cupa UEFA in afara de cele ale echipelor noastre, ca altadata transmiteau pana la finala, chiar daca eram eliminati din competitie, insa anul asta nu a fost asa.

#16
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,754
  • Înscris: 07.04.2006

View Postduculeana, on Nov 23 2007, 17:10, said:

Nu cumva e un afront fata de restul romanilor care nu au cablu sau D T H, ci prind doar TVR 1? E a doua lovitura pe care o incaseaza TVR in 18 ani, prima fiind atunci cand Pro TV a cumparat drepturile de difuzare a Champions League.
SUBSCRIU.

View Postduculeana, on Nov 23 2007, 17:10, said:

Ti se pare corect ca dupa atatia ani in care TVR a transmis meciurile nationalei (nu mai pomenesc si inainte de '89), sa vina Antena 1 si sa ia drepturile de difuzare?
:mellow: "Nu este corect!!!" :angry:
---------------------------------------
:fyou: ANTENA 1 VA TRANSMITE MECIURILE ECHIPEI NAȚIONALE. :cursing:  :rant:  :angry:  :deadtongue:

Edited by megafanro, 23 November 2007 - 17:25.


#17
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,754
  • Înscris: 07.04.2006

View Postrivanol, on Nov 23 2007, 12:42, said:

Era mai bine tvr1  pt ca se poate receptiona de oriunde....chiar si prin antene improvizate .
SUBSCRIU.

#18
duculeana

duculeana

    Erou de sacrificiu

  • Grup: Banned
  • Posts: 7,889
  • Înscris: 08.10.2006
Pacat ca nu putem face nimic sa schimbam situatia  :( Poate din 2009 FRF va lua decizia corecta, adica inapoierea drepturilor de televizare a meciurilor echipei Romaniei, si de ce nu a celor din CL, Televiziunii Nationale. S-a dovedit inca o data ca in lumea "capitalista" in care traim, cel care are bani mai multi e mai puternic. E o mizerie!  :curse:

Edited by duculeana, 23 November 2007 - 18:00.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate