Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Am vazut odata un film...

Problema scurgere apa rama termop...

Durata estimata de viata a unei i...

Identificare filet butelie r290
 Sifon pe circuitul frigorific.

Cel mai adormit Hard Disk.

Salariu minim european in Romania

verificare specificatii lapgop Asus
 Problema cu o camera Panasonic MD...

Probleme cu reddit

Problema sunet boxa noua

Despre proiectarea drumurilor urb...
 Final Cut Camera

Z6III vs Z8

Foloseste careva CFD-uri si sa ai...

Un calculator ieftin ?!
 

Redline T50 Combo

* * - - - 1 votes
  • Please log in to reply
44 replies to this topic

#37
vladi-222

vladi-222

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 05.05.2024
Am patit si eu la fei cu softul redlain t50,Vad ca ai primit softu de la ei,eu te rog poti sa- mi dai si mie,la mine arata toate canalele dar nu mai decodeaza,multumesc mult.

#38
MadK9

MadK9

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 372
  • Înscris: 10.10.2007
Salve vladi. Lasa-mi te rog un mail in privat.
Cand voi ajunge acasa o sa iti dau pe mail fisierele necesare si pasii de urmat pentru procedura de upgrade conform service elstar.
Multumesc de intelegere.

View Postlau83, on 01 mai 2024 - 12:58, said:


Pune antena pe focus sat
Salut. Astia pe ce satelit sunt? Eu nu pot sa orient antena decat pe o raz foarte foarte ingusta si limitata deoarece sunt incadrat de cladiri inalte. Am semnal de la astra, eutelsat si nu mai stiu care. Nu retin detaliile si pozitiile geografice ale satelitilor din pacate... Oricum o sa mai fac ceva research pe partea asta si sa vad daca am si alte optiuni pentru pozitia mea geografica si locativa.
Multumesc.

#39
lau83

lau83

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 997
  • Înscris: 14.05.2010

Vizualizare mesajMadK9, pe 08 mai 2024 - 17:22, a scris:

Salve vladi. Lasa-mi te rog un mail in privat.
Cand voi ajunge acasa o sa iti dau pe mail fisierele necesare si pasii de urmat pentru procedura de upgrade conform service elstar.
Multumesc de intelegere.


Salut. Astia pe ce satelit sunt? Eu nu pot sa orient antena decat pe o raz foarte foarte ingusta si limitata deoarece sunt incadrat de cladiri inalte. Am semnal de la astra, eutelsat si nu mai stiu care. Nu retin detaliile si pozitiile geografice ale satelitilor din pacate... Oricum o sa mai fac ceva research pe partea asta si sa vad daca am si alte optiuni pentru pozitia mea geografica si locativa.
Multumesc.
Pe intelsat 1008,acolo ai SI pachetul digi

Edited by lau83, 20 May 2024 - 07:10.


#40
soniyix

soniyix

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 96
  • Înscris: 26.09.2009

 lau83, on 28 aprilie 2024 - 05:49, said:


Decriptează canale tv de pe satelit inclusiv grile ale operatorilor din Ro,condiția sa fie conectat la net cu ajutorul adaptorului special
Salut.Imi poți detalia și mie te rog care ar fi procedura pentru satelit?

Edited by soniyix, 06 June 2024 - 19:53.


#41
lau83

lau83

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 997
  • Înscris: 14.05.2010

Vizualizare mesajsoniyix, pe 06 iunie 2024 - 19:52, a scris:

Salut.Imi poți detalia și mie te rog care ar fi procedura pentru satelit?
Intra in super seting SI activează redshare .Ai nevoie de un adaptor usb ptr wifi il poti achiziționa de la Elstar.Nu funcționează fara net decriptarea canalelor de pe satelit

#42
MadK9

MadK9

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 372
  • Înscris: 10.10.2007
Eu nici nu am vazut ca elstar are adaptorul wifi... Eu l-am luat de pe emag de la o firma bulgareasca. Doar ca youtube nu vrea deloc si nu stiu de ce nu functioneaza ca nu are setari specifice, pur si simplu nu afiseaza nimic, am blank peste tot cand selectez youtube.

#43
lau83

lau83

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 997
  • Înscris: 14.05.2010

Vizualizare mesajMadK9, pe 12 iunie 2024 - 17:53, a scris:

Eu nici nu am vazut ca elstar are adaptorul wifi... Eu l-am luat de pe emag de la o firma bulgareasca. Doar ca youtube nu vrea deloc si nu stiu de ce nu functioneaza ca nu are setari specifice, pur si simplu nu afiseaza nimic, am blank peste tot cand selectez youtube.
Simplu este un dispozitiv neacreditate de către google implicit nu funcționează corect cu servicii google

#44
MadK9

MadK9

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 372
  • Înscris: 10.10.2007
Pai daca nu functioneaza din aceasta pricina ce rost mai are sa fie prezent in meniu???
Nu e mai simplu sa elimine programul din meniu la un update?

#45
soniyix

soniyix

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 96
  • Înscris: 26.09.2009

 lau83, on 11 iunie 2024 - 22:05, said:


Intra in super seting SI activează redshare .Ai nevoie de un adaptor usb ptr wifi il poti achiziționa de la Elstar.Nu funcționează fara net decriptarea canalelor de pe satelit
Am scanat tot satelitul Thor 0.8°W și care merg,care nu merg.Oricum trebuie sa ai răbdare să le așezi.Sunt vreo 500 programe😁 care trebuiesc triate.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate