![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Durere la spalatul pe dinti
Last Updated: Sep 18 2023 22:20, Started by
MinettoMatoi
, Jul 15 2023 16:32
·
9

Posted 01 August 2023 - 06:26

Nu stiu de ce ar dispare, ca apesi si cu maselele alea pe maxilar, deci sunt folosite si maselele de minte, cum nu mai e nevoie ? Este, sunt bune si alea la o adica, chiar si daca cade dentura si raman alea, faci o legatura sa te ajuti cu maselele alea la o lucrare. Bine, eu stiu ce vrei tu sa zici, dar nu prea accept. Si daca nu mai apar inseamna ca nu mai ai nevoie de ele, acum nu mai ai nevoie sa sfasii si sa pisezi...obiecte foarte tari, alimentele sunt deja taiate, ambalate, semipreparate, samd. Ca acceptam noi sau nu, chiar nu are importanta. ![]() Iar alea, fiindca apar tarziu, mai si imping dintii deja existenti, de aia se ajunge la extractii, ca sa nu-i impinga unii peste altii si....iti explica un stomatolog mai pe indelete ce si cum. Edited by Jumong, 01 August 2023 - 06:28. |
Posted 01 August 2023 - 07:45

Măselele de minte, pentru ca sunt asa în spate, sunt greu de spalat corect. De asta se si cariaza asa repede și ajung la extractie oricum. Tot din cauza poziției este foarte greu sa tratezi corect o masea de minte, de asta nu se folosesc ca " legaturi" în lucrări decât foarte rar.
În concluzie sunt inutile pentru ca mai mult încurcă decât ajuta. |
Posted 01 August 2023 - 19:55

Sincer eu nici nu stiu daca am masele de minte sau nu, simt ca am masele in zona usoara ptr spalat, parca e o portinue de gingie in spate libera in ambele parti.
Daca incurca, atunci sa nu mai fie. Eu credeam ca ce am eu in spate sunt de minte, dar nu cred. |
Posted 18 September 2023 - 22:20

Am fost la doi dentisti, au zis ca n-am nici o paradontoza, cica am doar o sensibilitate, sa ma spal cu Sensodyne Fluoride. Mi-a scos piatra ultimul dentist, air flow si tot. Ma spal vertical acum.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users