Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
lentile de contact vs ochelari d...

Eroare zoom la Lumix FZ82

kia optima vs vw passat

Scoala de soferi pe cutie automat...
 ANCOM: Localizarea apelantului la...

Marirea numarului de echipe calif...

Prosumatorii peste 10.2 kW obliga...

Cazier judiciar politia de sector?
 Curatare bord auto

Google Pixel 9 & 9 Pro

Cine livreaza in RO pachete trimi...

[CHESTIONAR] Cat de des va reinst...
 Configurare Rufus-4.5

Card edenred G pay ajutor!

Alternativa la manea

Taxarea vacilor in Danemarca si..
 

Germania

* * * * - 14 votes
  • This topic is locked This topic is locked
14070 replies to this topic

#1099
titi_greucean

titi_greucean

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,602
  • Înscris: 14.06.2017

View Postshefu_de_combinat, on 24 ianuarie 2018 - 19:55, said:

....g....galeo? Could it be?

Intuitia nu e punctul tau forte.

#1100
g_force

g_force

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,308
  • Înscris: 03.08.2004
Intrebare pentru d-alde lildebul: :)
Care-i faza cu convertitul ala la islam?
https://www.theguard...fur-deutschland

#1101
dennis_2005

dennis_2005

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,338
  • Înscris: 17.09.2008
Noile piscine germane au zona pentru musulmane.
Noile piscine publice germane, in constructie, vor avea o zona exclusiva pentru femeile musulmane, astfel a confirmat orasul Bonn. Pana acum, orasul a introdus un orar in care era permis sa inoate numai femei musulmane pentru a evita sa fie vazute de barbati, masura adoptata special pentru a „proteja” femeile musulmane de privirea lor (murdara si pofticioasa hahahaha). Dar acum, orasul a mers mai departe si politicianul local, Werner Hümmrich, de la Partidul Democrat Liber, a confirmat ca noile piscine vor avea o zona exclusiva pentru femei musulmane: „Nu vrem sa excludem niciun grup. Suntem deschisi ca toata lumea sa poata folosi piscina, si pentru asta vom rezerva o zona exclusiva pentru femei”. „Noile noastre piscine trebuie sa fie piscine pentru toti”, a continuat.
De cand Angela Merkel a permis intrarea a peste un milion de imigranti si refugiati, piscinele publice germane au avut destule probleme datorita comportamentului musulmanilor fata de femei (germane), abuzand sexualmente de ele.
http://casoaislado.c...res-musulmanas/

Predica de mai jos, in care se cere ca Germania sa fie impartita si evreii relocati acolo, nu a fost tinuta in Pakistan, ci la moscheea Banbury Madni din Banbury, Marea Britanie, pe 9 decembrie 2017.
Predica, in care comunitatea musulmana este indemnata sa nu-si ceara scuze pentru atentatul de la Charlie Hebdo si din care credinciosii afla ca Al-Qaeda a fost creata de CIA, iar Statul Islamic de Mossad, nu a rasunat intr-o moschee din Afganistan sau Yemen. Predica prin care credinciosii au fost instiintati ca Allah va stabili califatul la Ierusalim, ca Trump este un idiot si ca un milion de musulmani care se vor hotara sa marsaluiasca, trecand frontierele, pana la Ierusalim, nu vor putea fi opriti de nimeni, a fost tinuta in Marea Britanie condusa de Theresa May, la Birmingham, in moscheea Ghamkol Sharif, pe 25 decembrie 2017!
Imamul predicator, si la Banbury si la Birmingham, sheikul salafist britanic, Asrar Rashid!
Dupa urmatorul atentat, ca si dupa cele de anul trecut, Theresa May va avea grija sa acuze, iar, Internetul pentru radicalizarea musulmanilor britanici , si va lua din nou masuri pentru cenzurarea acestuia si pedepsirea propagandei de extrema dreapta!
“ Imam Asrar Rashid: De ce o tara ca Germania accepta imigranti sirieni cu bratele deschise? Acest lucru este facut doar pentru a goli Siria de sirieni. Germania este o tara care ar fi trebuit impartita si Israelul ar fi trebuit creat in Germania, deoarece Germania a fost responsabila de Holocaust, Germania a fost responsabila de uciderea evreilor si, prin urmare, Israelul ar fi trebuit stabilit in Europa.
Mai mult, de ce Israelul este azi singura tara situata geografic in Orientul Mijlociu care participa la un concurs de cantece european? Aveti un Concurs Eurovision de cantece, la care Israel participa. Deci Israel este o tara care trebuie relocata in Germania, deoarece Germania a fost responsabila de uciderea acestor evrei, nu lumea musulmana, nu Palestinienii….
Daca caricaturistii de la Charlie Hebdo l-au insultat pe Profetul Mahomed….daca ei au fost ucisi de un individ, de ce comunitatea musulmana, in ansamblul ei, trebuie sa prezinte scuze?
De ce unii savanti musulmani se grabesc sa-si ceara scuze, atunci cand invatatii islamici nu sunt responsabili? Islamul nu este responsabil, pentru ca nu musulmanii au creat Al-Qaeda. Al-Qaeda a fost creata de CIA. Si pana in prezent nu am vazut si nu am auzit ca George Bush, care a creat CIA, sa-si ceara scuze poporului american. Avioanele au fost pilotate (pe 11/9), conform parerii generale, de teroristii Al-Qaeda, care teroristi Al-Qaeda au fost formati de CIA, chiar de catre americani.
Casa Alba este vinovata pentru Statul Islamic, deoarece a recrutat orfani pentru a forma ISIS. Deci nu destabilizati tarile musulmane si nu biciuiti spatele musulmanilor, acuzandu-i de terorism.
Declaratia unui imbecil ca Trump nu schimba cu nimic viitorul, in care Allah va stabili Califatul la Ierusalim. Asta se va intampla contra vointei tale, Donald Trump, contra vointei tale, Donald Trump! Asta inseamna ca aceasta declaratie il va lovi direct in nas.Cum se va intampla? Noi stim ca acesta se va intampla, pentru ca Mesagerul lui Allah a prezis ca stindardele negre care se vor ridica vor fi puse la Ierusalim si din cauza aceasta gruparile influentate de Mossad (Statul Islamic) au defilat cu steagurile negre..am spus ca nu pot fi Califatul decat daca pun aceste stindarde la Ierusalim. Dar aceste stindarde n-au fost puse la Ierusalim. In loc sa faca asta, ele au ucis musulmani.
Puteti sa torturati si sa practicati simulari de inecare, puteti sa intemnitati si sa creati locuri ca Guantanamo, puteti sa faceti toate astea, dar niciodata nu veti reusi sa ucideti o idée. Acesta idée este ca daca doar un milion de musulmani ar marsalui azi catre Palestina, nimeni nu ar putea sa-i opreasca.
Imamul Asrar Rashid: Strigati Allah Akbar!
Publicul: Allah Akbar!
Imamul Asrar Rashid: Acesta idée se poate raspandi in Pakistan, si noi stim ca acolo sunt gata milioane de musulmani. O natiune ca Pakistanul… Si in Afganistan oamenii sunt gata s-o urmeze. Si in Irak oamenii sunt gata. Sunt oamenii gata in Turcia. Sunt oamenii gata in Arabia Saudita. Si in Egipt sunt gata. Si numarul lor va depasi milionul. Si acest milion va traversa frontiera, va marsalui catre Ierusalim si nimeni nu-l va putea opri.
Imam Asrar Rashid: Fie ca Allah sa dea putere poporului Palestinei!
Publicul: Amin!
Imam Asrar Rashid: Fie ca Allah sa aiba mila de seicul Yassin!
Publicul: Amin!
Imam Asrar Rashid: Fie ca Allah sa aiba mila de toti martirii!
Publicul: Amin!
Imam Asrar Rashid: Fie ca Allah sa aiba mila de copiii Palestinei si de toti tinerii care arunca pietre!
Publicul: Amin! “
http://therese-zrihe...-allemagne.html

Edited by dennis_2005, 24 January 2018 - 21:01.


#1102
LeopardSurd

LeopardSurd

    Graf von Taubenburg

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,379
  • Înscris: 10.09.2014
Germania are o problemă cu generația tânără proprie: sunt niște capete seci, fără perspectivă, se plâng din orice și nu au interesul să găsească o soluție pentru o problemă anume. În același timp le place să se creadă independenți și prin asta cool, ceea ce nu este cazul. Pregătirea lor profesională e mai slabă calitativ decât a generațiilor anterioare și buba e că vin acum și mulți imigranți peste ei cică cu scop de integrare dar pe care nu îi interesează decât să câștige cât un medic dar cu efortul unui vânzător de aprozar. Adică zero interes pentru formare profesională și la ăștia.

Zic asta făcând comparație cu bunicii lor (care acum au vârsta în care se cam sting) care și-au rupt brațele să reclădească Germania practic de la zero la nivelul care e acum.

Măcar la noi în România nu există interes de formare profesională pentru că salariile sunt mizere. Dar ce se întâmplă cu noua generație din Germania e jale, niște papă lapte.

Iar ăștia sunt ușor de îndoctrinat.

#1103
Cris007

Cris007

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 52,880
  • Înscris: 06.08.2004
Hahahahaha
Leading member of German far-right party resigns after converting to Islam
A German far-right politician, whose party claims "Islam does not belong to Germany," has converted to Islam and resigned his post.
Arthur Wagner, a leading member of Alternative for Germany (AfD) in the eastern state of Brandenburg, left his position on the party's state executive committee on January 11 citing "personal reasons," according to Andreas Kalbitz, AfD's chairman AfD in the state.
Kalbitz told CNN that he only learned about Wagner's conversion in a telephone conversation with him a few days later.

Posted Image
Au ajuns membrii AfD sa se converteasca la islam?! :)

Edited by Cris007, 24 January 2018 - 23:10.


#1104
ionutzitaly

ionutzitaly

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 24,398
  • Înscris: 04.03.2014
Eu cred ca-i doar un mascarici asa cum e normal pentru un membru din acea miscare si cauta clickuri.

#1105
grrrrr

grrrrr

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,007
  • Înscris: 02.12.2016

View Postmax_01, on 23 ianuarie 2018 - 20:40, said:

In momentul cand ar aparea probleme sociale sau economice, neamtul tau se va ambala la maxim, mai ceva ca un motor cu trei turbine, pe politica.

Alea sociale is deja la cer, ce vorbesti.

View Postshefu_de_combinat, on 24 ianuarie 2018 - 18:33, said:

Ah, si sper sa nu fim stransi cu usa sa alegem intre licuriciu cu portavioane atomice si tara care n-a putut sa se organizeze cat sa nu aiba toate submarinele trase la mal, in conditii de excedent bugetar masiv. Nu cred ca nemtii de azi sunt aia la care te gandesti tu cand speri.
El isi viseaza un fel de nazisti multiculti. Posted Image Care promoveaza democratia afghano-trotskista cu armata, cum se face la civilizati.Posted Image Posted Image
Pentru inflorirea progresului, libertatii si capitalismului.Posted Image
Asta spune totul.Posted Image
Nu-ti pierde vremea cu asemenea cazuri clinice.

Edited by grrrrr, 25 January 2018 - 09:24.


#1106
Bursul

Bursul

    alias Petrov, zilier in DE

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 52,531
  • Înscris: 30.10.2003

View PostCris007, on 24 ianuarie 2018 - 23:10, said:

Posted Image
Au ajuns membrii AfD sa se converteasca la islam?! Posted Image
Dar nu e sefa aia AFD, care are o partenera tot o imigranta, iar femeia de servici tot imigranta era.

#1107
max_01

max_01

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,414
  • Înscris: 07.02.2017

View PostCris007, on 24 ianuarie 2018 - 23:10, said:

Hahahahaha
Leading member of German far-right party resigns after converting to Islam
A German far-right politician, whose party claims "Islam does not belong to Germany," has converted to Islam and resigned his post.
Arthur Wagner, a leading member of Alternative for Germany (AfD) in the eastern state of Brandenburg, left his position on the party's state executive committee on January 11 citing "personal reasons," according to Andreas Kalbitz, AfD's chairman AfD in the state.
Kalbitz told CNN that he only learned about Wagner's conversion in a telephone conversation with him a few days later.

Posted Image
Au ajuns membrii AfD sa se converteasca la islam?! Posted Image
Este vorba doar de un individ care deja si-a dat demisia din din functiile mai importante pe care le-a ocupat pana in aceasta luna, in partid.Poate ca si in cazul sau este vorba de relatia cu o femeie de rit islamic care l-a determinat sa treaca la islam asa cum a procedat si ambasadorul UK in Arabia Saudita care ca sa se poata casatori cu o araboaica s-a convertit la islam desi este britanic nativ.

#1108
grrrrr

grrrrr

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,007
  • Înscris: 02.12.2016

View Postmax_01, on 25 ianuarie 2018 - 12:45, said:

Este vorba doar de un individ care deja si-a dat demisia din din functiile mai importante pe care le-a ocupat pana in aceasta luna, in partid.Poate ca si in cazul sau este vorba de relatia cu o femeie de rit islamic care l-a determinat sa treaca la islam asa cum a procedat si ambasadorul UK in Arabia Saudita care ca sa se poata casatori cu o araboaica s-a convertit la islam desi este britanic nativ.
Calatorie sprancenata pe covorul magic pana in Gheena.

#1109
max_01

max_01

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,414
  • Înscris: 07.02.2017

View PostBursul, on 25 ianuarie 2018 - 10:15, said:

Dar nu e sefa aia AFD, care are o partenera tot o imigranta, iar femeia de servici tot imigranta era.
Alice Weidel?Asta este cuplata cu Sarah Bossard, originara  din Sri Lanka, producatoare de film care locuieste si activeaza profesional in Elvetia.Pe plan privat, fiecare cu orientarile sale sexuale si religioase.
AfD este impotriva afluxului masiv de migranti non europeni.Si in special celor ilegali.Acest partid nu se impotriveste ca Germania sa isi asigure forta de munca calificata, in mod ordonat cu respectarea legislatiei in vigoare.

View Postgrrrrr, on 25 ianuarie 2018 - 12:52, said:

Calatorie sprancenata pe covorul magic pana in Gheena.
Politic, cred ca acest om nu mai are un viitor in cadrul AfD.Nu exista padure fara uscaciuni.Asa si AfD.

Edited by max_01, 25 January 2018 - 13:28.


#1110
Cris007

Cris007

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 52,880
  • Înscris: 06.08.2004
Deci AfD pana la urma e un partid destul de progresist, nu are probleme cu ce religie are fiecare german si ce preferinte sexuale, ghey sau hetero are fiecare in privat.
Sunt socat, de-a dreptul socat.

Edited by Cris007, 25 January 2018 - 13:10.


#1111
Bursul

Bursul

    alias Petrov, zilier in DE

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 52,531
  • Înscris: 30.10.2003
Sarah Bossard cum o fi ajuns in Europa? Posted Image

#1112
SorinGT

SorinGT

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,557
  • Înscris: 23.07.2014
Bursul, a fi impotriva imigratiei ilegale (sau a unor chestii gen lipsa de control, de triere, de diferentiere (de ex. intre refugiati si alte tipuri de imigranti) ) nu inseamna automat a fi impotriva imigrantilor. Asa si Trump are nevasta imigranta, balciul acolo e pe tema ilegalilor. Culmea e, cand unii spun niste chestii e 100% corect, vin altii si spun acelasi lucru si e buba.

Edited by SorinGT, 25 January 2018 - 13:27.


#1113
Bursul

Bursul

    alias Petrov, zilier in DE

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 52,531
  • Înscris: 30.10.2003
Despre AFD se stia o chestie: nu vor imigranti. Ca si politician trebuie sa fii curat ca lacrima sa ti se ia in considerare cerintele. Gandeste-te ca Vadim ar fi avut o ruda de origine maghiara. Deja ce zicea el erau catalogate glume.

Greseala AFD e ca s-au axat pe nu, nu, nu, in loc sa se axeze ar fi mai bine sa. Gandeste-te ca AFD erau impotriva imigrantilor sirieni si ea a primit o sirianca in casa (era cica prietena de familie). Ti s-a dus imaginea de mare luptatoare anti imigratie ilegala,  oricata dreptate ai avea. Hasta la vista, basta. Poti sa vii cu orice explicatie ca nu te mai asculta nimeni.

Edited by Bursul, 25 January 2018 - 14:16.


#1114
shefu_de_combinat

shefu_de_combinat

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 46,022
  • Înscris: 18.01.2007

View PostBursul, on 25 ianuarie 2018 - 14:07, said:

Despre AFD se stia o chestie: nu vor imigranti.

Ei si juma' de continent...

#1115
SorinGT

SorinGT

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,557
  • Înscris: 23.07.2014
@Bursu, nu vreau sa apar Afd, dar chiar le-am parcurs programul si am vazut dezbateri cu unii membri, plus niste discursuri de-ale lui Petry. Nu spun ca n-au in partid si zabaugi (Höcke de exemplu nu-mi place) si nu spun ca unii suporteri/votanti nu-s pe ulei. Dar Petry spunea live (si asta in Bavaria) ca refugiatii trebuiesc preluati si ajutati si insista si repeta chiar daca parte din public incepusera cu "boooo". Dar spunea ca trebuie facuta diferentierea intre refugiatii adevarati si cei care nu-s, ca alora li se aplica alte criterii. Asta a fost cam la 10 zile dupa ce castigase Trump alegerile. Afd a avut in program si in declaratii propunere de limita la 200.000 pe an (limita propusa si de CSU), deci nu vad cum, ideologic cel putin (nu la nivelul unor membri) ar fi fost chiar atat de nu-nu-nu impotriva imigrantilor.
Analog, in Austria, Norbert Hofer: "refugiatii trebuiesc primiti si ajutati fara limita maxima anuala, dar trebuie facuta diferentierea intre ei si cei care se alipesc valului ca migranti economici". Auzit live la rally-uri, la dezbateri. Da' era far-right si Hitler-like.
Unde ai gasit chestia ca Afd era impotriva imigrantilor sirieni pentru simplul fapt ca erau sirieni? Poate ai dreptate, dar eu nu am auzit-o la nivel de programa (repet iar, sunt si membri aiurea).

Edited by SorinGT, 25 January 2018 - 14:24.


#1116
Bursul

Bursul

    alias Petrov, zilier in DE

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 52,531
  • Înscris: 30.10.2003
Eu doar am dat un exemplu cum se vede lucrurile, posibil la majoritatea oamenilor:

View PostBursul, on 25 ianuarie 2018 - 10:15, said:

Dar nu e sefa aia AFD, care are o partenera tot o imigranta, iar femeia de servici tot imigranta era.

Nu are rost sa discutam cata drepate are sau nu. Importanta e imaginea creata. Iar acum cu asta convertit la islamist, ce drac sa mai zici?

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate